Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

If the sun refused to shine, I would still be loving you

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 121989) (1976)

Man zoekt onderdanige vrouw (25 tot 45 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Carpe Diem | Nosce te Ipsum

Heb je wel eens een leverworst gewonnen?

Zorgzaam, loyaal, eerlijk, rustig, oprecht, open minded, nerd ๐Ÿ––๐Ÿป, koken, Jack Daniels, empathisch, meditatie (beginner), rock and roll/(punk)rock, fifties, Netflix, honkbal kijken, ๐ŸŽฎ, knuffelbeer, Londen โค๏ธ, 1,90 m., wielrennen (als het mooi weer is ๐Ÿ˜), soms wat eigenwijs, pragmatisch, jong van geest.

Zomaar wat begrippen die mij omschrijven. Ik ben 42 jaar, woon in Noord-Holland. Humor is voor mij heel belangrijk. En dan eigenlijk vooral het leven niet tรจ serieus nemen. Ik leef in het hier en nu, met het zicht naar de toekomst. Niet naar het verleden. Leer van het verleden, maar leef er niet in.

Als D al wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren, maar wil nog veel meer leren en ontdekken. Samen kijken hoe ver we willen en kunnen gaan. Samen naar subspace en weer veilig terugkomen.

Wat zoekt de adverteerder?

Een ongebonden sub tussen de 25 en 45 jaar om samen niet alleen een Ds-relatie op te bouwen, maar zeker ook een liefdes(LAT)relatie. Ik ben op zoek naar het totaalplaatje. Iemand om het leven mee te delen en samen op ontdekking te gaan in de wereld van BDSM. Ik zoek iemand die zich volledig aan mij over wil geven in de Ds-relatie. Daarbuiten genieten van elkaar en leuke dingen doen. Iemand die, als ze niet geslagen wordt ๐Ÿ˜, houdt van knuffelen en kriebelen.

Us against the world, baby!

Wat kun je wel verwachten?

Een D die je kan vertrouwen, die jou respecteert en lief zal hebben. Ik zal je nooit veroordelen om wie je bent of wat je denkt of wil. In de liefdesrelatie gelijkwaardig, in de Ds-relatie ben je van mij. My Queen by day, my Slut by night. Mag ook overdag natuurlijk ๐Ÿ˜‰, maar je snapt het idee. Sex (liefdevol of juist niet) is belangrijk, maar voor mij is de mentale bevrediging net zo belangrijk. Voor ons allebei.

Ik ben wel een voorstander van elkaar snel ontmoeten i.p.v. eindeloos mailen of whatsappen. In levende lijve merk je toch sneller of er de klik is die nodig is voor een relatie. In welke vorm dan ook.

Zie mijn checklist voor de dingen die ik graag zou willen en waar ik al ervaring mee heb. Hierbij de opmerking: veel is bespreekbaar. Zolang er van te voren goede afspraken worden gemaakt over wat wel en niet kan. Ik zal dat te allen tijde respecteren.

Wat kun je niet verwachten?

Zeker geen plas- en poepsex.
Geen naalden, mutilatie of andere extremiteiten.
Geen drugs.
Zie hier ook verder mijn checklist. Waar NEE bij staat is ook echt NEE.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
13-03-2019 15:51
14-03-2019 11:20
16-03-2019 18:07
47x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

195 Deelnemers op de site. 21513 Actieve deelnemers. 170 bezoekers.