Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Verwijderen oudere accounts

13-06-16

Bij het versturen van onze maandelijkse nieuwsbrief ontdekte we dat Microsoft het beleid ten aanzien van de mail-voorzieningen heeft gewijzigd. Hierdoor worden e-mailadressen die enige tijd niet actief gebruikt worden, veel eerder ongeldig gemaakt dan voorheen.  

Heel veel e-mails naar HotmailLive en Outlook-adressen kwamen daardoor onbestelbaar retour. Zo veel zelfs dat we enige tijd als 'spammer' werden aangemerkt. Hierdoor haperde gisteren en vandaag onze eigen mailvoorziening, waardoor mailberichten soms uren later werden bezorgd 

We zijn nog steeds bezig met verwerken van de onbestelbare berichten. Als het een e-mailadres is van een deelnemer, die al langere tijd niet heeft ingelogd bij ons, dan verwijderen we het account. Er zijn al honderden accounts verwijderd.

Heb je zelf een e-mailadres bij Hotmail, Live of Outlook? Zorg dat je geregeld gebruik maakt van dat e-mailadres (bijvoorbeeld door je post op te halen of te lezen). Je voorkomt daarmee dat je e-mailadres onbruikbaar wordt gemaakt.

Beheer op lager pitje

05-06-16

De komende periode is een groot deel van onze beheerclub afwezig. De een geniet van een huwelijksreis en anderen zijn toe aan een zonnige vakantie. Door de overlap hierin hebben we minder handjes beschikbaar. Dat betekent dat er vertraging kan ontstaat bij het controlewerk dat dagelijks wordt uitgevoerd. Ook de beantwoording van e-mails en afhandeling van offline betalingen zal minder snel gaan dan je van ons gewend bent.  

Dus als we nu afspreken dat iedereen zich keurig gedraagt, dan blijft de schade beperkt ;-)

More-M
BDSMzaken

Opnieuw een nieuwe beheerder

04-06-16

We zijn verheugd dat we weer een nieuwe vrijwilliger kunnen introduceren. Steffie is zo vriendelijk om de gaten te dichten die ontstaan doordat de vakanties van de beheerders elkaar overlappen. We kunnen die extra paar ogen en handen daarom goed gebruiken. 

Steffie is al eerder in het nieuws geweest (hier en hier) als schrijfster van het boek 'De Kunstenaar'. Nu zit ze dus aan de andere kant van de pen en controleert de verhalen en dagboeken van anderen.

 

Wat hebben we nu weer gedaan!

02-06-16

Vrijdag 3 juni is een feestelijke dag, want dan trouwt één van onze vrijwillige beheerders met haar grote geliefde. Madelief is sinds 2013 deelnemer bij ons. Toendertijd beschreef ze zichzelf als groentje in de spannende wereld van BDSM. Maar dat groentje voelde zich hier al snel als een vis in het water. Ze legt doorgaans makkelijk contact en daardoor leerde ze al snel over de ins- en outs en over de do's en don'ts.

Eind 2014 leerde ze hier iemand kennen (geen link, want haar partner blijft liever anoniem op de achtergrond) en dat contact wordt al snel vaster en intenser. Het lijkt daarna of haar leven in een stroomversnelling raakt. Wat ze al die jaren als groentje gemist heeft, haalt ze nu met zevenmijlslaarzen in. Ze geniet van het leven zoals ze nog nooit eerder heeft gedaan.

De liefde blijkt standvastig en al vrij snel besluiten ze te gaan samenwonen. En vandaag, na veel voorbereiden, geven ze elkaar het ja-woord. BDSMzaken is uiteindelijk mede schuldig aan deze bruiloft, want ze hebben elkaar hier kunnen vinden. Toch voelen we ons helemaal niet schuldig. Integendeel zelfs. We zijn erg blij voor de tortelduifjes. 

Uiteraard kun je het prille bruispaar feliciteren via de Mailbox van Madelief. Ik denk alleen niet dat ze jullie berichtjes vandaag nog zullen lezen.

More-M
BDSMzaken

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Man D ahugo (1963)
ahugo maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
1 uur en 7 minuten geleden
Vrouw s sammie (1966)
sammie gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D domiman (1968) voor de Advertentie met de kopregel Stijlvolle natuurlijke dominant.
1 uur en 27 minuten geleden
Vrouw D Amsterdame (1951)
Amsterdame volgt vanaf nu Man D Musician (1981) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
1 uur en 30 minuten geleden
liefstestiertje en D gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s jacqueline (1971) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
1 uur en 42 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief reageerde zelf met een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
1 uur en 44 minuten geleden
Vrouw s bloosje (1964)
1 uur en 46 minuten geleden
Man D peter pan (1950)
peter pan schreef voor Vrouw S Madelief (1954) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur 59 minuten geleden
Man D Bluevelvet (1961)
Bluevelvet gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s jacqueline (1971) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur 60 minuten geleden
Man D bor333 (1963)
bor333 publiceerde zojuist een Checklist genaamd 'Eigenschappen' met zijn voorkeur per checklistactiviteit. Deze lijst is ingevuld voor M.R. .
2 uur 60 minuten geleden
Man D Bluevelvet (1961)
Bluevelvet schreef voor Vrouw s MiszGreenEyes88 (1988) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur en 1 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief schreef voor Man s _mikha_ (1978) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
2 uur en 1 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man s _mikha_ (1978) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
2 uur en 1 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief reageerde zelf met een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur en 7 minuten geleden
Man D Bluevelvet (1961)
Bluevelvet heeft zijn lopende Ster-Deelnemerschap verlengd en blijft BDSMzaken ook de komende tijd ondersteunen.
2 uur en 7 minuten geleden
Man D softmr (1966)
softmr volgt vanaf nu Vrouw s VikInge (1968) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
2 uur en 8 minuten geleden
Charlotte {Mr. Exit} publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'Mijn hart bloedt, deel 4' uit het dagboek La Charlotte.
2 uur en 12 minuten geleden
Vrouw s LaLoca 💋 (1977)
LaLoca 💋 gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man s pdlvw (1968) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
2 uur en 13 minuten geleden
Man D peter pan (1950)
peter pan gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw S Madelief (1954) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur en 14 minuten geleden
Man D peter pan (1950)
peter pan schreef voor Vrouw S Madelief (1954) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
2 uur en 15 minuten geleden
Man D softmr (1966)
softmr volgt vanaf nu Vrouw s LastigGebruiks_subje (1973) en wordt telkens automatisch geïnformeerd favoriet over publicaties.
2 uur en 24 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Lieve man zoekt egoist met hart om aan te geven

Man s pdlvw (1968)

27-07-16 - Hallo bezoekster van mijn advertentie, Ben jij een zelfstandige, verzorgde, egocentrische maar bovenal liefhebbende vrouw die een zelfstandige en zelfverzekerde man wil ontmoeten, welke van nature, maar wel selectief, graag geeft en welke ernaar ...

Onbeschreven man, open voor veel en gewoon open

Man D maruo (1975)

27-07-16 - Als 39-jarige eindelijk uit de kast gekomen en durf ik mezelf toe te geven dat ik BDSM heel fijn en mooi vind. Helaas kan ik daarmee niet terecht bij mijn partner, maar branden die gevoelens wel in mijn lichaam!...

Een titel is het halve boek....

Vrouw s sammie (1966)

27-07-16 - Vrije geest, ambitieus, (veer)krachtig, passioneel, vrouwelijk, creatief, stoer, temperamentvol en oh zo lief, loyaal en onderdanig aan de man die me raakt en inspireert......

Dominant zoekt een onderdanige/slavin 44-63 jr. en/of misschien DaddyDom??

Man D Mr.Lex (1955)

27-07-16 - Ik (Dominant in de slaapkamer 60 jr) zoek een onderdanige, lieve, geile vrouw: 40-61 jaar (slavin) naast een echte relatie met haar... Om af en toe goed onder handen te nemen, om af en toe zich een echt teefje te voelen: gebruikt te worden... Ook ...

Jij?

Man D Dare (1969)

27-07-16 - Intelligent, creatief, goed verzorgd en zorgzaam. Iemand die zijn leven goed op de rails heeft, stevig in zijn schoenen staat en graag de leiding neemt, en - belangrijk – ook alle verantwoording op zich neemt....

Leuke vent zoekt iets spannends en geils...

Man D ArthurRdam (1976)

27-07-16 - Laat ik me eerst voorstellen, ik ben Arthur, ik ben 37 jaar, donkerblond, slank en 1m88 lang. Ik kom uit Rotterdam. Ik ben niet op zoek naar het extremere, in mijn ogen vaak ranzige, wat op deze site ruimschoots wordt aangeboden, maar meer naar ...

De zoektocht naar een Dominante spelpartner

Man s SlaafDVI (1987)

27-07-16 - Ik ben een jonge man, sociaal en sportief. Ik werk fulltime en geniet van mijn job. Ook buiten het werk heb ik vaak vanalles te doen. Daarbij dan nog een huisje en een partner waarmee ik zeer gelukkig ben, dus eigenlijk zit alles goed zou je ...

Onbekend maar zeer leergierig, wie leidt mij door deze wered

Man ? wieb (1966)

27-07-16 - Ik ben een man van 48 jaar uit het midden van het land. Ik ben getrouwd en heb een open relatie, de gewone sex boeit mij niet meer zo. Ik speel graag met mezelf met de attributen die ik heb verzameld, hiermee zoek ik mijn grenzen op en probeer ...

onderdanig

Man s slaveforlife (1986)

27-07-16 - ik ben een onervaren slaaf ... . ik ben 1.90m groot Sportief gebouwd ... ik hou van reizen en iets te gaan eten en drinken . ik doe ook veel sport voetbal fitness en fietsen ....

Vrouw die houdt van veel sperma en pis !

Man D Lowieke68 (1968)

27-07-16 - Mijn naam is Louis ,47, blauwe ogen, kort bruin haar, geen snor/geen baard en slank. Ik woon in Wormerveer maar kan verplaatsen. Ik zoek een mollige/volslanke vrouw die zeer geil is en ook onderdanig is ! Zij mag getrouwd zijn, maar haar man is ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeDe stoute schoenen aangetrokken...trek jij ze uit?

Vrouw s Darling Nicky (1971)

19-07-16 - Ik: 45, ZH, vrij & blij, geniet van en staat volop in het leven, selectief, lang ipv beperkt houdbaar, goed uitziend, vrouwelijk, jong van geest, ondeugende en jeugdige sproetjes, lang donker haar, groene ogen, brede interesse, zelfstandig & ...

beheerkeuzeNieuwsgierige meid/sub zoekt man/meester om op ontdekkingsreis te gaan.

Vrouw s Ikke30 (1985)

18-07-16 - Hallo, Ik ben een alleenstaande moeder van 30 jaar. Ik ben volslank ,blauwe ogen, blond haar en 1.74. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig kan goed voor mezelf en mn kleine zorgen, heb me bekkie wel bij me als het moet. Heb de touwtjes zelf ...

beheerkeuzeYes sir. I need a good spanking.

Vrouw s LaLoca 💋 (1977)

13-07-16 - Ik ga het nogmaals proberen. Een advertentie. Ik blijf erin geloven. Dat er ergens in ons mooie Nederland.. Een Dominant/Daddy is die bij mij past. Of ik bij hem that is. Ik ben een 38 jarige vrouw die zich volledig heeft aangepast aan de ...

beheerkeuzeAls jullie het niet erg vinden .....

Man S schakelaar (1969)

10-07-16 - Als jullie het niet erg vinden ... blijf ik ook hier maar gewoon dicht bij mezelf, negeer ik het gevoel wat veel "contact" me hier geeft, doe ik net of de wiskundige slagingskans (m:v=4:1) niet bestaat (en dan ben ik ook nog een switch pffff), maar ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

beheerkeuzeLa Charlotte (Deel 149)

Vrouw s Charlotte {Mr. Exit} (1967)

28-07-16 - (59x aanbeveling) Mijn hart bloedt nog steeds elke keer als ik haar zie. Het ex vriendinnetje van mijn zoon die haar moeder verloor in het voorjaar. Vanavond was ze wederom hier. Mijn zoon is keilief voor haar. Stiekem hoop ik nog steeds dat mijn zoon en zij weer ...

Mine (Deel 19)

Man s _mikha_ (1978)

27-07-16 - (6x aanbeveling) Ok, het is vast even schrikken.. Zo'n foto en er vervolgens achter moeten komen, dat het hier gaat om een mannelijke vorm.. Daarnet zag ik op fetlife een paar hele mooie foto's van gurlies. Niet van echt te onderscheiden, behalve de adamsappel en ...

Nil volentibus arduum (Deel 3)

Vrouw s Nova.1{Rckstr} (1961)

27-07-16 - (3x aanbeveling) Wat een onrustige nacht, ik was vroeg wakker. Het regende en het was koud. Ik stond op en wilde douchen, maar liep in plaats daarvan door de slaapkamer. In de spiegel kijkend, keurend, mezelf strelend. Mijn ogen dicht en denkend aan hoe het zou ...

zielenroerselen van een beginnende sub (Deel 59)

Vrouw s Kahlan (1978)

27-07-16 - (26x aanbeveling) Zo ben wel een beetje klaar met mezelf en mijn onzekere gejammer. Ben verdomme minimaal de afgelopen 20 jaar niet zo onzeker geweest als de laatste tijd. Tijd dat ik mezelf eens stevig ga toespreken. "Ja je bent sub, je vind het lekker om ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeProof is eating the pudding (13 delen)

Vrouw s Zus (1969)

27-07-16 - (14x aanbeveling) Eet het en je weet het. Dus ik proef. En tot mijn verbazing kan wat zoet is, bitter worden of zelfs ziek maken. Of omgekeerd: verandert zand in chocola. Ijs in vuur. Ik schrijf in het geheim. Anders voel ik me te bloot en als ik me te bloot voel ...

beheerkeuzeuiteenlopend landschap (91 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

27-07-16 - (23x aanbeveling) Gedachten die voorbijkomen over bdsm, gevoel, liefde, hartstocht en verlangen, verwoord in enkele zinnen

beheerkeuzeNooit te oud om te leren! (179 delen)

Vrouw S Madelief (1954)

20-06-16 - (84x aanbeveling) Geilheid is de weg naar de diepste verbinding...geilheid is de weg naar het ontwaken van de seksuele energie die niets meer met geilheid heeft te maken...de seksuele energie die krachtiger is dan welke energie dan ook...de enige reden waarom mensen ...

beheerkeuzeCuckold (24 delen)

Vrouw s Leinebeest. (1974)

25-07-16 - (29x aanbeveling) Mijn man

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Dominante veeleisende man die respect ...

Man D bor333 (1963)

28-07-16 - Als persoon ben ik nieuwsgierig, onderzoekend. Ook op het gebied van relaties en erotiek ben ik al geruime tijd op onderzoek. Ik sta voor veel zaken open. Zo ontdekte ik ook bdsm. Waar ik zeker lief en zorgzaam ben, heb ik ook een duidelijke ...

Zie bovenstaande cv ;-)...

Man D Bunburyist2016 (1976)

27-07-16 - 40-jarige bunburyist met stille wateren, maar diepe gronden en inhoud (en her en der een goudvis, diepzeeslak en wat zeewier). Enkele trefwoorden: Sportief Bourgondisch (sta graag in de keuken, maar eet het nog véél liever allemaal weer op) ...

Mijn ogen op je gericht, weet wie je ...

Man D Ronald_Ros1977 (1977)

27-07-16 - De ervaring in Bdsm. Ik ben er in opgegroeid mijn moeder was sub/slavin en haar vrienden Dominant onder stoelen of banken werd het niet gestoken het was gewoon zo. en ik maakte het mee als zijnde normaal dat onbegrip werd omgezet in haat naar elke v...

Ik streef naar regelmatig contact . ...

Man D M247 (1963)

27-07-16 - Ik was een jaar of 12, met een meisje macht spelletjes spelen dit heeft een paar jaar geduurd . En dan komen er "gewone" vriendinnetjes . ( en gaan ) Door de jaren besef je"je dat je anders bent , steeds terugdenkend aan de eerste ervaring. ...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
13-07-16 Vrouw s Wicked (1977)Volledig
25-07-16 Vrouw s sneeuwuiltje (1976)Volledig
03-07-16 Man D ArthurtheKing (1967)Volledig
04-07-16 Vrouw s mina (1975)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
28-07-16 Man D bor333 (1963)Dom-lijst
28-07-16 Man s slaaf_casper (1975)Sub-lijst
27-07-16 Man D Bunburyist2016 (1976)Dom-lijst
27-07-16 Man D Meester EM (1958)Dom-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (FAQ)29-05-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man D gjje (1952)
Man S RobertZwart (1992)
Man D bor333 (1963)
Man S vince1979 (1979)
Man D DragonMaster68 (1968)
Man D ClassicSM (1960)
Vrouw s koesie (1972)
Man D Hamersteen (1950)
Vrouw s Claire (1960)
Man s slaaf42 (1967)
Man D Meester A. (1978)
Vrouw s maryana (1974)
Man D MRFREVARO (1971)
Vrouw s subrielle (1964)
Man D Dominate1989 (1989)
Man s dan199 (1991)
Man s submaatje (1975)
Vrouw s Lili94 (1994)
Vrouw s Tyrsa (1978)
Man s studentutrecht (1996)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: Vanilla liefde - sm relatie (BDSM Vraagbaak)

Man D 9entleman (1966)

27-07-2016 23:59 - Wat begrijpt die meneer dan niet? Misschien dat ik het hem uit kan leggen.

Re: Niet luisteren (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Kahlan (1978)

27-07-2016 21:36 - Bloed vloeien, zeker van de sub..bloed is bij mij een harde subgrens. Maar als het ook bij de Dom mag... *wrijft in haar handen met een duivelse grijns*...

Re: verschil mindfuck / mindplay (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s pet (1964)

27-07-2016 16:30 - je kunt er hier en daar wel wat van oplopen ja

Re: Hoe nu verder? (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Kristine85 (1985)

27-07-2016 08:31 - https://fetlife.com/groups/10884 smprofielen.nl ken ik niet.  Succes alhier! Doei! 

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum11198119
BDSM Vraagbaak337520
BDSM bijeenkomsten8400
BDSM-spullen gevraagd en aangeboden4650
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Het mannenkamp (Deel 2)

Vrouw D Behave (2000)

28-07-16 - Alexander zat nog altijd geknield in de juiste houding. Ik bekeek zijn lichaam met passie. Ik voelde iets in mij, een soort verlangen. Ik wilde dit doen. Deze man, ongeacht of hij het verdiend had of niet, ging alle hoeken van de kamer zien. Ik ...

Elsemieke (Deel 1)

Vrouw s Marl1n (1977)

27-07-16 - Elsemieke staat ongeduldig te wachten op haar drie tennis vriendinnen. Ze hadden afgesproken een balletje te slaan deze middag. Na enkele minuten kwamen de andere vrouwen aanlopen en ze begroetten Elsemieke hartelijk. Elsemieke keek op haar horloge ...

De Mentor (Deel 4)

Man D Mr_Leeuwenhart (1975)

27-07-16 - Langzaam stroomt de klas leeg. Léon controleert de volledigheid van de beantwoorde vragen van het persoonlijk ontwikkelingsplan dat dit mentoruur door de leerlingen gemaakt is. Hier en daar moet hij wat corrigeren en aanwijzingen geven. Hij had ook ...

Virtueel Bdsm (Deel 5)

Man D Ronald_Ros1977 (1977)

27-07-16 - (aanbeveling) Na de KomKommerKlus heeft Sonja wat moeite met lopen, maar rust krijgt ze van haar meester nauwelijks. Niet zo gek overigens want ze schreeuwt zelf bijna om meer. Meer opdrachten, meer werk voor haar nieuwe meester. Ze koestert hem en wil niets ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeCassandra (127 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

24-07-16 - (50x aanbeveling) Cassandra zoekt, met medeweten van haar meester, contact met de eigenaar van een klein kasteel. Ze hoopt op een romantisch begin en een afdaling naar de kelders ( nog meer denkt ze aan kerkers) van het kasteel. Haar meester speelt het spel mee: in ...

beheerkeuzeDonkere paden, donkere wegen (37 delen)

Vrouw s julia (1980)

24-05-16 - (21x aanbeveling) Een verhaal over een sub die haar weg vind in de BDSM aan de hand van een Meester, groeit en beleeft.

beheerkeuzeAls Het IJs Gebroken Is (15 delen)

Man D Mr. Exit }Charlotte{ (1969)

08-05-16 - (41x aanbeveling) Angélique werkt voor een uitgeverij. Ze krijgt de opdracht om één van de grote auteurs van het huis te helpen met schrijven...wat neer komt op teksten uittikken. Hun werelden zijn volkomen verschillend. En dat wordt steeds duidelijker....

beheerkeuzeSurrender... (55 delen)

Vrouw s Avalanche (1963)

25-07-16 - (41x aanbeveling) Ze heeft pas een paar ervaringen dus BDSM is nog redelijk nieuw voor haar. Nooit kwam het verder dan een eerste ontmoeting en wat overgave is? Ze heeft geen idee! Maar dan komt hij... Hij heeft haar door... Neemt haar mee naar haar grenzen, ...

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

Splendid-Toys (webwinkel)(Apeldoorn)

BDSM (aanbeveling)

23-07-16 - Splendid-Toys is misschien wel de snelst groeiende BDSM winkel van Nederland. Met een geweldig ruim aanbod met meer dan 9500 artikelen tegen de beste prijs zit je dus altijd goed. Splendid-Toys heeft naast het standaard assortiment ...

TakeThis.nl (webwinkel)(Vlaardingen)

BDSM en vanilla speeltjes

20-06-16 - Niet het grootste aanbod ter wereld, maar genoeg leuke spulletjes. Divers genoeg zodat ik zowel voor vanilla als BDSM kan bestellen. Handig, alles onder 1 (virtueel) dak. Ook tevreden over de klantenservice; als iets niet leverbaar is ...

On Top of Love (webwinkel)

kleding en spelspulletjes

12-06-16 - Vriendelijk, persoonlijk, goede keuze assortiment, hartje van de binnenstad, intieme zaak. Van de site: In de Postelstraat 68 in het centrum van ’s-Hertogenbosch tref je achter 1 van de nostalgische gevels een verrassend grote en toch ...

Passie & Plezier (webwinkel)(Heelsum, Gelderland)

Webshop in bdsm toys & fetish fashion (2x aanbeveling)

01-06-16 - Deze webshop is net een paar maanden oud en heeft meer dan 10.000 artikelen. Het assortiment bestaat uit erotische / bdsm speeltjes, lingerie, schoenen en kleding. -De erotische producten zijn voornamelijk vibrators, ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,67) 5 recensies
BDSM Ateljee (4,67) 5 recensies
On Top Of Love (4,5) 5 recensies
Love2Pleasure (4,5) 3 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Black Body Man s slavejack (1946)
Passie & Plezier Man D KapiteinG (1985)
Black Body Vrouw D MrsIllucia (1965)
Erotik-Sjop.com Man s slaaf-f (1968)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Club-Rouge/TABOO-Rouge (Eindhoven)

Bar/Dancing

17-05-16 - Jonge mensen...volop speelruimte...slechts 10 euro toegang...gratis broodjes en warme snackhapjes... Elke tweede zondag van de maand midden in Eindhoven... ...

Kinky Warehouse Sale (Spijkenisse)

Overige (2x aanbeveling)

30-04-16 - De Kinky Warehouse Sale is een combinatie van beurs, markt en munch welke 2x per jaar wordt gehouden: de eerste zondag van juni en de eerste zondag van november. Het evenment heeft een gevarieerd aanbod en is laagdrempelig en gezellig. Er ...

Bitch (Zaandam)

Bar/Dancing

24-02-16 - Fetish party`s 

stout (arnhem)

Bar/Dancing

14-02-16 - Leuke bar waar ons soort mensen komt 

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,6) 9 recensies
BDSMmiddennederland (4,5) 3 recensies
Fetish Cafe (4,33) 5 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Fetish Club 78 Vrouw S PrincessKama (1992) (5)
Kinky Warehouse Sale Vrouw s Jett (1974) (5)
SamePlace Vrouw s -leentje- (1989) (4)
Love2Play Vrouw s -boefje- (1989) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Dagboek van een Submissive

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-05-16 - Sophie Morgan is een jonge, zelfzekere, geëmancipeerde, onafhankelijke vrouw die werkt als journaliste. Wanneer ze echter de overrompelende James ontmoet, staat haar eerder zo standvastige wereld op z’n kop. James roept dingen in haar op ...
lees verder...

Schaamteloos Geil

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-05-16 - Schaamteloos. Schandalig geile erotiek is een geladen getuigenis over een obsessieve liefde. Als de vrijgevochten Oona haar intieme dagboek begint, is het niet meer dan een scrapbook waarin ze verhalen, verlangens, pikanterieën en seksuele ...
lees verder...

Nog Steeds Geil

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-05-16 - Nog steeds Geil? Erotiek zonder fatsoen bundelt spannende, openhartige en inspirerende verhalen over courtoisie en copuleren. Het is een verzameling seksuele ontmoetingen, erotische fantasieën en vunzige verwachtingen, niet hard of ...
lees verder...

Geil

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
02-05-16 - Geil. Een erotische biografie bundelt openhartige, opwindende en (soms) herkenbare korte verhalen over de seksuele ontdekkingstocht van Nanou. Het is een verzameling erotische ontmoetingen en dagdromen vol schoongelikte plooien, gezwollen ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,5)7 recensies
De Leiband (4,5)3 recensies
11 minuten (4,33)2 recensies
Erotic Bondage Handbook (4,33)2 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
De overgave van Floor Man D Serge (1959) (3)
Nine and a half weeks Man D Maestro_Magico (1961) (5)
De overgave van Floor Vrouw s aries2 (1985) (5)
Het spel van Floor Vrouw s aries2 (1985) (3)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Basic Instinct

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
12-06-16 - politieman met scherpe randjes komt in een netwerk terecht van vrouwen met bijzonder fysieke en psychologische voorkeuren. ...
lees verder...

Secretary

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
12-06-16 - Fijne, intieme film over een advocaat en een vrouw die solliciteert als secretaresse. Wortd interessanter dan het klinkt. Vind ik althans. ...
lees verder...

An Appointment with My Master

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
29-05-16 - "I would love to find the Master of my dreams. I would set an appointment with him, I don’t know, once a month. Just like you do with a psychologist or a dentist or a hairdresser. I imagine a handsome, strong and polite man. We would ...
lees verder...

Films van kink.com

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
09-04-16 - www.kink.com Spannende, leerzame films 
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
The Secretary (4,36) 10 recensies
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
The Pet Man D I.Am.Will {ls} (1974) (3)
A Dangerous Method Vrouw s pushka{Kotik} (1917) (3)
The Duke of Burgundy Vrouw ? YourPrecious (1972) (4)
SM Rechter Man D robwantsu2 (1958) (4)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2016 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
49 Deelnemers op de site. 19646 Aktieve deelnemers. 574 actieve sessies.