Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Valse accounts verwijderd

06-09-16

Onlangs hebben we een hele serie accounts definitief geblokkeerd. Het waren fake-accounts of accounts van mensen die naast hun gewone account ook nog een fake-account hadden. 

Volgens onze voorwaarden is het niet toegestaan om meer dan één account te hebben. De reden hiervoor is simpel: met een 2e account wil iemand zich anders voordoen dan met het 1e account. 

De grootste schoonmaak heeft plaatsgevonden bij iemand die in de afgelopen jaren kans had gezien om 40 verschillende accounts aan te maken (of pogingen daartoe). Veel accounts waren al weer verwijderd, maar op elk moment had hij enkele accounts tegelijkertijd actief. De nep-accounts waren vaak van jonge vrouwen. Deze gebruikte hij om andere jonge vrouwen aan te spreken, zodat hij zichzelf, via het nep-account, kon aanprijzen en ophemelen als een geweldig goede dominant.

Een 2e serie accounts is gisteren verwijderd. Ook hierbij een dominant die extra accounts van jonge vrouwelijk subs aanmmaakte. Met vrij extreme advertenties zochten deze subs zogenaamd naar 'oudere dominanten'. Veel van onze deelnemers hebben ten onrechte gereageerd op deze advertenties, ondanks dat duidelijk was dat deze 'te mooi waren om waar te zijn'.

Om privacy redenen geven normaal gesproken nooit informatie over onze deelnemers. Om dat het in dit geval gaat om nep-accounts (en dus niet om echte personen), is er geen sprake van privacy van real life personen. Om dat veel van jullie contact hebben gehad met één of meer van deze accounts publiceren we in de 'lees verder' de nicknamen van de nep-accounts. Je weet dan alsnog dat je met een nep-account te maken hebt gehad. Let op: deze namen kunnen ook op andere BDSM- of seks-websites actief zijn.

Als je zelf serieuze verdenkingen hebt bij een contact met een andere deelnemer dan kun je ons hierover altijd inlichten. We onderzoeken elke melding serieus.

Update 16-09-2016: Onze oproep om verdachte accounts te melden is niet tegen dovemansoren gezegd. Er lopen momenteel meerdere onderzoekjes. Dit heeft al geleid tot nieuwe levenslange blokkeringen. We vullen de lijst met namen aan als dat nodig mocht zijn.

lees verder

Vermelden adressen

26-08-16

De laatste tijd worden er steeds vaker adressen vermeld in advertenties, profielen of bij afbeeldingen. Met adressen bedoelen we bijvoorbeeld verwijzingen naar e-mail, telefoonnummer, kik, skype, snapchat en URL's naar andere sites. Publicatie van zulke gegevens is volgens onze Gebruiksvoorwaarden niet toegestaan. In het verleden heeft dit een aantal keer tot vervelende situaties geleid, doordat werd verwezen naar een adres van iemand die nergens van af wist.

Je advertentie of profiel wordt direct geblokkeerd als je  zo'n adres vermeldt. Dat is dus zonde van je moeite. Bij een later persoonlijk contact kun je uiteraard wel dat soort gegevens delen via de mailbox.

Nog steeds geven veel mensen in hun advertentie of profiel aan dat 'kinderen & dieren' niet gewenst zijn. Dat is een enorme open deur, want niemand wil kinderen of dieren betrekken bij een BDSM-spel. Sterker nog: het is verboden. Onlangs is hier nog een flinke discussie over geweest in het forum om te achterhalen waarom mensen dit toch opschrijven.

Dus svp niet meer aangeven dat 'kinderen & dieren' niet gewenst zijn. De beheerder zal advertenties en profielen met een dergelijke vermelding NOOIT selecteren als beheerkeuze.

More-M
BDSMzaken

Een positief geluid

11-08-16

Een website als BDSMzaken runnen vraagt altijd aandacht. Regelmatig met een negatief bijsmaakje zoals fitties in het forum of in dagboeken. Ook de dagelijkse e-mails zijn niet altijd een bron van vermaak. Logischerwijs schrijven mensen pas als er een probleem is. Meestal zijn dat terechte meldingen van storingen of fakers, maar soms zijn het klachten over anderen, over de website of over vermeend onterechte acties van beheerders. In enkele gevallen is het Wtf? gehalte zeer hoog.

Het kost dan wel eens moeite om het allemaal van de zonnige kant te blijven zien. Iedereen krijgt altijd keurig antwoord met een positieve ondertoon, want ik wil voorkomen dat ik meegezogen wordt in een soort negatieve trend.

En dan opent iemand een forumdraadje om ook eens een positief geluid te laten horen. En deze persoon krijgt direct bijval van anderen. En dan ineens weet ik weer verrekte goed waar de beheerclub van vrijwilligers het allemaal voor doet. Die moeite is niet bestemd voor een klein groepje ontevredenen, maar voor de grote meerderheid die BDSMzaken bezoekt omdat ze hier iets vinden waar ze zich goed bij voelen. 

En eerlijk is eerlijk. Iedereen vind het fijn om af en toe een complimentje of een bedankje te krijgen. En omdat beheerders soms net mensen zijn, maak ik er gelijk misbruik van, door het forumdraadje in dit nieuwsbericht te promoten :-)

More-M
BDSMzaken

Verwijderen oudere accounts

13-06-16

Bij het versturen van onze maandelijkse nieuwsbrief ontdekten wij dat Microsoft het beleid ten aanzien van de mail-voorzieningen heeft gewijzigd. Hierdoor worden e-mailadressen die enige tijd niet actief gebruikt worden, veel eerder ongeldig gemaakt dan voorheen.  

Heel veel e-mails naar HotmailLive en Outlook-adressen kwamen daardoor onbestelbaar retour. Zo veel zelfs dat we enige tijd als 'spammer' werden aangemerkt. Hierdoor haperde gisteren en vandaag onze eigen mailvoorziening, waardoor mailberichten soms uren later werden bezorgd 

We zijn nog steeds bezig met verwerken van de onbestelbare berichten. Als het een e-mailadres is van een deelnemer, die al langere tijd niet heeft ingelogd bij ons, dan verwijderen we het account. Er zijn al honderden accounts verwijderd.

Heb je zelf een e-mailadres bij Hotmail, Live of Outlook? Zorg dat je geregeld gebruik maakt van dat e-mailadres (bijvoorbeeld door je post op te halen of te lezen). Je voorkomt daarmee dat je e-mailadres onbruikbaar wordt gemaakt.

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw s kiki68 (1968)
kiki68 publiceerde zojuist een Karakterprofiel met haar karaktereigenschappen.
28 seconden geleden
Vrouw s kiki68 (1968)
kiki68 publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van haar uiterlijke kenmerken.
3 minuten geleden
Man S daniels (1993)
daniels gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s NoTrouble (1990) voor het BDSM-Profiel vallend voor 'Een man die weet wat hij wil, goed verzorgd is en klasse heeft.'.
4 minuten geleden
Vrouw s LindaX (1969)
LindaX schreef voor Man D Hell'sChess (1976) een websitereactie bij het BDSM-Profiel met het motto 'Groot, mannelijk, doortastend, gedreven en bescheiden. ;).
4 minuten geleden
Vrouw s kiki68 (1968)
kiki68 publiceerde zojuist een Sociaal profiel met informatie over haar sociale achtergrond.
5 minuten geleden
Man S daniels (1993)
daniels gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s NoTrouble (1990) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
6 minuten geleden
Man s Tiny_D (1953)
Tiny_D publiceerde zojuist een Forumbericht door te reageren in de discussie getiteld Re: ik zoek tips.
19 minuten geleden
Man D Raynor (1989)
Raynor gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Merel.op.haar.knieen (1990) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
23 minuten geleden
Man D Raynor (1989)
Raynor gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Merel.op.haar.knieen (1990) voor de Advertentie met de kopregel bezit en geniet van me.
24 minuten geleden
Man D Domorich (1975)
Domorich gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s selkie (1972) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
gisteren om 23:55 uur
Man S Onwrikbaar (1959)
Onwrikbaar gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Merel.op.haar.knieen (1990) voor de Advertentie met de kopregel bezit en geniet van me.
gisteren om 23:51 uur
Man S shyguy1 (2000)
shyguy1 heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
gisteren om 23:50 uur
Man S Evilinsideme (1991)
Evilinsideme publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft vrouwen tussen de 16 en 37 jaar.
gisteren om 23:43 uur
Vrouw s Sub_ladyy (1992)
Sub_ladyy gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D ahugo (1963) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
gisteren om 23:42 uur
Man D Peter1970 (1971)
Peter1970 publiceerde zojuist een BDSM-Matchwens met onder andere zijn gewenst ervaringsniveau.
gisteren om 23:41 uur
Man D makomako (1985)
makomako publiceerde zojuist een Karakterprofiel met zijn karaktereigenschappen.
gisteren om 23:40 uur
Man S Evilinsideme (1991)
Evilinsideme publiceerde zojuist een Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
gisteren om 23:40 uur
Man D Peter1970 (1971)
Peter1970 publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft vrouwen tussen de 22 en 45 jaar.
gisteren om 23:40 uur
Man D makomako (1985)
makomako publiceerde zojuist een Uiterlijk Profiel met een beschrijving van zijn uiterlijke kenmerken.
gisteren om 23:39 uur
Man D Peter1970 (1971)
Peter1970 heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
gisteren om 23:37 uur

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Betrouwbare 65-plusser zoekt sub; of vrouw die de bdsm-wereld. wil verkennen.

Man D Senjor (1947)

25-09-16 - Betrouwbare dominante man, 65-plusser, gepensioneerd, voorheen in onderwijs; universitair niveau; geen "bullebak", eerder rustig, beslist-bevelend; redelijk lange ervaring in bdsm. Ludiek, ik ben (zo gewenst) in voor rollenspel; maar zeker ook ...

Welke prins gaat mij neuken?

Vrouw D Miss Esmeralda (1960)

25-09-16 - Van vriendinnen heb ik gehoord dat het heerlijk is om te neuken met een man met een Prins Albert. En zelfs veel beter dan met een man die dat accessoire niet heeft. Voordat ik mijn slaaf hiervan laat voorzien, wil ik eerst weten of ik het ook zo ...

Dominant zoekt meisje/vrouw

Man D Sven (1956)

25-09-16 - Ik ben eind 50 ,bedrijf verkocht, dus tijd voor leuke dingen. Woon omgeving Haarlem,in een bos. Hou van zeer vrouwelijke vrouwen,die ook lingerie liefhebster zijn. High heels en jarretels met mooie nylons ,daar houdt ze van. Voor mij is een ...

18 jaar, op zoek naar een domina

Man s Tracing (1998)

25-09-16 - Ik ben 18 jaar, houd van sporten, muziek, en af en toe gamen/filmpje kijken. Ben 1.80 lang en een slank postuur. Heb geen relatie op dit moment. En heb ook nog niet heel veel ervaring met BDSM, toch wil ik altijd wel is proberen hoe het voelt om ...

Ben jij de man die mij in alle opzichten op en top vrouw kan laten voelen?

Vrouw S Silver (1968)

25-09-16 - Ben ik onderdanig? Ben ik dominant? Ben ik switch? Doet het ertoe om er een naam aan te geven? Voor mij niet meer. Na een jarenlange zoektocht naar een dominante partner ben ik gehoor gaan geven aan andere duidelijke verlangens die ik eerlijk ...

Dom zoekt lust/sex slavin voor regelmatig real contact

Man D Mr Reppo (1962)

25-09-16 - Ben een rustige lust gerichte Dom van 53 jaar Woon nabij Groningen Ben fors, blond/kalend Doe al ca 25 jaar met tussen pozen aan BDSM Ben weer single en hoop een lust slavin te vinden voor real contact . Door mijn onregelmatig werk ( evenementen ...

zoek sub of koppel ,

Man D diablo (1969)

25-09-16 - zoek subje ,of koppel voor regelmatig contact. man moet cuckold gevoelens koesteren

De juiste teef die weet hoe de Dom moet behagen om aan haar trekken te komen!

Man D Pet play Dom (1964)

25-09-16 - Een 48 j single Dom heeft een mand vrij voor een echte sub/teef die net een stap verder wil gaan. Alles goed voor elkaar en heeft nu tijd voor een leergierige sub om elkaar leven te veraangenamen......

'K zoek onderdanige meid .

Man D Atom (1960)

25-09-16 - Ik niet slecht uitziende 55 jarige dominant uit Limburg met speeltjes en een beetje ervaring.

Ervaren meester zoekt lustsub voor vast spelcontact

Man D Lustmaster (1964)

25-09-16 - Ik ben een leuke 50+er met veel ervaring. Meer op (jouw) lust dan op pijn gericht, maar zonder een beetje pijn is de lust een stuk minder, dus pijn hoort er wel bij. Ik ben (verbaal) streng, hou de touwtjes graag in handen en weet een sub als een ...

Webmasters Keuze

beheerkeuzeStel (D/s) zoekt een passend subje (v, 25-55). Alles mag, niks moet.

Man D Enjoy-and-Relax (1970)

22-09-16 - Hij is een ervaren Dominant (45) met een open mind; tolerant maar uitdagend, hard en zachtaardig, hoffelijk en charmant, houdt van een gesprek en aandacht voor elkaar. Zij (45) is onderdanig, minder ervaren maar de juiste instelling; lief, ...

beheerkeuzeOp zoek naar sterke armen

Vrouw s lara- (1985)

20-09-16 - Meisje, vrouw, zelfstandig, zelfbewust en verantwoordelijk. Maar bij de juiste man ook heel erg onderdanig, klein, verlegen. Zorgzaam en betrokken ben ik eigenlijk altijd. Dit wil ik graag weer kunnen geven aan een Dominant. Ik houd van het ...

beheerkeuzeGezocht: Avontuur, Genegenheid en Rust

Vrouw s firelady (1963)

20-09-16 - Hoi In het dagelijkse leven vrij dominant en leidend ,maar in de rol onderdanig. Genegenheid en rust is iets wat ik zoek en vind in een BDSM relatie. Hoofd leeg en totale overgave aan de juiste Mr. En elke Mr is weer een avontuur op zich en dan ...

beheerkeuzeTouch me in places so deep you're hands cannot reach

Vrouw s chèrie (1965)

18-09-16 - Ik ben o.a.: Humorvol, lief, passioneel, zelfstandig, zelfbewust, ondernemend, sociaal, zeer vrouwelijk, sportief, leergierig, relaxed, positief ingesteld. Ben dol op o.a.: lachen, lekker uit eten of zelf koken, schouwburg, concerten, kunst, ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

Poederblauw (Deel 2)

Vrouw s Olijf (1969)

24-09-16 - (3x aanbeveling) 15MRT 2016 Ik voel me verlegen als ik verkreukeld wakker word naast de jonge dokter uit het buitenland. Ik ben acht jaar ouder. Met zijn bondagevaardigheden is hij gewend aan jeugdige acrobaten, yogi en topsporters. In de cursus blijft de ...

Krachtige vrouw VS Prachtige sub (Deel 5)

Vrouw s shewolf (1979)

25-09-16 - (2x aanbeveling) Mijn lichaam. Mijn gedachten. Mijn fantasie. Mijn plezier. Maar een ander trekt aan de touwtjes.

Geografische extremen (Deel 5)

Vrouw s PrincessInTrouble (1983)

25-09-16 - (7x aanbeveling) Ik zat dus met die gekneusde voet. Nou ja, ik lag vooral vanaf de bank orders uit te delen met 32 graden en de ventilator frontaal op me gericht. Wat een verademing is het als je dan na een dag of tien weer kunt lopen. Ik zweer het, het was bijna ...

Hallo Dr.Woensdag (Deel 1)

Man D Dr. Woensdag (1967)

25-09-16 - Overmorgen een afspraak met meesteres Kat. Twee dagen gelden heeft zij geregeerd op mij vraag om door haar gekeurd te mogen worden. Ze heeft een afspraak met me gemaakt voor overmorgen. Een bijzonder gevoel is er over me heen gevallen. Na jaren ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeVerhalen, non-fictie... (10 delen)

Vrouw S CarMen (1983)

05-09-16 - (4x aanbeveling) Allemaal eigen ervaringen. Ik schrijf graag en zo heb ik de loop der jaren wat verhalen opgeschreven... Ik deel ze graag zowel de oude als de nieuwe!...

beheerkeuzeuiteenlopend landschap (142 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

25-09-16 - (28x aanbeveling) Gedachten die voorbijkomen over bdsm, gevoel, liefde, hartstocht en verlangen, verwoord in enkele zinnen

beheerkeuzeNooit te oud om te leren! (181 delen)

Vrouw S Madelief (1954)

16-09-16 - (87x aanbeveling) Geilheid is de weg naar de diepste verbinding...geilheid is de weg naar het ontwaken van de seksuele energie die niets meer met geilheid heeft te maken...de seksuele energie die krachtiger is dan welke energie dan ook...de enige reden waarom mensen ...

beheerkeuzeCuckold (27 delen)

Vrouw s Leinebeest. (1974)

05-09-16 - (40x aanbeveling) Mijn man

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

ik neem je mee naar nieuwe werelden vol...

Man D makomako (1985)

25-09-16 - Geleidelijk merkte ik dat 'gewone' seks me steeds minder prikkelde en ik verder wilde gaan op lichamelijke zoektocht naar prikkels en genot. Ik merkte ook dat mijn verleden partners die behoeften niet in dezelfde mate deelden. Ik zoek daarom iemand ...

Sunshine mixed with a little hurricane....

Vrouw s rose-S (1995)

25-09-16 - Al sinds de puberteit had ik, toen nog onderdrukte, gevoelens voor BDSM. Dat was spannend en heftig, ik wist niet wat ik er mee moest doen en dacht dat het wel erg slecht moest zijn aangezien ik er niemand anders over hoorde. Door het internet ben ...

Ik? Ik ben een Vrouw. Eentje met Lijf ...

Vrouw D Asmara (1972)

25-09-16 - Ik speelde spelletjes met mijn ex. voelde me redelijk safe als sub. waarom?? geen idee eigenlijk. Misschien omdat ik onzeker was? Ik werd verliefd op een man en wilde dat hij zich als alfaman gedroeg. maar hij kon het niet en wilde juist dat ik ...

Krachtig, respectvol met een gezonde do...

Man D Maitre (1959)

25-09-16 - Op jonge leeftijd ben ik als dominant(je) al in aanraking gekomen met BDSM. De gevoelens die hierbij loskwamen hebben me nooit meer losgelaten....

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
24-09-16 Man D Traick (1978)Volledig
20-09-16 Vrouw s colet (1967)Volledig
19-09-16 Man D HollowPo1nt (1965)Volledig
18-09-16 Man D Stranger (1977)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
25-09-16 Man s PeterDH (1969)Sub-lijst
25-09-16 Man D Melvin (1983)Dom-lijst
25-09-16 Man D Melvin (1983)Dom-lijst
25-09-16 Man s Slaaf_867-227-845 (1972)Sub-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (FAQ)29-05-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerBijdragen
Man D Opalsignet (1987)
Vrouw s amy92 (1992)
Vrouw s Gaya_s (1984)
Man D Smothy (1997)
Man D Kinky Buddha (1971)
Man D Ap1956 (1956)
Man D Big wide open}faith{ (1962)
Man S Pozor (1960)
Man D MisterE (1980)
Man D Serge (1959)
Man s Nicko (1955)
Vrouw s kiki68 (1968)
Man D Noord (1971)
Man s jph555 (1961)
Man D nathant (1965)
Man S daniels (1993)
Man D meestermartin (1977)
Man D Jake (1974)
Man D Vegado (1970)
Man s MarK (1994)
Zoek naar deelnemers

BDSMzaken Poll

Pollvraag

Geen enquêtes gevonden
Bekijk eerdere poll's

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Forumberichten

Recente discussies

Re: ik zoek tips (Algemeen BDSM-forum)

Man s Tiny_D (1953)

26-09-2016 00:08 - @Benigno, Het begrip "Vrouwentemmer", is dat een ander woord voor het begrip "Egotripper"?... En waarom vraag jij zelf niet direct aan dat knulletje Dexter hoe oud hij in werkelijkheid is?... Kennelijk voel jij jezelf wel een goede Rigger en heb jij waarschijnlijk de wijsheid ...

Re: Er was eens een meester uit Twente (Algemeen BDSM-forum)

Man D 9entleman (1966)

25-09-2016 22:37 - Er was eens een meester uit Laren die op zoek naar de ware zich inschreef alhier maar wat een geklier hij kreeg op z'n penis geen blaren

geslotenRe: Wat voor vragen kan ik hier stellen ? (BDSM Vraagbaak)

Man D peter pan (1950)

25-09-2016 20:38 - nee, daar is het forum niet voor bedoeld. plaats een advertentie.

geslotenRe: Jonge onervaren slaaf zoekt meesteres (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Pino (1964)

24-09-2016 19:32 - Hi Bart, Leuk dat je nieuw bent, en welkom. Het forum is eigenlijk bedoeld voor discussies of gesprekken over bdsm-onderwerpen. Als je iemand zoekt, op zoek bent naar contact dus, dan kun je beter een advertentie zetten. Succes! ...

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum1396069
BDSM Vraagbaak69336
BDSM bijeenkomsten11180
BDSM-spullen gevraagd en aangeboden6360
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

losse verhalen en dromen (Deel 2)

Vrouw s shewolf (1979)

25-09-16 - (aanbeveling) Blijkbaar zijn er mensen die wel kunnen toveren ;-) Mijn dank is groot X In een donkere hoek. Even een snelle fantasie vlucht. Want ik moet mijn Meester natuurlijk wel bedanken voor de prachtige bloemen. Je bent bezig met dozen sjouwen, ...

Huur een D. (Deel 4)

Vrouw s l108{M} (1972)

25-09-16 - (16x aanbeveling) Ik verlengde mijn lidmaatschap met nog maar eens zes maanden. Er wordt binnenkort een groot feest georganiseerd. Mijn beste vriend bracht mij ervan op de hoogte en had mij de website laten zien. Een klein kasteel werd afgehuurd in de buurt ...

Gedichten, poëzie en proza (Deel 32)

Vrouw s gillian (1977)

25-09-16 - (16x aanbeveling) Vaak zit ik in mijn hoofd Malend en piekerend of draaiend denkend Over toen en nu en wat straks Maar aan Uw hand krijg ik wat meer grip op straks Laat ik toen meer los Onder Uw handen ben ik in het nu In het moment Staan mijn gedachten ...

Het CVCO (Deel 10) beheerkeuze

Vrouw s jillen (1996)

25-09-16 - (5x aanbeveling) We gingen een kleine kamer binnen die leek op een dokterspraktijk. Het meisje liet me in de stoel achter en ging weg. In de kamer stond een kast tegen een muur, erboven hingen er haakjes met een paar attributen aan. Er hing een vergrootglas aan, ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeDuna (7 delen)

Vrouw s Steffie (1970)

20-09-16 - (20x aanbeveling) Leiden, 1252 na Chr. De tijd van arme boeren, stoere ridders, kastelen en kruistochten. In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie jonge vrouwen verdwenen. Hun enige overeenkomst: een lelieblanke huid....

beheerkeuzeVijf dagen (54 delen)

Vrouw s Avalanche (1963)

25-09-16 - (58x aanbeveling) Haar meester gaat naar Duitsland en ze mag mee. Wat volgt is een heel andere trip dan ze had verwacht. Vijf dagen... het lijkt niet veel, maar het zijn de meest indrukwekkende dagen van haar leven... ...

beheerkeuzeCassandra (139 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

22-09-16 - (52x aanbeveling) Cassandra zoekt, met medeweten van haar meester, contact met de eigenaar van een klein kasteel. Ze hoopt op een romantisch begin en een afdaling naar de kelders ( nog meer denkt ze aan kerkers) van het kasteel. Haar meester speelt het spel mee: in ...

beheerkeuzeAls Het IJs Gebroken Is (15 delen)

Man D Mr. Exit }Charlotte{ (1969)

08-05-16 - (43x aanbeveling) Angélique werkt voor een uitgeverij. Ze krijgt de opdracht om één van de grote auteurs van het huis te helpen met schrijven...wat neer komt op teksten uittikken. Hun werelden zijn volkomen verschillend. En dat wordt steeds duidelijker....

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

lacedup (webwinkel)

Corsetten en bdsm

30-08-16 - Verkopen er heel veel corsetten en bijpassende kleding. Tevens een kelder aanwezig met bdsm artikelen

SM-Toys.nl (webwinkel)(Apeldoorn)

BDSM en Eroktiek webwinkel

25-08-16 - SM-Toys.nl kan misschien wel eens een hele grote gaan worden in Nederland. Groot assortiment en snelle levering. De webwinkel werkt samen met verschillende leveranciers om een groot aanbod te kunnen garanderen. Naast een zeer goede service die ...

Vertic Valbeveiliging (webwinkel)(Zoetermeer)

Bedrijfskleding

04-08-16 - Valharnassen e.d.

mijn-hebbeding.nl (webwinkel)(Lelystad)

Sport artikelen

04-08-16 - Voordelige enkel- en pols straps (stof)

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,67) 5 recensies
BDSM Ateljee (4,67) 5 recensies
On Top Of Love (4,5) 5 recensies
Love2Pleasure (4,5) 3 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Mr. B Man s Subjan83 (1975)
Easytoys Man s NachtUil (1992)
Female and Partners Vrouw S LouLou (1967)
Black Body Man s slavejack (1946)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Club-Rouge/TABOO-Rouge (Eindhoven)

Bar/Dancing

23-09-16 - Jonge mensen, volop speelruimte. Slechts 10 euro toegang en toch gratis broodjes en warme snackhapjes.Elke tweede zondag van de maand midden in Eindhoven. Taboo Rouge is een ontmoetingsplaats voor kinksters gericht op BDSM en fetish. ...

Kinky Warehouse Sale (Spijkenisse)

Overige (3x aanbeveling)

30-04-16 - De Kinky Warehouse Sale is een combinatie van beurs, markt en munch welke 2x per jaar wordt gehouden: de eerste zondag van juni en de eerste zondag van november. Het evenment heeft een gevarieerd aanbod en is laagdrempelig en gezellig. Er ...

Bitch (Zaandam)

Bar/Dancing

24-02-16 - Fetish party`s 

stout (arnhem)

Bar/Dancing

14-02-16 - Leuke bar waar ons soort mensen komt 

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,67) 8 recensies
BDSMmiddennederland (4,5) 3 recensies
Fetish Cafe (4,33) 5 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Kinky Warehouse Sale Vrouw s Esperansa (1959) (5)
Try and Play / Kofschip Lelystad Vrouw s Mirte (1967) (5)
Groningen Kink Meet Man ? Zack (1967) (5)
Fetish Club 78 Vrouw S PrincessKama (1992) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Muren van glas

Categorie: Roman.
Waardering:  (3,5)
05-08-16 - De erotische reeks Muren van glas van Marique Maas is het Nederlandse antwoord op Vijftig Tinten Grijs. Met Muren van glas schreef Marique Maas een zinderende, erotische roman, waarin glitter, glamour en seksuele fantasieën de boventoon ...
lees verder...

Erotic X-treme

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische fotografie (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

Grand X-Nudes

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische fotografie (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

On Stage

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische foto's (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,5)7 recensies
De Leiband (4,5)3 recensies
11 minuten (4,33)2 recensies
Erotic Bondage Handbook (4,33)2 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Muren van glas Vrouw s Bloemig (1994) (4)
De overgave van Floor Man D Serge (1959) (3)
Nine and a half weeks Man D Maestro_Magico (1961) (5)
De overgave van Floor Vrouw s aries2 (1985) (5)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Secretary

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0274812/?ref_=nv_sr_2 Vanillakink
lees verder...

Crash

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0115964/?ref_=nv_sr_3 Stel speelt onweerstaanbare maar gevaarlijke spelletjes
lees verder...

Four Rooms

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0113101/?ref_=nv_sr_1 Met name scene met op stoel vastgebonden dame vindt ik super opwindend ...
lees verder...

Sex Club

Categorie: Fetish.
Waardering:  (3)
04-08-16 - http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7277023&style=ice Eén van m'n favoriete Tanya Hyde films
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
The Secretary (4,36) 10 recensies
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
The Pet Man D I.Am.Will {ls} (1974) (3)
The Duke of Burgundy Vrouw ? YourPrecious (1972) (4)
SM Rechter Man D robwantsu2 (1958) (4)
The Secretary Vrouw S LouLou (1967) (5)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2016 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Contact - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteren
122 Deelnemers op de site. 19662 Aktieve deelnemers. 625 actieve sessies.