Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Een positief geluid

11-08-16

Een website als BDSMzaken runnen vraagt altijd aandacht. Regelmatig met een negatief bijsmaakje zoals fitties in het forum of in dagboeken. Ook de dagelijkse e-mails zijn niet altijd een bron van vermaak. Logischerwijs schrijven mensen pas als er een probleem is. Meestal zijn dat terechte meldingen van storingen of fakers, maar soms zijn het klachten over anderen, over de website of over vermeend onterechte acties van beheerders. In enkele gevallen is het Wtf? gehalte zeer hoog.

Het kost dan wel eens moeite om het allemaal van de zonnige kant te blijven zien. Iedereen krijgt altijd keurig antwoord met een positieve ondertoon, want ik wil voorkomen dat ik meegezogen wordt in een soort negatieve trend.

En dan opent iemand een forumdraadje om ook eens een positief geluid te laten horen. En deze persoon krijgt direct bijval van anderen. En dan ineens weet ik weer verrekte goed waar de beheerclub van vrijwilligers het allemaal voor doet. Die moeite is niet bestemd voor een klein groepje ontevredenen, maar voor de grote meerderheid die BDSMzaken bezoekt omdat ze hier iets vinden waar ze zich goed bij voelen. 

En eerlijk is eerlijk. Iedereen vind het fijn om af en toe een complimentje of een bedankje te krijgen. En omdat beheerders soms net mensen zijn, maak ik er gelijk misbruik van, door het forumdraadje in dit nieuwsbericht te promoten :-)

More-M
BDSMzaken

Verwijderen oudere accounts

13-06-16

Bij het versturen van onze maandelijkse nieuwsbrief ontdekte we dat Microsoft het beleid ten aanzien van de mail-voorzieningen heeft gewijzigd. Hierdoor worden e-mailadressen die enige tijd niet actief gebruikt worden, veel eerder ongeldig gemaakt dan voorheen.  

Heel veel e-mails naar HotmailLive en Outlook-adressen kwamen daardoor onbestelbaar retour. Zo veel zelfs dat we enige tijd als 'spammer' werden aangemerkt. Hierdoor haperde gisteren en vandaag onze eigen mailvoorziening, waardoor mailberichten soms uren later werden bezorgd 

We zijn nog steeds bezig met verwerken van de onbestelbare berichten. Als het een e-mailadres is van een deelnemer, die al langere tijd niet heeft ingelogd bij ons, dan verwijderen we het account. Er zijn al honderden accounts verwijderd.

Heb je zelf een e-mailadres bij Hotmail, Live of Outlook? Zorg dat je geregeld gebruik maakt van dat e-mailadres (bijvoorbeeld door je post op te halen of te lezen). Je voorkomt daarmee dat je e-mailadres onbruikbaar wordt gemaakt.

Beheer op lager pitje

05-06-16

De komende periode is een groot deel van onze beheerclub afwezig. De een geniet van een huwelijksreis en anderen zijn toe aan een zonnige vakantie. Door de overlap hierin hebben we minder handjes beschikbaar. Dat betekent dat er vertraging kan ontstaat bij het controlewerk dat dagelijks wordt uitgevoerd. Ook de beantwoording van e-mails en afhandeling van offline betalingen zal minder snel gaan dan je van ons gewend bent.  

Dus als we nu afspreken dat iedereen zich keurig gedraagt, dan blijft de schade beperkt ;-)

More-M
BDSMzaken

Opnieuw een nieuwe beheerder

04-06-16

We zijn verheugd dat we weer een nieuwe vrijwilliger kunnen introduceren. Steffie is zo vriendelijk om de gaten te dichten die ontstaan doordat de vakanties van de beheerders elkaar overlappen. We kunnen die extra paar ogen en handen daarom goed gebruiken. 

Steffie is al eerder in het nieuws geweest (hier en hier) als schrijfster van het boek 'De Kunstenaar'. Nu zit ze dus aan de andere kant van de pen en controleert de verhalen en dagboeken van anderen.

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw S Leinebeest. (1974)
Leinebeest. gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D More-M (1960) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
5 minuten geleden
Man D AvecPanache (1962)
AvecPanache publiceerde zojuist een Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
6 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Auri Mani}Rouge{ (1966) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
7 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Master-M (1960) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
8 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man s Tiny_D (1953) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
8 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man ? Brat!snoes? (1967) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
9 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s just-s (1969) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
9 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D More-M (1960) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
10 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Heel_Prive (1962) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
10 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Kristine85 (1985) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
11 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D peter pan (1950) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
11 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw ? la mujer bonita (1971) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
11 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Steffie (1970) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
12 minuten geleden
Vrouw S Madelief (1954)
Madelief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Rouge{Auri Mani} (1968) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
13 minuten geleden
Vrouw s Steffie (1970)
Steffie heeft haar lopende Ster-Deelnemerschap verlengd en blijft BDSMzaken ook de komende tijd ondersteunen.
14 minuten geleden
Man D oswaldman (1961)
oswaldman publiceerde zojuist een Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
20 minuten geleden
Man D AvecPanache (1962)
AvecPanache heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
22 minuten geleden
Vrouw ? YourPrecious (1972)
YourPrecious reageerde zelf met een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
32 minuten geleden
Vrouw S M501 (1992)
M501 publiceerde zojuist een Karakterprofiel met haar karaktereigenschappen.
41 minuten geleden
Vrouw D Koningin (1966)
Koningin schreef voor Man D M }I108{ (1970) een websitereactie bij het Verhaal met de titel Het internaat..
43 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Toewerken naar volledige overgave en vertrouwen

Man D Meester035 (1980)

24-08-16 - Onderstaande ben ik nog steeds maar vanwege een burnout is dit nu eerst een stap om mijn voetjes weer in het water te krijgen kijken wie er om de hoek komt kijken en wat ik daarmee kan delen. Lees vooral mijn verhalen, dagboeken en verder profiel ...

Sub gezocht voor Blote Billen Diner

Man D Danny010 (1970)

24-08-16 - In oktober organiseren wij een Blote Billen Diner en daarvoor zoeken wij een sub/slavin die opdrachten gaat uitvoeren ter ons vermaak. Blote Billen Diner houdt in dat er 5 mannen en 5 vrouwen bij elkaar komen op een privé adres in Rotterdam. ...

Zoek je een spannend misbruikspelavontuur?

Man D Ronald (1957)

24-08-16 - Ik ben Ronald, 181, 81, gbbs, bi en getrouwd.

Ik zoek een bondage sub. Geen extreem of pijn.

Man D Bondage lover (1974)

24-08-16 - Dominante man die respectvol en in vertrouwen je wil geven wat je verlangt. Samen onderzoeken en verder ontdekken. Wie durft?...

D zoekt onschuldig meisje dat niet zo onschuldig is

Man D Ruben88 (1988)

24-08-16 - Ik ben Ruben, 27 jaar, en woon in Wageningen waar ik Biotechnologie gestudeerd heb. Ik ben nu 7 jaar actief bezig in “het wereldje”, zoals het genoemd wordt. In het begin deed ik vooral aan begeleidingsspanking (studie, bedtijd, sport) maar de ...

ik zoek stabiele Kracht

Vrouw s lala la (1954)

24-08-16 - Wie ben ik: een ronde vrouw. Gezellig, aantrekkelijk intelligent, warm (en horny). Ik heb brede interesses, leuke baan, eigen huis, kinderen en kleinkinderen. En ben 'een prima sub'. Nog steeds een sub in wording......

Dominant zoekt onderdanige vrouw in Zeeland of directe omgeving.

Man D DomminantZld (1950)

24-08-16 - Dominante man uit Zeeland, gebonden. Heb ervaring met diverse vormen van sm. Ik geniet van een onderdanige vrouwen.

Betere sub worden of leren sub te zijn?

Man D Berkxz (1969)

24-08-16 - Ik ben er eentje van het ouderwetse soort. Galant is een kernbegrip en duidelijkheid is een noodzaak. WO papiertje in de pocket. Al heel wat jaren actief in de BDSM. Ik geniet van het onverwachte aan de ander opleggen. Controle over mijzelf heb ik ...

...the man who works the softmachine .....

Man D TheOddOneIn63 (1963)

24-08-16 - Een leuke, goed uitziende single man (1,82, donker blond haar, slank/normaal postuur) met een goede karakterkop en jeugdige uitstraling. Verzorgd, soms in een mooi strak pak maar in het dagelijks leven meer casual. Hoewel mijn persoonlijke situatie ...

sm is áll about triggering her mind,

Vrouw s Esperansa (1959)

24-08-16 - Uit een litter van 5, ben ik de middelste. Ben altijd min of meer een soort van tomboy geweest, was meer geinteresseerd in de autootjes en meccano/bouwdozen/LEGO van mijn broertje dan in al dat getuttel wat mijn zussen/buurvriendennetjes met ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeBeginnend Stel zoekt ervaren stel om bdsm kennis te delen!

Vrouw S LauriSo (1988)

22-08-16 - Ik ben een 28 jarige, dominante vrouw. Ik studeer psychologie en woon in Amsterdam. Volslank, 1,70, licht getint met lang haar. Mijn ervaring met Bdsm is minimaal en beperkt zich op dit moment nog tot het onderzoeken en geven van lichte ...

beheerkeuzeWil graag weer verliefd zijn en zoals vele die ene ware vrouw, sub vinden

Man D Masutaa Garyuu (1967)

20-08-16 - Deze man (49 jaar, donker bruin haar en ogen) met zowel sadistische als dominante als lieve trekjes heeft al geruime tijd zijn voorliefde voor BDSM erkent. Tot voor kort geremd door zijn vanilla relatie, waardoor een uitgebreide BDSM relatie ...

beheerkeuzeTabula Rasa... Innerlijke werelden... Gelijkgestemde zielen...

Vrouw s Curio.us (1980)

16-08-16 - Onlangs stond ik (samen met vele anderen) te wachten om een opgietsessie in een sauna bij te wonen... Ik keek rond en bedacht me dat achter elk gezicht, elk lichaam, een verhaal, gedachten en gevoelens leven... Er is maar zoveel dat we te zien ...

beheerkeuzevind ik hier dat uitdagende subje?

Man D hooked_nl (1984)

07-08-16 - Ik ben een 31 jarige strandgek en surfer op zoek naar een vrolijke onderdanige dame. Ik sta bekend om mijn glimlach en rustige voorkomen, maar stille wateren hebben diepe gronden. :) Leeftijd is voor mij minder belangrijk, toewijding des te ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

beheerkeuzePluk 'm (Deel 44)

Vrouw s l108{M} (1972)

24-08-16 - (31x aanbeveling) Morgen. Het wordt heet morgen... Meester weet het nog niet, maar het wordt echt héél heet morgen. Lichaamssappen zullen rijkelijk vloeien vrees ik en vast niet alleen van het zweten... ... en als die hitte is verdreven zal er slechts ...

beheerkeuzeBelevenissen en gedachtes (Deel 35)

Vrouw s Bloemig (1994)

24-08-16 - (31x aanbeveling) ‘’Slechte publiciteit is ook publiciteit.’’ Op de vraag of ik uitleg wil geven over hetgeen er gisteravond gebeurd is, antwoord ik nee. Dat is niet omdat ik net een manicure heb gehad en daardoor mijn handen niet vies wil maken, door met modder ...

mijn diepere ik (Deel 1)

Vrouw ? Duimelot (MR.SM) (1965)

23-08-16 - Ik hield vroeger me dagboek bij met de gedachte het met iemand kunnen te delen omdat er niemand was om te delen nu hou ik me dagboek bij om het met iemand te delen die er nu misschien wel zijn die het willen lezen. En ja dan moet je ook beginnen ...

Elektro-pijnslet subke (Deel 23)

Vrouw s subke (1989)

24-08-16 - (2x aanbeveling) Ik denk dat ik twaalf of dertien was toen ik The Texas Chainsaw Massacre (1974) voor het eerst zag. Ik weet niet meer of ik toen op mijn lip beet bij het zien van deze beelden, vooral van 2min55 tot 3min30, maar de intro is ook mooi: ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeProof is eating the pudding (19 delen)

Vrouw s Zus (1969)

22-08-16 - (22x aanbeveling) Eet het en je weet het. Dus ik proef. En tot mijn verbazing kan wat zoet is, bitter worden of zelfs ziek maken. Of omgekeerd: verandert zand in chocola. Ijs in vuur. Ik schrijf in het geheim. Anders voel ik me te bloot en als ik me te bloot voel ...

beheerkeuzeuiteenlopend landschap (114 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

23-08-16 - (25x aanbeveling) Gedachten die voorbijkomen over bdsm, gevoel, liefde, hartstocht en verlangen, verwoord in enkele zinnen

beheerkeuzeNooit te oud om te leren! (179 delen)

Vrouw S Madelief (1954)

20-06-16 - (87x aanbeveling) Geilheid is de weg naar de diepste verbinding...geilheid is de weg naar het ontwaken van de seksuele energie die niets meer met geilheid heeft te maken...de seksuele energie die krachtiger is dan welke energie dan ook...de enige reden waarom mensen ...

beheerkeuzeCuckold (25 delen)

Vrouw S Leinebeest. (1974)

06-08-16 - (33x aanbeveling) Mijn man

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Wat je aan de buitenkant niet ziet ...

Man D Mr. Respect (1968)

24-08-16 - Het samengaan van liefde, respect, macht en lust is bij mij vanaf de eerste relatie aanwezig. Als klein jongetje was dit heel speels en plagerig, maar naarmate ik ouder werd werd het serieuzer en intensiever. In de loop der jaren ben ik mij steeds ...

Leuke verschijning die midden in het ...

Vrouw s ***subtiel*** (1971)

24-08-16 - Gevoelens die er al zijn vanaf mijn tienerjaren, op jonge leeftijd heb ik er veel over zitten fantaseren en er verder weinig mee gedaan. Vanaf mijn dertigste heb ik mijzelf kunnen voeden via internet en daarmee ook de bevestiging gekregen dat dit ...

Van mij of van een ander? De ander: ...

Vrouw s lala la (1954)

24-08-16 - Het ontdekken begon met het herkennen van voorkeuren. Later, door (dankzij) een ingeslapen seksleven, geëxperimenteerd met toenmalige manlief. Dat was deels een succes. In ieder geval genoeg om een zoektocht te beginnen......

Onderdanige vrouwen in alle uitvoeringe...

Man D DomminantZld (1950)

24-08-16 - Ik ben eigenlijk van nature dominant. Toen internet in zijn kinderschoenen stond, was er een eerst bdsm-chat, waar ik mijn eerste subje leerde kennen. Voor beiden was dit een eerste real life aanraking met bdsm. Een heerlijke ervaring. Hierna volgde...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
21-08-16 Vrouw s lisa23 (1992)Volledig
22-08-16 Man S Steenbok68 (1968)Volledig
18-08-16 Man S Saddah tv 💋 (1961)Volledig
23-08-16 Vrouw s seleentje (1972)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
24-08-16 Man ? woensdag (1967)Dom-lijst
24-08-16 Man ? woensdag (1967)Sub-lijst
24-08-16 Man s Stefanovitch (1974)Sub-lijst
24-08-16 Man s Comfortably numb (1973)Sub-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (FAQ)29-05-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Vrouw s Blondje21 (1995)
Man D altplutarch (1968)
Vrouw s Hoertje Anna {M.P} (1979)
Vrouw D Koningin (1966)
Man s bislaaf 33 (1983)
Vrouw s eefje_ (1966)
Man D Needle (1967)
Man D MeneerMike (1969)
Man D mons61 (1961)
Man D Masterclass (1950)
Man D Charger (1972)
Vrouw s NiNacolada (1959)
Man D Mr. Exit }Charlotte{ (1969)
Man D eenaardigevent (1960)
Man D Executive (1967)
Man D Gentleman Style (1961)
Man D Auri Mani}Rouge{ (1966)
Man S samm (1985)
Man s roki (1968)
Vrouw s Steffie (1970)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: Criteria start D/s relatie (Algemeen BDSM-forum)

Man D Auri Mani}Rouge{ (1966)

24-08-2016 18:33 - Een kenmerk van wetgeving is dat ze altijd volgend is op de realiteit. Jurisprudentie (het geheel van rechterlijke uitspraken en vonnissen) bepaalt hoe wetgeving wordt toegepast. Als jurisprudentie teveel gaat afwijken van de wetgeving, dan volgt - met vertraging weliswaar - nieuwe ...

Re: Blij (Algemeen BDSM-forum)

Man D Adelaar (1949)

23-08-2016 19:19 - En hier word ik heel blij van. Well it's all right, if you live the life you please Well it's all right, even if the sun don't shine https://www.youtube.com/watch?v=cwqhdRs4jyA ...

Re: De Babbelbox Wanneer ben jij trots op je sub ? (Algemeen BDSM-forum)

Man ? Brat!snoes? (1967)

23-08-2016 19:01 - Ik ben eigenlijk altijd trots op m'n suppie. Ze doet allemaal niet zo moeilijk met rellen of onwillig doen ofzo, dat bewaart ze lekker voor anderen. Ik leid en zij wordt graag door mij geleid. Nooit ergens een moment van frictie. Het meest trots ben ik, wanneer ze haar ongemak aan de kant ...

Re: kanker onder subs? (BDSM Vraagbaak)

Man D Juano (1953)

23-08-2016 15:02 - @Esperansa, als je het gaat uitzoeken, dan heb ik een advies om je onderzoek enigszins valide te maken: registreer het aantal berichten/profielen dat je hebt bekeken en het aantal gevallen waarin een expliciete relatie wordt gelegd tussen kanker van de sub en beëindiging van de relatie. Juano ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum1475891
BDSM Vraagbaak801468
BDSM bijeenkomsten10262
BDSM-spullen gevraagd en aangeboden7311
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

Het internaat. (Deel 17)

Man D M }I108{ (1970)

24-08-16 - (31x aanbeveling) Het Genootschap zal niet weten wat ze zien. In gedachten zie ik de Heren met hun slavinnen in een rij de lange trap naar beneden afdalen. Iedere Heer heeft daarvoor zijn eigen manier. De ene zal dat galant doen, zijn slavin geblinddoekt aan zijn ...

Vijf dagen (Deel 33) beheerkeuze

Vrouw s Avalanche (1963)

24-08-16 - (30x aanbeveling) De afgelopen 32 dagen heb ik elke dag een hoofdstuk geschreven en gepubliceerd... Een hele klus!!! Vanaf morgen ga ik vier dagen op retraite in Duitsland. Het centrum waar ik heen ga diende als basis voor het huis in het verhaal, dus ik zal er ...

Losing control (Deel 6)

Man s citizen (1961)

24-08-16 - (11x aanbeveling) De periode na mijn bezoek aan de Domina Dome had ik hard nodig om te herstellen. Fysiek gezien ging dat snel genoeg maar mentaal vroeg het duidelijk meer. De perversiteiten waaraan ik in de domina dome was overgeleverd waren ver voorbij ik ooit had ...

Duna (Deel 3)

Vrouw s Steffie (1970)

23-08-16 - (12x aanbeveling) Op zaterdagmorgen staan Lidwien en Duna vroeg op. Vandaag zal Lidwien worden weggegeven aan Gerrit. Als het melken van de koeien en het rapen van de eieren gedaan is, helpt Duna Lidwien bij haar bad. Het water in de kleine beek achter hun boerderij ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeVijf dagen (33 delen)

Vrouw s Avalanche (1963)

24-08-16 - (30x aanbeveling) Tot nu toe hebben ze steeds in een hotel afgesproken, maar over een paar weken moet hij voor zijn werk naar Duitsland. Hij vraagt haar mee en ze zegt "Ja" Dan volgt een heel ander andere trip dan ze verwacht had......

beheerkeuzeCassandra (134 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

21-08-16 - (52x aanbeveling) Cassandra zoekt, met medeweten van haar meester, contact met de eigenaar van een klein kasteel. Ze hoopt op een romantisch begin en een afdaling naar de kelders ( nog meer denkt ze aan kerkers) van het kasteel. Haar meester speelt het spel mee: in ...

beheerkeuzeAls Het IJs Gebroken Is (15 delen)

Man D Mr. Exit }Charlotte{ (1969)

08-05-16 - (43x aanbeveling) Angélique werkt voor een uitgeverij. Ze krijgt de opdracht om één van de grote auteurs van het huis te helpen met schrijven...wat neer komt op teksten uittikken. Hun werelden zijn volkomen verschillend. En dat wordt steeds duidelijker....

beheerkeuzeDe vlucht (1 deel)

Vrouw s Steffie (1970)

02-08-16 - (106x aanbeveling) Twee mensen leren elkaar kennen tijdens een weekend weg met de motorclub. Hun ontmoeting betekent voor beiden een vlucht uit de werkelijkheid. Helaas... Slechts één hoofdstuk beschikbaar... Vanaf half november 2016 komt De Vlucht uit in boekvorm....

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

SM-Toys.nl (webwinkel)(Apeldoorn)

BDSM en Eroktiek webwinkel

23-08-16 - SM-Toys.nl kan misschien wel eens een hele grote gaan worden in Nederland. Groot assortiment en snelle levering. De webwinkel werkt samen met verschillende leveranciers om een groot aanbod te kunnen garanderen. Naast een zeer goede service die ...

Vertic Valbeveiliging (webwinkel)(Zoetermeer)

Bedrijfskleding

04-08-16 - Valharnassen e.d.

mijn-hebbeding.nl (webwinkel)(Lelystad)

Sport artikelen

04-08-16 - Voordelige enkel- en pols straps (stof)

Farla Medical (webwinkel)(Antwerpen, Belgie)

Medische supplies

04-08-16 - Metalen speculae van Cusco voor iets meer dan € 2,- per stuk

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,67) 5 recensies
BDSM Ateljee (4,67) 5 recensies
On Top Of Love (4,5) 5 recensies
Love2Pleasure (4,5) 3 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Easytoys Man s NachtUil (1992)
Female and Partners Vrouw S LouLou (1967)
Black Body Man s slavejack (1946)
Passie & Plezier Man D KapiteinG (1985)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Club-Rouge/TABOO-Rouge (Eindhoven)

Bar/Dancing

17-05-16 - Jonge mensen...volop speelruimte...slechts 10 euro toegang...gratis broodjes en warme snackhapjes... Elke tweede zondag van de maand midden in Eindhoven... ...

Kinky Warehouse Sale (Spijkenisse)

Overige (2x aanbeveling)

30-04-16 - De Kinky Warehouse Sale is een combinatie van beurs, markt en munch welke 2x per jaar wordt gehouden: de eerste zondag van juni en de eerste zondag van november. Het evenment heeft een gevarieerd aanbod en is laagdrempelig en gezellig. Er ...

Bitch (Zaandam)

Bar/Dancing

24-02-16 - Fetish party`s 

stout (arnhem)

Bar/Dancing

14-02-16 - Leuke bar waar ons soort mensen komt 

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,67) 8 recensies
BDSMmiddennederland (4,5) 3 recensies
Fetish Cafe (4,33) 5 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Groningen Kink Meet Man D Zack (1965) (5)
Fetish Club 78 Vrouw S PrincessKama (1992) (5)
Kinky Warehouse Sale Vrouw s Jett (1974) (5)
SamePlace Vrouw s -leentje- (1989) (4)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Muren van glas

Categorie: Roman.
Waardering:  (3,5)
05-08-16 - De erotische reeks Muren van glas van Marique Maas is het Nederlandse antwoord op Vijftig Tinten Grijs. Met Muren van glas schreef Marique Maas een zinderende, erotische roman, waarin glitter, glamour en seksuele fantasieën de boventoon ...
lees verder...

Erotic X-treme

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische fotografie (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

Grand X-Nudes

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische fotografie (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

On Stage

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische foto's (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,5)7 recensies
De Leiband (4,5)3 recensies
11 minuten (4,33)2 recensies
Erotic Bondage Handbook (4,33)2 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Muren van glas Vrouw s Bloemig (1994) (4)
De overgave van Floor Man D Serge (1959) (3)
Nine and a half weeks Man D Maestro_Magico (1961) (5)
De overgave van Floor Vrouw s aries2 (1985) (5)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Secretary

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0274812/?ref_=nv_sr_2 Vanillakink
lees verder...

Crash

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0115964/?ref_=nv_sr_3 Stel speelt onweerstaanbare maar gevaarlijke spelletjes
lees verder...

Four Rooms

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0113101/?ref_=nv_sr_1 Met name scene met op stoel vastgebonden dame vindt ik super opwindend ...
lees verder...

Sex Club

Categorie: Fetish.
Waardering:  (3)
04-08-16 - http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7277023&style=ice Eén van m'n favoriete Tanya Hyde films
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
The Secretary (4,36) 10 recensies
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
The Pet Man D I.Am.Will {ls} (1974) (3)
The Duke of Burgundy Vrouw ? YourPrecious (1972) (4)
SM Rechter Man D robwantsu2 (1958) (4)
The Secretary Vrouw S LouLou (1967) (5)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2016 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
152 Deelnemers op de site. 19779 Aktieve deelnemers. 712 actieve sessies.