Groep

Groep 'Singles die gaan voor BDSM in 1 vaste monogame relatie'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 83558) (1969)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Groep waarin serieuze SINGLES voor een complete en monogame liefdes / bdsm-relatie elkaar kunnen ontmoeten.

Elkaar laagdrempelig spreken om elkaar beter te leren kennen. Dit kan ook middels een onderwerpvrije chatzone binnen de groep.

Ruimte om jezelf voor te stellen met meer informatie dan je op je profiel kwijt kunt of wilt.
Je bent alleen; zonder relatie, ongebonden. Er staat dus geen leugen als je vermeldt " vrijgezel" te zijn. Daarnaast, je hebt een ingevuld BDSM-profiel en sociaal profiel.
Wees in elk geval eerlijk naar elkaar, alsjeblieft.

Meningsverschillen die uit de hand dreigen te lopen of andere narigheden, graag niet openbaar in de groep. Bij problemen, of vragen etc. neem contact op een van de beheerders.

Deze groep is opgericht om laagdrempelig en vrijblijvend met andere singles te kunnen praten, om zo elkaar beter te leren kennen, dan dat je (eenzijdig) in een profiel kwijt kunt of wilt. En meer casual spreken dan meteen in een vrije mailreactie of reactie op een advertentie.

-Je staat open voor een liefdesrelatie met daarin BDSM verweven , (je wilt dat niet met twee verschillende personen , maar een complete , vaste relatie met één persoon), je bent ook monogaam als je in zo'n relatie zit.

( mensen die in hun profiel hebben aangevinkt als "reden voor inschrijving bij deze website": vast spel/ sekscontact, vallen eigenlijk niet in de criteria.
Een liefderelatie mèt dat contact daarin, is het idee.
Al kan je maar 1 reden aanvinken. In de groep kan je uitgebreidere beschrijvingen geven, over je hele persoon, niet alleen het BDSM-deel.)

- Het spreekt voor zich, maar toch even genoemd, het wordt wel van je verwacht dat je iets over jezelf schrijft, enigszins actief meedoet, en als je het niet meer ziet zitten om lid te zijn, om wat voor reden dan ook, dat je dan de groep weer verlaat, liefst met motivatie in de groep of privé.

-Als je de groep / bdsmzaken verlaat, zal datgene wat je over jezelf hebt geschreven in het voorstel draadje verwijderd worden.
Alle andere bijdragen niet.

De regels, of wijzigingen in de groepsregels, kunnen gezamenlijk en democratisch overlegd, aangevuld, of gewijzigd worden.
10-01-2018
besloten (Alleen groepsleden mogen berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
controle Je mag je aanmelden, maar je aanmelding moet goedgekeurd worden. (via de lijst met groepen)
Alleen Ster-DeelnemersSter-Deelnemer mogen berichten plaatsen
160
58
771

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

12x aanbeveling
05-01-2018 10:56
10-01-2018 11:48
28-04-2019 11:55
49469x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

285 Deelnemers op de site. 21651 Actieve deelnemers. 384 bezoekers.