Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Spontane, zelfstandige meid zoekt een man die haar aankan!

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 117052) (1994)

Vrouw zoekt hetero dominante man (25 tot 32 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik bied... mezelf – alles of niets! Een 25-jarige vrouw van 1.67m met een normaal tot ietsjes rondig figuur. Ik heb blond halflang haar en blauwe ogen. In het Zuiden van het land ben ik geboren en opgegroeid. Sinds de start van mijn studie ben ik woonachtig in Rotterdam en inmiddels ben ik bijna afgestudeerd en heb ik een full-time baan in de IT. Buiten mijn carrière houd ik me graag bezig met muziek, dans en de mensen om me heen. Daarnaast ben ik een liefhebber van communicatie, taal en woordgrapjes.

Mijn vrienden omschrijven me vaker als sociaal sterk, open-minded, positief, betrouwbaar, empathisch en dienstbaar. Dat laatste laat me altijd grinniken - if they only knew! Ik ben zelfstandig en heb mijn leven op een gestructureerd chaotische wijze onder controle. Hoe slecht ik ben in kiezen, zo goed ben ik in organiseren.

In de slaapkamer laat ik mijn regel- en organisatiedrang graag los. Het genot zit voor mij in het loslaten van controle. Op welke manier dat is, vind ik minder belangrijk. Ik pas me gemakkelijk aan en vind veel leuk (denk aan bondage, spanking of vernedering). Ik ben niet vies van iets harder spel en BDSM is voor mij onlosmakelijk verbonden met seks.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek… jou – alles of niets! Een man tussen de 25 en 32 jaar oud, bij voorkeur lang en ietwat gespierd (zodat jij mij eerder verplettert dan ik jou). Het liefst woon je in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant of Limburg, maar als dat niet zo is mag je ook reageren. Je hebt een sterke persoonlijkheid, maar je vindt het ook niet erg als ik mijn mening geef en af en toe tegengas bied (want dat doe ik). Je bent minstens zo zelfstandig is als ik, je snapt het leven en je vindt het leuk om daarover interessante discussies op niveau te voeren. Je bent geïnteresseerd in mij, mijn dag, mijn gevoelens en mijn leven. Ik kan jou uiteindelijk meenemen op vakantie of naar mijn ouders en vrienden.

Daarnaast kun jij me met een blik laten blozen. Je bent dominant in de slaapkamer, maar houdt minstens zoveel van knuffelen en intimiteit. Het is okee (en zelfs fijn) als je ook vanilla seks waardeert, of als je graag op zijn tijd switcht. Elkaar pleasen en het samen ontdekken van elkaars wensen en interesses staat in de slaapkamer centraal.

Wat kun je wel verwachten?

Een leuke vrouw die betrokken bij en geïnteresseerd is in de juiste man. Iemand die sociaal sterk is, goed en open communiceert en dat ook van iemand anders verwacht. Ik vind het niet erg om muurtjes af te breken en accepteer veel, maar ik heb een hekel aan leugens of halve waarheden.

Wat kun je niet verwachten?

Dat je in dit vakje een lijstje met negativiteit gaat vinden.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

4x aanbeveling
15-03-2019 18:15
15-03-2019 18:15
00-00-0000 00:00
412x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

293 Deelnemers op de site. 21516 Actieve deelnemers. 327 bezoekers.