Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Van start met groepen

08-10-16

Vandaag is het eindelijk zover. We beginnen met een nieuw onderdeel: groepen.

Een groep is een plek waar de leden van die groep gesprekken met elkaar kunnen houden.  Qua werkwijze lijkt het op een forum,  maar dan intiemer en meer besloten. Een groep zal vaak een bepaalde doelgroep hebben van mensen die met elkaar iets gemeenschappelijks hebben. Iedereen mag een groep starten en bepalen aan welke kenmerken een groep moet voldoen. De starter van de groep is automatisch de eigenaar en daarmee is diegene ook verantwoordelijk voor het wel en wee van de groep.

Elke deelnemer van BDSMzaken kan zich aansluiten bij de groepen. De eigenaar bepaalt of een groep openbaar is of besloten. Bij sommige openbare groepen kun je direct groepslid worden maar bij de meer besloten groepen kun je alleen aansluiten als je een uitnodiging krijgt.

Er valt meer over te vertellen dan in dit kleine berichtje past. We hebben daarom alle helpteksten omtrent groepen op één pagina verzameld. 

Oh ja, het huidige forum blijft nog heel even beschikbaar voor de lopende discussies. Daarna sluiten we het af en blijft het  alleen nog maar raadpleegbaar.

Werk in uitvoering

01-10-16

Deze week wordt er volop gesleuteld aan de website. We zijn namelijk bezig met de voorbereidngen van een flinke update. In de loop van deze maand beginnen we met een groepenfunctie welke uiteindelijk het forum zal vervangen.

De voorbereidingen kunnen voor enige overlast zorgen en ook zal de website een keer volledig uit de lucht gaan. Dat laatste kondigen we vooraf duidelijk aan, zodat je daar rekening mee kunt houden bij het invoeren van gegevens.

Update 02-10-16 10:30: De eerste aanpassing is doorgevoerd, maar het meeste is nog onzichtbaar. Die onderdelen worden momenteel getest door de beheerders. Je kunt wel enkele kleine aanpassingen zien, zoals de verwijderknop bij je prikbordberichten.

Update 04-10-16 13:15: Jullie kunnen regelmatig prikbordberichten voorbij zien komen met verwijzingen naar groepen en groepsberichten. Als je er op klikt dan krijg je een melding dat die module tijdelijk gesloten is. De prikbordberichten ontstaan doordat de beheerders de groepenfunctie momenteel testen. Zodra de test goed is verlopen komt de functie voor iedereen beschikbaar.

Valse accounts verwijderd

06-09-16

Onlangs hebben we een hele serie accounts definitief geblokkeerd. Het waren fake-accounts of accounts van mensen die naast hun gewone account ook nog een fake-account hadden. 

Volgens onze voorwaarden is het niet toegestaan om meer dan één account te hebben. De reden hiervoor is simpel: met een 2e account wil iemand zich anders voordoen dan met het 1e account. 

De grootste schoonmaak heeft plaatsgevonden bij iemand die in de afgelopen jaren kans had gezien om 40 verschillende accounts aan te maken (of pogingen daartoe). Veel accounts waren al weer verwijderd, maar op elk moment had hij enkele accounts tegelijkertijd actief. De nep-accounts waren vaak van jonge vrouwen. Deze gebruikte hij om andere jonge vrouwen aan te spreken, zodat hij zichzelf, via het nep-account, kon aanprijzen en ophemelen als een geweldig goede dominant.

Een 2e serie accounts is gisteren verwijderd. Ook hierbij een dominant die extra accounts van jonge vrouwelijk subs aanmmaakte. Met vrij extreme advertenties zochten deze subs zogenaamd naar 'oudere dominanten'. Veel van onze deelnemers hebben ten onrechte gereageerd op deze advertenties, ondanks dat duidelijk was dat deze 'te mooi waren om waar te zijn'.

Om privacy redenen geven normaal gesproken nooit informatie over onze deelnemers. Om dat het in dit geval gaat om nep-accounts (en dus niet om echte personen), is er geen sprake van privacy van real life personen. Om dat veel van jullie contact hebben gehad met één of meer van deze accounts publiceren we in de 'lees verder' de nicknamen van de nep-accounts. Je weet dan alsnog dat je met een nep-account te maken hebt gehad. Let op: deze namen kunnen ook op andere BDSM- of seks-websites actief zijn.

Als je zelf serieuze verdenkingen hebt bij een contact met een andere deelnemer dan kun je ons hierover altijd inlichten. We onderzoeken elke melding serieus.

Update 16-09-2016: Onze oproep om verdachte accounts te melden is niet tegen dovemansoren gezegd. Er lopen momenteel meerdere onderzoekjes. Dit heeft al geleid tot nieuwe levenslange blokkeringen. We vullen de lijst met namen aan als dat nodig mocht zijn.

lees verder

Vermelden adressen

26-08-16

De laatste tijd worden er steeds vaker adressen vermeld in advertenties, profielen of bij afbeeldingen. Met adressen bedoelen we bijvoorbeeld verwijzingen naar e-mail, telefoonnummer, kik, skype, snapchat en URL's naar andere sites. Publicatie van zulke gegevens is volgens onze Gebruiksvoorwaarden niet toegestaan. In het verleden heeft dit een aantal keer tot vervelende situaties geleid, doordat werd verwezen naar een adres van iemand die nergens van af wist.

Je advertentie of profiel wordt direct geblokkeerd als je  zo'n adres vermeldt. Dat is dus zonde van je moeite. Bij een later persoonlijk contact kun je uiteraard wel dat soort gegevens delen via de mailbox.

Nog steeds geven veel mensen in hun advertentie of profiel aan dat 'kinderen & dieren' niet gewenst zijn. Dat is een enorme open deur, want niemand wil kinderen of dieren betrekken bij een BDSM-spel. Sterker nog: het is verboden. Onlangs is hier nog een flinke discussie over geweest in het forum om te achterhalen waarom mensen dit toch opschrijven.

Dus svp niet meer aangeven dat 'kinderen & dieren' niet gewenst zijn. De beheerder zal advertenties en profielen met een dergelijke vermelding NOOIT selecteren als beheerkeuze.

More-M
BDSMzaken

Bekijk alle nieuwsberichten

Prikbord

Vrouw s Aditi (1973)
Aditi publiceerde zojuist een Uiterlijk Matchwens met haar voorkeuren omtrent de uiterlijke kenmerken van matchpartners zoals ogen, haren, lichaamsbouw en tatoeages.
4 minuten geleden
Man s Pauldevot (1967)
Pauldevot heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
8 minuten geleden
Vrouw s Aditi (1973)
Aditi publiceerde zojuist een Sociale Matchwens met voorkeuren over relatie, kinderen, opleiding, afkomst en geloof.
9 minuten geleden
Vrouw s adriana {Heer} (1967)
9 minuten geleden
Man s _Daantje (1967)
_Daantje publiceerde zojuist een Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
11 minuten geleden
Vrouw s Liset92 (1992)
Liset92 is groepslid geworden van de groep Voor onervaren en/of beginnende subs (v). De inhoud van de groep is 'besloten' en de wijze van aanmelden is 'controle'.
14 minuten geleden
Vrouw s Liset92 (1992)
Liset92 is groepslid geworden van de groep Voor onervaren en/of beginnende subs (v). De inhoud van de groep is 'besloten' en de wijze van aanmelden is 'controle'.
14 minuten geleden
Vrouw s Aditi (1973)
Aditi publiceerde zojuist een Deelnemer Matchwens. Matchvoorkeur betreft mannen tussen de 31 en 52 jaar.
15 minuten geleden
Man s _Daantje (1967)
_Daantje heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
17 minuten geleden
Vrouw s Liset92 (1992)
Liset92 gaf een aanbeveling aanbeveling aan Man D Simon (1968) voor de Afbeelding als profielfoto bij zijn profiel .
30 minuten geleden
Vrouw s Julie X (1976)
Julie X reageerde zelf met een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
33 minuten geleden
Man D dominantje (1966)
dominantje gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s lindaX (1969) voor het Dagboek met de naam Woorden op een onbeschreven blad..
40 minuten geleden
Vrouw s ladylaura (1974)
ladylaura is groepslid geworden van de groep Uitjes, Bijeenkomsten & Ontmoetingen (geen spel). De inhoud van de groep is 'openbaar' en de wijze van aanmelden is 'open'.
40 minuten geleden
Dominant collectief gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Patrickenkarin (1979) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
41 minuten geleden
Vrouw s Kahlan (1978)
Kahlan is groepslid geworden van de groep Algemene groep voor ons allemaal. De inhoud van de groep is 'besloten' en de wijze van aanmelden is 'controle'.
41 minuten geleden
Man D Peppert (1973)
Peppert gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Julie X (1976) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
42 minuten geleden
Man S Montresort (1966)
Montresort gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s Ember (1971) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
49 minuten geleden
Vrouw D Gina123 (1970)
Gina123 heeft zich aangemeld als nieuwe deelnemer. Welkom bij BDSMzaken!
1 uur en 2 minuten geleden
Man D Peppert (1973)
Peppert gaf een aanbeveling aanbeveling aan Vrouw s juf (1978) voor de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
1 uur en 3 minuten geleden
edelmeisje pearl {E} schreef voor Vrouw s cisje (1978) een websitereactie bij de Afbeelding als profielfoto bij haar profiel .
1 uur en 4 minuten geleden

Contactadvertenties

Nieuwste Advertenties

Samen met anderen onze grenzen verleggen

Vrouw s Eric elsie (2000)

25-10-16 - Een gelegenheidsstel van een grijzende vijftiger en een jong heel gretig sletje/slavin.

Lief, ondeugend, dwars, serieus, bijdehand, grappig, meegaand, aardig enz.

Vrouw s cisje (1978)

25-10-16 - Van kind af aan vond ik spelletjes zoals 'jongens vangen de meisjes' en 'overmeesterd' worden al leuk en toen ik ouder werd leerde ik mijn huidige man kennen en kwamen de bekende kinky sex spelletjes ook aan bod. ik kwam zo'n 18 jaar geleden via ...

Cuckold Bbw stel zoekt meester

Vrouw s Patrickenkarin (1979)

25-10-16 - Stel 37 en 41 zoekt dominante man waarbij de man moet toe kijken hoe de vrouw onder handen wordt genomen en uiteindelijk bepaald de meester of ik haar mag neuken of niet.vrouw is volslank. We komen uit de omgeving van schagen noord holland We zi...

De deur naar nieuwe ervaringen...

Man D Deur (1976)

25-10-16 - Dominant 36 jaar, HBO-niveau, goed ogend. Jongen maar ook man, vriendelijk maar zeker Dominant. Vat vol tegenstrijdigheden hoe langer ik erover na denk. Het Dominante deel is aan geen enkele twijfel onderhevig en de switch van een normaal gesprek ...

Aantrekkelijke Dom zoekt subje.

Man D Catarrhalis (1991)

25-10-16 - Bonjour, Ik vind dat het weer tijd wordt dat ik een nieuw subje zoek. Ik ben nieuw hier en vrij jong, maar geloof het of niet ik heb al 2 D/s relaties gehad voor langere tijd. Beide ben ik gewoon in het dagelijks leven tegen gekomen en zijn ...

Start with my mind. Touch me there fitst.

Vrouw s Minxy (1994)

25-10-16 - Hoi mijn naam is Minxy, ik ben 22 jaar. Ik heb mijn Meester gevonden. Ik ga beginnen aan een heel nieuw boek. Mijn inleiding, mijn 1e hoofdstuk, alles is nieuw, spannend en overweldigend, eng maar heerlijk bevrijdend. Gelukkig mag ik ...

Discrete ruimte gezocht in regio Amersfoort/Utrecht/Hilversum

Man D Traick (1978)

25-10-16 - 38 jarige dominant, ondernemer en investeerder. Getrouwd in een open relatie. Geniet van het leven en wil daar alles uithalen. Al jaren actief binnen de bdsm wereld. Dominant van 2 slavinnen waarbij ook regelmatig het betrekken van andere mensen ...

Alleen spoedgevallen

Man D DOMtoren (1968)

25-10-16 - Wegens grote drukte geen tijd en alleen geopend voor spoedgevallen.

Zoek sletje!

Man D Simon (1968)

25-10-16 - Ben een leuke goed uitziende dominante man(45). Hoog opgeleid en goede baan. 176 cm, donker haar, normaal postuur en een jong uiterlijk. Ik zoek een onderdanig sletje om te ontmoeten buiten mijn relatie om. De ontmoetingen zullen dus in hotels ...

Ik wil graag opgeleid worden

Man s Slave-jvt (1985)

25-10-16 - Ik ben een 30 jarige slaaf die op zoek is naar een vaste dominant. Iemand die me wilt opleiden tot zijn/haar eigen slaaf.. Ik ben 1.86m en wat gezet.. en wil daar alles aan doen om het anders te laten worden....

Webmasters Keuze

beheerkeuzeKunnen wij elkaar aanvullen? Ik kan heel lief zijn, of zeer ondeugend...

Man S Eris (1974)

20-10-16 - Deze goed gehumeurde, doch wat stevige jongeman van 42 jaar oud (HBO geschoold) kan heel onderdanig zijn maar kan daarnaast ook een lieve dominant zijn. Op het moment woon ik in de omgeving Eindhoven. Heb een vaste baan in de ICT van 40 uur in de ...

beheerkeuzeLieve leuke vriendin gezocht die ook het kwetsbare meisje van haar man wil zijn

Man D luscious (1970)

19-10-16 - Ik ben Peter, 46 jaar en ongeveer zes jaar geleden heb ik BDSM ontdekt. Ik woon in de buurt van Rotterdam en heb een geweldige puberzoon die de helft van de week bij mij woont. Ik houd ervan om te reizen, om musea te bezoeken, muziekfestivals. ...

beheerkeuzeTouch me in places so deep you're hands cannot reach

Vrouw s chèrie (1965)

16-10-16 - Ik ben o.a.: Humorvol, lief, passioneel, zelfstandig, zelfbewust, ondernemend, sociaal, zeer vrouwelijk, sportief, leergierig, relaxed, positief ingesteld. Ben dol op o.a.: lachen, lekker uit eten of zelf koken, schouwburg, concerten, kunst, ...

beheerkeuzeWie durft zich los te maken uit zijn relatie om vervolgens gebonden te worden..

Man D Alwin 2.0 (1971)

03-10-16 - Een zelfstandige, opgewekte, sportieve en ondernemende BDSM-liefhebber uit het Noorden van het land. Als sinds mijn jonge jeugd loop ik met BDSM-gevoelens rond. En net als zovelen op deze site, viel het kwartje pas op latere leeftijd. Aanvankelijk ...

Zoek in alle advertenties
Bekijk alle Webmaster's Keuze

Dagboeken

Nieuwste dagboekverhalen

bella in wonderland (Deel 1)

Vrouw s slavin bella (1961)

25-10-16 - Op deze mooie Pinksterdag, tekende ik een overeenkomst die mij voor 2 maanden verbond aan mijn Meester R. Als iemand dat toch wist... ze zouden me niet geloven.. Maar door deze band is er rust en een lekkere spanning in mijn hoofd en lichaam ...

Test (Deel 2)

Man D Red Knight (1961)

25-10-16 - Thoughts on Dominant/submissive Relationships Trust is important in any relationship, but doubly so in a D/s relationship. The nature of the Dominant/submissive relationship demands this. The submissive is turning over control to someone else, ...

In search of... (Deel 6)

Man D Domino (1953)

25-10-16 - (4x aanbeveling) Als we hier op de site kijken naar de verhouding man/vrouw dan valt direct op dat de mannen veruit in de meerderheid zijn. Volgens de laatste cijfers, overgenomen uit de nieuwsbrief van week 43, is 25% van de populatie vrouw. Van die 25% is maar ...

beheerkeuzeHersenspinsels (Deel 101)

Vrouw s Leinebeest. (1974)

25-10-16 - (43x aanbeveling) Ik had geen liefde voor zwepen maar was wel nieuwsgierig naar pijn. In het begin kon ik pijn niet door mijn lichaam laten gaan en had ik erg de behoefte om dat gevoel te kunnen plaatsen. Wat wilde ik het graag ergens aan kunnen ophangen aan een ...

Webmaster's keuze

beheerkeuzeVerhalen, non-fictie... (10 delen)

Vrouw S CarMen (1983)

05-09-16 - (4x aanbeveling) Allemaal eigen ervaringen. Ik schrijf graag en zo heb ik de loop der jaren wat verhalen opgeschreven... Ik deel ze graag zowel de oude als de nieuwe!...

beheerkeuzeuiteenlopend landschap (160 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

16-10-16 - (29x aanbeveling) Gedachten die voorbijkomen over bdsm, gevoel, liefde, hartstocht en verlangen, verwoord in enkele zinnen

beheerkeuzeNooit te oud om te leren! (185 delen)

Vrouw S Madelief (1954)

25-10-16 - (90x aanbeveling) Geilheid is de weg naar de diepste verbinding...geilheid is de weg naar het ontwaken van de seksuele energie die niets meer met geilheid heeft te maken...de seksuele energie die krachtiger is dan welke energie dan ook...de enige reden waarom mensen ...

beheerkeuzeCuckold (29 delen)

Vrouw s Leinebeest. (1974)

12-10-16 - (46x aanbeveling) Mijn man

Alle dagboeken

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Hongerig naar ruw sexcontact met meerde...

Vrouw s Eric elsie (2000)

25-10-16 - Als gelegenheidsstel hebben we mekaar via opwindend.net leren kennen waar Hij extreme verhalen poste en zij die erg geil vond. Door te chatten versterkte haar verlangens om eens BDSM te ervaren. Onlangs hebben we voorzichtig de eerste stappen gezet ...

Ikzelf ben een kleine dame van 1.60. ...

Vrouw s Moonlight153 (1961)

25-10-16 - Bdsm gevoelens zijn altijd aanwezig geweest bij me. Herkende ze alleen niet als zodanig. Na het lezen (ja daar is ie weer) van 50 tinten kwam de herkenning. Daarna gaan zoeken op internet naar info. Het duizelde daarna allemaal een beetje, zoveel ...

....en je mag me ademloos aankijken.......

Man D cooky (1978)

25-10-16 - Ik weet eerlijk gezegd niet precies wanneer mijn bdsm gevoelens begonnen, het was een regenachtige dag...nee. Ze waren er al van jongs af aan , gek op vastbinden en bij ieder vriendinnetje hoorde het spel erbij. het was normaal , pas later als je ...

Leuke, serieuze maar bij tijden strenge...

Man D Sadre (1964)

25-10-16 - 15 jaar ervaring met zijn ups en downs. Ik zie een D/s als een aanvulling op elkaar. Een D is niet compleet als er geen s is, andersom ook niet. De gevoelens zijn er wel maar het niet kunnen uiten ervan kan soms moeilijk zijn. Soms geef je de hoop ...

Webmasters keuze

DatumDeelnemerIngevuld
23-10-16 Vrouw s Inez2016 (1964)Volledig
19-10-16 Vrouw s chrisje_1976 (1976)Volledig
23-10-16 Man S Blind date (1968)Volledig
11-10-16 Vrouw s Voloptuousme (1983)Volledig
Zoek in alle profielen
Bekijk alle Webmaster's Keuze

BDSM-Checklists

Nieuwste Checklists

DatumDeelnemerSoort lijst
25-10-16 Vrouw s cisje (1978)Sub-lijst
24-10-16 Vrouw s sanne1 (1971)Sub-lijst
24-10-16 Man s Bartjan (1948)Sub-lijst
24-10-16 Man D jouwleider (1958)Dom-lijst
Alle checklists

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (FAQ)29-05-2015
ActiviteitenElectro Stimulatie (algemeen)12-06-2014
ActiviteitenDienen als meubelstuk11-06-2014
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerPublicaties
Man D Apollo1 (1970)
Man D Meester A. (1978)
Man D Nico84 (1984)
Vrouw S type68f (1968)
Vrouw s dalili (1995)
Vrouw S heldin37 (1973)
Man S endurance31 (1979)
Vrouw s Minxy (1994)
Man D Herman Heijer (1969)
Man S Mikelima (1983)
Vrouw S Subliem (1959)
Man D Beyond (1967)
Man S Frans-sub (1959)
Vrouw s Ember (1971)
Man D Meneer68 (1968)
Man s Pauldevot (1967)
Man D Maatje en Meester (1955)
Man D Alwin 2.0 (1971)
Man D Master_double_V (1968)
Man D Iced (1979)
Zoek naar deelnemers

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar nadat je ingelogd bent.

Groepsgesprekken

(Openbare gesprekken)

Deze informatie is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

Overzicht groepen

Forumberichten

Recente discussies

Re: Opdrachten voor een mannelijke sub (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Madame Jeanette (1970)

25-10-2016 14:28 - VrouwelijkeDom: als ik jouw was zou ik hem de tuin laten doen, oude bladeren weg halen en daarna wat kluswerk. Wel even de opdracht goed neerleggen, dan is het vast erotisch 😳.  Maar even serieus: man vrouw wat maakt het uit. Desnoods geef je hem de opdracht je niet seksueel ...

Re: Mijn vrouw is sub (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s Madame Jeanette (1970)

24-10-2016 17:35 - Beste "mijn vrouw is een sub", Eerlijk gezegd snap ik niet goed wat je schrijft, maar ik begrijp er wel een paar dingen uit. Te weten: dat je om je vrouw geeft en haar zelfs de ruimte geeft om haar subzijn te verkennen... maar doe je dit echt omdat je het haar gunt of omdat je ...

Re: Meet en greet regio Den Haag - Rotterdam (BDSM bijeenkomsten)

Vrouw s Madame Jeanette (1970)

24-10-2016 17:21 - Beste yentl, Allereerst welkom op bdsmzaken! En welkom in het forum. Wist je dat sinds 8 oktober bdsmzaken ook met groepen werkt? Zo bestaat er ook de groep Uitjes, Bijeenkomsten en Ontmoetingen. Daar zijn we al druk aan het brainstormen over speeddaten... die niets met spelen of ...

Re: Vragen over de nieuwe groepenfunctie (Algemeen BDSM-forum)

Vrouw s pushka{Kotik} (1917)

23-10-2016 23:36 - Oreade, heb je geen blokje met balkjes waar je op kunt klikken met o.a groeplid/ geen lid. Als je klikt op geen lid, zie je alle groepen waar je geen lid van bent....

Drukst bezochte fora

Forumnaam# Gelezen# ingevoerd
Algemeen BDSM-forum1327586
BDSM Vraagbaak49731
BDSM in het nieuws3240
Websitehulp bdsmzaken2580
Uitgebreid forumoverzicht

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

De routine (Deel 2)

Man D Ratio (1965)

25-10-16 - Hij zegt me zijn voeten te kussen, wat ik doe. Ik vind het fijn te tonen dat ik hem adoreer. In de woonkamer moet ik mijn onderlijf ontbloten. De vorige keer had hij het al over ben wa balletjes. Ze liggen in zijn hand onder mijn neus. Hij duwt ...

Gedicht, maar niet te stoppen (Deel 2)

Man S Montresort (1966)

25-10-16 - (aanbeveling) Schuwe nimf van de avond, je weet dat je doolt door ontaarde struwelen? Naar mijn land waar je alles vergeet, overweeg je geheimen te delen? Want ik ben de maan in het riet om de poel waar jij gretig komt zwemmen. ’t Is mijn licht dat de ...

Droom of nachtmerrie (Deel 10)

Vrouw s little lady (1975)

25-10-16 - (10x aanbeveling) Samen met mijn personal trainer heb ik mijn wensen besproken. Er zit zelfs verdedigingslessen in. Ik had nooit gedacht dat ik die zou kunnen doen. Dit werkt toch averechts voor hem? Ik was er in elk geval blij mee. Omdat ik de zelfverdediging ...

De kamperclub (deel 1) (Deel 1)

Vrouw S type68f (1968)

25-10-16 - (aanbeveling) Mijn moeder was woedend toen ze hoorde dat ik na het afronden van mijn opleiding, alsnog naar de kunstacademie ging. Toen ik zestien was, had ze dit nog weten te voorkomen, maar nu kon ze me niet meer tegenhouden. 'Ik betaal geen cent voor die ...

Webmaster's Keuze

beheerkeuzeDuna (10 delen)

Vrouw s Steffie (1970)

12-10-16 - (32x aanbeveling) Leiden, 1252 na Chr. De tijd van arme boeren, stoere ridders, kastelen en kruistochten. In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie jonge vrouwen verdwenen. Hun enige overeenkomst: een lelieblanke huid....

beheerkeuzeVijf dagen (68 delen)

Vrouw s Avalanche (1963)

20-10-16 - (77x aanbeveling) Haar meester gaat naar Duitsland en ze mag mee. Wat volgt is een heel andere trip dan ze had verwacht. Vijf dagen... het lijkt niet veel, maar het zijn de meest indrukwekkende dagen van haar leven... ...

beheerkeuzeCassandra (149 delen)

Man D baron {ontdekme} (1957)

23-10-16 - (52x aanbeveling) Cassandra zoekt, met medeweten van haar meester, contact met de eigenaar van een klein kasteel. Ze hoopt op een romantisch begin en een afdaling naar de kelders ( nog meer denkt ze aan kerkers) van het kasteel. Haar meester speelt het spel mee: in ...

beheerkeuzeAls Het IJs Gebroken Is (15 delen)

Man D Mr. Exit ♥ Charlotte (1969)

08-05-16 - (43x aanbeveling) Angélique werkt voor een uitgeverij. Ze krijgt de opdracht om één van de grote auteurs van het huis te helpen met schrijven...wat neer komt op teksten uittikken. Hun werelden zijn volkomen verschillend. En dat wordt steeds duidelijker....

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

lacedup (webwinkel)

Corsetten en bdsm

30-08-16 - Verkopen er heel veel corsetten en bijpassende kleding. Tevens een kelder aanwezig met bdsm artikelen

SM-Toys.nl (webwinkel)(Apeldoorn)

BDSM en Eroktiek webwinkel

25-08-16 - SM-Toys.nl kan misschien wel eens een hele grote gaan worden in Nederland. Groot assortiment en snelle levering. De webwinkel werkt samen met verschillende leveranciers om een groot aanbod te kunnen garanderen. Naast een zeer goede service die ...

Vertic Valbeveiliging (webwinkel)(Zoetermeer)

Bedrijfskleding

07-10-16 - Valharnassen e.d.

mijn-hebbeding.nl (webwinkel)(Lelystad)

Sport artikelen

04-08-16 - Voordelige enkel- en pols straps (stof)

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
HG Leather Creations (4,67) 5 recensies
BDSM Ateljee (4,67) 5 recensies
On Top Of Love (4,5) 5 recensies
Love2Pleasure (4,5) 3 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Mr. B Man s Subjan83 (1975)
Easytoys Man s NachtUil (1992)
Female and Partners Vrouw S LouLou (1967)
Black Body Man s slavejack (1946)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Love2play in Steamworks (Arnhem)

Bar/Dancing

06-10-16 - Zaterdag 8 oktober houden wij weer een Love2Play zaterdag editie in Steamworks te Arnhem. Het belooft weer een top feest te worden. Deze avond is voor alle geïnteresseerden. Van jong tot oud, stel of alleenstaande, beginners en gevorderden, ...

Club-Rouge/TABOO-Rouge (Eindhoven)

Bar/Dancing (aanbeveling)

23-09-16 - Jonge mensen, volop speelruimte. Slechts 10 euro toegang en toch gratis broodjes en warme snackhapjes.Elke tweede zondag van de maand midden in Eindhoven. Taboo Rouge is een ontmoetingsplaats voor kinksters gericht op BDSM en fetish. ...

Kinky Warehouse Sale (Spijkenisse)

Overige (4x aanbeveling)

30-04-16 - De Kinky Warehouse Sale is een combinatie van beurs, markt en munch welke 2x per jaar wordt gehouden: de eerste zondag van juni en de eerste zondag van november. Het evenment heeft een gevarieerd aanbod en is laagdrempelig en gezellig. Er ...

Bitch (Zaandam)

Bar/Dancing

24-02-16 - Fetish party`s 

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,83) 11 recensies
Showboat (4,67) 8 recensies
BDSMmiddennederland (4,5) 3 recensies
Fetish Cafe (4,33) 5 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Kinky Warehouse Sale Vrouw s Esperansa (1959) (5)
Try and Play / Kofschip Lelystad Vrouw s Mirte (1967) (5)
Groningen Kink Meet Man ? Zack (1967) (5)
Fetish Club 78 Vrouw S PrincessKama (1992) (5)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Speel met mij! Voel met mij! Kom met mij!

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
12-10-16 - Dokter Alexandra Blake - getrouwd, twee kinderen en met een heel leuke baan - staat op het punt zich in een gewaagd avontuur te storten. Als ze voor een serie belangrijke lezingen in Sydney is, komt ze haar oude vlam Jeremy Quinn tegen met wie ze ...
lees verder...

Screw the roses, send me the Thorns

Categorie: Informatief.
Waardering:  (3)
09-10-16 - Screw the Roses, Send Me the Thorns will tell you all about sadomasochism. We made it light-hearted and fun to read because SM is fun to do. That's why we do it. But fun is only SM's overture; for those who grasp its message, SM is sexual ...
lees verder...

Muren van glas

Categorie: Roman.
Waardering:  (3,5)
05-08-16 - De erotische reeks Muren van glas van Marique Maas is het Nederlandse antwoord op Vijftig Tinten Grijs. Met Muren van glas schreef Marique Maas een zinderende, erotische roman, waarin glitter, glamour en seksuele fantasieën de boventoon ...
lees verder...

Erotic X-treme

Categorie: Fotoboek.
Waardering:  (3)
01-08-16 - Gave erotische fotografie (zie ook http://www.eroticashot.com)
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,5)7 recensies
Nine and a half weeks (4,33)2 recensies
De Leiband (4,33)2 recensies
11 minuten (4,33)2 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Speel met mij Man D Master D (1967) (3)
Screw the roses, send me the Thorns Vrouw S Chocolaatje81 (1981) (3)
Muren van glas Vrouw s Bloemig (1993) (4)
De overgave van Floor Man D Serge (1959) (3)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

sm rechter

Categorie: SadoMasochisme.
Waardering:  (3)
01-10-16 - sm film met verrassende momenten
lees verder...

Secretary

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0274812/?ref_=nv_sr_2 Vanillakink
lees verder...

Crash

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0115964/?ref_=nv_sr_3 Stel speelt onweerstaanbare maar gevaarlijke spelletjes
lees verder...

Four Rooms

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-08-16 - http://www.imdb.com/title/tt0113101/?ref_=nv_sr_1 Met name scene met op stoel vastgebonden dame vindt ik super opwindend
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
The Secretary (4,36) 10 recensies
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4,25) 3 recensies
SM Rechter (4) 6 recensies
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Fifty shades of grey Man s hypnosub (1961) (4)
The Pet Man D I.Am.Will {ls} (1974) (3)
The Duke of Burgundy Vrouw ? YourPrecious (1972) (4)
SM Rechter Man D robwantsu2 (1958) (4)
Alle filmbesprekingen
© 1999-2016 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Stel een vraag - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteer bij ons
185 Deelnemers op de site. 19905 Actieve deelnemers. 528 actieve sessies.