Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Waar is dat ene meisje toch...?

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106115) (1994)

Man zoekt onderdanige vrouw (18 tot 40 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ken je dat die jongetjes van vroeger in de klas die altijd vooraan staan, alles willen bepalen, altijd grappig willen doen, altijd de teams willen samen stellen met gym? That was me. Ik heb altijd al de dominantie in mij gehad. Een natuurlijke dominant om het maar even zo te verwoorden.

Waarbij dit stopte voor veel op latere leeftijd, zette dit bij gewoon door. Tot op heden. Ik merk het op mijn werk, in mijn vriendengroep. Toch mis ik het in mijn privéleven nog steeds. Vandaar deze advertentie uiteraard.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met BDSM voelde dat als thuiskomen. Direct de rol als Dom uiteraard. Hier ben ik dan ook langzaam door vallen en opstaan ingerold. Als veel mogen ontdekken en meemaken. Alleen waar is dat ene meisje, dat ene onderdanige meisje waar ik een mooie band mee kan opbouwen en een mooie (BDSM)relatie mee aan kan gaan? Misschien ben jij het wel.

Wat zoekt de adverteerder?

Iemand die maatje xs heeft, veel geld heeft en niet gierig is, liefst een model... Grapje natuurlijk. Dit is wat ik tegenwoordig vaak lees.

Ik ben opzoek naar die ene dame waarbij de klik/spanning sterk aanwezig is. Iemand die onderdanige gevoelens heeft en graag de touwtjes uit handen geeft en vertrouwen heeft in mijn leiding. Hiermee bedoel ik niet dat je geen eigen mening mag hebben of niks mag doen zonder mijn toestemming... Laat dat duidelijk zijn ;). Ik zoek een passievolle vrouw met humor en een sterk karakter (leuk om in bed op haar plaats te zetten). Nu we het toch over 'in bed' hebben. Qua seks neem ik graag de leiding en laat ik dat ook graag duidelijk merken wie er 'de baas' is. Hierbij ook met bondage, speeltjes enz. Ik kan mijn ervaringen allemaal vertellen maar dat doe ik liever persoonlijk ;).

Wat kun je wel verwachten?

Als je met mij in contact zou willen komen dan kan je verwachten dat ik je graag zou willen leren kennen als persoon. Kijken of de klik er is en mocht die er zijn kan je ook verwachten dat ik je op een date vraag ;).

Verder zou ik het leuk vinden als je ook opzoek bent naar een (BDSM) relatie. Ik ben zelf erg openminded en snel enthousiast over dingen. Ik wil altijd veel uitproberen.

Wat kun je niet verwachten?

Geen 24/7 slavery, vernedering iets... Heb het al druk genoeg.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
aanbeveling
15-03-2019 22:38
15-03-2019 22:38
00-00-0000 00:00
68x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

298 Deelnemers op de site. 21516 Actieve deelnemers. 292 bezoekers.