Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Ik kan wel groot en sterk zijn, maar ik ben nou eenmaal liever klein..

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 120754) (1961)

Vrouw zoekt hetero dominante man (52 tot 63 jaar) uit Nederland voor R/L vriendschap

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Heb het al eens vaker gezegd. Tijdje weggeweest hier en lang niet subberig gevoeld, maar soms steekt het toch weer de kop op, dus... Kan me inmiddels best goed zelf vermaken, maar weet dat ik beter gedij met een goede domvriend. Iets over mezelf? Lastig te omschrijven. Ben een vrouw met veel facetten, waaronder ook leuke. Sensitief, soms impulsief al leer ik bij, heb humor, hou van stilte en van gezelligheid, van slap ouwehoeren en van zwaar filosofische gesprekken met een wijntje (en een sigaretje). Ben niet meer in voor een spelletje zonder dat er een vriendschaps/liefdesrelatie bij komt. Heb mijn vrijheid nodig, maar zoek ook verbinding en sturing. Ben van mezelf geen barbiepop, hou van makkelijke kleding. Wat niet wil zeggen dat ik me voor iemand niet een keer op kan tutten, maar hakken en nagellak zijn niet mijn dagelijkse kloffie:)

Wat zoekt de adverteerder?

Het moge duidelijk zijn dat ik een dominante man zoek, ongebonden en liefst een beetje in de buurt. Met beetje eq, iq en sq als het kan en enig psychologisch inzicht. Neig steeds meer richting Daddydom. Ik hou van een man die me ook met woorden "aan" kan. Het gaat om het subtiele. Ogen, een stem. En dan ook nog graag niet kaal en vooral iemand die ik in het dagelijks leven ook meesterlijk kan vinden. Ja, ik weet het, ik wil teveel, maar proberen mag toch?
Ben meer dan een lichaam met gaten. Als het je puur om seks te doen is, svp doorscrollen.

Wat kun je wel verwachten?

Verwacht met mij altijd het onverwachte. Zei zij stoer. Ik hou niet zo van verwachtingen. Eerlijkheid is wel belangrijk.

Wat kun je niet verwachten?

Oneerlijkheid. Maskers. Daar doe ik ook niet meer aan.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
5x aanbeveling
08-03-2019 16:21
08-03-2019 16:21
11-03-2019 13:44
437x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

285 Deelnemers op de site. 21612 Actieve deelnemers. 524 bezoekers.