Overzichtspagina

Nieuwsberichten

50 Shades of Grey eindelijk in bioscoop

21-01-15

Filmposter Fifty Shades of GreyNa alle berichtgeving van de afgelopen jaren is het eindelijk zover. De film '50 shades of grey' verschijnt op valentijnsdag in de Nederlandse bioscoop. 

Er zijn wereldwijd 90 miljoen boeken verkocht dus je kan verwachten dat de animo voor de film ook groot zal zijn. De bioscoopketen Pathé trapt op 11 februari af met een speciale Ladies Night. Hiervoor zijn alle zalen in al hun bioscopen gereserveerd. 

Daarmee is de toon wat betreft de doelgroep wel gezet. Volgens het reserveringensysteem zijn heel wat zalen al uitverkocht. 

Al met al heeft de verfilming vrij lang geduurd. De pornoversie was er al in 2012.

Probleem met betaalmodule opgelost

02-01-15

Allereerst de beste wensen voor iedereen. Hopelijk wordt 2015 een mooi jaar met veel kansen. Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Kennelijk was de mist bij ons nog niet helemaal opgetrokken. Het bleek namelijk niet mogelijk om Ster-Deelnemer te worden via I-Deal. Dit is opgelost, zodat je nu weer je Ster-Deelnemerschap kunt starten of verlengen.

Excuses voor de overlast.

More-M
BDSMzaken

3e editie Kasteelfeest

17-12-14

3 zussen vuur, aarde en water organiseren voor de 3e keer het kasteelfeest

Vanwege voorgaand succes is besloten om opnieuw een laagdrempelige ontmoeting te organiseren voor iedereen met belangstelling voor BDSM. Deze 3e editie vindt opnieuw plaats in het decor van een sprookjesachtig kasteel in Noord-Holland. De datum is 25 april 2015.

Met een mix van workshops, presentaties, demonstraties en kennismaking zal een stijlvol geheel geboden waarbij je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Ook de inwendige mens wordt hierbij niet vergeten.

Voor het eerst is gekozen voor een thema, namelijk 'Zacht'. In het forum vind je een uitvoerige toelichting op dit feest met mogelijkheden, prijzen en wijze van aanmelden.

Bij de voorgaande edities is gebleken dat het feest ook prima geschikt is voor nieuwkomers en alleengangers. Door de prettige en veilige sfeer is er voldoende gelegenheid om met anderen in contact te komen.

Spam-berichten verwijderd

26-11-14

Heb je een servicebericht ontvangen over een geplaatste reactie bij je verhaal, terwijl je die reactie niet kunt terugvinden?

Dan heb je te maken met een spam-bericht. We hebben een hele serie reacties verwijderd omdat dit slechts spam was met een link naar een commerciële website.

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw s Subje 76 (1976)
Subje 76 maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
3 minuten geleden
Vrouw s steffietjuh (1980)
steffietjuh publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'toen en nu...' uit het dagboek hoop op meer.
13 minuten geleden
Man D Alife (1982)
Alife volgt vanaf nu Vrouw S Muzes (1985) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
13 minuten geleden
Man s �alpha� pup (1970)
�alpha� pup reageerde zelf met een websitereactie bij het Dagboek met de naam Het dagboek van een "Alpha Pup".
16 minuten geleden
Man D Alife (1982)
Alife maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
16 minuten geleden
Vrouw s subspace (1965)
subspace publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'thoughts' uit het dagboek Favorite poems and quotes- part 2.
17 minuten geleden
Vrouw s Kaat M (1965)
Kaat M schreef voor Man s �alpha� pup (1970) een websitereactie bij het Dagboek met de naam Het dagboek van een "Alpha Pup".
21 minuten geleden
Man D Alife (1982)
Alife volgt vanaf nu Vrouw s Mneme (1986) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
23 minuten geleden
Man D Alife (1982)
Alife volgt vanaf nu Vrouw s Mneme (1986) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
23 minuten geleden
Man D Alife (1982)
Alife volgt vanaf nu Vrouw s Mneme (1986) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
24 minuten geleden
Man S Tonnie2 (1971)
Tonnie2 maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
31 minuten geleden
Vrouw s sweet_surrender (1996)
sweet_surrender gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s p!nk (1971) voor het Verhaal met de titel Een slavin in spe.
33 minuten geleden
Man D Guts (1964)
Guts volgt vanaf nu Vrouw s Esther { Meester E.} (1996) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
36 minuten geleden
Vrouw s sabientje (1969)
sabientje publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: BDSM, de hogeschool voor erotiek.
36 minuten geleden
Vrouw s sweet_surrender (1996)
sweet_surrender gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Leeuwenhart (1975) voor het Verhaal met de titel De Mentor.
36 minuten geleden
Vrouw s Clau (1978)
Clau gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D lars777 (1978) voor de Checklist genaamd 'Lars' met zijn voorkeur per checklistactiviteit. Deze lijst is ingevuld voor iedere daarin geintresseerde .
36 minuten geleden
Vrouw s Mneme (1986)
Mneme gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D DeliciousDad (1970) voor de Advertentie met de kopregel Daddy zoekt zijn stoute kleine meid.E.
37 minuten geleden
Man D DeliciousDad (1970)
DeliciousDad publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Daddy zoekt zijn stoute kleine meid.E.
39 minuten geleden
Man D Bas88 (1988)
Bas88 publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Leuke onderdanige (speel)partner gezocht.
41 minuten geleden
Vrouw s sweet_surrender (1996)
sweet_surrender gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man s �alpha� pup (1970) voor het Verhaal met de titel Ongeremde en ongecencureerde sex.
42 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Daddy zoekt zijn stoute kleine meid.E

Man D DeliciousDad (1970)

25-01-15 - Hoewel ik al vele jaren gefacineerd ben door BDSM , vind ik dat elke relatie is uniek op zichzelf. Ik ben een Dom geweest voor mijn Sub, een Master voor mijn slaaf en een Daddy voor mijn kleine meid. Ik geniet van de laatste het meest. Het past het ...

Leuke onderdanige (speel)partner gezocht

Man D Bas88 (1988)

25-01-15 - Zoals mijn naam waarschijnlijk al doet vermoeden, ben ik Bas, en heb ik inmiddels alweer 26 jaar op de teller staan. Ik woon momenteel in Utrecht. Over het algemeen ben ik een vriendelijk, rustig persoon, muziekliefhebber en wereldreiziger in spé. ...

This is for real

Vrouw s Ilse (1973)

25-01-15 - Lieve rustige vrouw die het sub zijn nog helemaal moet leren. Ik heb nl. gewacht op jou, mijn speciale Leider. Ik ben niet ongrijpbaar, maar mijm voorkeur heeft toch het contact dat langzaam maar zeker wordt opgebouwd tot een blijvende relatie. ...

Jonge v-sub en haar meester zoeken switch

Vrouw s Esther { Meester E.} (1996)

25-01-15 - Wij zoeken een switch voor eenmalig of langer contact als het klikt. Ik ben 160 cm en mijn meester is 176 cm. Mijn meester woont in Gelderland en ik in de provincie Zuid-Holland...

wie durft het aan met mij?

Vrouw s lucky (1962)

25-01-15 - ik ben een goede onderdanige sub die al 30 jaar ervaring heeft.Doordat ik nu in een rolstoel zit houdt dit niet in dat mijn gevoelens weg zijn ik mis het om een Mr/Dom te dienen. ...

Bondage met een twist

Man S niceinsubspace (1975)

25-01-15 - Soms denk je weleens, hè dat zou ook een aparte/leuke vorm van bondage/feeling submissive kunnen zijn, of kan zo aanvoelen in een bepaalde setting. Als ik een volwassen vrouw zie met een (orthodontische)beugel denk ik weleens: Wat als die ...

Leergierige sub gezocht

Man D Submission (1977)

25-01-15 - Ik ben een 37 jarige, single man uit regio Amsterdam. In de loop der jaren heb ik me mogen verdiepen in vele facetten van erotiek en seksualiteit, waaronder maar zeker niet beperkt tot BDSM. Ook het swingerswereldje is me niet onbekend. Net als ...

Waar zit jij??

Man D Nomad (1950)

25-01-15 - Ik ben een vitale 64er dominant die graag weer in contact wil komen met een onderdanige dame, die net als ik houdt van BDSM, en deze ook in irl wil beleven. ...

Meester met lichte ervaring zoekt sub

Man D paul219 (1973)

25-01-15 - Hallo, ik ben een man van 41 jaar oud en heb een lang en slank figuur. Ben sociaal en heb een mbo niveau. Woon in de regio Achterhoek, maar ik ben geen boer haha. Ik heb een lange relatie gehad van ruim 10 jaar, daarin was bdsm absoluut niet ...

Warmte, vernedering, overgave, stijl en toch pervers

Vrouw s slavin_celine (1979)

25-01-15 - Ik ben de slavin van mijn liefde. Mijn profiel omvat een redelijke omschrijving van hoe ik er fysiek uit zie. Mijn BDSM-profiel beschrijft mijn liefde en natuur voor machtsverschil. Mijn lief en ik wonen in Den Haag....

Webmasters Keuze

beheerkeuzeLiefdevolle verdieping, langdurig en oprecht

Man s xiedat-je't-meent (1972)

24-01-15 - Wederzijdse passie en verdieping ... Naast een stabiel leven, mede mogelijk gemaakt door een leuke en tot dusver succesvolle carrière, ben ik als persoon behept met de aanvullende kwaliteiten van een echte gentleman-sub Ik sta met beide benen op ...

beheerkeuzeErvaren Dominant M 56 zkt vrouwelijke vrouw.

Man D Mr Jeep (1955)

22-01-15 - Geduldig, selectief, kritisch , ja en toch valt het best wel mee hoor. Ik ben een Dominante vent met een drukke maar zeer leuke baan, het sociale leven is druk, gezellig en onderhoudend. Mijn IQ is gelijk aan mijn EQ en voor mijn gevoel velen ...

beheerkeuzeSpeelse, creatieve plaaggeest gezocht

Man S Tijn (1970)

22-01-15 - Volop genieten van alles wat het leven brengt. Lekker koken, lekker eten, lekker reizen, lekker werken, lekker vrijen, lekker niks doen, lekker alles. Ik ben een positieve, opgeruimde jonge vent van 44 met donkere krullen en blauwe ogen. In het ...

beheerkeuzeJong en ongetraind lief puppy zoekt Bazinnetje

Man s �alpha� pup (1970)

18-01-15 - Hallo mijn naam is Edwin Ik ben 44 jaar jong, ik zie mezelf als super lief, verzorgt, een tikje ijdel, speels en trouw. Ik voel me al goed, maar ik voel me gewoon nog beter als ik een ander blij kan maken. Ik ben geen alpha, hoewel ik wel zo ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

hoop op meer (Deel 3)

Vrouw s steffietjuh (1980)

25-01-15 - (3x aanbeveling) Toen...was ik in mijzelf gekeerd Nu...doe ik mee Toen...dacht ik dat ik vreemd was Nu...voel ik mij geaccepteerd Toen...vond ik mezelf niet zo bijzonder Nu...loop ik trots en vol zelfvertrouwen Toen...was ik mijzelf niet! NU WEL!!!!! ...

Favorite poems and quotes- part 2 (Deel 7)

Vrouw s subspace (1965)

20-01-15 - (2x aanbeveling) At night too, she puzzled the mystery of her desperate need of kindness. As other girls prayed for handsomeness in a lover, or for wealth, or for power, or for poetry, she had prayed fervently: let him be kind. - Anaïs Nin It’s beautiul ...

Het dagboek van een "Alpha Pup" (Deel 18)

Man s �alpha� pup (1970)

25-01-15 - (4x aanbeveling) Ik zit deel 1 net terug te lezen en ik wil toch nog even iets toevoegen alvorens over te gaan naar de ontmoeting. We hadden een onzettend goede klik, we voelden elkaar al goed aan, en we hadden echt een hele hoop gemeen, het voelde vertrouwd. ...

fouten en straffen (Deel 4)

Vrouw s melita87{Machiel87} (1987)

25-01-15 - Dank u Meester voor de straf. De 150 slagen straf heb ik heel erg verdient. Ik had het nodig om mij te doen herinneren dat ik mijn opdrachten moet uitvoeren. Ik krijg de tijd en toch doe ik het niet. Maar ik herneem mij. Mijn opdrachten zal ik ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeGedroomde kansendans (115 delen)

Vrouw s erato (1964)

20-01-15 - (54x aanbeveling) Tussen droom en werkelijkheid, altijd de dans; soms sierlijk, uitgesproken, soms hoekig, ingetogen. Altijd van mij voor jou; neem 'm, of laat 'm. Geen verfraaiing of samenvoeging van persoonlijke ervaringen; geen 'afronding' of ...

beheerkeuzeWens! (47 delen)

Vrouw S IntenS (1971)

06-01-15 - (11x aanbeveling) Ik vraag je niet wie je wilt zijn. Ik vraag je wie je bent. Wanneer jij weet wie je bent, zie je mij zoals ik ben. Verbindingen zijn mogelijk wanneer je op eigen kracht weer terug kunt keren naar jouw zelf. Kan je dat niet dan verlies je jezelf in ...

beheerkeuzeSpiegelbeeld (44 delen)

Vrouw s Mneme (1986)

23-01-15 - (28x aanbeveling) "You know this girl. Her hair is neither long nor short nor light nor dark. She is pretty, maybe, if anyone would bother to look. And she gets good enough grades. And she doesn’t drink and drive. And she says no to drugs. And she is always where ...

beheerkeuzeWondere Wereld 2.0 (42 delen)

Vrouw s Aagje (1978)

31-10-14 - (26x aanbeveling) Om niet alles in mijn hoofd opgesloten te houden want dan wordt het veeeeeeel te druk, is het handig om van me af te schrijven....

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Ik merkte voor het eerst dat ik dit ...

Man s Voetslaaf035 (1997)

25-01-15 - Ik merkte voor het eerst dat ik dit soort gevoelens had toen ik nog erg jong was, toen ik voor het eerst, voor de grap, bezig ging met voeten en dergelijke. Verder heb ik mij over de jaren heen meer ontwikkeld en geinformeerd en ben ik erachter ...

Een vrije geest.

Vrouw s slavin_celine (1979)

25-01-15 - Mijn grote liefde, Anthonie, leerde mij begin 2013 dat ik ondanks of juist door mijn sterke persoonlijkheid, het in me heb om mij volledig te onderwerpen aan die ene. En dat is hij, Anthonie....

Meisjeachtig met humor en dienstbare in...

Vrouw s blackrabbit (1973)

25-01-15 - Na een vervelende relatie ging ik in '99 het web op- omdat ik mezelf niet meer anders voor wilde doen dan ik ben. Ik typte huiverend "billenkoek" in en moest daar 3 dagen van bijkomen. Later via een Nederlandse site mijn eerste (spanking)ervaringen ...

Ik wist al lange tijd dat ik ...

Vrouw s Esther { Meester E.} (1996)

25-01-15 - Ik wist al lange tijd dat ik onderdanige gevoelens had, ik ben me er meer in gaan verdiepen met wat ik miste door te lezen en rond te kijken zo ben ik op deze site gekomen. Toen ik hier op kwam wist ik wat ik wou ik wou een (mijn) Meester dienen....

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
25-01-15 Man D Alife (1982)Volledig
22-01-15 Vrouw s escrava (1973)Volledig
22-01-15 Vrouw s schiava~{MrRichie} (1972)Volledig
21-01-15 Vrouw S Red Rose (1961)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
25-01-15 Vrouw s vooraltijdzoekend (1994)Sub-lijst
25-01-15 Man s Saschamasoch (1976)Sub-lijst
25-01-15 Man s ad (1960)Sub-lijst
24-01-15 Man s robgroot (1957)Sub-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
ActiviteitenDienen als asbak11-06-2014
ActiviteitenCybersex11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man D CharmsAndChains (1967)
Vrouw s birdy81 (1981)
Vrouw S Ladybug (1983)
Vrouw s Honnepon (1971)
Vrouw s maitea (1968)
Man D Cohen (1979)
Vrouw S femke fiets (1974)
Vrouw s Sascha1969 (1969)
Man D Mrlust (1960)
Man D Dark_77 (1977)
Vrouw s Annesanne (1994)
Vrouw s Euploia (1986)
Man s jantjed (1946)
Man s rebeltje1970 (1970)
Man D XanderGrey (1971)
Man S Dude (1975)
Man s sub-rob (1985)
Vrouw s GoldSky (1999)
Vrouw s Michelle88 (1988)
Vrouw s tiff1987 (1986)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: BDSM, de hogeschool voor erotiek (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s sabientje (1969)

25-01-2015 20:39 - @alpha pup Het Engelse woord voor touw is "rope." Als je dat bedoelt. sorry rasa, je kan ook verwijderen he? 

Re: Mannen komen van Mars ..... (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s ena (1967)

25-01-2015 19:10 - Ik kan dat ook niet altijd en altijd. Maar ik heb het geleerd in de loop der jaren. Wat jij zegt over je ex , dat herken ik wel. Na een fikse ruzie en hij kwaad wegliep en ik kokend stond te koken, kwam hij even later gewoon zeggen dat het lekker ruikt en " wat eten we?" Alsof er niks aan de ...

blinddoek van leer te koop (BDSM-spullen gevraagd en aangeboden)

Vrouw D Tina en Fred (1964)

25-01-2015 11:35 - blinddeok van leer te koop    tinaenfred@hotmail.com

harnas van leer te koop (BDSM-spullen gevraagd en aangeboden)

Vrouw D Tina en Fred (1964)

25-01-2015 11:20 - harnas van leer te koop   tinaenfred@hotmail.com

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum29518453
BDSM Vraagbaak63016
BDSM bijeenkomsten291614
Websitehulp bdsmzaken8140
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Een spannende wandeling (Deel 1)

Man D Knuffel Beer (1976)

25-01-15 - (aanbeveling) Hij had haar een paar weken geleden met een geheimzinnige glimlach gezegd dat hij een spannend spel aan het voorbereiden was. Meer had hij niet losgelaten. Ze had hem met haar liefste stemmetje ondervraagd, haar schattigste puppyogen opgezet en al ...

Irrilium (Deel 10)

Man D Meester Exit{Exelle} (1969)

25-01-15 - (6x aanbeveling) De notaris wordt zichtbaar wat zenuwachtig. Het testament trilt in zijn handen. "Het volgende item is mij onbekend." De notaris zet zijn brilletje recht. Job wacht de testamentaire woorden af. "Ik laat mijn zoon Irrilium na." (c)ex...

Big Daddy - De verdwenen dochter (Deel 20)

Man D BIG Daddy ❤ (1964)

25-01-15 - (9x aanbeveling) De laatste dag. Daddy is achter de laptop bezig, het verslag te typen, waar hij even mee bezig is. Fawza hangt aan de telefoon met Vilma, krijgt het onder andere het adres van Eva Johannsen door. Fawza schrijft het adres op een briefje, geeft ...

Ongeremde en ongecencureerde sex (Deel 4)

Man s �alpha� pup (1970)

25-01-15 - (2x aanbeveling) Nadat ze haar bdsm spullen heeft gepakt lopen we naar haar slaapkamer. Ze loopt voor me uit, dat wil ik zo, want ik wil haar wel gevormde billen even in stilte bewonderen. In haar slaapkamer aangekomen zie ik een groot bed met een zijden soorte ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeVyndrea en ik. (20 delen)

Vrouw s vyndrea (1985)

29-12-14 - (19x aanbeveling) Ik publiceer dit verhaal opnieuw. Een korte tijd was het niet te lezen. Blijkbaar, wanneer je "vyndra" typt op google, komt (of kwam) dit verhaal naar boven. Mensen die kwaad willen kunnen de gevonden informatie tegen me gebruiken. Want BDSM is ...

beheerkeuzeDe Mentor (49 delen)

Man D Leeuwenhart (1975)

25-01-15 - (36x aanbeveling) Een mentor en een jong meisje beginnen beiden aan een nieuw schooljaar. Hij met de scherven van een verbroken relatie, zij met de herinneringen aan een prachtige vakantie. Hij jaagt zijn dromen na en zij laat zich onbedoeld zijn wereld binnen ...

beheerkeuzeDe Kunstenaar (29 delen)

Vrouw s Steffie (1970)

21-01-15 - (71x aanbeveling) Een opdracht voor een mysterieuze kunstenaar op een paradijselijk eiland laat Chris zichzelf opnieuw ontdekken. Drie dagen lang geeft ze zich totaal over aan hem, drie dagen van heftige seks, ongekend genot en zeer comfortabele luxe. Chris wordt ...

beheerkeuzeDom zijn voor dummies (22 delen)

Man D Leeuwenhart (1975)

15-01-15 - (18x aanbeveling) De enige echte online-cursus voor iedereen die zich dom begint te voelen.

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

SMFactory (webwinkel)(Brecht)

Grote keuze aan bdsm artikelen

19-01-15 - Online bdsm shop met de meer extremere SM  artikelen

nm erotiek (webwinkel)(veendam)

nu nog een webwinkel met ambietie (aanbeveling)

30-12-14 - nmerotiek is een erotische web winkel wat wij met de tijd hoop om te zetten naar een fysieke winkel in de regio ijmond . Waar in wij hopen een vrouw ,man, tv, tg, stel,singel, bi hetero of homo vriendelijke zweer neer te zetten. dit uiteraard zo dis...

Miranda (Breda)

Seks shop/ seks warenhuis

14-12-14 - De winkel is groot en ruim, verdeeld in afdelingen. Zoals een bdsm afdeling, lingerie, schoenen en sekstoys. De winkel is bereikbaar, tot laat open en heeft parkeerplaatsen voor de deur....

Schurk en wicht (webwinkel)(Brunssum)

BDSM en party artikelen (aanbeveling)

26-09-14 - Nieuwe webwinkel met een snel uitbreidend assortiment. Deze site hebben we opgezet vanuit onze eigen interesse in BDSM. We willen iedereen die deze interesse deelt goede producten bieden tegen een scherpe prijs. Producten waar we zelf ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,78) 8 recensies
BDSM Ateljee (4,71) 6 recensies
Love2Pleasure (4,6) 4 recensies
BDSMWinkel.nl (4,5) 5 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Miranda Vrouw S Cleo {VikingRagnar} (1996)
Winky4u Man D Mr Duality ]cherry[ (1979)
Love2Pleasure Vrouw s -boefje- (1989)
On Top Of Love Man S kinky puppy (1967)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

The Funfactory (Den Haag)

Bar/Dancing

21-01-15 - De locatie is te boeken als een Bed en Breakfast arangement en ook per uur als fotostudio. Meer info kunt u vinden op www.thefunfactory.nl ...

BDSM Avond Erotic Cinema Arnhem (Arnhem)

Bar/Dancing

18-01-15 - Al enige tijd merken wij dat er steeds meer interesse is voor BDSM gerelateerde activiteiten binnen onze EroticCinema muren. Onze BDSM Avond van 28 Novemeber 2014 was ook een groot succes en vraagt om een vervolg. Wij ...

SM Party Oost Nederland (SM Stad)

Bar/Dancing

03-01-15 - Op za-avond 31 januari 2015 wordt er een SM Party gehouden in de regio Zwolle-Raalte-Ommen, voor max. 23 stellen en max. 4 alleenkomenden. Zie voor meer informatie www.smparty.nl ...

The Game Sameplace (Amsterdam)

Bar/Dancing

23-12-14 - The Gameparty is ontstaan uit de behoefte van mensen om ook seksuele handelingen te hebben tijdens een SM-party. Bij veel andere parties mag dat niet. Belangrijker nog is dat je jezelf niet stoort als andere mensen om je heen sex hebben. Lijkt ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,54) 12 recensies
BDSMmiddennederland (4,4) 4 recensies
De Ontmoeting (4,33) 2 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
SamePlace Vrouw s Olijf (1969) (4)
Love2Play Vrouw s -boefje- (1989) (5)
Place De Nous Man D Mentor9300 (1972) (5)
Place De Nous Man D Mr Duality ]cherry[ (1979) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Brie learns the Art of Submission

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
21-01-15 - Een jonge vrouw die op ontdekkingsreis gaat in de wereld van BDSM. Ze schrijft zich in voor een cursus in "The Submissive Training Center" en begint aan een trip die op korte tijd haar hele wereld verandert. Ze doorloopt in enkele weken ...
lees verder...

Het juliette-genootschap

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
19-01-15 - Catherine, een jonge filmstudente wier seksleven op het punt staat volledig los te barsten, komt in een geheime club terecht waar de machtigste mannen ter wereld hun diepste en donkerste fantasieën werkelijkheid kunnen laten worden. Hoewel ...
lees verder...

Female supremacy

Categorie: Informatief.
Waardering:  (3)
18-01-15 - Gelezen als pdf. Heerlijk...kippevel... precies wat ik wil en zoek.
lees verder...

vijftig tinte grijs

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
18-01-15 - ik heb dit boek al een tijdje in de kast ligen. eerst was het moeielijk door te komen maar ben sins 3 dagen er niet meer uit vanndaan te krijgen!! het wind me zo op hoe meneer grey haar onder zijn hoede neemd  hmmm... wat ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Haremslavin (4,67)5 recensies
In de ban van zijn wil (4,67)5 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,56)8 recensies
De Leiband (4,5)3 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Fifty Shades of Grey Vrouw s angel27love (1987) (5)
Ik wil je beheersen! Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) (5)
Crossfire Trilogie Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) (3)
Onderdanig wil ik zijn Vrouw s P,tje (1965) (3)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Histoire d'O

Categorie: SadoMasochisme.
Waardering:  (3,5)
11-12-14 - O is een vrije en onafhankelijke jonge vrouw, die door haar geliefde René naar een kasteel gelegen in Roissy gebracht wordt, waar ze een slavin zal zijn. Ze wordt gebrandmerkt met de initialen van haar meester ...
lees verder...

La Pianiste

Categorie: Overige.
Waardering:  (3)
28-11-14 - Genadeloze pianolerares zwicht voor de charmes van een jonge student. Maar hij is niet berekend op haar complexe persoonijkheid.  ...
lees verder...

Unbearable Lightness of Being

Categorie: Overige.
Waardering:  (3)
28-11-14 - Lust & Liefde
lees verder...

Nymphomaniac: Vol. II

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
27-09-14 - Op een koude winteravond wordt Joe gevonden door Seligman, in elkaar geslagen en achtergelaten in een donkere steeg. Hij neemt Joe mee om haar wonden te verzorgen. Dit is een vervolg op deel 1, te vinden in de omschreven films op deze site. ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Nymphomaniac - deel 1 (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
The Secretary (4) 12 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Histoire d'O Man s libertas (1970) (4)
De overgave Vrouw S Cleo {VikingRagnar} (1996) (4)
la Pianiste Vrouw s star (1961) (4)
Flower & Snake Vrouw s isaura (1978) (4)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2015 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
190 Deelnemers op de site. 19351 Aktieve deelnemers. 589 actieve sessies.