Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

fitte, sportieve man zoekt dominante vrouw voor regelmatig bdsm-contact

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 114920) (1979)

Man zoekt hetero dominante vrouw (32 tot 55 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hoi, ik ben Youri. Ik ben een sportieve, goedverzorgde man die in het dagelijks leven stevig in zijn schoenen staat. Ik ben goed opgeleid en heb een veeleisende baan heeft. Toch vind ik het enorm opwindend om het bdsm-spel te spelen en de controle uit handen te geven. Ik heb ervaring met vastgebonden worden, blinddoeken, mind games, straf krijgen, gehoorzamen, en plezieren. En ik zou heel graag nog veel meer willen ontdekken en uitproberen. Dus ik ben op zoek naar een leuke, goedverzorgde, dominante vrouw voor vast spelcontact.

Ik heb een aantal jaren een vaste bdsm-partner gehad, maar nadat zij twee jaar geleden emigreerde, heb ik het bdsm-spel helaas niet meer beleefd. De laatste tijd besef ik dat ik er enorm behoeft aan heb en eigenlijk niet zonder kan. Maarja.. bdsm is nou eenmaal niet een onderwerp waar je het snel met andere mensen over hebt, dus is het lastig om iemand te vinden waarmee ik verder kan experimenteren op dit gebied...

Wie weet via deze weg.

Wat zoekt de adverteerder?

Een leuke, goedverzorgde, dominante vrouw. Een ruimdenkende vrouw die er van geniet om samen met haar sub te spelen. Iemand die weet wat ze wil en die duidelijk laat blijken dat Zij de touwtjes in handen heeft. Iemand die samen met mij wil experimenteren en geniet van het onderlinge spanningsveld tijdens het spel. En met een beetje humor graag.

Ik zoek een vrouw die de balans kan houden tussen domineren, afdwingen, gebruiken en incidenteel vernederen enerzijds, en het spel met respect spelen anderzijds.

Wat kun je wel verwachten?

Ik wil aanvankelijk niet overhaast beginnen. Laten we elkaar eerst eens ontmoeten en een lekker wijntje drinken om elkaar te leren kennen. Als we merken dat er een goeie klik is, en we het spel uiteindelijk gaan spelen, bouw ik het graag rustig en geleidelijk op, om uiteindelijk wel de grenzen op te zoeken.

Wat kun je niet verwachten?

Extreme spelvormen, scat, extreme straffen, spelen in het openbaar. Verder vind ik het belangrijk om elkaars grenzen te kennen en deze te respecteren. Maar ik ben zeker bereid om binnen deze grenzen de randen op te zoeken..

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
aanbeveling
14-03-2019 21:04
14-03-2019 21:04
22-03-2019 19:30
114x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

160 Deelnemers op de site. 21635 Actieve deelnemers. 302 bezoekers.