Algemeen: Gebruiksvoorwaarden

Log in om in te stemmen

Je kunt hieronder de Gebruiksvoorwaarden lezen.
Alleen ingelogde deelnemers kunnen aangeven met de Gebruiksvoorwaarden akkoord te gaan.
Je moet dus eerst inloggen om akkoord te gaan.

Groepsreglement

Onze Algemene Gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de groepen van BDSMzaken. Daarnaast gelden er nog enkele bijzondere regels voor de groepen.

De groepen zijn bedoeld om vragen te stellen, elkaar te informeren en om ideeën te bespreken over BDSM en de eigen BDSM-beleving. Alle berichten die je publiceert moeten bestemd zijn voor alle groepsdeelnemers: persoonlijk gerichte berichten horen hier dus niet thuis. Voor persoonlijke contacten kun je de interne Mailbox gebruiken of uitwijken naar andere voorzieningen, zoals persoonlijk mail, Facebook, WhatsApp, Twitter of Skype.

Alle berichten in een groepsgesprek moeten verband houden met BDSM. Alle vervolgberichten moeten verband houden met het oorspronkelijke onderwerp. Vrijheid van meningsuiting wil niet zeggen dat je alles mag zeggen. De groepsbeheerder kan de volgende berichten zonder verdere discussie, toelichting of vermelding verwijderen:

  • Off-topic berichten (niet over BDSM of niet over het oorspronkelijke onderwerp).
  • Persoonlijke aanvallen zoals schelden, denigrerende opmerkingen, opzettelijke verbastering van nicknamen, beledigingen, steken onder water, commentaar op de persoon in plaats van op de inhoud en grapjes ten koste van anderen.
  • Chat-achtige berichten aan één of enkele andere deelnemers
  • Niets toevoegende eenregelige berichten (one-liners)
  • Commentaar op het groepsbeheer
  • Berichten die een reactie zijn op bovenstaande berichten

Als een groepsgesprek (deels) op een zijspoor komt dan kan het groepsbeheerder de poster verzoeken om over het nieuwe onderwerp een nieuwe groepsgesprek te starten.

Groepsbeheer stelt voorwaarden

Naast de standaard regels van BDSMzaken kan de groepseigenaar aanvullende voorwaarden stellen aan de groepsleden. Deze voorwaarden kunnen nooit de algemene voorwaarden van BDSMzaken buiten spel zetten.

Het groepsbeheer is het eerste aanspreekpunt om vragen te stellen of problemen op te lossen. Als dat niet lukt dan kun je de webmaster van BDSMzaken om hulp vragen. De webmaster kan zo nodig het groepsbeheer overrulen.


Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

169 Deelnemers op de site. 21773 Actieve deelnemers. 558 actieve sessies.