Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Anonieme volgers verwijderd

21-09-14

Zoals eerder aangegeven zijn alle anonieme volgers van de volglijsten verwijderd. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om anoniem te volgen. Als je begint met het volgen van bijdragen dan ontvangt de ander hiervan een melding. Ook verschijnt je naam op de volglijst van de ander.

Opgelet: Als je begint met het volgen van iemand dan verschijnt dit ook op het publieke Prikbord. Dat betekent dat iedereen kan zien dat je bijdragen van die deelnemer volgt.

Binnenkort kun je dat als voorkeur bij je instellingen uitschakelen. We hebben dit al ontwikkeld, maar het kan alleen met de eerstvolgende (grote) update opgeleverd worden. Wil je je volgakties onzichtbaar houden voor anderen, dan moet je even geduld tot de volgende update.

 

Aanvulling anonieme volgers

16-09-14

Update 21-09-2014: Het verwijderen van anonieme volgers is gestart!

In ons bericht van 29 augustus gaven we aan dat we vanaf 15 september de anoniem volglijsten gaan verwijderen. Het woordje 'vanaf' geeft aan dat niet alles ook op 15 september verwijderd is.

Op dit moment werken we nog aan kleine uitbreiding van je persoonlijke instellingen. Net zoals bij de aanbevelingen moet je bij het volgen kunnen aangeven of je dat gepubliceerd wilt hebben op de openbare prikborden. Je volgt dan weliswaar niet meer anoniem voor degene die je volgt, maar hangt het ook niet aan de grote klok voor andere deelnemers.

Uiterlijk het komende weekeinde hopen we dat opgelost te hebben. Daarna verdwijnen de anonieme volglijsten.

More-M
BDSMzaken

Oh ja. Sommige deelnemers hopen eindelijk te kunnen zien wie hun anonieme volgers zijn. Dat gaat helaas niet op. De anonieme volgers worden verwijderd van je volglijst en daarna moeten ze zelf kiezen of ze je opnieuw willen volgen.

Ster-Deelnemer per SMS stopt na 1 jaar

14-09-14

Als je Ster-Deelnemerschap via SMS loopt, dan heb je de kans dat je provider na 1 jaar onze verleng SMS-jes weigert. Er zijn namelijk nieuwe regels voor SMS-diensten, waardoor een abonnementsvorm per SMS nog maximaal 1 jaar mag duren.

We kunnen je hiervan vooraf niet op de hoogte stellen, omdat we niet weten bij welke provider je zit. Als de SMS voor de verlenging wordt geweigerd dan informeren we je gelijk met een e-mailbericht.

Uiteraard kun je je Ster-Deelnemerschap zelf direct vernieuwen door een nieuwe sms naar ons te sturen (BDSM STER AAN [deelnemernummer]) naar 3111 (alleen Nederland). Je Ster-Deelnemerschap is dan opnieuw een jaar geldig. Doe dit wel tijdig anders raak je mogelijk gegevens kwijt. 

Filmtheater vernieuwd

11-09-14

Voor de liefhebbers hebben we het BDSMzaken Filmtheater opnieuw gevuld met ontelbare previews van adult movies. In plaats van 5 korte stukjes vind je nu van elke film een langer fragment. Plus eenvoudiger bladeren op categorie (hetero en homo), acteurs of studios.

Elke denkbare voorkeur is aanwezig. Van recht toe recht aan porno tot meer exotische onderwerpen waarvan je mogelijk niet eens wist dat het bestond. De volledige films zijn tegen een vergoeding te bekijken of te downloaden in ons Theater.

Als er helemaal niks voor je bij zit dan ben je mogelijk op de verkeerde website beland. wink

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw s Poeny (1988)
Poeny volgt vanaf nu Man D Splash (1969) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
3 minuten geleden
Vrouw s Poeny (1988)
Poeny volgt vanaf nu Man D Viktor B. DaddyDom (1970) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
16 minuten geleden
Man S Mijnheer Beer (1960)
Mijnheer Beer publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: op zoek naar.... geen relatie.
19 minuten geleden
Man D Gorean Master (1962)
Gorean Master heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
29 minuten geleden
Vrouw s Peach (1976)
Peach gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s subspace (1965) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
34 minuten geleden
Vrouw s Poeny (1988)
Poeny publiceerde zojuist een Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
38 minuten geleden
Man D ronald74 (1940)
ronald74 publiceerde zojuist een BDSM-Matchwens met onder andere zijn gewenst ervaringsniveau.
41 minuten geleden
Vrouw s kleinsubje (1969)
kleinsubje reageerde zelf met een websitereactie bij het Verhaal met de titel Recente(re) gebeurtenissen.
44 minuten geleden
Man D Signor (1950)
Signor publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Fakers.
50 minuten geleden
Vrouw s Poeny (1988)
Poeny maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
59 minuten geleden
Man D MP104 (1962)
MP104 schreef voor Vrouw s hope1987 (1987) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur 12 minuten geleden
Vrouw s sabientje (1969)
sabientje schreef voor Vrouw s kleinsubje (1969) een websitereactie bij het Verhaal met de titel Recente(re) gebeurtenissen.
2 uur 13 minuten geleden
Man s JoopX (1958)
JoopX publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Dominante die ook af en toe willen lijden.
2 uur 21 minuten geleden
Man D ronald74 (1940)
ronald74 heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
2 uur 31 minuten geleden
Meester Exit{Exelle} publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'Bizar 2' uit het dagboek The Non Communicado Chronichles.
2 uur 33 minuten geleden
Vrouw s Jael (1967)
Jael publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: op zoek naar.... geen relatie.
2 uur 45 minuten geleden
Man s naughtybynature (1981)
2 uur 46 minuten geleden
Vrouw ? fraaikoppel (1961)
fraaikoppel maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
2 uur 54 minuten geleden
Man s slaaf13 (1985)
slaaf13 publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Op zoek naar een meesteres.
2 uur 56 minuten geleden
Vrouw ? fraaikoppel (1961)
2 uur 57 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Op zoek naar een meesteres

Man s slaaf13 (1985)

21-09-14 - Man van 29 jaar. Sportief ingesteld, vaste baan, kort haar, normaal postuur, uitgaan/stappen, uitdaging zoekend, gezellig en onderdanig. Ik woon in zuid-holland. Ik ben vrijgezel en heb geen ervaring. Ik heb hbo gestudeerd....

Fraai koppel wat uitbreiding zoekt in haar ontdekkingstocht.

Vrouw ? fraaikoppel (1961)

21-09-14 - Wij zijn een gelegenheidskoppel wat uitbreiding in ervaringen wil zoeken. Dite is een meisje met een goed lichaam en stevige grote borsten, die sterk exhibitionistisch is, die bi-seksueel is, die een ongekend libido heeft, die als sub door het ...

"Een mooie tijd" zoekt ons! (deze onderdanige jongen en jij, Dominante dame!)

Man s Orbital (1983)

21-09-14 - Hoi. In een notendop voor een quick-scan: Vrijgezel, 30 jaar, academisch opgeleid, 1,91m, donkerblond, blauwe ogen en qua figuur verwijs ik je naar mijn profielfoto. In een uitgebreidere versie voor nadere inspectie: Bourgondier, hou van ...

wij zoeken een vrouw om een trio mee te doen

Vrouw s taliegirl (1992)

21-09-14 - ik ben een sub van 22 en zoek een andere sub die mij en me meester willen vrijgezellen. Me meester is 35 jaar en is een god in bed en weet wat hij moet doen om zijn sub bevredigen. wil jij meerder orgasme mee maken op verschillende manieren. beric...

Je diepste verlangen: Je helemaal geven aan een man

Man D SilverSurfer (1955)

21-09-14 - Het is je diepste verlangen om je helemaal te geven aan een man. Alleen daardoor kan je echt gelukkig worden. Zo zou je bv. graag willen, dat hij bepaalt wat voor kleding je draagt. Je verlangen om je te geven, heb je mogelijk nog nooit met iemand ...

voor die ene sub, die zich graag geeft aan haar Dom

Man D putten1974 (1974)

21-09-14 - Ik ben een dominante man van 38, ik ben 190 lang. Ik woon op de NW Veluwe, hier kan ik ook vrij en discreet het spel tot uitvoering brengen op dit moment ben ik vrijgezel, vandaar dat ik ook een vaste spel-partner zoek, met eventuele uitbreiding ...

Meester en maatje, een onmogelijke combinatie?

Vrouw s nada179 (1956)

21-09-14 - Een laatbloeier, humoristisch, zachtaardig, onderdanig, perfectionistisch, eerlijk en lief (meestal :). Een huismus die graag leest,puzzelt of met de pc rommelt, maar ook een stresskip, verlegen,impulsief, soms kattig,onzeker of negatief, neiging ...

Echte slavin sta op !

Man D Tor (1951)

21-09-14 - Stijlvolle dominant, ervaren, goed voorkomen, gbs, niet-roker, brede interessesfeer, academisch niveau, creatief, sterk psychologisch doorzicht, veel aandacht en tijd wordt uitgetrokken voor sub/slavin, zoekt een stijlvolle slavin voor een langdurig...

Denk 'ns 'Out-of-the-box'!

Man D Frolicking (1942)

21-09-14 - Een redelijk lange weduwnaar op leeftijd. Geboren Nederlander, woonachtig in het dichtbije buitenland. Ik voer geen klap uit, maar daar is het pensioen verantwoordelijk voor. Geef toe, je kan het als nadelen zien, maar voor mij zijn het voordelen. ...

Domina wil tweede sub in haar relatie

Man s haarsub (1966)

21-09-14 - Wij zijn een vrij normaal stel waavan zij volslank en dominant hij slank en onderdanig en bischierig we zijn tussen de 40 en 50. We houden van de goede dingen des levens en trekken er regelmatig op uit om naar het strand te gaan of door een natuur ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeToewijding en ruimte, dat wil ik jou graag schenken.

Man S Voyeur1968 (1968)

14-09-14 - Contrastrijk persoon, toegewijd en veeleisend, dwingend maar volgzaam, actief maar passief wanneer nodig. Ik heb vooral ervaring in de Dominante rol waarbij ik een voorkeur heb voor bondage kinky seks en taboeloze opdrachten en spelletjes. Ik ...

beheerkeuzeMan zoekt lieve onderdanige vrouw in het noorden des lands.

Man D Heer (1957)

12-09-14 - Hallo, Ik ben sinds m'n 25e geinteresseerd in en bezig met bdsm. Ik ben single en zoek iemand met wie het een beetje klikt. Sm is voor mij niet zomaar een spelletje. Ik hou van spanking, bondage, evt rollenspel etc. Maar ook van knuffelen. Ik ...

beheerkeuzeZelfbewuste sub gezocht, voor fantasieën en ervaring op maat.

Man D Barteverything (1985)

13-09-14 - Kan met mijn beschrijving zo op marktplaats, maar hoop dat je daar doorheen kunt lezen. Ik ben 29 jaar, 180cm, 73kg en woonachtig in de regio van leiden. Ben normale jongen op het oog en zie er niet slecht uit. Ben in ieder geval geen spierbundel. ...

beheerkeuzeonderdanig en lief

Vrouw s marrie (1960)

12-09-14 - lief en onderdanig en ik ben opzoek naar mijn grenzen. Ik heb nu een jaar of wat ervaring en zou niet zonder meer kunnen. Wat ik zoek is een vaste relatie waarin ook bdsm mogelijk is.Een relatie waar we "gewoon" met elkaar omgaan, maar het kan dan ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

The Non Communicado Chronichles (Deel 89)

Man D Meester Exit{Exelle} (1969)

21-09-14 - (33x aanbeveling) "If you can't hack it in the real world, fake it in the virtual world." Iemand zal het ooit wel al een keer gezegd hebben. Ik claim deze quote voorlopig. En ineens ben ik 20 volgers kwijt. Auw...Bizar idee. De anonieme volgers zijn weg dus. ...

Mikha (Deel 10)

Man S _Mikha_ (1978)

21-09-14 - (3x aanbeveling) In de Heksenhamer staat een passage over het geslachtsverkeer tussen heksen en de duivel. De geslachtsgemeenschap werd zonder meer als iets walgelijks gezien en als de manier waarop de erfzonde werd doorgegeven. Alleen mindere duivels moesten dit ...

het begin (Deel 3)

Vrouw s brummeltje (1978)

21-09-14 - Het is zondagmiddag. Het zonnetje schijnt en ik voel de warme stralen op mijn huid. Het is warm, ik ben warm. Heet zelfs. Denkend aan mijn Meester maakt me nog heter. Hij is druk vandaag en heeft eigenlijk geen tijd en toch trek ik mijn stoute ...

reisgenote (Deel 1)

Man D Guts (1964)

21-09-14 - In het voorjaar heb ik korte tijd een contact advertentie geplaatst op een vanille dating site. Met een flink D/s gericht karakter. Opmerkelijk genoeg kwam er maar één reactie van een vrouw die het een ouderwets en ongeëmancipeerd verhaal vond. Zij ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeEerlijkheid duurt het langst (17 delen)

Vrouw s i.v.g. (1981)

18-09-14 - (8x aanbeveling) Met een frisse, ervaren blik kijk ik om me heen. En vertel jou wat ik zie.

beheerkeuzeLosse Draadjes en Dwalingen (40 delen)

Vrouw s MisTique (1972)

18-09-14 - (16x aanbeveling) Schrijven heeft me verlaten, of verliet ik haar? Ik mis haar dwalingen, het dolen en zonder denken mijn vingers over het toetsenbord laten glijden. Draadjes is een deur die ik voorzichtig openzet, misschien blijft het daar wel bij, sta ik een ...

beheerkeuzeRelease me...... (84 delen)

Vrouw s Cadushi (1966)

15-09-14 - (54x aanbeveling) "Mine" he whispers... "Yours" I breathe... Na 2 maanden vol met intense ervaringen is het tijd verder te gaan. Hopend dat ik minder primair reageer. Hopend dat ik nog steeds intens voel. Hopend dat ik de D vind die mij leest... begrijpt... ...

beheerkeuzeDansen in Zijn (22 delen)

Vrouw s MisTique (1972)

20-09-14 - (11x aanbeveling) In de flow van mijn Zijn, gevoelens en belevingen omschreven zoals ik ze heb opgelagen. Geschreven vanuit verwondering, pogingen te verwoorden wat leeft in de diepste kern van mijn zijn in die bijzondere momenten waarin ik mag Dansen in mijn Zijn....

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Op jonge leeftijd had ik al een vrij ...

Man S SavantGarde (1982)

21-09-14 - Op jonge leeftijd had ik al een vrij grote fascinatie voor bondage en sexualiteit. Dat uitte zich soms in het tekenen van meubelstukken die wellicht niet zouden misstaan in een dungeon. Ik heb daar eigenlijk nooit een probleem van gemaakt, maar ...

What you see is what you get. Ik ben ...

Vrouw s Poeny (1988)

21-09-14 - BDSM is voor mij de enige manier gebleken om echt te kunnen ontspannen: even geen verantwoordelijkheden meer, geen mensen meer die op mij steunen en mijn advies willen, even geen beslissingen en keuzes meer moeten maken. Ik heb het hier moeilijk ...

Creativiteit / veelzijdigheid / ...

Vrouw ? fraaikoppel (1961)

21-09-14 - Wij zijn een koppel (zie onze afzonderlijke profielen hier op deze site) wat elkaar nu ruim een jaar goed kent. Waarbij Sir Malcom als heteroseksuele Dominant, Aphrodite (dite) als biseksuele sub een passende naam heeft gegeven en haar als ...

Lang, Groot en donker...

Man D BJesus (1970)

21-09-14 - Ontdeking of word je zo geboren. Ontdek je waarvan je geniet of heeft het altijd in je gezeten Je bent wie je bent , het is meer een kwestie van erkennen dan van ontdekken daarom als ervaring vanaf de geboorte...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
20-09-14 Man S Het sleuteltje (1975)Volledig
20-09-14 Vrouw s stasia (1990)Volledig
04-09-14 Man D Bram W (1982)Volledig
04-09-14 Man D MeneerHenk (1942)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
21-09-14 Man s iwan (1968)Dom-lijst
21-09-14 Man D Pse (1981)Sub-lijst
20-09-14 Man D Pse (1981)Dom-lijst
21-09-14 Man S Grasshoppertje (1970)Dom-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
ActiviteitenDienen als asbak11-06-2014
ActiviteitenCybersex11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Vrouw s nachtvlinder (1976)
Vrouw s Pixe (1971)
Man s robbie78 (1978)
Vrouw D sm en cuckoldstel (1959)
Vrouw s julia (1980)
Vrouw ? Frivole framboos (1960)
Man s skiwi (1976)
Vrouw s gaisha (1965)
Vrouw s Justice 83 (1983)
Man D meester Bjorn (1987)
Vrouw S Angelique (1960)
Vrouw s brummeltje (1978)
Man D servus71 (1971)
Vrouw s Libera (1988)
Vrouw s eppelien (1960)
Vrouw s elfie (1976)
Vrouw s sjanneke (1977)
Man D putten1974 (1974)
Man D Avec Panache (1962)
Vrouw s Shakhraz (1959)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: op zoek naar.... geen relatie (Algemeen BDSM-forum)

Man S Mijnheer Beer (1960)

21-09-2014 19:47 - Definieer '(vaste) relatie'? In die zin is een kruisverhoor in het begin nog zo gek niet ... Maar ik vind het lastig. Als iemand 'in n scheiding' ligt dan haak ik af en ook als iemand gebonden is. De emotionele deurtjes gaan dicht en blijven dicht. Als iemand perse alleen wil ...

Re: Fakers (Algemeen BDSM-forum)

Man D Signor (1950)

21-09-2014 19:16 - Thanks More-M voor je reactie. Ophelderend.   

Re: Dominante die ook af en toe willen lijden (Algemeen BDSM-forum)

Man s JoopX (1958)

21-09-2014 18:45 - Ik denk dat je maso kunt zijn zonder sub te zijn. Ik denk dat er wel meer D's zijn die het af en toem lekker vinden om, bijvoorbeeld, gegeseld te worden. Soms dragen ze zelfs hun sub op dat te doen, waarbij de sub natuurlijk het risico loopt er later straf voor te krijgen. ...

Re: Betaalsites- Mosterd na de maaltijd (Algemeen BDSM-forum)

Man S Mijnheer Beer (1960)

21-09-2014 17:42 - Ik vind het geweldig als mensen in een topic gaan ruziemaken zonder dat ik me in het topic heb geroerd. Dan heeft het tenminste niet aan mij gelegen n . De inhoud / content van deze site wordt gegenereerd door de deelnemers. Verhalen, dagboeken, advertenties en er zijn ook sukkels die het ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum24859310
BDSM Vraagbaak64865
BDSM-café6361466
BDSM bijeenkomsten254720
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Recente(re) gebeurtenissen (Deel 19)

Vrouw s kleinsubje (1969)

21-09-14 - (2x aanbeveling) Ehmmm...ik werd gewoon naar de chat getrokken vannacht (was er al weken niet geweest)..en ja hoor...daar zat ex Meester op de chat met mij nog altijd in zijn profiel vermeld. Sukkel. Het deed me veel minder dan ik had verwacht dus dat is mooi! ...

Obsessie... (Deel 54)

Vrouw s Secret desire (1974)

21-09-14 - (13x aanbeveling) ... Grote Meneer Kees gaat voor sletje 2 staan en betast haar met zijn grote handen. En ik voel de sterke handen van Kale Meneer Kees over mijn schouders gaan, richting mijn borsten. Mijn tepels reageren op de aankomende aanraking. Stevig pakt ...

Het hutje op de hei (Deel 1)

Vrouw s missie i (1961)

21-09-14 - Weet je het zeker? Mag je mij de sleutel geven zonder dat zij mij kennen? Vol verwachting kijk ik mijn beste vriendin aan. Natuurlijk meid, ik heb het met hun over gehad dat jij er even tussenuit moet en dat ik borg voor je sta. Dus….hier zijn ...

Onderwerp of lijdend voorwerp (Deel 3)

Man D baron (1957)

21-09-14 - (3x aanbeveling) Het was ook het moment op weg te rennen, maar dat bedenk ik me als ik binnen sta. Een bedompte hal, rechts een trap omhoog en links een gang naar de woonruimte? Hij loopt voor ons, trekt plotseling een deur open en duwt Veerle naar binnen. “Daar ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeWillem (10 delen)

Vrouw s Soumise (1964)

13-01-14 - (24x aanbeveling) Willem, een jonge hond, is de inspiratiebron voor veel activiteiten in de opleiding tot een soumise.

beheerkeuzeMuzes over mannen (10 delen)

Vrouw s Muzes (1985)

18-08-14 - (18x aanbeveling) "Vertel mij, Muze, over de man ..." ~Homerus

beheerkeuzeHet jurkje... en het logische gevolg (9 delen)

Vrouw s maanmeisje (1979)

04-06-14 - (20x aanbeveling) Haar tweede ontmoeting met de Dom die haar raakte tijdens hun eerste date...

beheerkeuzeHet kleine kaboutermeisje (37 delen)

Man D Viktor B. DaddyDom (1970)

16-05-14 - (47x aanbeveling) In een ver en donker bos, onder de oude eik woont vy, een avontuurlijk, moedig en slim klein kaboutermeisje dat nog heel veel moet leren......

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Glazen-dildo.nl (webwinkel)(Venray)

Online sexshop in glazendildo's

28-08-14 - Online sexshop gespecialiseerd in glazen dildo's, glazen vibrators, glazen buttplugs en overige glazen sextoys.

Loveballs.nl (webwinkel)(Venray)

Webwinkel in Ben Wa Balls

28-08-14 - Online sexshop volledig gespecialiseerd in Ben-Wa balls, Geisha balls, Pleasure balls of hoe je ze ook wil noemen.

Sexshop Manoes.nl (webwinkel)(Venray)

Online sexshop

28-08-14 - Online sexshop met ruim 9.000 verschillende producten op voorraad. Naast het standaard sexshop assortiment ook een zeer uitgebreid BDSM assortiment met vele bekende merken waaronder pipedream, shots toys en vele andere.  ...

Sex-machine.nl (webwinkel)(Venray)

webwinkel in sex-machines

27-08-14 - Online shop welke diverse soorten sex-machines verkoopt + extra opzetstukken voor deze sexmachines. Maar ook een assortiment love swings en slings plus danspalen en opblaasbare positie steunen. ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,8) 9 recensies
BDSM Ateljee (4,75) 7 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,57) 6 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Winky4u Man D Mr Duality (1979)
Love2Pleasure Vrouw s -boefje- (1989)
On Top Of Love Man S kinky puppy (1967)
Libertine's Man S Mr. and Miss Jones (1969)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

swingersclub Temptation (Beek en Donk)

Bar/Dancing (aanbeveling)

10-07-14 - Super gezellig.

Gewoon in Roosendaal (Roosendaal)

Overige

03-06-14 - GeWoon in Roosendaal is een, met haar tijd meegaande, new style sexbioscoop & shop, die al bijna 30 jaar gevestigd is in Roosendaal. Een nette, laagdrempelige bioscoop waar het heel gewoon is om een erotische avond te beleven. Vandaar ...

De Villa (Arendonk)

Bar/Dancing

03-06-14 - De Villa is een is een stijlvolle locatie gelegen in Arendonk (Antwerpen) waar maandelijks BDSM-party's worden gehouden.   De Villa heeft een volledig ingerichte zolder met alle denkbare toestellen (schandblok, kruis, diverse ...

Fetish Garage (Alkmaar)

Bar/Dancing

03-06-14 - Fetish Garage is een gay fetish & BDSM safe sex party in een echte autogarage in Alkmaar. De autogarage wordt omgebouwd tot een echte play area, compleet met slings en andere SM attributen, o.a. beschikbaar gesteld door Club ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,57) 13 recensies
Club Doma (4,5) 3 recensies
Phee's (4,5) 3 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Place De Nous Man D Mr Duality (1979) (5)
Den Garage Man D Mr Duality (1979) (4)
Club Domination Palace Man D jan1963 (1963) (5)
Showboat Man D meester-marcus (1951) (4)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

As she's told

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
11-09-14 - Ben het aan t lezen. Opwindend avontuur. Kom er later op terug als ik het uit heb.
lees verder...

Devenir Sienne

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
05-08-14 - (Franstalige roman) Het boek vertelt de opbouw van een D/s-relatie vanuit het perspectief van de sub. Een kantoormedewerkster voelt zich aangetrokken tot haar baas. Als die de eerste stap zet, volgen al snel de andere stappen. Stelselmatig ...
lees verder...

De slavin

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-07-14 - Silvia, mooi, intelligent en rijk, wordt de slavin van Margaret, een gevierde italiaanse filmster. Uit dit merkwaardig gegeven schiep Ghiotto een wereld van erotische fantasie, een hoogtepunt in de nieuwe italiaanse romankunst. Hoe moet men ...
lees verder...

De wrede barones

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-07-14 - 2 lesbische meiden brengen een bezoek aan een afgelegen kasteel en worden door de perverse, gestoorde barones gevangen genomen. Samen met haar misvormde hulpje Igor onderwerpt ze de meisjes aan wrede folteringen. Een zeldzaam stuk zo bleek na ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
In de ban van zijn wil (4,67)5 recensies
Haremslavin (4,67)5 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,56)8 recensies
Nine and a half weeks (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) Vrouw s honingbijtje (1983) (5)
Het spel van Floor Man D Silvester (1964) (5)
De overgave van Floor Man D Silvester (1964) (3)
De extase van Floor Man D Silvester (1964) (5)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

De overgave

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
22-08-14 - De Overgave is een romantisch erotische speelfilm gebaseerd op de roman De overgave van Floor van Renee van Amstel. Het onstuimige liefdesverhaal van de jonge zangeres Eva en de gelouterde acteur Tim, die samen hun grenzen opzoeken en er ...
lees verder...

C'est arrivé près de chez vous

Categorie: Overige.
Waardering:  (4)
18-08-14 - C'est arrivé près de chez vous (vertaling: Het is dicht bij u gebeurd) (in het Engels: Man Bites Dog - vertaling: Man bijt hond) is een Belgischemockumentary uit 1992, in zwart-wit opgenomen ...
lees verder...

Salò o le 120 giornate di Sodoma

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
15-06-14 - Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een hertog, een bankier, een politicus en een geestelijke laten negen jongens en negen meisjes in een afgelegen landhuis bijeenbrengen. Terwijl drie courtisanes verhalen vertellen ter inspiratie, ...
lees verder...

La Piel Que Habito

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (4)
31-05-14 - Sinds z'n vrouw stierf aan de gevolgen van brandwonden die ze opliep in een auto-ongeval, is de alom geprezen plastische chirurg Ledgard (Antonio Banderas) geobsedeerd door het aanmaken van een nieuw soort huid die z'n vrouw mogelijk had ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4,12) 7 recensies
Eyes wide shut (4) 1 recensie
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
The punishment of Anne (The Image) Man ? Damiaan (1962) (3)
C'est arrivé près de chez vous Vrouw s star (1961) (5)
Black Snake Moan (2006) Vrouw S janita (1963) (5)
Preaching To The Perverted Vrouw s isaura (1978) (4)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2014 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
186 Deelnemers op de site. 19428 Aktieve deelnemers. 498 actieve sessies.