Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer is.

Spelpartner gezocht (sub) Intens, ontdekkend, oprecht en grensverleggend.

Man S (Deelnemer 87843) (1978)

Man zoekt onderdanige contact (25 tot 50 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Afgelopen jaren mijn BDSM-interesses steeds intensiever onderzocht. Soms ook lastig om een juiste klik met een ander te ervaren. Eerst vanuit een onderdanige aard. Soms met heel veel plezier en intense beleving. Afgelopen jaren is ook de dominante kant steeds prominenter naar voren gekomen. Beide kanten zijn dus mogelijk en momenteel heb ik een lichte voorkeur voor de dominante kant. Aangezien ik de beleving vanuit de sub ervaren heb en ook een goed beeld heb waar het soms niet goed klikt kan ik me goed verplaatsen in de ander. Ik ben oprecht, eerlijk en op zoek naar spanning. In het dagelijkse leven wordt er veel gevraagd van me op het gebied van zorg (werk) en het nemen van beslissingen. In het spel wil ik juist lekker spelen en plezier maken. Mijn woonplaats ligt in de provincie Utrecht en ik kan verplaatsen. Geaardheid of geslacht van de sub/switch die ik zoek is niet van belang, mag zowel vrouw / man of stel zijn. Zelf heb ik een open relatie en met instemming. Werkzaam in de gezondheidszorg en WO denk- en werkniveau. Oprechte interesse, betrouwbaar, wederzijds respect en zorgzaam vind ik belangrijke items.

Wat zoekt de adverteerder?

Een vaste sub (evt switch) waarbij het spel intens ervaren kan worden. Geaardheid of geslacht is niet van belang, mag zowel hetro / bi / vrouw / man of stel. Gelijkwaardig als persoon maar jij onderdanig in het spel. ls de klik juist en is de interesse bij jou daar dan is switch ook een mogelijkheid. Ik ben op zoek naar iemand die graag wil ontdekken wat voor moois BDSM voor je kan brengen en op een veilige manier en met oprechte interesse samen wil spelen. Ik snap dat het ontdekken van je onderdanige kant tijd vraagt en soms lastig is. We nemen daar de tijd voor en ik vergeet daarbij niet dat je als sub veel aandacht en begrip kan gebruiken. Ontdekken en jezelf overgeven kan alleen vanuit vertrouwen en begrip. Dat zijn kernbegrippen om als sub te excelleren. Oprechte interesse, hygiƫne en veiligheid zijn vanzelfsprekend. Humor in het spel relativeert. In het spel ben ik zeker serieus maar mag soms met humor. Relaxed in de omgang en in het contact vind ik fijn. Gelijkwaardig als persoon, volgzaam in het spel. Geen 24/7 invulling. Dat kan ik je niet bieden.

Wat kun je wel verwachten?

Jij bent dienstbaar, en voelt het vertrouwen in jezelf om stap voor stap te ontdekken wat BDSM voor je betekent. Jouw wensen en voorkeuren zijn de leidraad voor de invulling van ons spel. Jij bepaalt de grenzen, ik daarbinnen de invulling van ons spel. En reken maar dat dat spannend en verrassend is. Keuring, opdrachten, bondage en spanking is een turn-on en zal op de gepaste momenten ingezet worden.
Op zoek naar een vaste sub (evt switch) met een een regelmatig spelcontact afgestemd op het leven van beide. Het spel kan intens zijn maar wel met wederzijds respect en met oog voor veiligheid. Ik sta open voor het verkennen van grenzen en dat kan bij vertrouwen en oprechte interesse. Contact mag intens maar bouwt vanzelfsprekend op bij wederzijdse klik.

Wat kun je niet verwachten?

Vernedering, openbaar en in grote groepen is niet mijn kind of steel. Jouw sublijst biedt een goed uitgangspunt voor interesses, mogelijkheden en harde grenzen. 24/7 kan ik niet bieden.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
19-01-2018 21:42
19-01-2018 22:16
02-02-2018 20:20
137x

© 1999-2018 BDSMzaken.nl® - Kopiëren niet toegestaan - Stel een vraag - Gebruiksvoorwaarden- Over BDSMzaken - Onze Beheerders - Versies - Adverteer bij ons
150 Deelnemers op de site. 21531 Actieve deelnemers. 391 actieve sessies.