Overzichtspagina

Nieuwsberichten

3e editie Kasteelfeest

17-12-14

3 zussen vuur, aarde en water organiseren voor de 3e keer het kasteelfeest

Vanwege voorgaand succes is besloten om opnieuw een laagdrempelige ontmoeting te organiseren voor iedereen met belangstelling voor BDSM. Deze 3e editie vindt opnieuw plaats in het decor van een sprookjesachtig kasteel in Noord-Holland. De datum is 25 april 2015.

Met een mix van workshops, presentaties, demonstraties en kennismaking zal een stijlvol geheel geboden waarbij je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Ook de inwendige mens wordt hierbij niet vergeten.

Voor het eerst is gekozen voor een thema, namelijk 'Zacht'. In het forum vind je een uitvoerige toelichting op dit feest met mogelijkheden, prijzen en wijze van aanmelden.

Bij de voorgaande edities is gebleken dat het feest ook prima geschikt is voor nieuwkomers en alleengangers. Door de prettige en veilige sfeer is er voldoende gelegenheid om met anderen in contact te komen.

Spam-berichten verwijderd

26-11-14

Heb je een servicebericht ontvangen over een geplaatste reactie bij je verhaal, terwijl je die reactie niet kunt terugvinden?

Dan heb je te maken met een spam-bericht. We hebben een hele serie reacties verwijderd omdat dit slechts spam was met een link naar een commerciële website.

Tijdelijke e-mailadressen

13-11-14

Steeds meer mensen maken gebruik van tijdelijke e-mailadressen. Hiermee maak je op een website een willekeurig e-mailadres aan, waarmee je je kunt aanmelden op social media zoals BDMSzaken. Nadat je de inloggegevens hebt ontvangen wordt het tijdelijke e-mailaccount onbruikbaar.

Vanuit privacy-oogpunt is dat begrijpelijk, maar BDSMzaken stelt als eis dat je een e-mailadres hebt waarop je bereikbaar bent. Met een tijdelijk e-mailadres ben je dat niet. Je account wordt in dat geval door ons geblokkeerd tot je een wel werkend e-mailadres hebt opgegeven.

Een aantal deelnemers heeft een mailadres bij safe-mail.net. Dit is geen tijdelijk adres maar een 'veilige' online mailbox.Onze mailserver weigert mail te sturen naar die adressen omdat de server van safe-mail onjuist is ingesteld. Er liggen een aantal vragen in onze mailbox die we nu niet kunnen beantwoorden. Herken je dit? Neem contact op met de webmaster via een ander e-mailadres.

Probleem met uitgaande mail

08-11-14

We hebben momenteel een groot probleem met het verzenden van e-mail. We krijgen geen e-mails de deur uit.Alle e-mails blijven daarom bij ons in de wachtrij staan.

Dit is vooral hinderlijk voor:

  • Aanmelden als nieuwe deelnemer (je ontvangt geen bevestiging met toegangscode)
  • Opvragen toegangscode
  • Kopien van mailboxberichten
  • Notificaties van de informatieservies

Zodra de e-mail het weer doet, versturen we alsnog alle achtergebleven berichten. Het kan zijn dat je dan meerdere berichten tegelijkertijd van ons krijgt.

Update: Het probleem is opgelost. Alle berichten zijn alsnog verzonden.

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Man S Dark Knight (1979)
Dark Knight publiceerde zojuist een Sociaal profiel met informatie over zijn sociale achtergrond.
28 minuten geleden
Man S Dark Knight (1979)
Dark Knight heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
1 uur en 1 minuten geleden
Man s zwelgje (1973)
zwelgje heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
2 uur 58 minuten geleden
Man D Juano (1953)
Juano publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Huwelijk.
3 uur 36 minuten geleden
3 uur 43 minuten geleden
Man s onerv.sub (1975)
onerv.sub gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw D Mrs-Selena (1973) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
3 uur 53 minuten geleden
Man s onerv.sub (1975)
onerv.sub gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw ? deirdra (1989) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
3 uur 54 minuten geleden
Man D Needle (1967)
Needle gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Shak (1959) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
3 uur 54 minuten geleden
Vrouw s Oreade74 (1974)
Oreade74 publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: Love the one you fear.
3 uur 60 minuten geleden
Man S Tinusbeer (1956)
Tinusbeer gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man s mark2de (1955) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
3 uur en 6 minuten geleden
Vrouw D IntenS (1971)
IntenS publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'Lightside' uit het dagboek Wens!.
3 uur en 7 minuten geleden
Man s Devonis (1989)
4 uur 13 minuten geleden
Man D donandlaura (1964)
donandlaura gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Ilse (1973) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
4 uur 27 minuten geleden
Man ? Sven78 (1978)
Sven78 publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Waar is de Dame die mijn kant leert kennen ?.
4 uur 31 minuten geleden
Man D BDSMzaken (1960)
De beheerder van BDSMzaken gaf aan Man S Arceus (1969) een beheerkeuze voor het BDSM-Profiel met het motto 'Alles gaat over sex. Behalve sex. Sex gaat over macht.
4 uur 48 minuten geleden
Man D BDSMzaken (1960)
De beheerder van BDSMzaken gaf aan Vrouw s justmehere (1984) een beheerkeuze voor het BDSM-Profiel met het motto 'Liefdevol trekt u mij dicht naar uw hart, bij u ben ik vrij!.
4 uur 51 minuten geleden
Vrouw s Floortje (1987)
Floortje publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft mannen tussen de 25 en 35 jaar.
4 uur 52 minuten geleden
Man D BDSMzaken (1960)
De beheerder van BDSMzaken gaf aan Man D Incubus (1986) een beheerkeuze voor het BDSM-Profiel met het motto 'Ik help je jezelf te ontdekken..
4 uur 52 minuten geleden
Vrouw s Floortje (1987)
Floortje publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van haar uiterlijke kenmerken.
4 uur 58 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

CandyLand: Queen Bee Worship. Liefde voor Delicatessen.

Man s Queen Bee Worship (1970)

19-12-14 - "Candy. It's all about Candy. Treat your Queen like She deserves to be treated, focus on Her, accept the fact that your opinions and comments are completely irrelevant. Serve Your Queen, worship Her." I live and die by this. We all have our weak ...

jonge extreme serieuze rapeplay sex slaaf zoekt shemale

Man s Devonis (1989)

19-12-14 - Ik ben geen sterdeelnemer dus sterberichten kan ik niet lezen. toch krijg ik vaak sterberichten helaas... Ik ben een jongeman die optimistisch in het leven staat. Helaas nog niet heel ervaren. Maar wel weet ik dat mijn gevoelens ver en diep ...

Waar is de Dame die mijn kant leert kennen ?

Man ? Sven78 (1978)

19-12-14 - Hoi fijn dat je mijn advertentie wil lezen ! Nou je zal best willen weten met wie je het genoegen hebt denk ik ;-) ik een Nederlandse normale MBO niveau en eerlijke,open,betrouwbare,gebonden man van 35 jaar met de wens verder in deze wereld te ...

Zoek sletje!

Man D Simon (1968)

18-12-14 - Ben een leuke goed uitziende dominante man(45). Hoog opgeleid en goede baan. 176 cm, donker haar, normaal postuur en een jong uiterlijk. Ik zoek een onderdanig sletje om te ontmoeten buiten mijn relatie om. De ontmoetingen zullen dus in hotels ...

nieuw hier op de site maar me leven lang al dominant

Man D Virgilius (1975)

18-12-14 - hallo leuk dat je even op me profiel kom kijken ik ben Virgil en ik ben al een tijdje vrijgezel , ik woon samen met me hond , ik heb me hier op de site aangemeld omdat mijn vorige relatie,kapot zijn gelopen op verschillenden reden niet alleen dat ...

sub zoekt dominate dame

Man s snapshot (1980)

18-12-14 - Hallo, Ik ben een 34 jarige sub uit het zuidoosten van ons land en op zoek naar een vrouw die mij wil domineren en controleren. Ik ben 196cm lang en stevig gebouwd Ik heb redelijk wat ervaring inmiddels opgedaan en durf nu de stap aan om een ...

op zoek naar..........

Man D Dark_77 (1977)

18-12-14 - Slanke perverse kerel zkt n taboeloze teef, iemand die weet wat ze is en zich er ook naar gedraagt,mentaal en fysiek aan mij toebehoort, en altijd beschikbaar is voor haar Baas,voor vernedering,pijn,lust plas,zaad,anaal,opdrachten,en veel meer......

Dominante man wil samen met een sub op reis naar de ware ik

Man D iamfree1961 (1961)

18-12-14 - ben een dominant op zoek naar een sub,die na mail/chat op zoek wil gaan naar zichzelf en grenzen. ben altijd een bezige bij geweest ondernemend altijd opzoek naar uitdagingen zowel werk als prive. heb een groot hart en ben in het dagelijks leven ...

buitenspeel opdrachten

Man s slet nicol (1954)

18-12-14 - deze onderdanige houd ook van buiten spelen, of buiten opdrachten

Een Dame gezocht voor bdsm plezier.

Man D Danny7 (1962)

18-12-14 - 1m,84, slank, 53 jaar,dominante man, blauwe ogen, donker blond haar, brede schouders. Fit, gevoel voor humor. Bdsm ervaring. Hoge opleiding. Limburg. ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeStijlvolle Dom zoekt sub op ontdekkingsreis

Man D Tovenaar (1970)

15-12-14 - Goed gebouwde, leidende maar zeker ook lieve Dom wil graag een leuke sub ontmoeten. In mijn wereld (Int. Fashion and Design) loopt alles op rolletjes en ik heb niets te klagen. Privé ben ik een avonturier en als Dom wil ik je klaarstomen tot degene ...

beheerkeuzeBen jij in voor een nieuw avontuur met een spannende vrouw?

Vrouw s VikInge (1968)

14-12-14 - Hoi, Na jarenlang de wereld rondgereisd te hebben voor werk, ben ik nu weer in Nederland en klaar voor een nieuw avontuur. Ik zou graag een hele leuke man ontmoeten om daarmee het pad van BDSM te bewandelen. Voor mij is BDSM een dynamiek, een rode ...

beheerkeuzeMeisje-meisje gezocht dat zich wil overgeven aan de juiste man...

Man D mr80 (1980)

03-12-14 - Ik? Wordt omschreven als goedgebekt, sarcastisch, intelligent, humorisch, goed luisterend, direct, oprecht, authentiek, eerlijk, zelfverzekerd, dominant, mannelijk, etnergiek, positief. En ook als eikel, sexist, irritant, overheersend, egoistisch, ...

beheerkeuzeSM in vriendschap

Vrouw s hartjesvrouw (1955)

13-12-14 - Innerlijk: ik ben spontaan, sociaal, zorgzaam en sta positief in het leven. Uiterlijk: Ik ben een opvallende, vrouwelijke vrouw: lang (zo toon ik ook) en ik straal uit dat ik van het leven geniet. Ik heb dan ook alles wat mijn hartje begeert: ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

beheerkeuzeWens! (Deel 36)

Vrouw D IntenS (1971)

19-12-14 - (8x aanbeveling) Licht ervaar je pas wanneer het donker is. Donker ervaar je wanneer het je aan licht ontbreekt. Dat is de meest essentiële reden dat op 21 december het feest van het licht wordt gevierd. En zoals met veel gebruiken vanuit de natuurreligie werd ook ...

Sletje (Deel 1)

Man s subbi (1974)

18-12-14 - Gisteren had ik mijn 3e ontmoeting bij mijn meester. Ik had diverse dingen niet goed gedaan waardoor ik straf verdiend had. Bij binnenkomst moest ik mij uitkleden en moest ik voorovergebogen over een tafel en wijdbeens klaar staan. Mijn meester ...

beheerkeuzeZonder diepgang geen hoogtepunten (Deel 114)

Vrouw s maanmeisje (1979)

18-12-14 - (44x aanbeveling) Mijn setje voor morgen hangt klaar, mijn laarzen zijn gepoetst en mijn haar ga ik zo nog wassen en föhnen. Als dan morgen om 6.45 de wekker gaat hoef ik niet meer over alles na te denken. En ik zal er piekfijn uit zien. Vanavond in de auto van ...

beheerkeuzeRuigman (Deel 131)

Vrouw s Olijf (1969)

17-12-14 - (58x aanbeveling) De eerste dag na Ruigmans bezoek, verhaspel ik afspraken. Ik stuur een mail over een docent die zoon laat zitten per abuis aan een andere docent in plaats van naar zijn mentor. Ik ontvang een afwijzing op mijn sollicitatie naar een stom baantje. ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeGedroomde kansendans (112 delen)

Vrouw s erato (1964)

18-12-14 - (53x aanbeveling) Tussen droom en werkelijkheid, altijd de dans; soms sierlijk, uitgesproken, soms hoekig, ingetogen. Altijd van mij voor jou; neem 'm, of laat 'm. Geen verfraaiing of samenvoeging van persoonlijke ervaringen; geen 'afronding' of ...

beheerkeuzeWens! (35 delen)

Vrouw D IntenS (1971)

19-12-14 - (8x aanbeveling) Ik vraag je niet wie je wilt zijn. Ik vraag je wie je bent. Wanneer jij weet wie je bent, zie je mij zoals ik ben. Verbindingen zijn mogelijk wanneer je op eigen kracht weer terug kunt keren naar jouw zelf. Kan je dat niet dan verlies je jezelf in ...

beheerkeuzeSpiegelbeeld (35 delen)

Vrouw s Mea (1986)

17-12-14 - (22x aanbeveling) "You know this girl. Her hair is neither long nor short nor light nor dark. She is pretty, maybe, if anyone would bother to look. And she gets good enough grades. And she doesn’t drink and drive. And she says no to drugs. And she is always where ...

beheerkeuzeZonder diepgang geen hoogtepunten (113 delen)

Vrouw s maanmeisje (1979)

18-12-14 - (44x aanbeveling) Hoe ik door diepgang op te zoeken met Hem, we samen prachtige hoogtepunten bereiken.

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

mannelijke en vrouwelijk aspecten, ...

Man D spycrawler (1979)

19-12-14 - op vroege leeftijd kreeg ik oog voor videos op internet en heeft het me interesse getrokken en ben ik mezelf gaan ontdekken erin en meer opengaan staan voor bdsm. ...

Wie wil mij helpen om mijn bdsm-leven m...

Man ? PT2150 (1957)

18-12-14 - Op ongeveer 25 jaar een bdsm tijdschrift gevonden en de interesse was gewekt. Dit is jaren blijven sluimeren. De laatste jaren ben iki ntensiever op zoek. Spijtig dat mijn partner geen interesse heeft. Nu zoek ik iemand om ermee over te praten en ...

Ik ben geen sub, geen slaaf, niets van ...

Vrouw s Ambi pur (1965)

18-12-14 - Ik kan er niks aan doen. Ik wil niet alles vertellen in mijn profiel. Het is er...punt. En het gaat niet weg, en dat hoeft ook niet. Ik bepaal wat ik er mee doe. Of ik nu Bottem ben of niet. Ik ben geen sub, geen slaaf, niets van dat alles. ...

beheerkeuzeJarretels & jurken, assertief & een ...

Vrouw s Bri (1978)

18-12-14 - Door een vreemde speling van het lot ben ik er pas recent achter dat mij onderdanig maken aan de juiste man mij meer kracht, vrijheid en zelfvertrouwen kan geven dan de dominante rol die ik in het dagelijks leven (beroepsmatig) aan moet nemen. Een ...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
18-12-14 Vrouw s Bri (1978)Volledig
18-12-14 Man S Arceus (1969)Volledig
16-12-14 Vrouw s justmehere (1984)Volledig
15-12-14 Man D Incubus (1986)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
18-12-14 Vrouw D Domina (1990)Dom-lijst
18-12-14 Vrouw s Wishfull (1975)Sub-lijst
17-12-14 Vrouw s justmehere (1984)Sub-lijst
16-12-14 Vrouw s lekkermilfje (1966)Sub-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
ActiviteitenDienen als asbak11-06-2014
ActiviteitenCybersex11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man s edward (1965)
Vrouw s lief rammetje (1965)
Vrouw s karen (1977)
Man D adrie (1954)
Man S Dark Knight (1979)
Man D Needle (1967)
Vrouw ? Soleil (1986)
Man s Tilbur (1972)
Man D ZonderZwepen (1982)
Vrouw s Janita (1963)
Vrouw S CarMen (1983)
Man D theorolfes (1954)
Man s Queen Bee Worship (1970)
Man S Sstefan (1969)
Man D Doubleclick (1965)
Man s zwelgje (1973)
Vrouw s Sienis (1973)
Man D Avec Panache (1962)
Vrouw s moiety (1990)
Vrouw s Eyounar (1968)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: Huwelijk (Algemeen BDSM-forum)

Man D Juano (1953)

19-12-2014 01:35 - De rechtschapenheid van Kinkie doet mij gruwen. Ik heb het niet zo op personen die anderen veroordelen zonder de moeite te doen om zich te verplaatsen in de situatie van de anderen. Dat is een kwestie van begrijpen waarom iemand op een bepaalde manier handelt, wat niet hetzelfde is als ...

Re: Love the one you fear (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Oreade74 (1974)

19-12-2014 01:11 - @Olijf, Ik heb even niet online gezeten, ik had even wat tijd nodig om dingen te laten bezinken. Dat klinkt als een heel interessant boek, wat je noemt, maar het zal mij niet meer helpen in de relatie die ik had. Die is geexplodeerd. En terugkijkend lijkt het erop dat we daar allebei ...

Re: Waar spullen te bestellen? (Algemeen BDSM-forum)

Man ? PT2150 (1957)

18-12-2014 22:39 - zelf ben ik fan om spullen te 'ruiken en voelen' als ik iets aanschaf,  in belgie vind ik echter geen groot assortimenten, iemand voorstellen? ...

Pas ( bewust ) beginnend op dit nog te verkennen pad. (Algemeen BDSM-forum)

Man D D van Darling (1959)

17-12-2014 23:59 - Hallo allemaal, ben nieuwe op dit forum en op zoek naar ervaringen, advies en antwoorden op een voor ons nog redelijk nieuw en te verkennen gebied. Onbewust was er in ons seks leven al een vorm van dominantie van mij en onderdanigheid van mijn vrouw, dit op een zo natuurlijke manier dat het ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum1939283
BDSM Vraagbaak54606
BDSM bijeenkomsten20476
BDSM-spullen gevraagd en aangeboden7484
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Jaloersheid en het onvermogen tot....... (Deel 1)

Vrouw s missie i (1961)

18-12-14 - Ik wil niet dat je naar die afspraak gaat. Ik heb er geen goed gevoel bij. Een beetje dreigend staat Harry voor mijn neus, zijn handen gebald in zijn zakken en zijn blik op mij gericht. Deze houding begin ik zo’n beetje uit mijn hoofd te kennen. ...

De maat meten (Deel 16)

Man D baron (1957)

18-12-14 - (16x aanbeveling) Nooit, nooit heb ik gedacht aan anders dan in bed, bijna met de lakens over me heen, vrijen met een vriendje of een one-night-stand. Ik laat me helemaal gaan in deze positie. Nee, klaarkomen mag ik niet, daar is ook meer voor nodig. Vraag me af of ...

Dagelijkse beslommeringen ;-) (Deel 51)

Vrouw s isaura (1978)

18-12-14 - (25x aanbeveling) You may write me down in history With your bitter, twisted lies, You may tread me in the very dirt But still, like dust, I'll rise. Does my sassiness upset you? Why are you beset with gloom? 'Cause I walk like I've got oil wells Pumping in ...

Vakantie (Deel 5)

Man S broertje (1948)

18-12-14 - (aanbeveling) En verder Onverwacht werd mijn rug zo hard met een zweep geslagen dat ik het seconden lang het uitschreeuwde en spastisch hing te kronkelen. Zo hard was ik nog nooit geslagen en de striemen bleef branden. Met ingehouden adem wachtte ik op de ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzePrinsesje (159 delen)

Vrouw s Prinsesje {BIGDaddy} (1985)

18-12-14 - (8x aanbeveling) Door het verhaal 'Prinsesje' over te hevelen naar het profiel van mij zijn sommige hoofdstukken wat onlogisch. Zoals bijv. update 49. Het verhaal 'Big Daddy' is terug te vinden op zijn profiel (BigDaddy{Prinsesje}), dit staat los van dit verhaal en ...

beheerkeuzeVyndrea en ik. (19 delen)

Vrouw s vyndrea (1985)

11-12-14 - (18x aanbeveling) Ik publiceer dit verhaal opnieuw. Een korte tijd was het niet te lezen. Blijkbaar, wanneer je "vyndra" typt op google, komt (of kwam) dit verhaal naar boven. Mensen die kwaad willen kunnen de gevonden informatie tegen me gebruiken. Want BDSM is ...

beheerkeuzeDe Mentor (33 delen)

Man D Leeuwenhart (1975)

17-12-14 - (22x aanbeveling) Een mentor en een jong meisje beginnen beiden aan een nieuw schooljaar. Hij met de scherven van een verbroken relatie, zij met de herinneringen aan een prachtige vakantie. Hij jaagt zijn dromen na en zij laat zich onbedoeld zijn wereld binnen ...

beheerkeuzeDe Kunstenaar (24 delen)

Vrouw s Steffie (1970)

15-12-14 - (59x aanbeveling) Een opdracht voor een mysterieuze kunstenaar op een paradijselijk eiland laat Chris zichzelf opnieuw ontdekken. Drie dagen lang geeft ze zich totaal over aan hem, drie dagen van heftige seks, ongekend genot en zeer comfortabele luxe. Chris wordt ...

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Miranda (Breda)

Seks shop/ seks warenhuis

14-12-14 - De winkel is groot en ruim, verdeeld in afdelingen. Zoals een bdsm afdeling, lingerie, schoenen en sekstoys. De winkel is bereikbaar, tot laat open en heeft parkeerplaatsen voor de deur....

Schurk en wicht (webwinkel)(Brunssum)

BDSM en party artikelen (aanbeveling)

26-09-14 - Nieuwe webwinkel met een snel uitbreidend assortiment. Deze site hebben we opgezet vanuit onze eigen interesse in BDSM. We willen iedereen die deze interesse deelt goede producten bieden tegen een scherpe prijs. Producten waar we zelf ...

Mince.nl (webwinkel)(Waalre)

BDSM Artikelen

22-09-14 - Webwinkel met brede selectie en goede service.

Glazen-dildo.nl (webwinkel)(Venray)

Online sexshop in glazendildo's

28-08-14 - Online sexshop gespecialiseerd in glazen dildo's, glazen vibrators, glazen buttplugs en overige glazen sextoys.

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,78) 8 recensies
BDSM Ateljee (4,71) 6 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,5) 5 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Miranda Vrouw S Cleo (1996)
Winky4u Man D Mr Duality ]cherry[ (1979)
Love2Pleasure Vrouw s -boefje- (1989)
On Top Of Love Man S kinky puppy (1967)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

't Fabriekske (Nieuw Namen)

Bar/Dancing

06-12-14 - Afgelegen locatie die beurtelings door De Zoete Zweep en Marc Van Vlaanderen gebruikt wordt 

showboat (zaandam)

Club

27-11-14 - een mooie club waar je kan genieten en alles kan maar niets moet

Love2Play (Arnhem)

Overige

20-11-14 - Love 2 Play feestjes in Steamworks te Arnhem. Data zullen verschijnen op het forum of via de mail info@love2pleasure.nl Deze avond is iedereen is welkom. Vanaf 17.00 uur staan de speeltoestellen paraat voor een BDSM speel avond. De ...

Fetish cafe (Antwerpen, Belgie)

Bar/Dancing

07-11-14 - De golden olie, een vaste waarde voor bdsm in belgie..

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,54) 12 recensies
BDSMmiddennederland (4,4) 4 recensies
De Ontmoeting (4,33) 2 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Love2Play Vrouw s -boefje- (1989) (5)
Place De Nous Man D Mentor9300 (1970) (5)
Place De Nous Man D Mr Duality ]cherry[ (1979) (5)
Den Garage Man D Mr Duality ]cherry[ (1979) (4)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Sex & Macht

Categorie: Informatief.
Waardering:  (3)
11-12-14 - Mijn eerste echte boek over SM, zeker informatief om een eerste stapje te zetten. Helaas is met de komst van het internet het boek-lezen misschien overbodig? ...
lees verder...

Crossfire Trilogie

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
10-11-14 - ~~Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk... Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo ...
lees verder...

De overgave van Floor

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
29-09-14 - De overgave van Floor is het eerste deel van de Floor trilogie. Hierna volgden Het spel van Floor en De extase van Floor. Floor is een succesvolle high potential bij een telecombedrijf. Ze is begin dertig, leuk om te zien en gezegend met een ...
lees verder...

As she's told

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
11-09-14 - Ben het aan t lezen. Opwindend avontuur. Kom er later op terug als ik het uit heb.
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Haremslavin (4,67)5 recensies
In de ban van zijn wil (4,67)5 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,56)8 recensies
Nine and a half weeks (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Ik wil je beheersen! Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) (5)
Crossfire Trilogie Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) (3)
Onderdanig wil ik zijn Vrouw s P,tje (1965) (3)
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) Vrouw s honingbijtje (1983) (5)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Histoire d'O

Categorie: SadoMasochisme.
Waardering:  (3,5)
11-12-14 - O is een vrije en onafhankelijke jonge vrouw, die door haar geliefde René naar een kasteel gelegen in Roissy gebracht wordt, waar ze een slavin zal zijn. Ze wordt gebrandmerkt met de initialen van haar meester ...
lees verder...

La Pianiste

Categorie: Overige.
Waardering:  (3)
28-11-14 - Genadeloze pianolerares zwicht voor de charmes van een jonge student. Maar hij is niet berekend op haar complexe persoonijkheid.  ...
lees verder...

Unbearable Lightness of Being

Categorie: Overige.
Waardering:  (3)
28-11-14 - Lust & Liefde
lees verder...

Nymphomaniac: Vol. II

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
27-09-14 - Op een koude winteravond wordt Joe gevonden door Seligman, in elkaar geslagen en achtergelaten in een donkere steeg. Hij neemt Joe mee om haar wonden te verzorgen. Dit is een vervolg op deel 1, te vinden in de omschreven films op deze site. ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Nymphomaniac - deel 1 (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Histoire d'O Man s libertas (1970) (4)
De overgave Vrouw S Cleo (1996) (4)
la Pianiste Vrouw s star (1961) (4)
Flower & Snake Vrouw s isaura (1978) (4)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2014 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
22 Deelnemers op de site. 19661 Aktieve deelnemers. 361 actieve sessies.