Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Ik zoek geen D!!! ... of toch wel? ...

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 1429) (1974)

Vrouw zoekt hetero dominante man (30 tot 55 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hallo, ik ben Ellen. Ik ben een sub met een mooi, rond rubenslijf en ondeugende blik in de ogen. Ik ben intelligent, rustig, perfectionistisch, vrolijk, open, eerlijk, communicatief vaardig, nieuwsgierig, soms wat verlegen en stil, soms uitbundig en bijdehand…

Het was wel even twijfelen, of ik deze advertentie nou wel of niet zou zetten. Heb ik eigenlijk überhaupt wel eens succes gehad met een advertentie? Volgens mij niet…
De laatste advertentie hier was alweer van acht jaar geleden. En ondanks dat het een aantal reacties opleverde, weet ik nog dat het niet echt succesvol was. De verhalen van anderen zijn ook niet heel erg hoopgevend. Maar moet ik je daardoor laten tegenhouden? Je weet het tenslotte nooit…

Wat zoekt de adverteerder?

Was dat maar zo simpel, want ik weet eigenlijk helemaal niet zo goed wat ik zoek. In het kort kom ik niet verder dan een dominante man die bdsm vanuit zijn gevoel beleeft. Ik weet het, dat is wat vaag. Misschien in fetlife-termen dan: een sadistische daddy met iets (mag ook wel iets meer) van een primal kant. Maar dan wel eentje die zijn eigen regels maakt en niet de regels van hoe het hoort volgt. Of eigenlijk, eentje die helemaal niet doet aan regels, maar die gewoon uitgaat van wat goed is en goed voelt. Eentje die bijvoorbeeld snapt dat respect niet zit in de aanspreekvorm… Nog steeds vaag? Jeetje… eh… een enorm leuke en intelligente D, die niet te oud is, die mij de baas kan (zowel fysiek als mentaal) en die snapt dat je mij niet vangt door me in een kooitje te stoppen.
Enneh, het is geen probleem als je een relatie hebt, maar dan wel graag een relatie waarbij de partner op de hoogte is van je activiteiten er buiten.

Wat kun je wel verwachten?

Nou, een mooie uitstraling, een gulle lach en enorme pretogen. Ik ben af en toe een tikje ondeugend, bijdehand zo je wilt en niet zo snel onder de indruk. En dat dan op een spontane manier, waarbij ik me amper druk maak om de gevolgen van dat gedrag, tot het moment dat het al te laat is. Niet dat het wat uitmaakt, want ik laat me er toch niet door tegenhouden. Daar staat tegenover dat ik echt enorm lief ben (of kan zijn in ieder geval) en echt heel hard mijn best doe om alles goed te doen.
Mijn interesses zijn breed, ook binnen de bdsm. Inmiddels weet ik dat er bij de juiste D weinig grenzen overblijven, maar er wel altijd dingen zijn die eng blijven. Ik kan prima uit de voeten met de lustgerichte kant. En om met de woorden van een vriend te spreken: mijn billen zijn wat kleinzerig, maar mijn rug compenseert dat ruimschoots.
Ik heb weinig ervaring met touwtjes, maar dat smaakt absoluut naar meer. En ondanks dat het soms lijkt alsof ik de wereld aan ervaring heb, weet ik dat er nog enorm veel te ontdekken is.

Wat goed is om te weten voor je reageert:
Mijn bdsm-leven speelt zich niet alleen af binnen de vertrouwde omgeving van de slaapkamer (of, zo je wilt, het huis of de hotelkamer.) Ik vind het leuk om naar (speel)feestjes te gaan. Ik organiseer een munch en ik vind het ook leuk om naar andere munches toe te gaan. En een groot deel van mijn vrienden- en kennissenkring bestaat uit bdsm-ers.
Ik ben er niet het type voor om mij fysiek of mentaal te beperken tot één relatie, het is dus ook niet zo gek dat ik een open relatie met mijn echtgenoot heb. Ik ben vrij in mijn gedrag richting mijn vrienden, er wordt heel wat geknuffeld en gezoend. En ik vind het prettig om de vrijheid te hebben daarin ook verder te gaan dan alleen zoenen en knuffelen en om op dat vlak ook nieuwe mensen te leren kennen. Dat wil dan overigens weer niet zeggen dat ik maar met alles en iedereen het bed in duik of me maar door alles en iedereen laat meppen. En het betekent ook niet dat ik er niet met je over in gesprek ga en geen rekening ga houden met jouw gevoelens.
Ik ben niet altijd even makkelijk en ik heb af en toe rare kronkels in mijn hoofd die rationeel absoluut niet te verklaren zijn.

Wat kun je niet verwachten?

Ik sta niet continu tot je beschikking, ook al zal het af en toe wel zo lijken. Mijn gezin en werk mogen er niet onder lijden.
Het leven bestaat uit meer dan alleen bdsm en koffie drinken met al dan niet leuke D's, verwacht dus niet dat ik na een of twee berichtjes gelijk iets afspreek. Ik leer iemand liever eerst online wat beter kennen.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
10x aanbeveling
15-03-2019 18:42
15-03-2019 18:42
00-00-0000 00:00
479x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

307 Deelnemers op de site. 21612 Actieve deelnemers. 527 bezoekers.