Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Online betalen vervalt tijdelijk

23-04-24

Zorg voor tijdige verlenging van Ster of Basis

De overheid stelt steeds strengere regels aan bedrijven om de herkomst van betalingen te controleren. Hierdoor haken betaalproviders af, omdat al die controles veel inspanning vragen, maar weinig inkomsten opleveren.

Ook de betaalprovider van BDSMzaken stopt daarom vrij abrupt op 29 april. Het vinden van vervanging is uiterst lastig. De overgebleven betaalproviders nemen slechts zeer beperkt nieuwe klanten aan en dan ook nog tegen fikse instapbedragen. Websites voor adults zijn daarbij geen graag geziene gasten, want dan is extra controle vereist.

Voor het huidige BDSMzaken is het zinloos om nog te proberen een nieuwe betaalprovider voor I-deal en Bancontact te vinden. Voor die nieuwe website van BDSMzaken is die betaalprovider wel gevonden.

Hoe betalen bij het huidige BDSMzaken?

Zondag 28 april om 23.59 uur stopt de optie om te betalen via I-Deal of Bancontact
Vanaf maandag 29 april 00.00 uur is betaling voor je Ster- of Basisdeelnemerschap uitsluitend nog mogelijk middels overboeking, periodieke betaling of contant.

Zodra de nieuwe versie van BDSMzaken in de lucht komt, is het ook weer mogelijk om online betalingen te doen.

Mademoiselle / More-M
BDSMzaken

Proefpersonen gezocht

01-04-24

Update: Inmiddels zijn er genoeg proefpersonen gevonden. De testresultaten volgen op 1 april 2025.

We zijn benaderd door de CEO van een bekend Nederlands bedrijf. Voor een nieuwe uitvinding zijn ze op zoek naar proefpersonen. Een trilei dat na intensief gebruik zichzelf opent en verandert in een vibrator. De test betreft de gebruikerservaring. Het product is CE, ISO 13485, ISO 3533 en ISO 9001 gecertificeerd en heeft het CE-keurmerk.
Het innovatieve product mag je uiteraard houden. In ruil voor de test vul je anoniem een uitgebreid evaluatieformulier in. Belangstellenden kunnen zich melden bij het supportteam. Je adresgegevens zijn nodig voor het verzenden van het artikel.

Hoe word ik Meesteres?

13-03-24

Een praktische handleiding voor de beginnende Domina

"Hoe word ik Meesteres" is een praktische handleiding voor iedereen die meer wil weten over BDSM en Femdom in het bijzonder. Met aandacht voor de diepere lagen, verschillende speltechnieken, veiligheid en hygiëne.

Samenvatting

Met het boek "Hoe word ik Meesteres" geeft meesteres Moriah haar openhartige en bijzondere zienswijze weer, vanuit haar ervaring als Meesteres en lifestyle Femdom lady. Haar zienswijze is ontstaan door haar eigen pad te bewandelen en door de vele gesprekken die zij in de loop van de jaren heeft gevoerd met dominanten en subs.

Zij hoopt dat dit boek een inspiratie kan zijn en meer inzicht kan geven op de diepere belevingslagen. Het boek vormt een praktisch naslagwerk voor bepaalde handelingen (van Age play tot Zwepen), als kleine houvast in de wondere wereld van BDSM. Vragen als "Hoe veilig is sounding?", "Hoe werkt elektro?", "Waar kun je het beste met de cane slaan?" of "Wat is de diepere beleving van Needleplay?" komen uitgebreid aan bod. Het boek informeert, op een boeiende manier waardoor de inhoud prettig leesbaar is. Het is een absolute musthave voor de beginnende of ontdekkende Domina, maar net zo goed voor hulpverleners die meer van BDSM willen begrijpen.

Het boek is hier te koop.

Tradwives: Herontdekking van traditionele rollen

04-03-24

In de afgelopen jaren is er een groeiende trend te zien onder vrouwen die ervoor kiezen om zich te identificeren als "tradwives" - traditionele huisvrouwen. Deze vrouwen zetten zich in voor het herstellen van traditionele rollen en waarden.

Voor tradwives draait het leven om het vervullen van traditionele taken.  Hoewel sommigen deze beweging bekritiseren als regressief of beperkend voor vrouwen, benadrukken tradwives dat ze vrijwillig kiezen voor deze levensstijl. Tradwives vormen echter een interessante subcultuur die ons doet nadenken over onze moderne normen en waarden. Of je nu achter de keuze staat of niet, tradwives laten zien dat er verschillende manieren zijn om geluk en vervulling te vinden in het leven. Het is aan elk individu om zijn eigen pad te volgen, ongeacht wat anderen denken.

BNN artikel : Zijn-tradwives-het-einde-van-feminisme


Prikbord

(Deelnemer 122102) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 141851) (1986) voor de afbeelding als profielafbeelding .
1 minuut geleden
(Deelnemer 67294) schreef voor Profielafbeelding Basis-DeelnemerMan s (Deelnemer 120222) (1974) een websitereactie bij het verhaal met de titel Naar Tante gestuurd.
6 minuten geleden
(Deelnemer 67294) gaf een aanbeveling aanbeveling aan Profielafbeelding Basis-DeelnemerMan s (Deelnemer 120222) (1974) voor het verhaal met de titel Naar Tante gestuurd.
6 minuten geleden
(Deelnemer 142038) heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
15 minuten geleden
(Deelnemer 122102) gaf een aanbeveling aanbeveling aan Profielafbeelding Basis-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 137128) (1979) voor de Advertentie met de kopregel Wie leidt mij weer op juiste pad?.
21 minuten geleden
(Deelnemer 129744) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 103401) (1982) voor het Dagboekverhaal getiteld 'Balk' uit het dagboek Prachtwezen/Rotelf.
23 minuten geleden
(Deelnemer 142037) publiceerde zojuist een sociaal profiel met informatie over haar sociale achtergrond.
31 minuten geleden
(Deelnemer 140807) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerMan D (Deelnemer 52906) (1956) voor het Dagboekverhaal getiteld 'BDSM in Zuid-America' uit het dagboek Pan-American Highway reisverslag.
35 minuten geleden
(Deelnemer 142037) heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
36 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een hoofdstuk getiteld 'Afscheid...' uit het verhaal Bericht van een bekende....
41 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een hoofdstuk getiteld 'Haar straf...' uit het verhaal Bericht van een bekende....
41 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een hoofdstuk getiteld 'Ontbijt en...' uit het verhaal Bericht van een bekende....
41 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een hoofdstuk getiteld 'Koffie...' uit het verhaal Bericht van een bekende....
41 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een hoofdstuk getiteld 'Weekend...' uit het verhaal Bericht van een bekende....
42 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een hoofdstuk getiteld 'Een berichtje...' uit het verhaal Bericht van een bekende....
42 minuten geleden
(Deelnemer 126545) publiceerde zojuist een verhaal met de titel Bericht van een bekende....
42 minuten geleden
(Deelnemer 122976) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 133021) (1988) voor de afbeelding als profielafbeelding .
47 minuten geleden
(Deelnemer 100937) schreef een nieuwe reactie in een groepsgesprek met als titel Re: kinky music voor de betere fetisj/kink/bdsm party in groep Muziek!. De inhoud van de groep is 'openbaar' en de wijze van aanmelden is 'open'.
1 uur en 7 minuten geleden
(Deelnemer 113522) volgt vanaf nu ProfielafbeeldingSter-DeelnemerMan D (Deelnemer 141803) (1955) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
1 uur en 11 minuten geleden

Contactadvertenties

Je bent zelf geen Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer.
Je ziet daarom alleen de advertenties van deelnemers die wel Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer zijn.
Je mist daarom een groot deel van de advertenties.

Nieuwste Advertenties

De Befaamde Klik

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 86302) (1973)

20-05-24 - Ik ben een vrijgezelle lange (193) licht gespierde slanke man, WO opgeleid en woon en werk full-time in Den Haag (fijn als jij nabij woont). Ik heb en wil geen kinderen, huisdieren of tattoos en ik rook en snurk niet. Ik ben mezelf, heb een erg ...

Verbinding in vrijheid

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 121603) (1972)

20-05-24 - Ik ben een intelligente, speelse vrouw. Ik sta erg open en ontdekkend in het leven, heb een brede interesse en ben met veel blij. Respect, open staan en open zijn, eerlijkheid, verbinding, out of the box. Intens voelend, spiritueel op een ...

Tijd voor een BIJZONDER vriendinnetje

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 67023) (1970)

19-05-24 - Over mij:
 Ik ben een ondernemer met een serieus eigen bedrijf maar geen workaholic, ik ben single, een co-ouder van twee zelfstandige pubers (16 en 18) die voor de helft van de tijd bij mij zijn, een liberaal met linkse idealen, je vindt mij in ...

Gebonden man zoekt gebonden dame.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 141660) (1972)

19-05-24 - Bijzondere en uitdagende man met niveau. Intelligent, sensitief en niet onaantrekkelijk. Verzorgd, trots, stijlvol en atletisch uiterlijk 1.88m. Zeer ervaren en intense dominant, maar ik kan mijn onderdanige gevoelens niet langer onderdrukken....

Nieuwsgierig! Wie neemt me mee op reis?

Profielafbeelding Basis-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 142027) (1971)

19-05-24 - Ik ben een single hoogopgeleide, eigenzinnige, zachtaardige vrouw met rondingen zoals Rubens die graag schilderde. Sinds een kleine 2 jaar deze wereld aan het ontdekken. Daarbij ben ik al het een en ander te weten gekomen, en dat smaakt naar meer....

Wie leidt mij weer op juiste pad?

Profielafbeelding Basis-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 137128) (1979)

19-05-24 - Mijn sub-gevoelens zijn er altijd geweest. Als tiener op de camping op mijn luchtbedje fantaseerde ik al over niet al te zachtzinnig ontmaagd worden en ik kan me herinneren dat ik nog jonger was en ik de ceintuur van mijn ochtendjas vaak om mijn ...

Zoek een sub met behoefte naar discipline en leiding in vaste en monogame D/s

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 63384) (1952)

19-05-24 - Hoihoi, fijn dat je de tijd neemt om mijn adv. te gaan lezen, misschien wek ik wel zo veel interesse bij je dat je ook nog een reactie stuurt. Dat moet je zeker doen als je over een D/s fantaseert waarin jij alleen wilt volgen. Nu kan ik zoals ...

Wat kan jij mij bieden?

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140913) (1971)

18-05-24 - Ik ben een leuke, charmante, sportieve, goed uitziende vrouw van 53 jaar met een goed gevoel voor humor, die al langere tijd geïnteresseerd in alles wat met bdsm/overgave te maken heeft. ...

Op zoek naar de mooie en bijzondere diepgang in jouw verlangens.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 46503) (1983)

18-05-24 - Een van nature rustige persoonlijkheid. Ik ben een ongebonden, sportieve, natuurlijk dominante man. Met mooie en gevoelige karaktereigenschappen. Met nog een paar bijzondere eigenschappen. Dyslexie, hoogsensitief en heldervoelend. Deze ...

Gezellig en leuk vast vrouwelijk speelcontact gezocht

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 140914) (1966)

18-05-24 - Ik ben een leuke sportieve man van 57 jaar met humor en geinteresseerd in BDSM. Ik zou dit graag met jou verder onderzoeken. Dit kan zowel in de dominante als sub rol zijn want elkaar een beetje uitdagen daarbij, mag best😉...

Keuze supportteam

teamkeuzeKeizerin Charlotte

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 1281) (1950)

18-05-24 - Keizerin Charlotte, dochter van koning Leopold 1 van België zette volgens sommigen haar extreme erotische sadomasochistische fantasieën in werkelijkheid om en gaf ze zich zweepslagen op haar naakte dijen. Ze vond "dat het een ware weldaad voor de ...

teamkeuzelevenspartner gezocht die ook mijn sub is

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw D (Deelnemer 50083) (1961)

03-05-24 - Ik ben een leuke , rustige , spirituele , loyale , optimistische vrouw . Ik ben op zoek naar een net zo leuke , aantrekkelijke , intelligente man , die sub is . Je moet het niet erg vinden dat ik de 6 koudste maanden van het jaar in mijn huis in ...

teamkeuzeZelfstandige, eigenzinnige vrouw zoekt momenten van overgave en geborgenheid.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 118799) (1978)

14-05-24 - 45 jaar, slank (63 kilo - 1.66 m). Steeds meer op zoek naar liefde of aan iemand die een stukje mee oploopt in dit leven. Mijn leven is druk met kind en mijn bedrijf. Maar iets fijns past er altijd tussen;-). Heb met tussenpozen wel wat ...

teamkeuzeBeschaving en vergaande perversiteit brengen harmonie

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 138831) (1967)

05-05-24 - Ik bied een sterke connectie voor een vrouw met inhoud en ware bdsm-beleving. Ik ben 56 (looking 42), Nederlandsch-Indisch, 1.81, 90 kg, 0.22, nog wel sportief gebouwd, goed uitziend, beschaafd en empathisch en zeer perverse verlangens. Dominant in ...Dagboeken

Deze informatie is alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.
Log in of meld je aan als deelnemer. Een nicknaam en e-mailadres is genoeg.

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Krachtige handen, intelligentie, ogen, ...

Profielafbeelding Basis-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 142027) (1971)

19-05-24 - Die stevige hand die mijn nek draaide, maakte een groot verlangen in mij los. Ik hou van mannen die de leiding nemen en uitgebreid de tijd nemen voor een kinky spel....

(Bijna) altijd positief en vrolijk...

Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 140966) (1961)

19-05-24 - Ik was een jaar of 14, zag op TV een sketch van de gelaarsde kat - gespeeld door een meisje - die een zwerver in haar macht had. Het was voor het eerst dat ik een stijve kreeg. Een jaar of 5 later kon ik het aan bdsm koppelen en bezocht ik een ...

Ik ben geen uitblinker die op het ...

Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan S (Deelnemer 142021) (1965)

19-05-24 - Heb al heel jong ontdekt dat ik er anders over dacht. Nauwelijks wat mee gedaan. Hier en daar wat geëxperimenteerd, geproefd en beoordeeld. Nooit mijn zinnen er op gezet. Wel kunnen ontdekken waar ik van hou op dit gebied. Ingedamd in mijn ...

teamkeuzeOp Zoek naar een Godin om te Dienen en ...

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 140628) (1980)

18-05-24 - Ontdekking van Mijn Gevoelens voor een Godin-Dienaar Relatie De ontdekking van mijn gevoelens voor een godin-dienaar relatie was een geleidelijk en diepgaand proces, dat begon met een innerlijk verlangen naar iets unieks en betekenisvols in mijn ...

Teamkeuze

DatumDeelnemerIngevuld
18-05-24Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 140628) (1980)Volledig
18-05-24Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 90628) (1956)Volledig
04-05-24Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 119948) (1968)Volledig
18-05-24Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 122576) (1977)Volledig
Zoek in alle profielen

Door supportteam geselecteerd

BDSM-Checklists

Deze informatie is alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.
Log in of meld je aan als deelnemer. Een nicknaam en e-mailadres is genoeg.

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
VoorwerpenBen Wa Balls16-12-2016
TermenG-spot25-11-2016
ActiviteitenGrinden22-11-2016
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerPublicaties
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 140736) (1964)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140119) (1985)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 141949) (1970)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 109154) (1963)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 31141) (1954)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw S (Deelnemer 134697) (1970)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 130530) (1976)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 119981) (1968)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106443) (1960)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 90628) (1956)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 21574) (1949)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 123560) (1963)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 111967) (1969)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 141967) (1995)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 103401) (1982)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 9513) (1971)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 142034) (1965)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 141851) (1986)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan S (Deelnemer 106353) (1998)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 141660) (1972)

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde deelnemers.

Groepsgesprekken

(Openbare gesprekken of waar jij groepslid bent)

Gesprekken in de groepen zijn uitsluitend toegankelijk voor onze deelnemers. Om deze gesprekken te kunnen lezen of om daaraan deel te nemen moet je ingelogd zijn.

Overzicht groepen

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Bericht van een bekende... (Deel 6)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 126545) (1966)

20-05-24 - (aanbeveling) Nadat ze bijgekomen is van haar straf kruipt ze tegen me aan en bedankt me dat ik haar gestraft heb. Ik heb het verdient, zegt ze. Dat heb je zeker Amy, maar nu is het ook klaar. Zand erover en door. Ze begint me te strelen en ze merkt dat ik ...

De touwtjes in handen? (Deel 1)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140563) (1972)

20-05-24 - (aanbeveling 2x ) ‘Hier heb ik zin in...’, stuurde hij haar afgelopen week, vergezeld van een foto van zijn keiharde pik vlak voor haar geopende mond. Ze kon het moment zo terughalen. Hij bepalend wat er zou gaan gebeuren, zij moest afwachten. Zij had er ook zin in, ...

De Gezonde School (Deel 29)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 112449) (1967)

20-05-24 - (aanbeveling 6x ) Het is een mooie dag. De zon schijnt, er waait een zacht briesje. Een mooie dag om buiten te sporten. Vandaag gaan we Gladiatrix spelen, zegt de Lerares. Gejuich bij de Vrouwen. Sommige vodjes kijken angstig, denkend aan hoe ze de vorige keer ...

In Dienst van Mijn Godin (Deel 2)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 140628) (1980)

19-05-24 - (aanbeveling 2x ) Mijn Godin en ik zaten dicht bij elkaar, zij op de weelderige bank en ik aan haar voeten op een comfortabel kussen. Haar stem danste als muziek door de kamer terwijl ze vertelde over haar dag, haar woorden als een warme deken om ons heen. ...

Teamkeuze

teamkeuzeNiet voor watjes (7 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 77861) (1979)

04-04-24 - (aanbeveling 26x ) BDSM stuff

teamkeuzeBrieven van Nadia (16 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 136077) (1961)

09-05-24 - (aanbeveling 14x ) Nadia stuurt me berichten. Over wat hij met haar doet. Over wat zij heerlijk vindt.

teamkeuzeWhole Lotte Love (38 delen)

Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 140721) (1973)

09-02-24 - (aanbeveling 13x ) Lotte komt tijdens een avondje alleen uit een oude bekende tegen. Dit haalt oude en nieuwe gevoelens naar boven op meer vlakken dan ze had gedacht....

teamkeuzeMag het een onsje meer zijn. (9 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 82667) (1973)

13-01-24 - (aanbeveling 19x ) In haar strijd om wat kilo's kwijt te raken doet ze een beroep op haar meneer. Met aanvankelijke twijfel start die hulp. Een boeiende reis met een verbluffend resultaat tot gevolg....

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Rubberfun (webwinkel)(Utrecht)

Rubber en latex artikelen

01-05-24 - Deze winkel verkoopt alles wat een rubberist zijn hartje begeert. Van rubber jassen tot aan volledige duikpakken, gasmaskers, bed matriaal, enz enz...,  nieuw en gebruikt, voor een leuke prijs. Hij staat veel op beurzen, waar je dan ...

The Garden (webwinkel)

Sexshop

30-04-21 - Fysieke winkel van PureLust.com

The Pink (webwinkel)

Sexshop

30-04-21 - Fysieke winkel van PureLust.com

The Leopard (webwinkel)

Sexshop

30-04-21 - Fysieke winkel van PureLust

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
BDSM Ateljee (4,5) 3 recensies
On Top of Love (4,5) 3 recensies
BDSM Sieraden Sanny (4,33) 2 recensies
Mister B Amsterdam (4,25) 3 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
MySmShopProfielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 139256) (1967)
On Top of LoveProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan S (Deelnemer 131142) (1959)
SilhouetteProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 140829) (1981)
Your lifestyleProfielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 135343) (1983)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Boudoir Bizarre XXXIX (Amsterdam)

Bar/Dancing

20-05-24 - Date & Time:  FRIDAY 13 September, 2024. 22:00-05:00 hrs Location: the Undercurrent , TT Vasumweg 171 , 1033SG  Amsterdam  Boudoir Bizarre: A real “old school” Fetish Party. For Latex ...

Boudoir Bizarre at the Undercurrent (Amsterdam)

Bar/Dancing

17-12-23 - Boudoir Bizarre A real “old school” Fetish Party.  For Latex Lovers, Fetishists, BDSM-PLayers,  Doms, Subs, Switches, He, Ho, Bi, TV, en TS.  Kink, Swing, Party, Dance, Play, Socialize,  Make new friends... And Spank ...

Club Paradise (Amsterdam)

Bar/Dancing

13-09-23 - Op 10 september aanstaande mag ik onder begeleiding van LaDameBrune mee naar Club Paradise.

Same Place (Amsterdam)

Bar/Dancing

25-08-23 - Recent voor de eerste keer geweest onder begeleiding. Ook de eerste keer dat ik überhaupt een dergelijke lokatie heb bezocht. Het was een bijzonder ervaring en ik voelde me onder mijn begeleiding zeer op mijn gemak. ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,78) 8 recensies
Showboat (4,43) 6 recensies
Fetish Café (4,4) 4 recensies
De Ontmoeting (4,33) 2 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
BDSM appartement-huisProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 123800) (1958) (3)
Club Domination PalaceProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 139074) (1955) (5)
Easter Fetish MeetingProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 68262) (1957) (5)
joJaProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 132548) (1960) (1)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Symbool van Macht

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
24-03-24 - Linde heeft, zo lijkt het, het meest stoffige beroep van de wereld: archivaris. Ze werkt samen met haar beste vriend en collega Joshua in een klein museum voor landkaarten en oude ansichtkaarten. Ze zijn als freelancers ingehuurd om orde in de ...
lees verder...

Hoe word ik Meesteres?

Categorie: Informatief.
Waardering:  (3)
13-03-24 - Een praktische handleiding voor de beginnende Domina. "Hoe word ik Meesteres" is een praktische handleiding voor iedereen die meer wil weten over BDSM en Femdom in het bijzonder. Met aandacht voor de diepere lagen, verschillende ...
lees verder...

Mara Dagboek van een onderworpen vrouw

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
11-02-24 - Dagboek van een onderworpen vrouw is het verhaal van een vrouw die in de eentonigheid van haar huwelijks- en gezinsleven het contact met zichzelf volkomen is kwijtgeraakt. Mara bindt de strijd aan tegen haar depressies door haar eigen wereld ...
lees verder...

Van au pair tot sub

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
08-02-24 - Van au pair tot sub is het eerste deel van een trilogie.. Verona is een 21 jarige brunette met een bachelor  Frans/Spaans op zak. Ze raakt door stom toeval verstrikt in het web van de sm-wereld van een steenrijke meesteres,Mrs,Chaleen. De ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Onderdanig wil ik zijn (4,4)4 recensies
Nine and a half weeks (4,33)2 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,33)2 recensies
De Leiband (4,33)2 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Als wij onszelf zijnProfielafbeelding Basis-DeelnemerMan s (Deelnemer 113160) (1943) (4)
Als jij mij bentProfielafbeelding Basis-DeelnemerMan s (Deelnemer 113160) (1943) (4)
Als ik jou wasProfielafbeelding Basis-DeelnemerMan s (Deelnemer 113160) (1943) (4)
De 120 dagen van Sodom, of De school der losbandigheid.Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 108978) (1962) (2)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Ilsa: She Wolf of the SS

Categorie: SadoMasochisme.
Waardering:  (3)
16-04-24 - THE MOST DREADED NAZI OF THEM ALL! Ilsa, a warden at a Nazi death camp that conducts experiments on prisoners, strives to prove that women can withstand more pain and suffering than men, and therefore should be allowed to fight on the ...
lees verder...

Obsession - Netflix serie - 4 delen

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (4)
14-04-23 - Netflix has announced when its “steamy” new British thriller series Obsession will be dropping on the service globally. Here’s everything you need to know. The new miniseries, described as an erotic thriller, will be ...
lees verder...

Professor Marston and the Wonder Women (2017)

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3,5)
06-10-22 - Blik op het leven van Dr. William Marston, de Harvard psycholoog die de leugendetector hielp bedenken en Wonder Woman bedacht in 1941. Marston was in een polyamoreuze relatie met zijn vrouw Elizabeth, psychologe en uitvindster, en Olive Byrne, een ...
lees verder...

American Fetish

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-10-22 - De zoon van een vermeende moordenaar ontvangt na de dood van zijn vader in de erfenis een pornografische film, die wellicht de sleutel kan zijn tot het oplossen van een moord van vijftig jaar geleden. Wanneer hij op onderzoek uitgaat, komt hij ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,5) 3 recensies
Story of O (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4) 2 recensies
Venus in furs (4) 1 recensie
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
SecretaryProfielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 141098) (1968) (3)
SecretaryProfielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140467) (1994) (4)
Obsession - Netflix serie - 4 delenProfielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971) (5)
Fashionistas (deel 1 en 2)Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971) (5)
Alle filmbesprekingen


143 Deelnemers op de site. 20405 Actieve deelnemers. 264 bezoekers.