Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Leuke sub te gebruiken door kinky Lady, Dominante vrouw voor genot en plezier.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 68021) (1961)

Man zoekt dominante stel (40 tot 65 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Leuke speelslaaf/sub vol passie en humor .56 jaar , 1m78 en blauwe kijkers. Geen bril, baard of snor en rookt niet. Altijd netje glad geschoren. Hoffelijk , ,goede manieren en dienstbaar. Een goed verzorgd lichaam..zie foto. Hygiëne, safe, en discretie staan op nummer 1. Hou van Femdom in stijl en klasse..heb een fetisj voor nylonkousen en highheels. Zoek geen vaste relatie maar een vrouw die graag af en toe een man wil om zich mee te vermaken. U houd van plagen ? ..met bondage, spanking, cbt, tepel spel en ... wat u ingeeft . U geniet om een man te horen kreunen ? En te laten voelen wie de baas is.. en dit in het belang van u eigen genot en plezier. Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een echte Lady die net als ik een leuk speelcontact zoekt. Een vrouw die vertrouwen en hygiene hoog in haar lijstje heeft staan. Die er echt van kan genieten om haar slaaf tot het uiterste te laten gaan. Hem te domineren, teasen met cbt en tepelspel en te gebruiken voor (eigen) plezier en genot. Het leuk vind om te spelen met bondage.
Mij tot u eigen huisslet te maken en genieten van het gekreun als u mij gebonden met mondknevel over u knie zijn billen flink rood laat kleuren. Of vast gebonden over tafel bespeeld met plug of voorbinddildo.
Samen grenzen verleggen en nieuwe te ontdekken.
Ik rook niet en hoop dat u dat ook niet doet.

Wat kun je wel verwachten?

Een man met goed libido, gewillig, gehoorzaam, onderdanig en een passie en de wens om een U als Meesteres te mogen dienen en te plezieren. Voor de buiten wereld een leuke en gezellige sub met humor , maar bij u ben ik graag u geile speelslaaf en slet.
Ook voor Lady's of Meesteressen avond beschikbaar .
Ben voor teasen en pleasen met lust en genot.
Anaal nog maagd maar daar weet u vast wel raad mee.
Oké plugje niet mee gerekend :-)
Ps
Mochten er nou toch nog een spel foutjes in de tekst zitten ? , dan kunt u dit met gepaste straf laten merken. Bent u een ervaren Dominante vrouw die gewoon eens uit de band wil springen met een nieuw speeltje ? Gewoon reageren hoor...
Ben voor veel in en wil veel uitproberen.. zal niet meteen de perfecte sub/slaaf zijn maar dat vind u vast niet erg maar ziet u een uitdaging.

Wat kun je niet verwachten?

iemand die zijn afspraken niet na komt, Een sub voor extreme dingen zoals naalden extreme pijn en blijvend letsel.
24/7 relatie

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

14-03-2019 22:36
14-03-2019 22:36
16-03-2019 06:16
10x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

196 Deelnemers op de site. 21513 Actieve deelnemers. 82 bezoekers.