Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Menu-opties niet te kiezen in Chrome

27-03-15

Als je Chrome gebruikt als webbrowser dan kan het zijn dat je de opties uit het menu aan de bovenkant van het scherm soms niet kunt selecteren. Het dropdown-menu verschijnt als je een menu-item aanwijst, maar zodra je met de muis een optie wilt kiezen verdwijnt het dropdown-menu weer ineens. 

Dit is een bug in Chrome die met de laatste update is ontstaan. Er schijnt een oplossing voor te zijn, maar het is ons niet bekend wanneer die wordt doorgevoerd met een volgende update.

Er is wel een manier om het probleem te omzeilen: wijs met je muis op de menu-optie 'Home' en klik met de rechtermuisknop. Kies de optie: Link openen in nieuw tabblad. Het menu werkt dan wel zoals het hoort.

Andere browser hebben dit probleem niet.

More-M
BDSMzaken

E-mail storing

15-03-15

We hebben een probleem met de e-mail. Berichten die wij willen verzenden gaan de deur niet uit. De oorzaak wordt momenteel onderzocht.

Dit is met name erg vervelend voor nieuwe aanmeldingen en mensen die hun toegangscode vergeten zijn. We kunnen je toegangscode momenteel niet naar je toesturen!

Voor anderen is het ook vervelend, maar voor hen is er een work-around. Via de opie 'Mijn Contacten - Aan mij verstuurde e-mails' kun je altijd zien welke e-mailberichten we aan je verstuurd hebben.

Zodra de e-mailvoorziening weer werkt worden de achtergebleven berichten alsnog verstuurd.

More-M
BDSMzaken

Update 15-03-2015 22:20: We kunnen mondjesmaat berichten versturen. Achtergebleven berichten gaan nu druppelsgewijs de deur uit.

Lentekriebels = bijeenkomsten

07-03-15

Het voorjaar komt er aan en kennelijk gaat het dan kriebelen. In het forum Bijeenkomsten staan verschillende aankondigen voor meetings, munches of party's. Een opsomming:

Vrijdag 13 maart - Groningen: Kinkfactory aan het Eemskanaaal - dansen, spelen en flirten gepost door Nerohwinter.

Zaterdag 14 maart - Utrecht: Dinnerdate met 7 mannen en 7 vrouwen georganiseerd door Duke.

Zaterdag 14 maart - Utrecht: seminar BDSM voor beginners gepost door sweetblackangel{R}.

Vrijdag 27 maart - Den Haag: Once upon a time voor genodigden van Aagje, AliceinWL, Cadushi, cervix en Eau.

Zondag 19 april - Zuid/Noord-Holland: Culinaire reis 'Stout met een pittige bite' georganiseerd door NailX.

Zaterdag 25 april - Noord-Holland: Kasteelfeest "Ontmoeten & Beleven" met als thema 'zacht' georganiseerd door vuur, aarde en water (Geannuleerd)

Doe mee met onze nieuwe poll

03-03-15

We hebben sinds lange tijd weer een poll. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk deelnemers onze enquêtte-vraag beantwoorden.

De reden voor de poll is het verschijnen van een onderzoeksrapport "Mis(ver)standen rond BDSM-scenes en de toereikendheid van zorg en recht" (let op: PDF-alert). Met onze poll-vraag toetsen we een deel van het onderzoeksresultaat.

In het forum kun je aanvullende informatie kwijt of gewoon meepraten over dit onderwerp.

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Man D Nero (1959)
Nero maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
1 seconden geleden
25 seconden geleden
Man D stefanov (1959)
stefanov gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s nieuwsgierig (1966) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
3 minuten geleden
Man D stefanov (1959)
7 minuten geleden
Man D Roland (1972)
Roland volgt vanaf nu Vrouw s blossom89 (1989) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
8 minuten geleden
Vrouw s missminnie (1993)
missminnie publiceerde zojuist een Uiterlijk Matchwens met haar voorkeuren omtrent de uiterlijke kenmerken van matchpartners zoals ogen, haren, lichaamsbouw en tatoeages.
9 minuten geleden
Vrouw s missminnie (1993)
missminnie publiceerde zojuist een Sociale Matchwens met voorkeuren over relatie, kinderen, opleiding, afkomst en geloof.
11 minuten geleden
Vrouw s missminnie (1993)
missminnie publiceerde zojuist een BDSM-Matchwens met onder andere haar gewenst ervaringsniveau.
14 minuten geleden
Vrouw s missminnie (1993)
missminnie publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft mannen en vrouwen tussen de 21 en 35 jaar.
15 minuten geleden
Vrouw s aine (1965)
aine publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Leid me, verleid me: naar de hemel en terug....
19 minuten geleden
Man D stefanov (1959)
stefanov publiceerde zojuist een Checklist genaamd 'Mr. Stefanov' met zijn voorkeur per checklistactiviteit. Deze lijst is ingevuld voor iedereen .
23 minuten geleden
Man D stefanov (1959)
stefanov gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s 4you2x (1965) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
25 minuten geleden
Man D puma (1962)
puma schreef voor Vrouw s nieuwsgierig (1966) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
27 minuten geleden
BIG Daddy{kleintje} publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: permanent ontharen.
27 minuten geleden
Man D lyrax (1970)
lyrax publiceerde zojuist een Karakterprofiel met zijn karaktereigenschappen.
27 minuten geleden
Vrouw s erato (1964)
erato gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Mea (1986) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
28 minuten geleden
Vrouw s erato (1964)
erato gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
29 minuten geleden
Vrouw s erato (1964)
erato gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Donderklompen (1961) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
gisteren om 23:59 uur
Man D lyrax (1970)
lyrax publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van zijn uiterlijke kenmerken.
gisteren om 23:58 uur
Vrouw s erato (1964)
erato publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'Woorden' uit het dagboek Gedroomde kansendans.
gisteren om 23:58 uur

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Leid me, verleid me: naar de hemel en terug...

Vrouw s aine (1965)

02-04-15 - Zacht, eigenzinnig, vrij. Soms te goed van vertrouwen, maar altijd gek op het vinden van grenzen en de grenzeloosheid die daarachter schuilgaat. Idealistisch, een tikje romantisch en groots in het scheppen van dromen. In het dagelijks leven werk ik ...

Tederheid en Tucht voor Liefde en Eigenwijsheid

Man D SoftdomMan (1963)

01-04-15 - Voor een vaste relatie zoek ik, man met gematigde dominante gevoelens, een geïnteresseerde vrouw, met gematigde onderdanige gevoelens, die jong is of zich jong voelt. Ik ben alleenstaande, heb geen partner van wat voor soort, maar wel een aantal ...

Jongen zoekt contact met sub 16-25

Man D Trolol (1994)

01-04-15 - Hallo, ik ben een jongen van 20 en ik heb intresse in bdsm... Ik heb deze intresses al vanaf mijn 11e. Heb een relatie gehad van 1 jaar en 2 maanden waarin bdsm ook een rol speelde. Voor de rest ben ik een lieve jongen, die veel bezig is met ...

Jou vind ik hier wel...

Man D Keros (1954)

01-04-15 - Eerst dan maar even de nadelen? Net over de zestig en ja het staat op de teller ook al voel ik mij niet zo. Nu zijn er al heel wat vrouwen afgehaakt. Geen fotomodel. Nu zijn er nog meer afgehaakt. Dat geeft niet want ik zoek jullie niet allemaal. ...

De juiste D man naast me gezocht

Man D BDSM_stel (1956)

01-04-15 - We zijn een stel, hij Dominant en 59 jaar zij zijn slavin en 54 jaar. We genieten van bijna alle vormen van de BDSM, dat gaat van zweepsessies tot elektro, van bondage tot suspensions. Maar ook vacuumbed, knijpers, cupping en andere zaken. We ...

De Mens, de Vrouw, de Sub (/Switch)

Man S schakelaar (1969)

01-04-15 - Ik ben een doorgaans vrolijke single man van 45, ben 1m92 lang en heb een enigszins schommelend gewicht tussen 90 en 100 kg, laten we zeggen dat strengheid in deze ook regelmatig switcht !? Ik verdien mijn boterhammen als zelfstandige in een ...

herintreder 32

Man s submks82 (1982)

01-04-15 - single man 32, 1.93, 87 kg, bruin kort kapsel, groene ogen, sociaal. nieuwsgierig en leergierig uit de regio van haarlem/leiden...

Dominant zoekt een slavin.

Man D Meester_Ro (1955)

01-04-15 - Ik ben een Dominant van 59 jr en ben getrouwd.Ik kom uit Oudeschoot. Mijn vrouw weet dat Ik een slavin zoek en heeft hierbij ingestemd. Ik ben een Dominant met een aantal jaren ervaring Ik zoek een D/s relatie Mail Mij gerust indien je zoekt ...

Jonge D zoekt jonge s met pit

Man D Jonas (1991)

01-04-15 - Ik ben een jonge D (23) die al enkele jaren ervaring heeft met BDSM. Ik hou er van men subje immobiel te maken en haar op te voeden zoals ik het graag zie. Via opdrachten zowel rl als op afstand. Mits je dit niet goed doet straf ik je maar al te ...

Eén vriendschap+ / een fijn speelcontact

Man D The4 (1957)

01-04-15 - Sinds 5 jr. gescheiden en sinds 2 jaar met BDSM bezig . Al dat gedoe met regels en Meester en U en Meneer heb ik niks mee. Meer een gelijkwaardige relatie, en binnen het spel ben ik zeker dominant. Het mooiste wat er is, is samen zoeken. En ik ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeDominant op zoek naar.......... voor altijd....

Man D Dilan1969 (1969)

30-03-15 - Hallo, leuk dat je de moeite neemt mijn advertentie te lezen. Ik ben Dilan, 44 jaar, 189, 85 kilo, HBO geschoold, twee succesvolle eigen bedrijven, single en vader van 2 jonge kinderen. Mijn kinderen zijn voor mij de grootste schat op aarde, daar ...

beheerkeuzeVerlangen naar verbondenheid

Vrouw s Ilse (1973)

29-03-15 - Lieve rustige vrouw met een puur sub karakter. Bestemd voor de D die ook dat overweldigende verlangen naar verbinding als D/s kent. Ik ben niet ongrijpbaar, maar mijn voorkeur heeft toch het contact dat langzaam maar zeker wordt opgebouwd tot een ...

beheerkeuzeWhen BDSM comes from a place called love

Vrouw s afke vijfenveertig (1970)

21-03-15 - onderdanig, 45 jaar, blond, lang, slank, 75 kg, extrovert, grote lach, humor, impulsief, soms naief, lekker eten, gezelligheid, museum, friesin in de achterhoek, ondernemend, verzorgd, jurkjes, lief, soms verlegen, stijlvol, wijntje, muziek, open, ...

beheerkeuzeEerlijke, oprechte en ervaren Dominant gezocht.

Vrouw s Subje Borg (1969)

21-03-15 - Beginnende sub, leergierig en tikkeltje eigenwijs, ' zoekend' naar een vrijgezelle, stabiele dominante man. Kruip in mij, leer van mij en leer mij jouw wereld kennen. Ik sta open voor veel, maar opbouwend. Binnenshuis de ervaring op doen en ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

beheerkeuzeGedroomde kansendans (Deel 144)

Vrouw s erato (1964)

01-04-15 - (58x aanbeveling) Soms zijn dagen heftig, soms kabbelen ze voort. Soms zijn ze van onbeschrijflijk grote betekenis. Dan horen ze in je dagboek. Althans, in het mijne…… Zo’n dag waarop je je realiseert dat iets waar wordt, wanneer je het uitspreekt. ...

Reacties op dagboek van mijn sub (Deel 4)

Man D Mr. Ernst }subernst{ (1970)

28-03-15 - (2x aanbeveling) Zo subje, Ik heb het je wel erg moeilijk gemaakt de afgelopen dagen. Zaterdag-en zondag waren voor jou bijzonder intensief. Je was zo geil, je lichaam zo overgevoelig je geest was zo geprikkeld na zaterdag. Telkens als ik in de buurt was ...

Ikke (Deel 11)

Vrouw s myri (1973)

01-04-15 - (3x aanbeveling) Mijn gevoel is mijn richtlijn. Mijn hoofd mijn drempel. Voelen wat ik voel lijkt soms zo ingewikkeld. Je intuïtie volgen...maar wat is intuïtie? Hoe onderscheid je intuïtie van angst? En eigenlijk is het zo simpel Als je stopt met denken ...

beheerkeuzebasiskamp (Deel 40)

Vrouw s Olijf (1969)

01-04-15 - (26x aanbeveling) 'Ben je van slag?' vraagt Beer Nelis op de chat. Hij luistert en stelt me gerust. Hij is geen Casanova. Omdat hij de sidderaal niet veroordeelt vind ik hem plots zo lief dat ik er hitsig van word. Op de wc probeer ik snel klaar te komen. Zoon ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzebasiskamp (40 delen)

Vrouw s Olijf (1969)

01-04-15 - (26x aanbeveling) Er vallen zoveel kwartjes dat het rinkelt. Niets van dit schrijven mag worden gekopieerd (dus geen copy paste!) zonder toestemming van de schrijver. Dat ben ik: Olijf. ...

beheerkeuzeSoms. ........ (35 delen)

Vrouw S Ruby (1966)

28-03-15 - (17x aanbeveling) Soms... Gedachten, gevoelens en dingen die me bezig houden...

beheerkeuzeMy life (14 delen)

Vrouw s julia (1980)

26-02-15 - (14x aanbeveling) Korte stukjes, notes en dingen uit mijn dagelijkse leven om een klein stukje inzicht te geven in wie ik ben en wat me bezig houd....

beheerkeuzeGedroomde kansendans (124 delen)

Vrouw s erato (1964)

01-04-15 - (58x aanbeveling) Tussen droom en werkelijkheid, altijd de dans; soms sierlijk, uitgesproken, soms hoekig, ingetogen. Altijd van mij voor jou; neem 'm, of laat 'm. Geen verfraaiing of samenvoeging van persoonlijke ervaringen; geen 'afronding' of ...

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Kniel voor mij!!!

Man D lyrax (1970)

01-04-15 - Ik ben in 2002 met bdsm in aanraking gekomen via mijn echtgenote. Zij hield ervan om gebonden te worden en dan met een zweepje bewerkt te worden. Daarna. Met bondage en klemmen tot uiteindelijk rape scènes. Nu mijn huwelijk voorbij is, blijf ik op ...

The suggestion of his words bound my ...

Vrouw s missminnie (1993)

01-04-15 - Mijn onderdanige gevoelens heb ik niet zelf ontdekt. Een oude partner zag dit in mijn ogen en liet mij langzaam kennismaken met deze gevoelens, dit resulteerde in een paniek aanval. Na een tijd hierover nagedacht te hebben besefte ik dat ik niet ...

Een lief meisje dat ook stout kan zijn...

Vrouw s Diotima (1993)

01-04-15 - Al op vrij jonge leeftijd fantaseerde ik rond Sinterklaastijd dat ik stout was zodat Zwarte Piet mij mee zou nemen in de zak naar Spanje. Eenmaal in Spanje werd ik dan opgesloten in een kleine kamer en werd ik over de knie gelegd als ik niet braaf ...

Vrouwelijk, verzorgd, smile...

Vrouw s FloW (1975)

01-04-15 - https://www.youtube.com/watch?v=B7m9iai1VSI&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DmkFOvKLAGhw&has_verified=1 Met liefde en stijl...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
27-03-15 Vrouw s serva carina (1946)Volledig
26-03-15 Vrouw s Sensitive one (1977)Volledig
25-03-15 Vrouw S Anje (1960)Volledig
21-03-15 Vrouw s aine (1965)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
02-04-15 Man D stefanov (1959)Dom-lijst
31-03-15 Man D rowdy (1973)Dom-lijst
31-03-15 Man D MasterMindplay (1979)Dom-lijst
01-04-15 Vrouw s serva carina (1946)Dom-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
ActiviteitenDienen als asbak11-06-2014
ActiviteitenCybersex11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man D Auri Mani}Rouge{ (1966)
Man S xs4all746 (1994)
Man D Leeuwtjee (1969)
Vrouw s eryn_ (1980)
Vrouw s lief rammetje (1965)
Man s humble-libra (1971)
Vrouw s Friese ALLURE (1964)
Man D bondagespel (1956)
Vrouw s nieuwsgierig (1966)
Vrouw s babbels (1969)
Man D Nero (1959)
Vrouw s Groentje (1972)
Man D meestermartin (1977)
Man D Kotik (1950)
Vrouw s blossom89 (1989)
Man D Bouffe78 (1978)
Man D eS_Iam (1961)
Vrouw s nikitaa (1993)
Man D Storm45 (1962)
Man D MrPozor (1960)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Heb je wel eens een arts bezocht nav BDSM-gerelateerd letsel?

Op 3 maart verscheen een onderzoeksrapport naar mis(ver)standen rond BDSM-scenes. Met deze poll willen we een deel van de onderzoeksuitkomsten toetsen aan de dagelijkse praktijk.

A. Nee, dat is nooit nodig geweest.
B. Nee, hoewel dat eigenlijk wel noodzakelijk was.
C. Ja, dat letsel was ontstaan door een ongelukje.
D. Ja, dat letsel was ontstaan door misbruik.
(387 deelnemers hebben al gestemd)
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: permanent ontharen (Algemeen BDSM-forum)

Man D BIG Daddy{kleintje} (1964)

02-04-2015 00:04 - Al ben ik dan geen vrouw, geen sub, ik wil wel mijn ervaring mbt ontharen in deze discussie delen. Geen idee of epileren ook onder het permanent ontharen valt, ik heb er wel goede ervaring mee. Wanneer je het epileren de eerste periode consequent bijhoudt, dan kan in mijn beleving uiteindelijk ...

Re: Ik zoek inspiratie voor een slavinnen-naam (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s rasa (1964)

01-04-2015 23:54 - Dirty  Jij of de lakens?  https://www.youtube.com/watch?v=YV__IDKFH8Q Dirty Sheets/The Orwells Leuk fimpje erbij

Re: Hidden bondage (Algemeen BDSM-forum)

Man S Hidden71 (1971)

01-04-2015 21:30 - Ja, dat is misschien wel wat, eerst thuis oefenen!

Re: ECHTE BDSM-BELEVERS (BDSM Vraagbaak)

Man s motormuis (1960)

01-04-2015 20:16 - @dirtywithoutlimit: Als je in de communicatiesector werkzaam bent, dan moet je wel weten dat op het internet meer machines dan mensen onderweg zijn. Hoe wil je al die zoekrobots en andere elektronische virtuele schepsels die passeren catagoriseren? Is een hit op Google die niet geopend wordt een ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum2591859
BDSM Vraagbaak753914
BDSM bijeenkomsten34164
BDSM-spullen gevraagd en aangeboden10364
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

In Extremis (Deel 7)

Man D Leeuwenhart (1975)

01-04-15 - (12x aanbeveling) Je kunt alleen maar kijken naar het topje van die gigantische eikel voor je gezicht. Dat zijn hand snel op en neer gaat bemerk je niet eens. Het enige wat je kan is lijdzaam afwachten, proberen niet teveel te denken aan de vreselijke pijn in je ...

Big Daddy's BLOG (Deel 38)

Man D BIG Daddy{kleintje} (1964)

01-04-15 - (9x aanbeveling) Is Your Boyfriend Your 'Daddy'? Daddy Dom/Little Girl Love. http://www.yourtango.com/experts/miya-yamanouchi/your-boyfriend-your-daddy-daddy-domlittle-girl-love Een interessant Engelstalig artikel mbt Daddydom/zijn kleine meisje. Misschien ...

Bezit zonder wil bezitten (Deel 13)

Man s Uw lijfeigene (1959)

01-04-15 - (5x aanbeveling) De belangrijkste taak voor mij als lijfeigene is de totale verantwoordelijkheid, betreffende de uitvoering, voor de huishouding. In de map, die ik heb gekregen, staat precies beschreven welke werkzaamheden ik dien uit te voeren. En wanneer, dat wil ...

Leven en schrijven (Deel 56) beheerkeuze

Man D Donderklompen (1961)

01-04-15 - (76x aanbeveling) Ik wil het achterste van je tong. Ik wil de waarheid onder je woorden. Ik wil horen wat je niet kunt zeggen. Ik wil weten wat je nog niet weet. Ik wil uitzicht op je blinde vlekken. Ik wil de schuchterheid achter je branie. Ik wil het kind in de ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeZoektocht naar mijn onderdanige ik. (11 delen)

Vrouw s sweet_surrender (1996)

22-03-15 - (25x aanbeveling) Dit verhaal gaat over mij; over de fantasieën die ik heb over het zijn van een sub. Niet opletten in de les, of door de leerkracht heen praten heeft kennelijk gevolgen. Ik krijg straf, want ik ben stout geweest. De leerkrachten komen achter de ...

beheerkeuzeDe Droom (1 deel)

Man D vrijevogel, MB (1949)

12-03-14 - (11x aanbeveling) Haar beleving, is fantasie een droom of is een droom fantasie gevoed door de werkelijkheid?

beheerkeuzezijn introductie (3 delen)

Vrouw s kitten (1977)

17-09-11 - (19x aanbeveling) Hij wilde SM ontdekken, zich overgeven, het meemaken. Ik gaf hem wat hij zocht...

beheerkeuzeDe pure overgave van een dame (20 delen)

Man D Leeuwenhart (1975)

29-03-15 - (28x aanbeveling) Wat als een voor de buitenwereld nette dame op zoek gaat naar de bron van haar geheime verlangens? Ze komt op een site, legt haar eisen neer en hoopt de juiste te vinden. Dan komt ze in contact met iemand die daar niet aan voldoet en toch ook weer ...

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

On top of love (webwinkel)

Sex /bdsm winkel

01-04-15 - Een fijne winkel voor latex, leder, sex toys enz. De mensen die er werken zijn super en volgens mij is er weinig dat niet besteld kan worden. ...

Your lifestyle (Kerkrade)

BDSM/Fetish speciaalzaak

18-03-15 - Leuke gezellige winkel met vriendelijke deskundige personeel en een heel breed assortiment. Openingstijden: Dinsdag - Vrijdag: 12.00 uur - 20.00 uur Zaterdag: 12.00 uur - 18.00 uur Maandag en zondag: gesloten ...

LEF The Pleasure Store (Rotterdam)

Kinky & fetish wear (2x aanbeveling)

18-02-15 - LEF The Pleasure Store is het adres op het gebied van party- kinky, fetish & club wear, lingerie & erotische artikelen voor hem & haar. ...

Veiligglijden.nl (webwinkel)(Groessen)

Sexartikelen in brede zin

14-02-15 - Deze webwinkel heeft een heel breed maar ook diep assortiment. De meeste artikelen worden uit voorraad geleverd of in ieder geval snel geleverd.  Het fijne aan deze winkel is dat hier veel te vinden is op één plek en je niet ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,75) 7 recensies
BDSM Ateljee (4,67) 5 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,5) 5 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Schurk en wicht Man D KapiteinG (1985)
Climax Erotiek Man D Zeddicul (1963)
Miranda Vrouw S Cleo {VikingRagnar} (1996)
Winky4u Man D Mr Duality ]cherry[ (1979)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Eroxx (balen, Belgie)

Bar/Dancing

23-02-15 - fijn uitbaters, altijd welkom , mooi ingerichte zaak, met veel mogelijkheden. er komt veel volk en heb er al veel mooie momenten meegemaakt. ...

The Funfactory (Den Haag)

Bar/Dancing

21-01-15 - De locatie is te boeken als een Bed en Breakfast arangement en ook per uur als fotostudio. Meer info kunt u vinden op www.thefunfactory.nl ...

BDSM Avond Erotic Cinema Arnhem (Arnhem)

Bar/Dancing

18-01-15 - Al enige tijd merken wij dat er steeds meer interesse is voor BDSM gerelateerde activiteiten binnen onze EroticCinema muren. Onze BDSM Avond van 28 Novemeber 2014 was ook een groot succes en vraagt om een vervolg. Wij ...

SM Party Oost Nederland (SM Stad)

Bar/Dancing

03-01-15 - Op za-avond 31 januari 2015 wordt er een SM Party gehouden in de regio Zwolle-Raalte-Ommen, voor max. 23 stellen en max. 4 alleenkomenden. Zie voor meer informatie www.smparty.nl ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,58) 11 recensies
BDSMmiddennederland (4,4) 4 recensies
Phee's (4,33) 2 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Parenclub 78 Vrouw s wicht (1964) (5)
SamePlace Vrouw s leyens (1989) (4)
SamePlace Vrouw s Olijf (1969) (4)
Love2Play Vrouw s -boefje- (1989) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

1q84

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
05-03-15 - Beide hoofdpersonages wonen naast elkaar, zij een huurmoordenares en hij een leraar wiskunde die ervan droomt schrijver te worden. De hoofdthema's van het boek zijn moord,geschiedenis, religie, geweld, familiebanden,liefde, leven en dood ...
lees verder...

The Fountainhead

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
03-03-15 - Howard Roark, een jonge eigenzinnige student architectuur, wordt van de architectenopleiding gestuurd. Zijn vriend en rivaal Keating is de grote laureaat en begint meteen een beloftevolle carrière. Roark komt met zijn ontwerpen in een ...
lees verder...

Lila

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
03-03-15 - Phaedrus, Pirsigs alter-ego, vaart met zijn zeiljacht van het noorden naar het zuiden van de VS. Hij wordt vergezeld door Lila, een aan lager wal geraakte vrouw die hij heeft opgepikt in een café. Phaedrus werkt op deze reis aan een boek ...
lees verder...

Papillon

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
03-03-15 - De film vertelt het verhaal van een kleine crimineel die onterecht wordt veroordeeld voor moord en een levenslange gevangenisstraf krijgt in Frans-Guyana, Saint-Laurent-du-Maroni en het beruchte Duivelseiland. Hij is vastberaden ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
In de ban van zijn wil (4,6)4 recensies
Haremslavin (4,6)4 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,56)8 recensies
De Leiband (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Dagboek van een submissive Vrouw s Bri (1978) (5)
Ik beheers je Vrouw s Misstiek (1964) (5)
Ik wil je beheersen! Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) (5)
Crossfire Trilogie Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) (3)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Fifty shades of grey

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3,67)
14-02-15 - Gebasseerd op de bestseller Fifty Shades of Grey van E.L. James. Dit boek is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht en vertaald in 52 talen. Alleen het eerste deel van de trilogie is verfilmd. Wie het verhaal verder wil volgen zal dus ...
lees verder...

Story of O

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
02-02-15 - Story of O is a tale of female submission involving a beautiful Parisian fashion photographer named O, who is taught to be constantly available for oral, vaginal, and anal intercourse, offering herself to any male ...
lees verder...

Histoire d'O

Categorie: SadoMasochisme.
Waardering:  (3,5)
11-12-14 - O is een vrije en onafhankelijke jonge vrouw, die door haar geliefde René naar een kasteel gelegen in Roissy gebracht wordt, waar ze een slavin zal zijn. Ze wordt gebrandmerkt met de initialen van haar meester ...
lees verder...

La Pianiste

Categorie: Overige.
Waardering:  (3)
28-11-14 - Genadeloze pianolerares zwicht voor de charmes van een jonge student. Maar hij is niet berekend op haar complexe persoonijkheid.  ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
The Secretary (4,17) 11 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Venus in furs Man D Oom Bert (1970) (3)
Fifty shades of grey Vrouw D Radans (1964) (4)
Fifty shades of grey Vrouw S Madelief (1954) (4)
Nymphomaniac - deel 1 Vrouw s isaura (1978) (2)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2015 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
119 Deelnemers op de site. 19543 Aktieve deelnemers. 806 actieve sessies.