Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Zoekt sub (v) als extra spelpartner, mindplay, opdrachten, spanking, bondage

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 69354) (1967)

Stel zoekt biseks onderdanige vrouw (22 tot 55 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Van nature Dominante man, ondernemer, 52 jaar. Ik leid je en laat je je wildste fantasieën beleven, intens genot ontdekken, fysiek en mentaal. Ik ben lang, slank, blond en sportief, woonachtig in de regio Utrecht.

Ik ben ondernemer/DGA, universitair niveau. Samen met mijn vaste spelpartner (sub en levenspartner) zijn wij actieve bdsm beoefenaars, ook 24/7. Ik zoek een onderdanige vrouw 22-52 jaar oud, die samen met ons deze extra dimensie wilt ontdekken. Ik houd van regels en protocollen en het geven van opdrachten. Houd je je daar niet aan of voer je je opdrachten niet goed of niet op tijd uit? ...

Wat zoekt de adverteerder?

Mijn sub (vrouw) en ik zoeken een vast contact met een vrouwelijke sub tussen 22 en 52 jaar. Slank/normaal postuur en goed verzorgd.

Zonder taboes je grenzen verkennen en nieuwe intense ervaringen zal ontdekken en zul je met mijn vaste sub een extra dimensie toe te voegen. Uiteraard vanuit respect, veiligheid en discretie. Spannend hoe een en ander zich zal gaan ontwikkelen :-)

xxMeesterJR en sub anne

Wat kun je wel verwachten?

Discretie en vertrouwen en dat jij samen met mij je grenzen bepaalt en dat we gaandeweg nieuwe dimensies ontdekken en ervaren. Dominatie... nee, ik hoef niet te schreeuwen mijn verbale en non verbale communicatie is dwingend van zichzelf

En vooral intens genieten... Ik ben ook toegankelijk, vriendelijk en zorgzaam én van nature dominant. Mijn vaste sub anne is bischierig en ziet ernaar uit om samen stap voor stap te ontdekken waar de behoeftes en de grenzen liggen, zonder taboes. Jullie Meester leidt, stelt regels en protocollen op, geeft opdrachten en zal straffen en belonen.

xxJR

Wat kun je niet verwachten?

Dit is een lastige want op voorhand sluit ik niet veel uit. Het is een dynamisch proces waarin het een en ander telkens ontwikkeld. Op deze wijze ontdekken we telkens weer nieuwe thema's en gebeurtenissen.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
15-03-2019 11:24
15-03-2019 11:24
17-03-2019 12:50
44x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

195 Deelnemers op de site. 21513 Actieve deelnemers. 171 bezoekers.