Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Switch zoekt speelpartner die net als ik van het leven geniet.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 76542) (1988)

Man zoekt vrouw (18 tot 45 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

DAAG JULLIE UIT DAMES.

Ik ben dus Switch Eddy. 30 jaar blond haar blauwe ogen 190 cm groot en 95 kg. Ik doe nu ongeveer 9 jaar aan bdsm. Met momenten dat ik heel actief ben geweest en veel minder actief. Eerst was ik altijd Dominant, maar de laatste maanden ben er ook achter gekomen dat ik zeker een onderdanige kant heb. Ik ben een serieuze jonge man, die naast bdsm ook van gezelligheid houdt, sociaal is en van uitdagingen houdt. Ik hou van het totale plaatje bdsm. Namelijk lust, pijn, vernedering, bondage en mindplay.

Ik sta dus open voor een Dame om samen mee de wereld van bdsm te ontdekken. Een dame die serieus is en met wie ik ook een gesprek kan voeren. Die ook naast bdsm verder iets wil opbouwen en samen ook leuke dingen wil doen.

Verder hou ik van muziek, sport en series kijken. Ik vind het ook leuk om andere leuke dingen te doen. Zoals een leuk dagje weg en uit eten te gaan.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik sta dus open voor een contact met een Dame om samen mee te ontdekken. Samen een bdsm ontdekkings tocht aan te gaan, waarin wederzijds respect hoog in het vaandel staat. Een dame die ook open staat om naar bdsm Munches te gaan of misschien zelfs ooit naar speelfeestjes te gaan. Maar ook in is voor een leuk dagje weg, weekendje weg of een hapje eten samen.

Wat kun je wel verwachten?

Je kan een serieus persoon verwachten. Een man die wil ontdekken en open staat voor nieuwe dingen. Die zeker goed weet wat hij wel of niet wil. Een man wanneer die weet dat hij de ander kan vertrouwen, zorgzaam is en voor de ander klaar staat. In mijn sub kant kan ik heel onderdanig zijn, maar ik blijf een mens. Dus ik weet nogmaals heel goed wat ik wel wil en niet wil. Als Dom kan ik zeker ook streng zijn, maar wel rechtvaardig en altijd goed nadenkend en zorgzaam voor de sub. Verder ben ik dus iemand die van uitdagingen houdt en nieuwe dingen wil ontdekken.

Wat kun je niet verwachten?

Wat je niet kunt verwachten bij mij is, oneerlijkheid, laksheid en dat het saai wordt. Ik ben een persoon die van eerlijkheid houdt. Dat verwacht ik ook van de ander. Saai. Dat woord ken ik niet. Het leven is een feestje, elke dag weer namelijk. Hangt er namelijk van af wat je er mee doet.

Dus nogmaals Dames wie durft.

Groetjes van kleinbaasje.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

14-03-2019 22:41
14-03-2019 22:41
00-00-0000 00:00
28x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

232 Deelnemers op de site. 21518 Actieve deelnemers. 322 bezoekers.