Overzichtslijst Beheerders

De mensen achter de website

De beheerders van BDSMzaken.nl hopen met de website aan iedere belangstellende van bdsm een plek te bieden waar ze zich thuis voelen. Dit doen ze door informatie te bieden, maar nog veel meer door iedereen de ruimte te geven zichzelf te uiten en in contact te komen met ´lotgenoten´.

Van elke beheerder volgt hieronder een korte introductie.

More-M

'
More-M

More-M is de initiatiefnemer achter deze BDSM-site. In de achterliggende jaren heeft hij verschillende versies van de site ontwikkeld en on-line gebracht.

Mede door zijn IT-achtergrond is hij in staat geweest de huidige interactieve versie van BDSM-zaken te ontwikkelen. Veel van de statische inhoud van de website is van zijn hand, maar tegenwoordig bemoeit hij zich minder met de inhoud, maar geeft invulling aan de verder uitbouw van de website. Daarnaast onderhoudt hij de contacten met adverteerders, leveranciers en met de beheerders onderling.

just-s

'
just-s

just-s is als ex-partner van More-M van het begin af aan betrokken geweest bij de opzet en realisering van BDSMzaken. Na een tijdelijke afwezigheid is ze weer terug als beheerder.

Haar rollen in het team zijn:

- Ze is verantwoordelijk voor de layout, opmaak, grafische elementen en fotobewerkingen.
- Ze werkt mee aan het vernieuwen en up to date houden van de website.
- Ze controleert bij een groot aantal onderdelen de inhoud die anderen plaatsen.
- Ze doet een aantal administratie taken.

peter pan

'
peter pan

peter pan leest dagboeken en verhalen en redigeert er enkele op speciaal verzoek. Hij deelt met enige regelmaat beheerdersvlaggen uit voor het fraaie schrijfwerk. De advertenties en profielen controleert hij aan de hand van onze gebruiksvoorwaarden en de betere brengt hij onder de aandacht door middel van de 'beheerderskeuze'. Daarnaast beoordeelt hij alle afbeeldingen en bepaalt welke in aanmerking komen voor de fotogalerie op de voorpagina.

Madelief

'
Madelief

Madelief leest met veel plezier alles wat door de deelnemers wordt gepubliceerd, bekijkt tevens de profielfoto's en leest (en corrigeert op verzoek) mee in de groepen. Ze controleert of de Gebruiksvoorwaarden worden nageleefd en of de inhoud aansluit bij de aard van de website. Als dat onverhoopt niet zo is, neemt ze een passende beheerders maatregel en stuurt daarover een vriendelijk berichtje.

Schrijfsels die het waard zijn om extra onder de aandacht te brengen, krijgen van haar het bekende 'vlaggetje van de beheerder'.

la mujer bonita

'
la mujer bonita

La mujer bonita leest de verhalen en dagboeken die door de deelnemers zijn geschreven. Zij checkt niet alleen of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden, maar is ook speciaal op zoek naar verhalen met de juiste emotie. De betere dagboeken en verhalen krijgen van haar de bekende 'beheerderskeuze'.

Rouge

'
Rouge

Rouge leest de verhalen en dagboeken die door de deelnemers zijn geschreven. Zij checkt niet alleen of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden, maar is ook speciaal op zoek naar verhalen met de juiste emotie. De betere dagboeken en verhalen krijgen van haar de bekende 'beheerderskeuze'.

Steffie

'
Steffie

Steffie is zelf schrijfster van het boek 'De Kunstenaar' (2015). Nu help zij ons bij het lezen van de verhalen en dagboeken die door de deelnemers zijn geschreven. Zij checkt niet alleen of de inhoud past bij onze Gebruiksvoorwaarden, maar heeft ook oog voor verhalen met diepgang. De betere dagboeken en verhalen krijgen van haar de bekende 'beheerderskeuze'.

DolleDee

'
DolleDee

DolleDee is de beheerder van onze pagina op Facebook. Met die pagina proberen we BDSM op een prettige manier onder een groter publiek onder de aandacht te krijgen. Ze zorgt voor een regelmatige aanvoer van leuke weetjes, linkjes, nieuwsberichtje en andere items over BDSM. Ook verzorgt ze de reacties en de vragen die via Facebook binnenkomen.

Aangezien de FB-pagina tijdelijk offline is gehaald voert ze voorlopig hand- en spandiensten uit en doet ze administratieve taken in de backoffice.

RedDimension

'
(Nog geen afbeelding)

RedDimension is onze technische steun en toeverlaat. We maken graag gebruik van zijn ruime kennis en ervaring om de website goed en veilig te laten draaien. Soms is dat voor grote, omvangrijke klussen maar evengoed kan dit een slim advies zijn om onze service te verbeteren.

© 1999-2017 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Stel een vraag - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteer bij ons
145 Deelnemers op de site. 21645 Actieve deelnemers. 282 actieve sessies.