Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Spanning, Liefde, Humor en Vertrouwen

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 85273) (1994)

Man zoekt onderdanige vrouw (18 tot 28 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Blijft altijd lastig om jezelf te omschrijven.

Mijn naam is Jasper, 24 jaar, woon in Alkmaar en heb een uitdagende baan in de staalindustrie. Inmiddels ben ik al weer zo'n 6 jaar actief binnen de wondere wereld van BDSM.

Mijn vrije tijd besteed ik graag een filmpje in de bioscoop, lekker biertje, goede serie, of reizen. Krijg van andere altijd te horen dat ze mij eerlijk vinden, behulpzaam, eigenwijs en niet op mijn mondje gevallen.

Ik heb 4 jaar lang de rol als sub mogen vervullen, maar ben zins enige tijd meer de rol als dom gaan uitoefenen. Kan niet zeggen dat ik 100% dominant ben, maar dat is iets wat per persoon verschilt.

Wat zoekt de adverteerder?

Wat ik zoek is een vrouw voor vast contact. In het perfecte plaatje zou het later uitgroeien tot een mooie liefdes relatie waar bdsm een rol in speelt. Maar ook iemand om leuke dingen mee te doen, een goed gesprek kan voeren, filmpje kijken of lekker een hapje mee kan eten. Dit is natuurlijk nog erg ver weg, dus laten we beginnen met een leuk gesprek en een lekker drankje.

Of je ervaring hebt maak niet zo veel uit, niemand is hiermee geboren. En zeg nou zelf, nieuwe dingen ervaren is toch hartstikke leuk.

Qua uiterlijk heb ik niet echt voorkeuren, vind het karakter en de klik veel belangrijker. Wel moet je natuurlijk goed verzorgd en hygiƫnisch zijn. Ben je lief, zorgzaam, nieuwsgierig, iets wat verlegen, een doorzetter, trouw en respectvol. Dan heb je zeker mijn aandacht.

Voor de leeftijd heb ik het liefst niet meer als 10 jaar verschil. Echter is leeftijd maar een getal, dus bij een leuke klik is alles mogelijk.

Wat kun je wel verwachten?

Ben speels en experimenteel. Heb respect voor iemand zijn grenzen maar zal deze wel opzoeken, misschien zelf wel verleggen. Dit gebeurt natuurlijk wel in goed overleg.
Vertrouwen is iets wat ik erg belangrijk vind maar wat natuurlijk niet 1 2 3 is opgebouwd. Het moet verdient worden, en dat is logisch.

Als het vertrouwen eenmaal aanwezig is zal ik vol voor je gaan en er altijd voor je zijn. Ik zal goed voor je zorgen maar verwacht dat ook van jou.

Met bdsm gaan pijn en lust altijd samen. Ik zal je pijn doen, straffen maar ook laten sidderen van genot.

Bdsm is iets wat altijd aanwezig is. Niet direct op de voorgrond als een 24/7. Wel is het iets waar ik absoluut voor opensta.

Voor alle Do's & Don't verwijs ik je graag door naar mijn checklist. Hope you like it:)

Wat kun je niet verwachten?

Poep, bloed, blijvend letsel, beetje het gebruikelijke

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
07-04-2019 13:12
07-04-2019 13:11
14-04-2019 11:38
45x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

226 Deelnemers op de site. 21590 Actieve deelnemers. 329 bezoekers.