Overzichtslijst Beheerders

De mensen achter de website

De beheerders van BDSMzaken.nl hopen met de website aan iedere belangstellende van bdsm een plek te bieden waar ze zich thuis voelen. Dit doen ze door informatie te bieden, maar nog veel meer door iedereen de ruimte te geven zichzelf te uiten en in contact te komen met ´lotgenoten´.

Van elke beheerder volgt hieronder een korte introductie.

More-M

'
More-M

More-M is de initiatiefnemer achter deze BDSM-site. In de achterliggende jaren heeft hij verschillende versies van de site ontwikkeld en on-line gebracht.

Mede door zijn IT-achtergrond is hij in staat geweest de huidige interactieve versie van BDSM-zaken te ontwikkelen. Veel van de statische inhoud van de website is van zijn hand, maar tegenwoordig bemoeit hij zich minder met de inhoud, maar geeft invulling aan de verder uitbouw van de website. Daarnaast onderhoudt hij de contacten met adverteerders, leveranciers en met de beheerders onderling.

just-s

'
just-s

just-s is als ex-partner van More-M van het begin af aan betrokken geweest bij de opzet en realisering van BDSMzaken. Na een tijdelijke afwezigheid is ze weer terug als beheerder.

Haar rollen in het team zijn:

- Ze is verantwoordelijk voor de layout, opmaak, grafische elementen en fotobewerkingen.
- Ze werkt mee aan het vernieuwen en up to date houden van de website.
- Ze controleert bij een groot aantal onderdelen de inhoud die anderen plaatsen.
- Ze doet een aantal administratie taken.

peter pan

'
peter pan

Peter Pan leest alle verhalen en dagboeken. Hij checkt of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden en de betere dagboeken en verhalen zet hij in het zonnetje als ┬┤beheerderskeuze┬┤. Daarnaast beoordeelt hij alle afbeeldingen en bepaalt hij welke in aanmerking komen voor de fotogalerie op de voorpagina.

Madelief

'
Madelief

Madelief leest alle verhalen en dagboeken die door deelnemers gepubliceerd worden. Ze controleert of de Gebruiksvoorwaarden nageleefd worden en of de inhoud passend is bij de aard van de website.
Schrijfsels die het waard zijn om onder de aandacht gebracht te worden krijgen van haar het bekende 'vlaggetje van de beheerder'.

la mujer bonita

'
la mujer bonita

La mujer bonita leest de verhalen en dagboeken die door de deelnemers zijn geschreven. Zij checkt niet alleen of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden, maar is ook speciaal op zoek naar verhalen met de juiste emotie. De betere dagboeken en verhalen krijgen van haar de bekende 'beheerderskeuze'.

Rouge

'
Rouge

Rouge leest de verhalen en dagboeken die door de deelnemers zijn geschreven. Zij checkt niet alleen of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden, maar is ook speciaal op zoek naar verhalen met de juiste emotie. De betere dagboeken en verhalen krijgen van haar de bekende 'beheerderskeuze'.

Steffie

'
Steffie

Steffie is zelf schrijfster van het boek 'De Kunstenaar' (2015). Nu help zij ons bij het lezen van de verhalen en dagboeken die door de deelnemers zijn geschreven. Zij checkt niet alleen of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden, maar heeft ook oog voor verhalen met diepgang. De betere dagboeken en verhalen krijgen van haar de bekende 'beheerderskeuze'.

RedDimension

'
(Nog geen afbeelding)

RedDimension is onze technische steun en toeverlaat. We maken graag gebruik van zijn ruime kennis en ervaring om de website goed en veilig te laten draaien. Soms is dat voor grote, omvangrijke klussen maar evengoed kan dit een slim advies zijn om onze service te verbeteren.

© 1999-2017 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Stel een vraag - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteer bij ons
138 Deelnemers op de site. 21002 Actieve deelnemers. 373 actieve sessies.