Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Een mooie (hals)band

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 63768) (1979)

Man zoekt onderdanige vrouw (18 tot 35 jaar) uit Nederland voor vrijblijvende kennismaking

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik ben sociaal, intelligent, sportief en over het algemeen Dominant (bij de juiste persoon) zonder daar de nadruk op te leggen. Ik heb een 'normale' kant, en bdsm is niet zichtbaar aanwezig in mijn leven. Ontwikkelde (want lezer) en scherpe geest. Daarnaast ook gevoel voor humor en avontuur. Hoewel ik een sub koester verwacht ik wel onderdanigheid qua spleetje en kontje, die ik ook afdwing met (lichte) vernedering en spanking.

Ik ben intussen redelijk ervaren (maar niet achteloos in partnerkeuze), voorzien van een mooie verzameling toys, slagmateriaal en straps/touw voor vastbinden en de nodige toys.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een meisje dat nog op zoek is naar haar stijl. Geen ervaring is daarom eerder een pré, maar enige bekendheid zit ook niet in de weg. Niet (veel) rokend, geen drugs, geen kinderen, iemand die bewust leeft maar niet arrogant is, met 2 benen stevig op de grond staat maar daarnaast ook een gevoelige en/of uitgesproken persoonlijkheid heeft. Het zou fijn zijn om iets op te bouwen, maar als je nieuwsgierig bent en de klik is goed dan komt het vanzelf.

Wat kun je wel verwachten?

Ik ben loyaal, warm, integer. Ik hanteer regels, en discipline en vernedering (maar niet om te kwetsen). Ik ben niet altijd een Dominant (ook al is het leuk om je daar in 'normale' situaties stiekem aan te herinneren), en ben ook geĂ¯nteresseerd in je naast de bdsm-kant.

Ook al dien je mijn genot neem ik je serieus en zorg ik dat het je aan niks ontbreekt. Ik gebruik je maar ik koester je ook. Wil dat je je veilig voelt en geniet:-)

Wat kun je niet verwachten?

Niks moet, maar ik waardeer duidelijkheid.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
16-01-2019 19:25
16-01-2019 19:25
00-00-0000 00:00
104x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

227 Deelnemers op de site. 21518 Actieve deelnemers. 284 bezoekers.