Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Let op bij R/L contact

13-07-14

Gelukkig verlopen de meeste contacten via BDSMzaken in goede harmonie, zonder vervelende (of zelfs strafbare) zaken. Toch ontvingen we recentelijk een aantal signalen over verkeerd gelopen contacten. Hierbij zou sprake zijn van het drogeren van personen met GHB en zelfs hypnose. Het is niet bekend wat er precies heeft plaatsgevonden. 

Desondanks zien we er voldoende aanleiding om nog eens nadrukkelijk te wijzen op onze tips bij het aangaan van contacten. De belangrijkste tip is: blijf jezelf en doe geen dingen die je normaal gesproken ook niet zou doen. 

Onze tips zijn bedoeld om je weerbaarder te maken. We zijn allemaal volwassen mensen die in staat worden geacht hun eigen boontjes te doppen. Met onze tips heb je in ieder geval een handvat om dat op jezelf toe te passen.

More-M
BDSMzaken

Win de trilogie van Floor

28-06-14

Deze maand werd bekend dat de trilogie over het leven van Floor verfilmd wordt en op 21 augustus in de bioscoop verschijnt. Om dat te vieren verloot de schrijver 2x de complete trilogie onder de deelnemers van BDSMzaken. Je moet hiervoor de volgende vraag goed beantwoorden:

Wat zijn de exacte titels van de 3 boeken over het leven van Floor?

 

Stuur je oplossing voor 15 juli 2014 via een intern Mailboxbericht aan de webmaster. Prijswinnaars worden bekend gemaakt op onze website.

lees verder

Helpteksten weer helemaal actueel

15-06-14

Overal op de website kom je het icoontje tegen. Als je daarop klikt dan krijg je een toelichting op het onderwerp waar het icoontje bij staat. Ondertussen zijn er honderden van zulke icoontjes. Dat betekent ook honderden teksten met een korte of langere uitleg.

Sommigen van deze teksten waren een beetje verouderd. Zowel de website als ons taalgebruik verandert voortdurend. Afgelopen weekeinde hebben we alle teksten nagelopen en aangepast aan de dag van vandaag. Je hebt nu weer actuele hulp bij de hand als je iets even niet helemaal begrijpt.

Mailboxen schonen

06-06-14

Belangrijk nieuws! Het opschonen van mailboxen van deelnemers die geen Ster-Deelnemer zijn heeft om technische redenen een tijd stil gelegen. Vanaf komende week gaan we dat echter weer dagelijks uitvoeren.

Dat betekent dat berichten die ouder zijn dan 90 dagen uit je Mailbox worden verwijderd als je geen Ster-Deelnemer (meer) bent. In een aantal gevallen zal dat ineens een hele lege Mailbox opleveren. Wil je de Mailwisselingen niet kwijtraken dan zit er maar één ding op:  Ster-Deelnemer worden.

Berichten van Ster-Deelnemers blijven bewaard zolang je Ster-Deelnemer bent. Mocht je Ster-Deelnemerschap ooit verlopen dan heb je 30 dagen de tijd om opnieuw Ster-Deelnemer te worden. Na die tijd worden al je berichten die ouder zijn dan 90 dagen verwijderd.

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw ? eppelien (1964)
eppelien publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Van vanillarelatie naar BDSM relatie.
1 minuut geleden
Man D Ole (1976)
Ole gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s ondeugendmeisje22 (1992) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
10 minuten geleden
Man D Ole (1976)
Ole gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s slavin o (1977) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
11 minuten geleden
Vrouw s Madelief (1957)
Madelief schreef voor Vrouw s arella (1957) een websitereactie bij het Dagboek met de naam D's op mijn pad-héérlijk en dégueullasse.
12 minuten geleden
Vrouw s Type (1968)
Type reageerde zelf met een websitereactie bij het Verhaal met de titel De kamperclub.
15 minuten geleden
Vrouw s arella (1957)
arella publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Van vanillarelatie naar BDSM relatie.
17 minuten geleden
Man D Mr.Ron1966 (1966)
Mr.Ron1966 publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft vrouwen tussen de 20 en 55 jaar.
19 minuten geleden
Man s service010 (1964)
29 minuten geleden
Man D Harley (1964)
Harley gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw D Mrs Saskia (1958) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
30 minuten geleden
Man D Martindb (1958)
Martindb schreef voor Vrouw s Type (1968) een websitereactie bij het Verhaal met de titel De kamperclub.
39 minuten geleden
Vrouw s arella (1957)
arella publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Van vanillarelatie naar BDSM relatie.
41 minuten geleden
Vrouw s Lia (1963)
Lia publiceerde zojuist een Karakterprofiel met haar karaktereigenschappen.
43 minuten geleden
Vrouw s Lia (1963)
Lia publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van haar uiterlijke kenmerken.
45 minuten geleden
Man s Didon (1968)
Didon gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D man2men (1956) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
50 minuten geleden
Vrouw D Diva D (1973)
51 minuten geleden
Man D dannij (1971)
dannij schreef voor Vrouw s Aagje (1978) een websitereactie bij het Dagboek met de naam Wondere Wereld 2.0.
52 minuten geleden
Man D Harley (1964)
Harley gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s sweet_surrender (1996) voor het Verhaal met de titel Zoektocht naar mijn onderdanige ik..
55 minuten geleden
Man S jvjv (1960)
jvjv publiceerde zojuist een Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
57 minuten geleden
Vrouw s Sensitive one (1977)
Sensitive one heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
60 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Een 1.80m gespierde Dominatrix betovert mannen in slavensletjes!!

Vrouw D Diva D (1973)

22-07-14 - Deze erotisch verleidelijke diva is 40 jaar en woont in Turnhout. Achter een mooie uitstraling, schuilt er een volstrekt ander kantje. Een afgewerkt kantje met een latex randje. ;-) Vooral vernedering en complete macht spreekt mij enorm aan ...

Jongen 16 is sub en zoekt dominant iemand

Man s Jongen97 (1997)

22-07-14 - Ik ben een seksueel onervaren persoon alleen zou heel graag iemands subje willen zijn. Ben voor veel dingen in.

...in essentie is BDSM een vorm van wrede tederheid...

Man D Enzo Vort (1952)

22-07-14 - Ik ben een charmante, creatieve, man van 61 met veel gevoel voor humor en een brede algemene ontwikkeling Volgens mijn omgeving zie ik er jonger uit maar 's-ochtends voor de spiegel denk ik daar nog wel eens anders over. Type 'oudere jongere' ...

Onervaren Dominant zoekt een sub voor zijn ontdekkingsreis

Man D Darko (1973)

21-07-14 - Ik ben een man van 41 jaar , uit Oost-Brabant. Ik heb pas net ontdekt dat ik deze gevoelens heb en wil gaan ontdekken. Ik ben 1,79 en weeg 90 kg. Mijn ervaring in BDSM is klein , ik ga nu pas ervaren en ontdekken wat dit met me gaat doen. Ik ben ...

nog steeds ontdekkend

Man s charelke (1986)

21-07-14 - ik ben een 27 jarige jongen met oprechte interesse in onderdanigheid. ik zie mezelf als een intelligente, spontane jongeman, die al sinds ruime tijd onderdanige gevoelens heeft, maar hier nog geen ervaring mee heeft in het echte leven. ik heb ...

DaddyDom zoekt z'n lief prinsesje met die ondeugende twinkeling in haar ogen

Man D Grimm (1950)

21-07-14 - Vadertje Grimm wil z'n kleine meisje op haar sprookjesreis begeleiden. We zullen reuzen en heksen en toverkollen tegenkomen, maar je zal altijd in je magische veilige cocon zijn. Durf je? Ik ben een ervaren, ongebonden Dom, en m'n speciale ...

Mijn Meester en ik (zijn slavin) zoeken bisexuele onderdanige vrouwen of stel.

Vrouw s marianne62 (1962)

21-07-14 - Wij bieden: veiligheid, discretie, eerlijkheid, maar ook gezelligheid en humor. Wij houden van een goed gesprek op zijn tijd, onder het genot van een lekker glas wijn en een heerlijk diner. Mijn Meester heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in ...

Welke sub wil met me mee naar de FemDom party 26-7 in Den Haag?

Vrouw D Mrs Sierra (1966)

21-07-14 - kijk maar even op mijn profiel

spelen met elkaar

Man S paslve (1977)

21-07-14 - zoekt een man om mee te spelen en vice versa.

Een nieuw project.

Vrouw s subigere (1991)

21-07-14 - Ik ben een jonge vrouw van 22 jaar. Studente en woonachtig in Utrecht. Lang bruin haar, stevig van figuur, blank, heb groen/grijze ogen en ben vrijgezel. Gedrevenheid en passie zijn kernwoorden die goed bij mij passen. ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeEen echte hartsvriendin vrouw sub en slavin gezocht voor een vaste relatie

Man D Sir d,O (1957)

16-07-14 - Ik ben een eerlijke en oprechte Dominant maar ook man lees mijn profiel. Ik ben op zoek naar een sub/ slavin die weet wat het is om onderdanig te zijn en dat ook echt van nature is. Een sub/ slavin die het in haar genen heeft die ook sub/ slavin ...

beheerkeuzeOp zoek naar meer....

Vrouw s schiava~ (1972)

14-07-14 - Zelfstandig, puur, intens en eigenwijs maar vooral lieve dame, die graag de touwtjes uithanden geeft, om haar onderdanige verlangens naar boven te halen. Bij de juiste man worden die verlangens alleen maar meer aangewakkerd. Met andere woorden niet ...

beheerkeuzeOp zoek naar ............

Man S arribe (1958)

11-07-14 - Ik ben een niet gebonden man. Niet door een relatie en ook niet door kinderen. Ik ben voltijds werkzaam Ik woon in Zuid-Holland, centraal t.o.v. de grote steden. . Wat mij, wat uiterlijk betreft, aan mezelf opvalt is dat ik over het algemeen ...

beheerkeuzeStel v33 en M51 zoeken vriendin met een tikje meer

Man D Quasar}emma{ (1962)

10-07-14 - Dat de Dominante kant van het SM spel mijn ding is wist ik al vrij snel. Ik ben een man van 51. Met BDSM ben ik in de praktijk vanaf 2000 bezig. In deze periode heb ik een aantal erg leuke ervaringen opgedaan. Mijn spelstijl is meer gericht op ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

D's op mijn pad-héérlijk en dégueullasse (Deel 71)

Vrouw s arella (1957)

22-07-14 - (33x aanbeveling) Ja dames en heren, U leest het goed. Ik ben een ordinaire bedriegster. Ik schreef zelfs eerst bedreigster, maar laat dat een Freudiaanse lapsus zijn. Nu ben ik op verschillende websites "actief" en ik zou wel gek zijn om m'n eigen naam te ...

Gevoelens vertaald in songteksten (Deel 6)

Vrouw s Prinsesje {BIGDaddy} (1985)

17-07-14 - (aanbeveling) I don't mind it I don't mind at all It's like you're the swing set And I'm the kid that falls It's like the way we fight The times I've cried We come to blows And every night The passion's there So it's got to be right Right? No I ...

Alle dagen (Deel 3)

Vrouw s YourPrecious (1972)

22-07-14 - (3x aanbeveling) Ik lig op bed Mijn lichaam hunkert Jouw aanraking raakt me in mijn ziel Ik voel mijn lichaam zich buigen Mijn borsten bieden zich aan Ze vragen om lief, warm Je mond om mijn tepel Mijn hoofd is alert En ja hoor...pijn Ik kronkel en mijn ...

Midlife (Deel 3)

Man s icomply (1964)

21-07-14 - (2x aanbeveling) 'It is only the curiously sexless nature of the relationship between Heathcliff and Catherine that prevents us from identifying him at once with the force of natural sexual passion, which can be so disturbing, so disrupting, so sadistic, so ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeWaarom ben ik in godsnaam hier? (63 delen)

Man D Mantovano (1957)

15-07-14 - (28x aanbeveling) Ja, waarom? Misschien omdat jij hier ook bent, verborgen in de plooien van het eindeloze web. Waarom ben ik anders hier, en niet elders?Wie je ook bent, waar je ook bent, je bent in mij. En daarom schrijf ik je uit, zodat je jezelf kunt herkennen. ...

beheerkeuzeoverpeinzingen uit (w)onderland (122 delen)

Vrouw s AliceinWonderland (1986)

21-07-14 - (55x aanbeveling) Korte fragmenten uit mijn ontdekkingsreis, waarin ik mij soms Kathy waan, kloppend aan Heathcliff's raam. Soms Pallas Athena, godin van de oorlog, met druipend zwaard op de top van de berg. Maar vaker gewoon Alice, op zoek naar dat ene konijnenhol. ...

beheerkeuzeOverpeinzingen... (50 delen)

Vrouw s Cadushi (1966)

05-05-14 - (27x aanbeveling) "Mine" he whispers... "Yours" I breathe... Schrijven helpt je gedachten te ordenen. Mijn hoofd zit vol gedachten en vol fantasieën. Een ontdekkingsreis met onbekende bestemming. Welke fantasieën wil ik daadwerkelijk gaan beleven en wat zal zich ...

beheerkeuzeOp Kantoor (4 delen)

Man D Mr. White (1965)

07-04-14 - (12x aanbeveling) Ervaringen op BDSM gebied zijn intens. De verantwoordelijkheid is groot. Van ervaringen en opbouwende kritiek ga je groeien. En kun je weer nieuwe betere hoogten bereiken....

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Female supremacy aanhanger. Mentale ov...

Man s service010 (1964)

22-07-14 - Mijn eerste echte ervaring was nog niet zo heel lang geleden. Uiteindelijk is gebleken dat deze gevoelens al heel lang diep geworteld zaten. Uiteindelijk heb ik de moeite genomen om daar iets mee te doen....

Ik heb geen spijt, behalve van dingen d...

Man D Mr.Ron1966 (1966)

22-07-14 - Dit gevoel is wakker gemaakt in een relatie, waarin zij tijdens de seks gedomineerd wilde worden. Wetende dat het gevoel er altijd al geweest was, ontstond er een heel groot gevoel van bevrijding... toe mogen geven aan iets wat er al was. Sindsdien ...

Owned hetero sub vrouw zoekt bi/lesbisc...

Vrouw s annefay (1969)

22-07-14 - Uit "Dagboek van een Submissive"... Zijn hand is strak om mijn bovenarm geklemd. Zo zichtbaar strak dat je je zelfs op deze afstand een moment afvraagt of dat geen blauwe plek gaat worden. Hij heeft me omhoog geduwd tegen de muur. Met zijn ...

Man, zoekt een vrouw die door zichzelf ...

Man D MasterWJ (1962)

22-07-14 - Raakte opgewonden van vastgebonden vrouwen in films op televisie. Wist niet of dit normaal was. Na een relatie met mijn ex vrouw die wel wist wat deze gevoelens waren, bdsm ondekt in al zijn vormen....

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
17-07-14 Vrouw s Isa (1961)Volledig
12-07-14 Vrouw s julia (1980)Volledig
20-07-14 Man D Enzo Vort (1952)Volledig
15-07-14 Vrouw s MissyB (1960)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
21-07-14 Vrouw s since_sense (1982)Sub-lijst
22-07-14 Man D Daddy James Does (1982)Dom-lijst
21-07-14 Man D Darko (1973)Dom-lijst
21-07-14 Man ? semidetached (1968)Dom-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
ActiviteitenDienen als asbak11-06-2014
ActiviteitenCybersex11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man D Robrim (1981)
Man D Needle (1967)
Man D internetmeester (1958)
Man D Diepganger35 (1979)
Vrouw s halloween (1971)
Vrouw s soap (1960)
Vrouw s vlindertje_ (1970)
Vrouw s Cleo (1996)
Man S Nick030 (1988)
Man D Mr_Marcus (1977)
Man s slaaf--cuckie (1968)
Man s skiwi (1976)
Man D BIG Daddy{Prinsesje} (1964)
Vrouw s louise_ (1985)
Vrouw s iggy36 (1973)
Man D 4real (1971)
Man D BoeiendeMan (1965)
Man s Miauw (1981)
Vrouw s cervix (1979)
Man D ericvsl (1967)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: Van vanillarelatie naar BDSM relatie (BDSM Vraagbaak)

Vrouw ? eppelien (1964)

22-07-2014 10:21 - Hey wat ontzettend fijn jullie reactie s . Dank je wel...we hebben wel al dingen gedaan die ik nooit had gedacht te zullen meemaken haha en ja ..even wennen maar vond het ook spannend en lekker..ik zeg ook doe wat je echt wilt doen en ik zeg echt ...

Re: Verschil tussen een goede Dom en een foute Dom. (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Baby Love (1964)

22-07-2014 09:01 -  Ja, Think. Nu ik het zo terug lees is het natuurlijk niet een heel erg genuanceerde kreet...Afgelopen nacht vond ik het nog wel een goeie van mezelf...:)). Maar wat ik maar wilde aangeven is dat ik persoonlijk niet zo denk in thermen als ...

Re: A la recherche du temps perdu (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s arella (1957)

22-07-2014 08:27 - Zeg maar, mensen die heel rationeel kunnen en willen denken, hebben doorgaans geen schrik van het onbekende, als het ware onderzoekers zijn. Die staan juist open voor allerhande factoren. In tegenstelling tot economen. Ik gebruik ...

Re: Keuveldraadje 2 (BDSM-café)

Vrouw s ikkie (1971)

21-07-2014 22:25 - @linz Kaartjes zijn altijd leuk!!!!! ik weet dat me katje dat aanvoelt dat doet ze altijd :) als ik nie lekker in me vel zit wil ze ook niks anders dan in me nek liggen knuffelen  maar NU ff niet AUB kan ze niet gewoon even ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum23410300
BDSM Vraagbaak589110
BDSM-café3807285
BDSM bijeenkomsten21341
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

En zo zal het gaan (Deel 1)

Vrouw s YourPrecious (1972)

22-07-14 - (aanbeveling) Het is eindelijk zaterdagavond… Ik weet dat je dadelijk bij me zult zijn. Ik wil in de douche springen, voor een grote beurt. Wat inhoudt …reinigen, scheren en verzorgen… Snel rommel ik in mijn kast op zoek naar alle benodigdheden. Alles leg ik ...

De kamperclub (Deel 2)

Vrouw s Type (1968)

22-07-14 - (aanbeveling) Het was een warme dag geweest en via een vreemde zigzag route was ik in de buurt van Gent terecht gekomen. Ik was moe, plakkerig en ik had honger dus reed ik naar een voor mij bekende, vrije camper plek, aan het einde van een verlaten ...

'Prinsesje' (Deel 100) beheerkeuze

Man D BIG Daddy{Prinsesje} (1964)

21-07-14 - (38x aanbeveling) Update 63: Take The World.(100-ste hoofdstuk!) https://www.youtube.com/watch?v=Ux-FP1yRTTQ She Wants Revenge - Take The World. "Take The World" The words that no one speaks About the night before She stares off at the road Her finger ...

Schemerwereld (Deel 4)

Vrouw s Mea (1986)

21-07-14 - (7x aanbeveling) Ze sluit haar ogen. Zijn stem. Met de klank van dat ene woord vallen twintig jaren weg. De laatste die haar naam zo uitsprak, die deze afkorting gebruikte, was haar vader. Haar ogen worden dromerig als die van een kind. Hij riep haar voor het eten ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeMuzes over mannen (8 delen)

Vrouw s Muzes (1985)

30-06-14 - (15x aanbeveling) "Vertel mij, Muze, over de man ..." ~Homerus

beheerkeuzeHet jurkje... en het logische gevolg (9 delen)

Vrouw s maanmeisje (1979)

04-06-14 - (17x aanbeveling) Haar tweede ontmoeting met de Dom die haar raakte tijdens hun eerste date...

beheerkeuzeHet kleine kaboutermeisje (37 delen)

Man D Viktor B. DaddyDom (1970)

16-05-14 - (47x aanbeveling) In een ver en donker bos, onder de oude eik woont vy, een avontuurlijk, moedig en slim klein kaboutermeisje dat nog heel veel moet leren......

beheerkeuzeKutjes, sletjes en teefjes (21 delen)

Man D Donderklompen (1961)

15-04-14 - (24x aanbeveling) Uit de oude doos... Toen ik hier een paar maanden geleden mijn account afsloot, heb ik ook mijn verhalen weggegooid. Nadat iemand ernaar informeerde, heb ik er op mijn computer nog een aantal teruggevonden....

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Erotrend (Veghel)

Erotiek

09-07-14 - Discreet

Blackdreams (De Lier)

bdsm winkel

04-07-14 - Een leuke winkel, waar veel te koop is op bdsm gebied. Heeft mooie kleding ook. en diverse grote maten.

Breathcatcher (Amsterdam)

Fetish, korsetten, dwangbuizen

06-06-14 - Breathcatchers is een kleine Nederlandse firma met een winkel in Amsterdam en een eigen (Engelstalige) webwinkel. Ze ontwerpen en maken zelf leren kleding zoals fetishkleding voor dames en heren, korsetten, dwangbuizen, halsbanden. ...

Miss Yvonne (Scheemda)

Erotiek en BDSM artikelen

16-03-14 - Handgemaakte jurken echt prachtig!!!

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,8) 9 recensies
BDSM Ateljee (4,75) 7 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,57) 6 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Love2Pleasure Vrouw s -boefje- (1989)
On Top Of Love Man S kinky puppy (1967)
Libertine's Man S Mr. and Miss Jones (1969)
Erotik Sjop Man D stier (1957)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

swingersclub Temptation (Beek en Donk)

Bar/Dancing

10-07-14 - Super gezellig.

Showboat (Wormerveer)

Bar/Dancing

27-06-14 - Mooie club met veel mogelijkheden.

Gewoon in Roosendaal (Roosendaal)

Overige

03-06-14 - GeWoon in Roosendaal is een, met haar tijd meegaande, new style sexbioscoop & shop, die al bijna 30 jaar gevestigd is in Roosendaal. Een nette, laagdrempelige bioscoop waar het heel gewoon is om een erotische avond te beleven. Vandaar ...

De Villa (Arendonk)

Bar/Dancing

03-06-14 - De Villa is een is een stijlvolle locatie gelegen in Arendonk (Antwerpen) waar maandelijks BDSM-party's worden gehouden.   De Villa heeft een volledig ingerichte zolder met alle denkbare toestellen (schandblok, kruis, diverse ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,53) 14 recensies
Club Doma (4,5) 3 recensies
Phee's (4,5) 3 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Club Domination Palace Man D jan1963 (1963) (5)
Showboat Man D meester-marcus (1951) (4)
FC Man D Mr Duality (1979) (5)
Taboo Club Rouge Eindhoven Man D m4st3r_blade (1990) (4)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

De slavin

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-07-14 - Silvia, mooi, intelligent en rijk, wordt de slavin van Margaret, een gevierde italiaanse filmster. Uit dit merkwaardig gegeven schiep Ghiotto een wereld van erotische fantasie, een hoogtepunt in de nieuwe italiaanse romankunst. Hoe moet men ...
lees verder...

De wrede barones

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-07-14 - 2 lesbische meiden brengen een bezoek aan een afgelegen kasteel en worden door de perverse, gestoorde barones gevangen genomen. Samen met haar misvormde hulpje Igor onderwerpt ze de meisjes aan wrede folteringen. Een zeldzaam stuk zo bleek na ...
lees verder...

Vrijdag zal ik je noemen

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-07-14 - Benito Marin is niet bepaald verwend in het leven en door de vrouwen. Zijn schuwheid voor vrouwen en zijn afstotelijk voorkomen maken de ontmoetingen met de andere sekse in zijn fantasie talrijker dan in de werkelijkheid. Een licht sadistische ...
lees verder...

Striemen en priemen

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
30-06-14 - "Striemen en Priemen" brengt ons in de wereld van het Sado-Masochisme. Er is geen beter terrein voor deze seksuele belevenissen als een gymnastiekzaal in een gemengd instituut voor lichamelijke opvoeding. Allerlei toestellen staan de ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
In de ban van zijn wil (4,67)5 recensies
Haremslavin (4,67)5 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,5)7 recensies
Nine and a half weeks (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
The New Topping Book Man D Mantus (1984) (3)
SM 101 Man D Mantus (1984) (5)
The Claiming of Sleeping Beauty Man S ridder (1961) (4)
'Vijftig Tinten ...' trilogie Vrouw s meinke71 (1971) (3)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

the secretary

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
09-07-14 - Dit is het zeker, of toch zo goed als
lees verder...

Secretary

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
28-06-14 - Lee Holloway is net ontslagen uit een psychiatrische instelling, waar ze in behandeling was voor haar neiging tot zelfverminking. Omdat ze nog nooit een echte job heeft gehad, besluit ze op zoek te gaan naar werk. Al snel wordt ze aangenomen als ...
lees verder...

Salò o le 120 giornate di Sodoma

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
15-06-14 - Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een hertog, een bankier, een politicus en een geestelijke laten negen jongens en negen meisjes in een afgelegen landhuis bijeenbrengen. Terwijl drie courtisanes verhalen vertellen ter inspiratie, ...
lees verder...

La Piel Que Habito

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (4)
31-05-14 - Sinds z'n vrouw stierf aan de gevolgen van brandwonden die ze opliep in een auto-ongeval, is de alom geprezen plastische chirurg Ledgard (Antonio Banderas) geobsedeerd door het aanmaken van een nieuw soort huid die z'n vrouw mogelijk had ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
SM Rechter (4,3) 9 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
The punishment of Anne (The Image) (4) 3 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Black Snake Moan (2006) Vrouw s janita (1963) (5)
Preaching To The Perverted Vrouw s isaura (1978) (4)
SM Rechter Man D curioux (1964) (5)
La Piel Que Habito Vrouw s MisTique (1972) (5)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2014 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
124 Deelnemers op de site. 19445 Aktieve deelnemers. 534 actieve sessies.