Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Ervaren Dominant met niveau die respecteert en respect terug verwacht !

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 103941) (1971)

Man zoekt onderdanige vrouw (20 tot 45 jaar) voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik ben inmiddels een ervaren dominant. Onderdanigheid in het karakter van een vrouw heeft mij altijd aangesproken, die voorkeur is er vroeger latent altijd geweest, later gelukkig ook bewust. Uiterlijk is niet het allerbelangrijkste, karakter en onderdanigheid dus juist wel. Vind pijn prettig om toe te dienen, binnen grenzen die door beiden zijn bepaald ! (billenkoek, zwepen, klemmetjes etc.). Maar houd ook van het vastleggen van een sub (bondage).
Vernedering maakt ook deel uit van mijn BDSM (be)leven
Met een (beginnende) sub ontdekken wat voor persoon ze is en wat voor sub ze zou willen zijn, dat samen ontdekken, geweldig !
Echter een sub met meer ervaring is ook erg aantrekkelijk.
Ben ook zeer van bdsm die zich afspeelt tussen de oren...

Ik ben universitair opgeleid (Arbeids- en organisatie psychologie).
Niveau bij een subje vind ik ook erg belangrijk ! Maakt de gesprekken inhoudsvoller en interessanter. Ook hier gaat het om veel meer dan enkel het fysieke aspect.

Ik vind een persoonlijk klik enorm belangrijk want een relatie heeft een klik nodig.
Ik kan hard en streng zijn maar troost ook graag ! Warmte en genegenheid vind ik belangrijk en noodzakelijk.

Wat zoekt de adverteerder?

Deze Dominant zoekt een subje waarbij karakter en instelling alsmede intelligentie voor het uiterlijk gaan. Een mooie verschijning is extra !
Wel verwacht ik een vrouw die weet hoe ze zichzelf onderhouden moet en waarbij hygiëne een vanzelfsprekendheid is. Liefst een subje dat nog ontdekkend is en die nog zoekende is naar wie ze als subje eigenlijk is en graag zou willen zijn. Een subje dat niet terug deinst voor pijn, bondage en lust. Een vrouw die weet dat ze op haar plek gezet dient te worden van tijd tot tijd. Verder een vrouw bij wie het subje (willen) zijn geen spelletje of rolletje is maar een natuurlijk stuk van haar karakter. Een vrouw waarmee een goed gesprek op niveau mogelijk is en waar ook stijl en niveau van uitstraalt vind ik erg belangrijk, daar ik het leuk vind op stijlvolle manier te genieten van het leven !

Wat kun je wel verwachten?

Wat je kan verwachten is een zeer hygiënische en verzorgde Dominant. 46 jaar oud. Zeker niet vulgair of asociaal maar met klasse en goed niveau (Universitair). Veiligheid voor alles. Je mag rekenen op een omgang en relatie waarbinnen ook ruimte is voor goede gesprekken en persoonlijke ontwikkeling. Een Dominant die niet enkel in de rollen binnen een D/s geïnteresseerd is maar ook oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon.
Een D die geen rolletje speelt maar waarbij het dominante een integraal onderdeel is van het karakter en niet is los te koppelen van de persoon die ik ben, geen rol of spel maar de serieuze werkelijkheid..
Ook heb ik mogen kennismaken en ben ik actief geweest met meer extremen (pijn, vernedering strakke discipline, straffen etc.) en dat beviel ook goed...
Kernwoorden: streng, luxe levensstijl, persoonlijk, intelligent.

Kortom, streng en een harde aanpak mag je verwachten maar op zijn tijd ook warmte en genegenheid.
Je kunt zeer zeker op respect rekenen !

Wat kun je niet verwachten?

Geen 24/7 fysiek mogelijk, geen onveilige situaties en zeer zeker geen ongemanierd onbeschoft gedrag. Grenzen heb ik niet echt en sta voor erg veel open.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
aanbeveling
06-02-2019 10:48
06-02-2019 10:47
00-00-0000 00:00
168x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

194 Deelnemers op de site. 21513 Actieve deelnemers. 186 bezoekers.