Algemeen: Gebruiksvoorwaarden

Log in om in te stemmen

Je kunt hieronder de Gebruiksvoorwaarden lezen.
Alleen ingelogde deelnemers kunnen aangeven met de Gebruiksvoorwaarden akkoord te gaan.
Je moet dus eerst inloggen om akkoord te gaan.

Forumreglement

Onze Algemene Gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op het forum van BDSMzaken. Daarnaast gelden er nog enkele bijzonder regels voor het forum.

Het forum is bedoeld om vragen te stellen, elkaar te informeren en om ideeën te bespreken over BDSM en de eigen BDSM-beleving. Alle berichten die je publiceert moeten bestemd zijn voor alle deelnemers: persoonlijk gerichte berichten horen hier dus niet thuis. Voor persoonlijke contacten kun je de interne Mailbox gebruiken of uitwijken naar andere voorzieningen, zoals persoonlijk mail, Facebook, WhatsApp, Twitter of Skype.

Alle berichten in elke discussie moeten verband houden met BDSM. Alle vervolgberichten moeten verband houden met het oorspronkelijke onderwerp. Vrijheid van meningsuiting wil niet zeggen dat je alles mag zeggen. De moderator kan de volgende berichten zonder verdere discussie, toelichting of vermelding verwijderen:

  • Off-topic berichten (niet over BDSM of niet over het oorspronkelijke onderwerp).
  • Persoonlijke aanvallen zoals schelden, denigrerende opmerkingen, opzettelijke verbastering van nicknamen, beledigingen, steken onder water, commentaar op de persoon in plaats van op de inhoud en grapjes ten koste van anderen.
  • Chat-achtige berichten aan één of enkele andere deelnemers
  • Niets toevoegende eenregelige berichten (one-liners)
  • Commentaar op het forumbeheer
  • Berichten die een reactie zijn op bovenstaande berichten

Als een discussie (deels) op een zijspoor komt dan kan de forumbeheerder de poster verzoeken om over het nieuwe onderwerp een nieuwe draad te starten.

Het forum Vraagbaak is geen discussieforum, maar dient als verzamelplaats voor allerlei interessante onderwerpen. De forumbeheerder zorgt voor de verzameling en de indexering.

Draadstarter is moderator

Als je zelf een nieuwe discussie start dan ben je automatisch de moderator van dat draadje. Het draadje wordt niet jouw eigendom, maar je controleert namens BDSMzaken of de deelnemers aan dat draadje zich aan het Forumreglement houden.

Via kleine afbeeldingen onder elk bericht kun je als moderator beheermaatregelen nemen. Door nogmaals op dezelfde afbeelding te klikken kun je de beheermaatregel weer ongedaan maken.

  • - Blokkeer een ongepast bericht. In het vervolg wordt alleen nog de tekst '--- Verwijderd ---' getoond.
  • - Maak de blokkering van een bericht ongedaan. De oorspronkelijke tekst van het bericht wordt weer zichtbaar voor andere deelnemers.
  • - Sluit het draadje. Er kunnen geen nieuwe berichten meer aan de discussie toegevoegd worden.
  • - Heropen het draadje. Na opening kunnen anderen weer berichten aan de discussie toevoegen.

De modereeropties zijn bedoeld om een discussie goed te laten verlopen. Het is niet bedoeld om vanuit rancune bepaalde personen het posten onmogelijk te maken. Elk afzonderlijk bericht moet beoordeeld worden of het voldoet aan het Forumreglement.

Bij problemen kun je de beheerder van BDSMzaken om hulp vragen. De beheerder heeft uiteindelijk het eindoordeel.

Sociaal BDSM & Fetish Netwerk
© 1999-2017 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Stel een vraag - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteer bij ons
139 Deelnemers op de site. 21712 Actieve deelnemers. 342 actieve sessies.