Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Studiedag BDSM in Amsterdam

14-10-14

Op 22 november wordt tijdens het Kink Congres een studiedag over BDSM gehouden. Dit is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor BDSM, ongeacht of je zelf actief BDSM-er bent of niet. Het congres duurt de hele dag waarbij tijdens workshops diverse onderwerpen aan bod komen. In de avond wordt de film Love Hard getoond.

Datum: 22 november 2014
Tijd: 09.00 - 23.00
Locatie: Amsterdam
Prijs: 65 euro als je je vóór 22 oktober aanmeldt, daarna 75 euro
Inbegrepen: Lezingen, workshops, lunch, koffie, thee, water én de docu Love Hard van Gala Vanting!

Kijk voor het volledige programma op de website: http://kinkcongres.nl/. Je kunt je daar ook aanmelden.

Kasteelfeest Ontmoeten & Beleven

09-10-14

De voorbereidingen voor het Kasteeelfeest Ontmoeten & Beleven zijn in volle gang. Drie zussen (vuur, aarde en water) zijn druk bezig om op 8 november opnieuw een onvergetelijke avond & nacht te organiseren in dit prachtige kasteel in Noord-Holland. Alle staat in het teken van Ontmoeten & Beleven.

De 1e editie in mei van dit jaar was een groot succes. Veel deelnemers van BDSMzaken konden elkaar daar ontmoeten in een zeer toepasselijke omgeving. Geen 'enge' toestanden maar een laagdrempelig feest om elkaar te ontmoeten en te genieten van de omgeving en de georganiseerde aktiviteiten en presentaties.

Er zijn voor 8 november nog enkele plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want vol = vol. In het forum kun je volgen wat de laatste stand van zaken is en hoe je je kunt aanmelden.

Anonieme volgers verwijderd

21-09-14

Zoals eerder aangegeven zijn alle anonieme volgers van de volglijsten verwijderd. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om anoniem te volgen. Als je begint met het volgen van bijdragen dan ontvangt de ander hiervan een melding. Ook verschijnt je naam op de volglijst van de ander.

Opgelet: Als je begint met het volgen van iemand dan verschijnt dit ook op het publieke Prikbord. Dat betekent dat iedereen kan zien dat je bijdragen van die deelnemer volgt.

Binnenkort kun je dat als voorkeur bij je instellingen uitschakelen. We hebben dit al ontwikkeld, maar het kan alleen met de eerstvolgende (grote) update opgeleverd worden. Wil je je volgakties onzichtbaar houden voor anderen, dan moet je even geduld hebbn tot de volgende update.

 

Aanvulling anonieme volgers

16-09-14

Update 21-09-2014: Het verwijderen van anonieme volgers is gestart!

In ons bericht van 29 augustus gaven we aan dat we vanaf 15 september de anoniem volglijsten gaan verwijderen. Het woordje 'vanaf' geeft aan dat niet alles ook op 15 september verwijderd is.

Op dit moment werken we nog aan kleine uitbreiding van je persoonlijke instellingen. Net zoals bij de aanbevelingen moet je bij het volgen kunnen aangeven of je dat gepubliceerd wilt hebben op de openbare prikborden. Je volgt dan weliswaar niet meer anoniem voor degene die je volgt, maar hangt het ook niet aan de grote klok voor andere deelnemers.

Uiterlijk het komende weekeinde hopen we dat opgelost te hebben. Daarna verdwijnen de anonieme volglijsten.

More-M
BDSMzaken

Oh ja. Sommige deelnemers hopen eindelijk te kunnen zien wie hun anonieme volgers zijn. Dat gaat helaas niet op. De anonieme volgers worden verwijderd van je volglijst en daarna moeten ze zelf kiezen of ze je opnieuw willen volgen.

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw s sabientje (1969)
sabientje publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Gezelligheid-kent-geen-tijd-draadje.
2 minuten geleden
Vrouw s Madelief (1924)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D peter pan (1950) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
3 minuten geleden
Man D b4fun (1953)
b4fun publiceerde zojuist een Sociale Matchwens met voorkeuren over relatie, kinderen, opleiding, afkomst en geloof.
5 minuten geleden
Man s xander2 (1965)
xander2 heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
6 minuten geleden
Man D b4fun (1953)
b4fun publiceerde zojuist een BDSM-Matchwens met onder andere zijn gewenst ervaringsniveau.
7 minuten geleden
Man D b4fun (1953)
b4fun publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft vrouwen tussen de 35 en 73 jaar.
8 minuten geleden
Vrouw s rasa (1964)
rasa publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Is een s meer getraumatiseerd dan een D?.
9 minuten geleden
Vrouw s arella (1957)
arella publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: vermeend racisme, naziplay en bdsm.
10 minuten geleden
Man D MIkki (1967)
MIkki gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Riemurasia (1990) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
11 minuten geleden
Man D mr_backstage (1972)
mr_backstage gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s NiNacolada (1959) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
23 minuten geleden
Vrouw s sabientje (1969)
sabientje publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Gezelligheid-kent-geen-tijd-draadje.
28 minuten geleden
Man D MP104 (1962)
MP104 schreef voor Vrouw s lisa44 (1970) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
29 minuten geleden
Man D peter pan (1950)
peter pan publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: vermeend racisme, naziplay en bdsm.
36 minuten geleden
Vrouw s sabientje (1969)
sabientje publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: the magic of subspace.
39 minuten geleden
Man D peter pan (1950)
peter pan publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: the magic of subspace.
49 minuten geleden
Man D Merijn (1972)
Merijn volgt vanaf nu Vrouw s luce (1972) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
50 minuten geleden
Vrouw S Anje (1960)
Anje gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Riemurasia (1990) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
56 minuten geleden
Vrouw s sabientje (1969)
sabientje publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: vermeend racisme, naziplay en bdsm.
1 uur en 2 minuten geleden
Vrouw s arella (1957)
arella publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: vermeend racisme, naziplay en bdsm.
1 uur en 12 minuten geleden
Man D robertx (1960)
robertx volgt vanaf nu Vrouw s tides (1968) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
1 uur en 12 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Gezocht: vrouw die bdsm interesse deelt en zich graag laat verzorgen

Man s annavanhaarowk (1958)

24-10-14 - Ik ben een slanke, lange, aardige en energieke man van middelbare leeftijd, brede interesse, goed sociaal netwerk en mooie internationale functie, maar m´n grootste fascinatie is al jaren FEMDOM. Het heeft (te) lang geduurd voordat ik er aan toe ...

make your dreams come true....

Man D Wisdom and Passion (1971)

24-10-14 - Je bent op zoek naar een dominant die niet zo nodig zijn naam en titel in hoofdletters hoeft te schrijven. Of zijn dominantie in leren outfits wil benadrukken. Of koffers vol "instrumenten" met zich meedraagt... Je zoekt een subtielere vorm. ...

Dominant zoekt goedgevormde sub vrouw voor virtueel spel

Man D internetmeester (1958)

24-10-14 - Dominante man 56 jaar van niveau biedt veel tijd en aandacht aan een sub die via het internet wil genieten van BDSM. Als mij wordt gevraagd waarom virtueel, dan vertel ik dat graag summier. Ik doe al meer dan 25 jaar als dominant aan bdsm. ...

Dominant zoekt spontane, echte sub voor Spel & Lust.

Man D Mark65 (1965)

24-10-14 - Mooie Dominante Man zoekt een openminded, kinky sub uit de regio Leeuwarden (of max. 1 uur rijden vanaf) die regelmatig/af en toe thuis kan ontvangen voor Spel & Lust. Ik; Dominant , goed uitziend, 189, kort donker haar, mooi sportlijf, ...

Plassex

Man ? joost999 (1967)

24-10-14 - Gelukkig getrouwde man is op zoek naar plassex

Shibari Dom zoekt Gewillig subje, voor een spel met diepgang.

Man D Passie (1970)

24-10-14 - Vertel iets over je zelf, tja zal een poging wagen. 44 jaar jong gezet uiterlijk fotograaf als beroep, ruim 20 jaar in dit wereldje van bdsm waarbij shibari toch mijn voorkeur heeft. Ik geef rust en respect, bied vertrouwen en een schouder. ...

man zoekt Dominant 50+ voor pervers spel

Man s antons (1957)

24-10-14 - ik zoek contact met een oudere strenge/perverse man of met een stel m-m of m-v Mijn rol is die van slet/slaaf/hoer, waarbij veel mogelijk is, klemmen, gewichten, flagellatie, bondage, watersport, anaal gebruik...

Bondage wil ik ondergaan

Man s erik (1976)

24-10-14 - Slanke jongenman onbehaard 38 178 65 20

Prinsesje zoekt haar strenge maar lieve daddy

Vrouw s zoeklievedaddy (1984)

24-10-14 - Ik ben een vrouw van 29 jaar en woon in Rotterdam. Ik ben gehuwd maar kan hierin mijn onderdanigheid niet kwijt. Mijn man weet van niks dus discretie vereist ;) De laatste 4 maanden ben ik mezelf volledig verloren in een D/s relatie met een ...

Dom maar wel slim!

Man D Riffo (1977)

24-10-14 - Hoewel ik nog redelijk nieuw ben met bdsm lukt het al best goed om spannende dingen te bedenken. Ik kan goed aanvoelen hoe de ander zich voelt, zal niet snel toegeven maar ben me zeer bewust van de risico's. Ik ben atletisch/gespiert en zie er ...

Webmasters Keuze

beheerkeuze...en toch vind ik je leuk, vies meisje.

Man D Dirty Valentine (1964)

23-10-14 - Ik ben een fantasievolle en intelligente man. Niet dik, niet kaal. Alleenstaand in een groot huis in het westen van het land. Goed opgeleid en met een leuke baan. Heb 2 kinderen, die meestal elders zijn, en gevoel voor humor,dat meestal wel bij mij...

beheerkeuzeVrije dominante geest zoekt intelligente dame voor een lat-relatie (en meer ;-)!

Man D Friesemeester (1962)

21-10-14 - Ik ben een eigenzinnige trotse Fries die zijn eigen(aardige) leven leeft. Ik ga niet mee in de waan van de dag en ben bepaald geen kuddedier. Wie altijd achter de kudde aanloopt, loopt uiteindelijk in de stront. Ik ben een out-of-the-box denker, ...

beheerkeuzeHoogopgeleide sub met stijl en klasse --> be my lady en sub

Man D T.W. (1960)

20-10-14 - Fijn dat je mijn oproep gaat lezen, ik ben benieuwd wat je er van vindt. Ik ben een ervaren Dominant. Ik weet wat ik wil (en niet wil) en hoe ik dit wil bereiken. Ik handel vanuit respect en ik bied je een veilige en zorgzame omgeving. Ik geef me ...

beheerkeuzejong, energiek en nieuwsschierig

Man ? easy (1990)

19-10-14 - Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Cliffton en ik ben 24 jaar. Ik ben woonachtig in Amersfoort. Dit is mijn eerste keer op een site als deze want ik ben wel nieuwsgierig. Ik kom net uit een relatie, en ben daarom ook niet op zoek naar iets ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

Mijn wereld (Deel 18)

Vrouw S Kleinsubje (1969)

24-10-14 - (5x aanbeveling) Tegenstrijdig Tijd voor mezelf Heb ik nodig Broodnodig Maar ik mis hem ook Tegenstrijdig Slaap beter zonder hem naast me Maar het is leuker wakker worden met hem naast me Het is heel fijn met hem erbij Duh ;-) Vanilla vrijen, ...

Zonder diepgang geen hoogtepunten (Deel 97)

Vrouw s maanmeisje (1979)

24-10-14 - (33x aanbeveling) “Ik heb gedroomd over Willem II… Oja… en over rijtjes snoepjes die vallen en ontploffen.” Mijn nachten zijn onrustig. Soms onthoud ik mijn dromen en weet ik nog precies hoe laat het was als ik weer op de wekker keek of ik al wakker moest worden. ...

beheerkeuzeDevotica Chaotica (Deel 319)

Man D Meester Exit{Exelle} (1969)

24-10-14 - (54x aanbeveling) Henk Krol ontkent ook maar iets te maken te hebben met de naheffing van de Europese Unie. Henk Krol vindt de Europese Unie maar een groot zwart gat. Dussss... Ondertussen... Hoeven vluchtelingen met een generaal pardon nooit meer sorry te ...

beheerkeuzeRuigman (Deel 100)

Vrouw s Olijf (1969)

24-10-14 - (48x aanbeveling) Ruigman is een nacht en een dag stil. Geen telefoontje, geen sms. Ik had niet tegen hem moeten zeggen dat zijn avondsigaret een stinkerd was, denk ik. Wanneer Ruigman uiteindelijk belt, verrast het me. 'Hoe is het?' vraagt hij. 'Ik ben moe,' zeg ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeEnjoy mankind... (21 delen)

Vrouw D IntenS (1971)

24-10-14 - (7x aanbeveling) 'Mankind' is een zelfstandig naamwoord. De betekenis van dit woord in het Nederlands is mensheid. Maar ik ben van nature een analist dus ik splits graag de woorden op. Zo wordt 'man' : man, mens, pion, heer.. en 'kind' (znw): soort, slag, aard, ...

beheerkeuzeDe zoektocht van de Frivole Framboos. (40 delen)

Vrouw ? Frivole framboos (1960)

13-10-14 - (23x aanbeveling) ik heb ontdekt dat mijn echtgenoot actief is op deze site. Vastbinden enzo is al langer een thema binnen ons huwelijk. Hij wil het maar het zegt mij niks. Eerst wou hij mij vastbinden, daarna wou hij door mij vastgebonden worden. Heel verwarrend en ...

beheerkeuzeRuigman (98 delen)

Vrouw s Olijf (1969)

24-10-14 - (48x aanbeveling) In januari ontmoette ik een man in het bos. Een grote man met een bijl. Hij kroop uit een klein autootje en lachte gul. We stookten vuur en maakten rook. We spraken onze stemmen schor. We sliepen, ieder in de eigen slaapzak, een cocon voor de ...

beheerkeuzeEerlijkheid duurt het langst (23 delen)

Vrouw s i.v.g. (1981)

24-10-14 - (11x aanbeveling) Met een frisse, ervaren blik kijk ik om me heen. En vertel jou wat ik zie.

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Gezelligheid, lol, genegenheid, leiding...

Vrouw s lisa44 (1970)

24-10-14 - Heb altijd het gevoel gehad dat er meer was dan alleen maar de gewone vanilla relaties. Het gevoel dat er iets miste. Mijn man is een fetisjist en begrijpt mijn gevoelens, maar kan er helaas zelf niets mee. Een vrouw doe je geen pijn is zijn ...

Ik ben een jongeman en studeer aan de ...

Man D boeien (1990)

24-10-14 - Ik vermoed dat elke man wel fantaseert om dominant te zijn over een vrouw. Ik denk dat in samen werken en met afspraken het enorm leuk kan zijn, maar heb nog weinig praktijkervaring. Dat is de reden dat ik hier eens rond ga kijken. Ik wil eraan ...

Shibari en bondages

Man D Passie (1970)

24-10-14 - Dit was vroeg in mijn pubertijd al, een groot taboe des tijds nog en wist me er geen raad mee. Wel merkte ik dat scouting en knopen leren en uitvoeren ik heel interessant vond. Vandaar uit was ik een jaar op 21 toen ik voor het eerst met een meisje ...

- hygiene - respect - goede afspraken...

Vrouw s PEBBELS (1986)

24-10-14 - Ik heb enkele jaren geleden met een vriend nogal kinky sex gehad... toen ik merkte dat me dat op wond heb ik daar zelf op eerste zicht weinig mee gedaan. zes jaar later ben ik begonnen met parenclubs te bezoeken en dan kom je sowieso ook bdsm ...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
21-10-14 Vrouw s allure (1961)Volledig
22-10-14 Vrouw S Gwynvyd (1975)Volledig
21-10-14 Vrouw s lynxxxje (1970)Volledig
19-10-14 Vrouw s Aarde (1965)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
24-10-14 Vrouw s lisa44 (1970)Sub-lijst
24-10-14 Man D Mr Marinus (1959)Dom-lijst
24-10-14 Man D Passie (1970)Dom-lijst
24-10-14 Man D Friesemeester (1962)Sub-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
ActiviteitenDienen als asbak11-06-2014
ActiviteitenCybersex11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man ? Puresoul999 (1971)
Man D Gerard 52 (1957)
Man D Goldfinger (1983)
Vrouw s Suusje! (1982)
Vrouw s Angela Trava (1973)
Man D Avec Panache (1962)
Vrouw s marrie (1960)
Man D PompiDom (1971)
Man D Dannij (1961)
Man D Christian G (1963)
Man S Dude (1975)
Man D Meester A. (1978)
Vrouw s lynxxxje (1970)
Man s xander2 (1965)
Man D DoBoy66 (1966)
Vrouw s Pixe (1971)
Man D TipTop (1956)
Vrouw s subspace (1965)
Man D wolfman64 (1964)
Vrouw s Type (1968)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: Gezelligheid-kent-geen-tijd-draadje (BDSM-café)

Vrouw s sabientje (1969)

24-10-2014 20:42 - Ja Arella, ik zag het al helemaal voor me. Ik had zo een minitje Zwitsal zeep gekocht, en van te voren geïnformeerd of dat touw nat mocht worden, en gevraagd of er een bad was, en toen was dat er allemaal, en toen dacht ik "nu vraag ik ut!!!"  En toen zei-tie ...

Re: Is een s meer getraumatiseerd dan een D? (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s rasa (1964)

24-10-2014 20:36 - We zijn eruit, ik ben dominant...want bij mij is het verlangen niet tijdelijk maar permanent aanwezig. En als ik me goed voel is het verlangen vele malen groter dan wanneer ik me slecht voel, t Was er altijd al...ik zocht naar een intensere vorm van seksualiteit dan de soft one en het ...

Re: vermeend racisme, naziplay en bdsm (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s arella (1957)

24-10-2014 20:35 - sabientje, ik heb ook zo'n Dom - waterbondage, ja dat lijkt me wel wat. Tja, je kan niet alles hebben, hé? Trampling in bad, met rubberlaarzen, ziet hij dan weer wél zitten, ik minder - tenminste zonder zo'n armsteun - is wat moeilijk evenwicht bewaren. Hahaha ik ...

Re: Kasteelfeest 8 november 2014 (BDSM bijeenkomsten)

Vrouw s Aarde (1965)

24-10-2014 20:14 - Ha Jos, Dank je wel voor het compliment! Wij hebben er ook heel veel zin in leuk om je weer te gaan zien... tot over 2 weken!!!! Aarde

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum27846128
BDSM Vraagbaak76774
BDSM-café5213179
BDSM bijeenkomsten330712
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

De Zwarte Kamer (Deel 4)

Man D Meester Exit{Exelle} (1969)

24-10-14 - (3x aanbeveling) Wat doe je als je ergens heen mag, waarvan je niet weet wat het is? Of wat het betekent? Of wat er gaat gebeuren? In een onbekende omgeving? Nou...je rent er van weg...of je rent er naar toe...Of je hebt achteraf spijt van 1 van de 2 keuzes. Wie ...

Steeds ietsje meer (Deel 14)

Man D baron (1957)

24-10-14 - (15x aanbeveling) Grrrr, pijnlijk, en direct een op mijn andere bovenbeen. Pohhhh. Ik knijp mijn ogen dicht en houd de kaken op elkaar. Ik voel dat ik ronddraai. Nu hang ik op zijn kop. Ik voel de warmte van Leonoor vlakbij, kijk door een spleetje in de ogen en zie ...

De bevrijding (Deel 6)

Vrouw s Red Legend (1963)

24-10-14 - (2x aanbeveling) De glimlach verdwijnt van het gezicht van de man. "Kleed je uit" gebiedt hij haar. Ze is zo verbaasd dat ze verstild blijft staan. Hij herhaalt nog dwingender: "Kleed je uit, je hoort me toch, of moet ik het doen". Hoe graag haar hele lichaam ...

Dom zijn voor dummies (Deel 11)

Man D Leeuwenhart (1975)

24-10-14 - (11x aanbeveling) Soms zie je door onze hoofdstad hele groepen mannen, gewapend met het familievakantiegeld, dapper voorwaarts over de Wallen stappen. En zo nu en dan ontwaart de aandachtige toeschouwer die speciale blik, waarmee de mannen hun ogen van de ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeKoorts (23 delen)

Vrouw S LouLou (1967)

17-10-14 - (26x aanbeveling) Ik lig in bed met koorts.

beheerkeuzeWillem (10 delen)

Vrouw s Soumise (1964)

13-01-14 - (26x aanbeveling) Willem, een jonge hond, is de inspiratiebron voor veel activiteiten in de opleiding tot een soumise.

beheerkeuzeMuzes over mannen (11 delen)

Vrouw S Muzes (1985)

03-10-14 - (20x aanbeveling) "Vertel mij, Muze, over de man ..." ~Homerus

beheerkeuzeHet jurkje... en het logische gevolg (9 delen)

Vrouw s maanmeisje (1979)

04-06-14 - (22x aanbeveling) Haar tweede ontmoeting met de Dom die haar raakte tijdens hun eerste date...

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Schurk en wicht (webwinkel)(Brunssum)

BDSM en party artikelen

26-09-14 - Nieuwe webwinkel met een snel uitbreidend assortiment. Deze site hebben we opgezet vanuit onze eigen interesse in BDSM. We willen iedereen die deze interesse deelt goede producten bieden tegen een scherpe prijs. Producten waar we zelf ...

Mince.nl (webwinkel)(Waalre)

BDSM Artikelen

22-09-14 - Webwinkel met brede selectie en goede service.

Glazen-dildo.nl (webwinkel)(Venray)

Online sexshop in glazendildo's

28-08-14 - Online sexshop gespecialiseerd in glazen dildo's, glazen vibrators, glazen buttplugs en overige glazen sextoys.

Loveballs.nl (webwinkel)(Venray)

Webwinkel in Ben Wa Balls

28-08-14 - Online sexshop volledig gespecialiseerd in Ben-Wa balls, Geisha balls, Pleasure balls of hoe je ze ook wil noemen.

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,8) 9 recensies
BDSM Ateljee (4,75) 7 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,57) 6 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Winky4u Man D Mr Duality (1979)
Love2Pleasure Vrouw s -boefje- (1989)
On Top Of Love Man S kinky puppy (1967)
Libertine's Man S Mr. and Miss Jones (1969)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

swingersclub Temptation (Beek en Donk)

Bar/Dancing (aanbeveling)

10-07-14 - Super gezellig.

Gewoon in Roosendaal (Roosendaal)

Overige

03-06-14 - GeWoon in Roosendaal is een, met haar tijd meegaande, new style sexbioscoop & shop, die al bijna 30 jaar gevestigd is in Roosendaal. Een nette, laagdrempelige bioscoop waar het heel gewoon is om een erotische avond te beleven. Vandaar ...

De Villa (Arendonk)

Bar/Dancing

03-06-14 - De Villa is een is een stijlvolle locatie gelegen in Arendonk (Antwerpen) waar maandelijks BDSM-party's worden gehouden.   De Villa heeft een volledig ingerichte zolder met alle denkbare toestellen (schandblok, kruis, diverse ...

Fetish Garage (Alkmaar)

Bar/Dancing

03-06-14 - Fetish Garage is een gay fetish & BDSM safe sex party in een echte autogarage in Alkmaar. De autogarage wordt omgebouwd tot een echte play area, compleet met slings en andere SM attributen, o.a. beschikbaar gesteld door Club ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,57) 13 recensies
Club Doma (4,5) 3 recensies
Phee's (4,5) 3 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Place De Nous Man D Mentor9300 (1970) (5)
Place De Nous Man D Mr Duality (1979) (5)
Den Garage Man D Mr Duality (1979) (4)
Club Domination Palace Man D jan1963 (1963) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

De overgave van Floor

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
29-09-14 - De overgave van Floor is het eerste deel van de Floor trilogie. Hierna volgden Het spel van Floor en De extase van Floor. Floor is een succesvolle high potential bij een telecombedrijf. Ze is begin dertig, leuk om te zien en gezegend met een ...
lees verder...

negentig dagen genevieve

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
26-09-14 - er stond op het boek stouter dan 15 tinten grijs ik heb het gelezen en geeft een beschrijving wat een vrouw ondergaat om op haar werk een opdracht binnen te halen ze word een slaaf van de opdrachtgever en komt opdraven wanneer hij wil enlaat ...
lees verder...

As she's told

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
11-09-14 - Ben het aan t lezen. Opwindend avontuur. Kom er later op terug als ik het uit heb.
lees verder...

Devenir Sienne

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
05-08-14 - (Franstalige roman) Het boek vertelt de opbouw van een D/s-relatie vanuit het perspectief van de sub. Een kantoormedewerkster voelt zich aangetrokken tot haar baas. Als die de eerste stap zet, volgen al snel de andere stappen. Stelselmatig ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
In de ban van zijn wil (4,67)5 recensies
Haremslavin (4,67)5 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,56)8 recensies
Nine and a half weeks (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Onderdanig wil ik zijn Vrouw s P,tje (1965) (3)
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) Vrouw s honingbijtje (1983) (5)
Het spel van Floor Man D Silvester (1964) (5)
De overgave van Floor Man D Silvester (1964) (3)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

american horror story

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
15-10-14 - het is een amerikaanse serie je vind deze op DVD acteur volledig in latex! en GEEN porno film! ik wil ook zo een job! ...
lees verder...

Nymphomaniac: Vol. II

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
27-09-14 - Op een koude winteravond wordt Joe gevonden door Seligman, in elkaar geslagen en achtergelaten in een donkere steeg. Hij neemt Joe mee om haar wonden te verzorgen. Dit is een vervolg op deel 1, te vinden in de omschreven films op deze site. ...
lees verder...

De overgave

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
22-08-14 - De Overgave is een romantisch erotische speelfilm gebaseerd op de roman De overgave van Floor van Renee van Amstel. Het onstuimige liefdesverhaal van de jonge zangeres Eva en de gelouterde acteur Tim, die samen hun grenzen opzoeken en er ...
lees verder...

C'est arrivé près de chez vous

Categorie: Overige.
Waardering:  (4)
18-08-14 - C'est arrivé près de chez vous (vertaling: Het is dicht bij u gebeurd) (in het Engels: Man Bites Dog - vertaling: Man bijt hond) is een Belgischemockumentary uit 1992, in zwart-wit opgenomen ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Nymphomaniac - deel 1 (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4,12) 7 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Flower & Snake Vrouw s isaura (1978) (4)
Eyes Wide Shut Vrouw s isaura (1978) (3)
Nymphomaniac - deel 1 Vrouw s MisTique (1972) (5)
Eyes Wide Shut Vrouw s MisTique (1972) (5)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2014 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
166 Deelnemers op de site. 19701 Aktieve deelnemers. 561 actieve sessies.