Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Ik zoek een single kerel om een leuke (vaste) LAT relatie mee op te bouwen !

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 63225) (1960)

Vrouw zoekt hetero dominante man (50 tot 65 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hallo beste single mannen.
Deze opening komt van een kleine dame (1.60) die ondertussen een paar maatjes teveel heeft gekregen.
Dit komt door mijn bourgondische inslag, lekker koken, eten en drinken, veel mensen om me heen en uiteraard veel gezelligheid en veel lachen.
Kortom een Brabants prulleke die nu echt op zoek gaat naar een single man om samen leuke dingen te doen en alles uit het leven halen wat er in zit.

Zelf ben ik onafhankelijk, groot eigen huis wat van alle gemakken is voorzien, financieel zelfstandig en per juli dit jaar ook nog eens met de VUT ( jaja het bestaat nog).
Ik ben verantwoordelijk voor mijn 2 zoons, waarvan eentje (22 jaar) studeert en niet meer thuis woont, maar wel komt, en de ander (18 jaar) nog braaf elke avond z’n schoenen onder de tafel schuift en roept wat eten we vandaag.

Zo’n 10 jaar geleden ben ik gescheiden en heb mijzelf opnieuw uitgevonden en heb dus niet stilgezeten. Heb de BDSM leren ontdekken en ervaren als iets wat bij mij past en op gezette tijden heel leuk kan zijn. Hierin vind ik de rol van volger erg prettig en laat het initiatief graag over aan een echte crea bea die zijn fantasie aanspreekt om het voor ons beiden leuk te maken en te houden.

De relatie die ik zoek mag wat mij betreft bestaan uit een mix van diverse zaken, reizen, theater, bioscoop, stedentrips, eten, drinken, met vrienden en familie samen zijn, maar ook de eerder genoemde BDSM zaken en stevige en creatieve sex niet te vergeten.
Zeg maar een complete packages deal.

Graag bij voorkeur in een soort LAT relatie met respect voor ieders eigen leven, maar wel een aantal keren per maand invulling geven aan bovenstaande zaken.

Kortom ik wil mijn leven ( 58 jaar) weer compleet maken met behoud van mijn eigen identiteit en weet dat een mens er niet voor geschapen is om alleen door het leven te gaan.

Voor de heren die houden van slank en strak, ga gauw een deurtje verder, hier moet je rekening houden met klein en veel, die ook nog eens eigenwijs genoeg is om alleen maar te kiezen voor single heren die bij voorkeur niet roken.

Wat zoekt de adverteerder?

Dit wordt bijna een herhaling van bovenstaande, maar dan ff net anders.

Ik wil graag genieten van de leuke dingen in het leven en dan bij voorkeur niet meer alleen.

Daarvoor zoek ik een echte vent met balls & Brains en die beide goed weet te gebruiken.
Maar niet iemand die zonodig de Dominant uithangt of zich als Meester gedraagt of opstelt. Doe maar normaal dan is het al goed genoeg !

Tenslotte heb ik aardig zelfstandig mijn eigen boontjes leren doppen en ben en wil van niemand afhankelijk zijn.
Maar het zou al helpen wanneer ik zo een of twee keer in de maand een weekendje leuke dingen kan doen met een fijne kerel, die net als ik van BDSM houd en lekkere spelletjes niet uit de weg gaat!
En mocht het voor ons beiden echt helemaal leuk zijn...wie dan leeft wie dan zorgt en laat dan de dingen maar gebeuren. Zou helemaal te gek zijn.

En ja een fijne kerel wat is dat voor mij... een normale vent, maar bovenal iemand die over voldoende humor beschikt om mij te kunnen laten lachen, die over veel fantasie beschikt en fijn pervers kan zijn.
Een echte crea-bea dus, bij voorkeur met ervaring en die een beetje tegengas kan waarderen,en dit dan niet als een aanval ziet !

Maar ook eentje waar ik gewoon mee over straat kan lopen of ergens een hapje mee kan eten, een museum kan bezoeken, een film kan bekijken ,weekendje weg.
Iemand die het verschil kent en respecteert tussen ons spel en het gewone dagelijkse leven.

Ervaring in deze is dus wel een must en single zijn is een keiharde voorwaarde. Daarnaast knap ik meteen af op onverzorgd zijn in de ruimste zin van het woord.

Ten slotte, ik woon in de regio Tilburg en zou het prettig vinden om geen gekke afstanden te moeten overbruggen om iemand een keertje te zien.
Uren in de auto zitten om een kerel te ontmoeten heb ik ondertussen ook achter me gelaten.

Ik weet dat ik veel vraag, maar voor minder doe ik het echt niet, en aub laten gelukszoekers ( alleen sex en BDSM) geen moeite doen.
Dit kost zoveel negatieve energie!!!

Wat kun je wel verwachten?

Een volstrekt open minded meisje, een lachebekje en een echt knuffeldier !
Iemand die ondertussen weet waar Abraham de mosterd vandaan haalt en het meeste wel heeft meegemaakt en vele dingen daarvan leuk vindt.
Iemand die het verschil kent en respecteert tussen spel en het gewone dagelijkse leven.
Iemand die normaliter dienstbaar maar niet ondergeschikt is.
Iemand die van nature zorgzaam is en graag mensen het naar de zin wil maken.

Seks met leuke en perverse spelletjes met de juiste persoon heel erg kan waarderen.Gewoon is zo gauw saai!
In het BDSM spel graag volgt en bij de juiste persoon overal in in mee gaat, maar soms ook zelf wel sadistische trekjes kan vertonen.
Kortom het is en blijft een spel, van vaak geven en soms nemen.

Iemand die graag veel contact wil hebben om samen vele dingen te kunnen delen.

Wat kun je niet verwachten?

Puppet on a string.
Iemand die als een deurmatje behandeld wil worden.
Iemand die op afroep beschikbaar is.

Mijn grote voorkeur gaat uit naar NIET rokers !

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
10x aanbeveling
13-03-2019 06:33
13-03-2019 06:34
00-00-0000 00:00
342x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

194 Deelnemers op de site. 21623 Actieve deelnemers. 335 bezoekers.