Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Wijziging Gebruiksvoorwaarden

04-07-15

Onze Gebruiksvoorwaarden zijn op een aantal punten gewijzigd. Iedereen moet daarom bij de eerstvolgende inlog de nieuwe voorwaarden opnieuw accepteren.

De wijzigingen gaan met name over uitgebreidere regels over profielafbeeldingen van deelnemers. Het is niet langer toegestaan om profielafbeeldingen te gebruiken waar andere personen dan jijzelf op voorkomen. Voor afbeeldingen waar geen personen op staan, maar bijvoorbeeld spreuken, voorwerpen of landschappen, is niets veranderd. 

Strakker handhaven Gebruiksvoorwaarden

30-06-15

BDSMzaken hanteert Gebruiksvoowaarden om alles op de website in goede banen te laten verlopen. Iedereen heeft deze regels geaccepteerd bij het deelnemer worden. Gelukkig zijn we allemaal volwassenen onder elkaar en dienen de regeltjes vooral als redelijke omgangsvormen. 

Soms echter ontstaan fitties waarbij deelnemers elkaar virtueel dwars zitten of in de haren vliegen. Dat gebeurde meestal in het forum, maar er is een tendens om die fitties door te trekken naar de verhalen, dagboeken en de publieke reacties onder de publicaties. Dit komt de sfeer niet ten goede!

We gaan de teugels daarom strakker aantrekken en onze Gebruiksvoorwaarden strikter naleven. We grijpen eerder in en zuillen niet schromen om maatregelen te nemen, zoals het blokkeren van publicaties of het bannen van deelnemers.

lees verder

Vele ogen maken licht werk

21-06-15

We hebben Madelief bereid gevonden om de 'leesclub' van BDSMzaken te versterken. Onze leesclub leest alle verhalen en dagboeken die door jullie geschreven worden (en dat zijn er heel wat). Ze controleren of de inhoud past bij BDSMzaken en de betere verhalen en dagboeken worden extra onder de aandacht gebracht door deze op te nemen in 'selectie van de beheerder'. 

Er is ondertussen een flinke achterstand bij het lezen. Het aantal schrijvers groeit nog steeds dus er komen dagelijks steeds meer nieuwe hoofdstukken en dagboekverhalen bij. Met Madelief erbij hopen we deze achterstand langzaam weg te werken. 

En ondertussen zoeken we nog naar verdere uitbreiding van de leesclub. De leesclub bestaat uit deelnemers die het op de eerste plaats leuk vinden om te lezen en daar ook tijd voor hebben. Daarnaast hebben ze een scherp oog voor kwaliteit.Het is geen aangenomen werk, dus het moet boven alles leuk zijn. Daarom spreken we een paar keer per jaar af voor een lekker etentje en een gezellig onderonsje. We praten dan bij en houden elkaar op de hoogte van wetenswaardigheden.

Zo wordt lezen dubbel leuk! Wil je weten of dit iets voor jou is stuur dan een berichtje aan de webmaster. (We hebben al enkele aanmeldingen maar voor een goed evenwicht binnen de leesclub zoeken we nog sub mannen en vrouwen).

 

Probleem met uitgaande mail

28-05-15

Door onze verhuizing leggen de e-mails vanaf de website een andere route af naar onze mailprovider. Onze mailprovider stelt dan strengere voorwaarden en daar hebben we nu last van. We sturen kennelijk e-mails te kort achter elkaar.

Er zijn daardoor veel e-mails achtergebleven in de wachtrij. Deze druppelen nu langzaam naar buiten. Het kan zijn dat je nog e-mails ontvangt die al erg oud zijn.

Excuses hiervoor. We proberen een definitieve oplossing te vinden voor dit probleem.

More-M
BDSMzaken

Update 31-5-2015: er is een robuuste oplossing gevonden. We hoppen hiermee voor eens en altijd van de mailproblemen af te zijn.


 

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Man s tantraman (1962)
tantraman volgt vanaf nu Vrouw D Zijndomina (1974) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
1 minuut geleden
The big wide open volgt vanaf nu Vrouw s faith (1970) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
4 minuten geleden
Man D tonnnn (1971)
tonnnn gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Miss. (1987) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
5 minuten geleden
Vrouw s Nuance (1972)
Nuance gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D HooverNymeria (1975) voor het Verhaal met de titel Daydreams.
5 minuten geleden
Vrouw s Nuance (1972)
Nuance schreef voor Man D HooverNymeria (1975) een websitereactie bij het Verhaal met de titel Daydreams.
6 minuten geleden
Vrouw D Cyclops-Girl (1991)
Cyclops-Girl publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van haar uiterlijke kenmerken.
7 minuten geleden
7 minuten geleden
Man D Mijnheer Beer (1960)
Mijnheer Beer publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Wie beschermt emotioneel labiele personen op deze websit.
9 minuten geleden
Man s leo549 (1995)
leo549 publiceerde zojuist een Karakterprofiel met zijn karaktereigenschappen.
10 minuten geleden
Man D Rem-leiding (1971)
Rem-leiding gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Nigelle (1991) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
11 minuten geleden
Vrouw s Kruimel (1978)
Kruimel heeft haar lopende Ster-Deelnemerschap verlengd en blijft BDSMzaken ook de komende tijd ondersteunen.
12 minuten geleden
Man D DBB (1986)
DBB gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s little-birdy81 (1981) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
13 minuten geleden
Man s leo549 (1995)
leo549 publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van zijn uiterlijke kenmerken.
15 minuten geleden
Man s leo549 (1995)
leo549 publiceerde zojuist een Sociaal profiel met informatie over zijn sociale achtergrond.
17 minuten geleden
Man s leo549 (1995)
21 minuten geleden
Vrouw D Cyclops-Girl (1991)
Cyclops-Girl maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
21 minuten geleden
Vrouw s strong (1968)
strong gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s yara{CreatorR} (1969) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
21 minuten geleden
Man D Donderklompen (1961)
Donderklompen publiceerde zojuist een Hoofdstuk getiteld 'Zomer' uit het verhaal Leven en schrijven.
24 minuten geleden
Man D Wieleman (1963)
Wieleman gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Selinax (1965) voor de Advertentie met de kopregel Mooie Sub zoekt sterke Dom.
25 minuten geleden
Vrouw s strong (1968)
strong gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Enzo Vort (1952) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
28 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Leuk stel zoek spannende onderdanige vrouw

Man D MrBartenslavinakkie (1976)

05-07-15 - Hallo wij zijn Mr Bart en slavin akkie. We zijn een leuk stel en zoeken een leuke spannende interessante vrouw die ook voor veel in is. Ervaring is zeker niet vereist. Daarom bij deze een oproep aan alle leuke vrouwen die zin hebben in iets leuks....

Mooie Sub zoekt sterke Dom

Vrouw s Selinax (1965)

05-07-15 - Ik ben een mooie onderdanige vrouw, die nog mooier wordt met de juiste man (Dom) aan haar zijde. Ik ben sinds kort single en bdsm is voor mij verbonden met een relatie. ik speel het niet als spel met zomaar iemand. Ik heb een beetje ervaring met bds...

Kom jij bij mij op schoot zitten?

Man D Joost (1979)

05-07-15 - Naar eigen zeggen en gelukkig ook volgens de mensen om me heen ben ik een echte Daddy. Ik ga helemaal voor mijn meisje en juist in de tegenstelling tussen het zorgzame en het strenge vind ik mijn uitlaatklep. Ik bied dus mezelf: liefde, ...

Beginnende BDSM´er

Man D bondagespel (1956)

05-07-15 - Mijn BDSM gevoelens heb ik altijd al gehad , nooit wat mee gedaan tot ik een vaste vriendin kreeg (die ook mijn echtgenoot geworden is) wat na 35 jaar samen zijn is gestopt....

Meesteres gezocht door slaaf

Man s chas_ (1965)

05-07-15 - Een Meesteres om te mogen dienen wordt gezocht door slaaf, 49jr, 182cm, 87kg, kort donker blond haar, onbehaard en normaal postuur. Om voor U een waardige slaaf te worden heeft deze slaaf de wens een langdurig contact op te bouwen die mogelijk ...

MEESTERES INNIS ZOEK VASTE SLAAF FOR REAL

Vrouw D Mrs Innis (1989)

05-07-15 - Ik ben Mrs Innis 26 en ben 2 jaar Mrs geweest van vaste slaaf van 41 ,Wat ik zoek is 1 of 2 nieuwe slaaf(ven) die kunnen dienen als vaste slaaf for real...

Waar ben jij ??

Man D CruelM (1962)

05-07-15 - Een leuke vent die ook nog Dominant is. Ben gehuwd dus niet op zoek naar een vaste relatie of alleen maar sex. Kan ontvangen maar ook verplaatsen. Ook in de weekenden mijn partner laat mij vrij hierin....

Pas jij als slaaf/slavin er tussen?

Man D GayMaster (1955)

05-07-15 - Ik ben een ervaren 60 jarige Mr Mijn stelling g is altijd dat ik als Mr het pas goed gedaan heb als de slaaf/slavin vraagt om terug te mogen komen. Er zijn hier in sessies 2 kanten de strenge natuurlijk, maar ook zeker de troostende en ...

Sl zoekt Meester

Vrouw s jessea (1984)

05-07-15 - Heb nog steeds de juiste Meester niet gevonden maar het verlangen wordt steeds groter dus vandaar de advertentie.

intens plezier

Man D Lovelord (1974)

05-07-15 - een strenge en tegelijk liefhebbende dominant, met een intelligente en creatieve geest. Fysiek erg fit en gezond, slank en lichtgespierd (188cm/80kg). Geen alledaagse persoonlijkheid, ervaren in het leiden en corrigeren van (al of niet rebelse) ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeWoest erotisch...

Man D Knuffel Beer (1976)

02-07-15 - Ik ben een man van 38 jaar. Ik ben dominant van nature, maar ook een enorme knuffelbeer. Soms wat plagerig, maar ook lief. Humoristisch en intelligent. De verhouding tussen mannen en vrouwen is een beetje scheef op deze website. Ik heb met een ...

beheerkeuzesub zoekt Dominant

Vrouw s faith75 (1975)

02-07-15 - Hoewel het meestal zo is dat als je zoekt je niet vind toch maar een poging Mijn naam is Faith…niet mijn RL naam maar voorlopig houden we het hier maar even bij. In het dagelijks leven ben ik gescheiden, moeder van 2 kinderen en werk ik een ...

beheerkeuzelief subje zoekt jou

Vrouw s justmehere (1984)

02-07-15 - Ik ben gewoon mij. Niets meer maar zeker ook niets minder. Ik ben 30 jaar jong en moeder van 2 engeltjes van kinderen. Ik vind touwen zalig al heb ik nog lang niet alles kunnen ervaren. Ik geniet enorm van bepaalde (pijn) bprikkels. Verwacht dan ...

beheerkeuzesub gezocht die op een veilige manier haar fantasieen wil verkennen en uitdiepen

Man D de Sade (1976)

01-07-15 - Atletisch gebouwde, goed verzorgde, ondernemende en levenslustige Dom uit Brabant zoekt onderdanige voor samensmelting, vertier en levensvreugde. Altijd heb ik fantasieen en dromen nagejaagd op zoek naar spanning ,sensatie en geluk.Je leeft ten ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

beheerkeuzewat mij bezig houdt (Deel 333)

Vrouw s yara{CreatorR} (1969)

05-07-15 - (43x aanbeveling) Inmiddels kennen R en ik elkaar vijf jaar en zijn we nog steeds heel graag samen. Soms mis ik hem overigens echt enorm en kan ik echt heel erg verdrietig zijn dat hij niet "spontaan" en vaker bij me kan zijn. Maar de fijne momenten zijn nog steeds ...

Vragen beantwoorden (Deel 12)

Vrouw s Nuance (1972)

05-07-15 - (9x aanbeveling) Stuur me eens een mooie foto van je ...😘 Zou je het leuk vinden; Een moment, jouw bed, jij en ik?

Onderzoekingen en eerste belevingen (Deel 3)

Man s Chrisbo (1963)

05-07-15 - (aanbeveling) De uitwisseling met whatsapp en door de telefoon is veelbelovend, in gespannen verwachting rijd ik naar de stad waar ze op me wachten, 2 jonge dominas Nauwelijks binnen mag ik naar de grond, 2 mooi meisjes, mooie gezichten, niet veel later hoor ...

Inx's Domspace (Deel 18)

Man D Inxentas (1982)

05-07-15 - (13x aanbeveling) Aan mij werd gevraagd om me eens oprecht kwetsbaar op te stellen. Om eens te laten zien hoe op mijn bek gaan eruit ziet. Het verhaal van de sirene heb ik echter al lang en breed uitgemeten onder vriendjes. Wat voor nut heeft het, om me kwetsbaar op ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeSub gezocht voor Ikeabezoek (12 delen)

Man D Donderklompen (1961)

27-06-15 - (33x aanbeveling) Op zoek naar nabijheid.

beheerkeuzeSchemer (18 delen)

Vrouw s MisTique (1972)

04-07-15 - (10x aanbeveling) In een mist van dwalen verlies ik mijzelf, woorden zijn soms mijn enige houvast.

beheerkeuzegedachten (48 delen)

Vrouw s Surrendipity (1963)

21-06-15 - (16x aanbeveling) Surrendipity, Betreedt een nieuwe wereld in verwondering en heeft haar gedachten hierover. Soms banaal, soms sensitief, maar altijd over wat haar bezighoudt en is dat niet waar een dagboek voor bedoeld is? Het is soms een opsomming van ...

beheerkeuzeMijn ontmoeting met mijn keurige meneer. (33 delen)

Vrouw s Lulu_70 (1970)

30-06-15 - (21x aanbeveling) Ik wil graag mijn eerste ervaringen met BDSM van mij afschrijven.

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Een onderdanig type, die een meesteres ...

Man s leo549 (1995)

05-07-15 - Ik heb de gevoelens voor BDSM altijd al gehad. Ik mag graag kijken naar filmpjes en bind mezelf ook wel eens vast. Onderdanig zijn lijkt mij het mooiste wat er is. Ik heb nooit gedurfd om hierover te praten. LET OP: Pas tijdens een goed gesprek ...

De combinatie van tantra en SM vind ik ...

Man s tantraman (1962)

05-07-15 - Al heel lang heb ik verlangen om door een vrouw (sexueel) gedomineerd te worden en om me op die manier helemaal aan haar over te geven. Aan dat verlangen durf ik me nu steeds meer over te geven bij een lieve Meesteres die ik onlangs heb leren ...

er is niks zo mooi als een vrouw die vr...

Man s onderu (1966)

05-07-15 - denk dat ik dat al had toen ik kind was en zijn eerder fetishes dan bdsm wie wil weten wat en hoe zal met me moeten daten en mijn vertrouwen winnen want ga dat hier niet vertellen...

Met liefde als basis, ontdekken wij ...

Man D Bodie (1962)

05-07-15 - Zullen we het daar samen over hebben? Ik zou mijn gevoelens alleen maar verkeerd neerzetten wanneer ik het als tekst moet doen, terwijl er zo vreselijk veel gevoel bij zit. Dat gevoel wil ik je niet 'op papier' overbrengen......

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
04-07-15 Vrouw s riarubens (1972)Volledig
02-07-15 Vrouw s faith75 (1975)Volledig
30-06-15 Man s Itsok (1958)Volledig
28-06-15 Vrouw s meiske (1956)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
05-07-15 Man s kukstel (1957)Sub-lijst
05-07-15 Vrouw s obsje (1987)Sub-lijst
05-07-15 Vrouw s obsje (1987)Sub-lijst
05-07-15 Vrouw s obsje (1987)Sub-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (FAQ)29-05-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Vrouw s X en x (1966)
Vrouw s nina19 (1996)
Man D greyeindhoven (1970)
Man D puma (1962)
Vrouw s sub w (1965)
Vrouw s angelx (1965)
Man s gekooid (1974)
Man s tantraman (1962)
Man D Mr. Ernst }subernst{ (1970)
Man s bdf80 (1960)
Vrouw s kleintje{BIGDaddy} (1985)
Vrouw D Mrs Innis (1989)
Vrouw s faith75 (1975)
Vrouw s subje87 (1987)
Man D Mr. Adonis Amorada (1971)
Man D tonnnn (1971)
Man D EduardO (1952)
Vrouw s jona83 (1983)
Man D More-M (1960)
Man D StrengDoch (1970)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: Wie beschermt emotioneel labiele personen op deze websit (Algemeen BDSM-forum)

Man D Mijnheer Beer (1960)

05-07-2015 21:13 - Dit is een bdsm-website en dito forum. Het zou een schone zaak zijn als het calimero-potloodventen zou eindigen / door de moderator verwijderd zou worden. ...

Re: Vraag brandnetels (Algemeen BDSM-forum)

Man D Mijnheer Beer (1960)

05-07-2015 19:31 - Van een (fikse) regenbui breken de brandharen niet voortijdig af. Of ze dat wel voortijdig doen als de brandnetels een week vrij droog hebben gestaan en/of in dat euvel met een sproeibeurt voor het oogsten kan worden voorzien is een van de vragen. Net als het gehalte van / de doorstroom van de ...

Re: Waarschuwing betreffende profielafbeelding (Algemeen BDSM-forum)

Man D Mijnheer Beer (1960)

05-07-2015 18:27 - Fluiten in de geest van de wedstrijd.

In zoekmachine filteren (Websitehulp bdsmzaken)

Man D Hollowpo1nt (1965)

05-07-2015 16:45 - Beste BDSM zaken, Wat een handige optie is om in de zoekmachine toe te voegen: * Filteren op echtelijke staat/relatie Dit zorgt met name voor de specifieke zoekers een beter filter. Ik ben zelf vrijgezel, ik wil dus ook in de zoekmachine kunnen filteren naar vrijgezel, dit is er ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum53929252
BDSM Vraagbaak114553
BDSM bijeenkomsten53152
BDSM-spullen gevraagd en aangeboden19849
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Leven en schrijven (Deel 64) beheerkeuze

Man D Donderklompen (1961)

05-07-15 - (90x aanbeveling) Haar Spaanse bloed borrelt in de hitte. Als ik achterover val op de bank op de veranda, gaat ze voor me zitten tussen mijn gespreide benen. Ze laat zich op haar rug achterover zakken op mijn borst. Ik leg een hand op haar strakke buik en een hand ...

Naar de mega-gangbang met R (Deel 1)

Vrouw s yara{CreatorR} (1969)

05-07-15 - (2x aanbeveling) Afgelopen weekend was R fijn langer bij me. En dat resulteerde in een bezoek aan een club in het zuiden van het land, waar een mega-gangbang gepland stond. R was bijna euforisch. Ik was gematigd enthousiast. Ten eerste moet ik bekennen, dat weet R ...

Nadine,een engel (Deel 1)

Man D Dark77 (1977)

05-07-15 - (2x aanbeveling) Deze sub(nadine) heb ik leren kennen doordat iemand ons aan elkaar had voorgesteld en zo zijn we via een chat aan de praat geraakt .na de gebruikelijke koetjes en kalfjes ging het gesprek al snel over bdsm en wat het voor beide betekende. Ze ...

De onbekende, of toch niet? (Deel 5)

Man D bombus (1972)

04-07-15 - (aanbeveling) DE ONBEKENDE OF TOCH NIET  Meester 1 zegt "we gaan wat drinken heren ". Ik hoop dat ik ook wat krijg want  heb best dorst , maar durf niet te vragen .  Dan een koude ketting wordt op mijn schouder gelegd ( ik vloek binnensmonds). Ik krijg een ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzede drie gratiën (22 delen)

Vrouw s ijsblauw (1963)

26-06-15 - (19x aanbeveling) Drie dames: ieder gracieus en lekker, bewandelen een ontdekkingspad in BDSM. Het verhaal start met Rouge een heerlijke roodharige voluptueuze Franse dame…… ...

beheerkeuzeDe vlucht (15 delen)

Vrouw s Steffie (1970)

17-06-15 - (44x aanbeveling) Twee mensen leren elkaar kennen tijdens een weekend weg met de motorclub. Hun ontmoeting betekent voor beiden een vlucht uit de werkelijkheid....

beheerkeuzeOnderdanigheid of mishandeling (1 deel)

Vrouw s dunagaya (1963)

13-05-15 - (33x aanbeveling) Ik ben DunaGaya. Beginnend sub. Op ontdekkingsreis. Mijn ervaring vóór zondag 10 mei: 2 fantastische afspraken met een pijn/lust dominant. Ik wil voorop stellen dat ik dit verhaal niet schrijf vanuit de slachtofferrol. Absoluut niet. Bij ...

beheerkeuzeOpera (3 delen)

Vrouw s Isabelle (1978)

12-05-15 - (21x aanbeveling) Met een schok voel ik hoe het leren bandje, tussen de zorgvuldig aangebrachte omhulsels rond mijn dijen, strak trekt en mij belet om mijn benen beschermend te kruisen. Een scheutje vocht ontsnapt mijn lichaam....

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Pure Lust (Amsterdam)

sexshop (aanbeveling)

22-06-15 - Smalle maar diepe winkel met achterin veel partywear. Voorin staan de speeltjes met in het midden de DBSM artikelen en af en toe leuke aanbiedingen....

Smart Fetish and Fantasy. (Amsterdam)

sextoys

22-06-15 - Erg leuke klein winkeltje waar je uren kan neuzen. Net ook gezien dat ze een website hebben die nog groter is. Daarnaast doen ze aan custombuild....

Erotrend (Veghel)

Erotiek groothandel

21-05-15 - Groothandel waar alles kunt halen op het gebied van erotiek.

On top of love (webwinkel)

Sex /bdsm winkel

01-04-15 - Een fijne winkel voor latex, leder, sex toys enz. De mensen die er werken zijn super en volgens mij is er weinig dat niet besteld kan worden. ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,75) 7 recensies
BDSM Ateljee (4,67) 5 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,5) 5 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Pure Lust Vrouw D Cleo {VikingRagnar} (1996)
Hot Fetish Store Man D BounDary (1965)
Schurk en wicht Man D KapiteinG (1985)
Climax Erotiek Man D Zeddicul (1963)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Try&Play in Party players (Lelystad)

Bar/Dancing

14-06-15 - LET’S TRY AND PLAY Partyplayers organiseert in samenwerking met het Try and Play - team onder leiding van Mrs. Renée, een leuke, spannende, uitdagende speelavond  waar veel uitgeprobeerd kan worden op fetish, ...

Eroxx (balen, Belgie)

Bar/Dancing

23-02-15 - fijn uitbaters, altijd welkom , mooi ingerichte zaak, met veel mogelijkheden. er komt veel volk en heb er al veel mooie momenten meegemaakt. ...

The Funfactory (Den Haag)

Bar/Dancing

21-01-15 - De locatie is te boeken als een Bed en Breakfast arangement en ook per uur als fotostudio. Meer info kunt u vinden op www.thefunfactory.nl ...

BDSM Avond Erotic Cinema Arnhem (Arnhem)

Bar/Dancing

18-01-15 - Al enige tijd merken wij dat er steeds meer interesse is voor BDSM gerelateerde activiteiten binnen onze EroticCinema muren. Onze BDSM Avond van 28 Novemeber 2014 was ook een groot succes en vraagt om een vervolg. Wij ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,58) 11 recensies
BDSMmiddennederland (4,4) 4 recensies
Fetish Cafe (4,33) 5 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Parenclub 78 Vrouw s wicht (1964) (5)
SamePlace Vrouw s leyens (1989) (4)
Love2Play Vrouw s -boefje- (1989) (5)
Place De Nous Man D Mentor9300 (1972) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

As she's told

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
03-07-15 - Boek van Anneke Jacob, ik weet niet of dat boek hier al eerder is beschreven, kon het zo snel niet vinden. Gaat over een jonge vrouw die zich volledig laat bezitten door haar vriend en meester. Ze krijgt strakke regels en moet hem volledig ...
lees verder...

Van bleu naar blauw

Categorie: Roman.
Waardering:  (4)
03-07-15 - Een autobiografisch verhaal van Nickje over het begin van haar BDSM leven. Alle ups and downs. Haar eigen hilarische kijk op het leven dus een boek met een grote glimlach.  Ze laat zien hoe ze Meester Sator heeft leren kennen maar ook hoe ...
lees verder...

Spirituele Verlichting, Vergeet het maar

Categorie: Informatief.
Waardering:  (4)
21-06-15 - Spirituele verlichting? Vergeet het maar! is het verhaal van Jed McKenna, een, zoals hij het zelf noemt, 'verlichte jongen' die in zijn gigantische huis op het platteland ergens in Iowa allerlei mensen over de vloer krijgt die op zoek zijn ...
lees verder...

Gedeeld geheim (deel 2 S.E.C.R.E.T)

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
27-05-15 - Het langverwachte vervolg op de erotische sensatie S.E.C.R.E.T, waar de seksuele fantasieën van vrouwen waarheid worden. Nadat haar baas en geliefde, Will, haar hart heeft gebroken, stort Cassie Robichaud zich op S.E.C.R.E.T., het geheime ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Haremslavin (4,6)4 recensies
In de ban van zijn wil (4,6)4 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,56)8 recensies
De Leiband (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Als hij maar gelukkig is Vrouw S LouLou (1967) (5)
Van bleu naar blauw Vrouw s justmehere (1984) (5)
Spirituele Verlichting, Vergeet het maar Man D Neti-Neti (1972) (5)
Blauwbaard Vrouw s pushka{K} (1972) (5)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Fifty shades of grey

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3,67)
14-02-15 - Gebasseerd op de bestseller Fifty Shades of Grey van E.L. James. Dit boek is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht en vertaald in 52 talen. Alleen het eerste deel van de trilogie is verfilmd. Wie het verhaal verder wil volgen zal dus ...
lees verder...

Story of O

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
02-02-15 - Story of O is a tale of female submission involving a beautiful Parisian fashion photographer named O, who is taught to be constantly available for oral, vaginal, and anal intercourse, offering herself to any male ...
lees verder...

Histoire d'O

Categorie: SadoMasochisme.
Waardering:  (3,5)
11-12-14 - O is een vrije en onafhankelijke jonge vrouw, die door haar geliefde René naar een kasteel gelegen in Roissy gebracht wordt, waar ze een slavin zal zijn. Ze wordt gebrandmerkt met de initialen van haar meester ...
lees verder...

La Pianiste

Categorie: Overige.
Waardering:  (3)
28-11-14 - Genadeloze pianolerares zwicht voor de charmes van een jonge student. Maar hij is niet berekend op haar complexe persoonijkheid.  ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
The Secretary (4,17) 11 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
The graduate (1967) Man D Neti-Neti (1972) (3)
Venus in furs Man D Oom Bert (1970) (3)
Fifty shades of grey Vrouw D Radans (1964) (4)
Fifty shades of grey Vrouw S Madelief (1954) (4)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2015 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
181 Deelnemers op de site. 19947 Aktieve deelnemers. 1160 actieve sessies.