Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Partner in crime gezocht!

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 118827) (1994)

Vrouw zoekt hetero dominante man (25 tot 40 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Als dit niet BDSM-zaken zou zijn maar een vanilla datingsite, zou ik een verhaaltje over mezelf typen met ongeveer de volgende strekking:
Ik ben een 24-jarig, meestal lief (maar soms ook niet) meisje uit het zuiden van het land, Brabant om precies te zijn. Vrolijkheid en enthousiasme voeren bij mij vaak de boventoon (vroege ochtenden daargelaten): ondanks mijn 24 jaar ben ik nog regelmatig net zo excited als vroeger op de avond voor mijn verjaardagsfeestje. Niet op mijn mondje gevallen en niet bang om te zeggen waar het op staat! In mijn dagelijks leven heb ik een verantwoordelijke baan waar ik mega veel plezier en voldoening uithaal. Tel daar een fijn huisje en leuke vrienden bij op, en je hebt een happy me!
Bovenstaande geeft de indruk van een opgewekt meisje dat haar leven goed voor elkaar heeft. En voor het grootste gedeelte is dat ook zeker waar! Maar. Ik ben een ui. Surprise! Ik heb meerdere lagen :)
Er mist namelijk iets, of beter gezegd, iemand. Onder mijn extraverte, ‘alles-onder-controle’-buitenkant zit namelijk een meisje dat eindeloos kan nadenken over dingen, zich zorgen kan maken of alles wel goed zal gaan, kan twijfelen wat nu de juiste beslissing is. Dat meisje heeft behoefte aan iemand bij wie ze zich klein kan voelen. Iemand die met één hand in haar nek die onrust laat wegzakken, waardoor het denken even helemaal stopt. BDSM is voor mij allereerst een mentale connectie; iemand die in mijn hoofd kruipt en me altijd een stap vooruit is. Voor wie structuur en richting geven natuurlijk voelt, niet alleen in de slaapkamer maar juist ook daarbuiten. Dit hoeft er niet mega dik bovenop te liggen, maar is op de achtergrond toch altijd sluimerend aanwezig. Iemand die de controle stevig in handen houdt en niet bang is om te nemen wat van hem is. Omdat ik een tíkje controlebehoeftig van aard ben, vind ik het niet altijd heel makkelijk (en soms doodeng) om die controle los te laten. Maar áls je me zo ver hebt, kan ik je ook heel veel geven.

Wat zoekt de adverteerder?

Waar ik naar op zoek ben is die ene bijzondere connectie. Ik ben niet op zoek naar contacten die uitgaan van puur speelcontact: hoewel je natuurlijk nooit van tevoren weet hoe dingen zullen lopen zoek ik iemand die in ieder geval openstaat voor de mogelijkheid van een vaste D/s +vanilla relatie. Hoewel onderstaande zeker geen eisenlijst is, zijn er wel een aantal dingen die ik in mijn hoofd heb. Mijn partner in crime is idealiter:

* Een leuk persoon! (Oké dat is wel een eis)
* Intelligent
* Ongebonden
* Ervaren in BDSM
* Zelfverzekerd in zijn dominantie, hoeft daar niet meer iets in te bewijzen
* Tussen 25 en 38 jaar oud
* Aantrekkelijk
* Streng doch zorgzaam

Wat kun je wel verwachten?

Een leuk gesprek! Ik hou van gezelligheid en steek er graag energie in om iemand beter te leren kennen. Als het klikt vind ik bellen ook altijd fijn. En laten we dan vooral een drankje gaan doen (:

Wat kun je niet verwachten?

Iemand die over zich heen laat lopen. Mijn onderdanigheid is niet iets dat ik zomaar aan jan en alleman geef, ik kan het dan ook niet waarderen als je daar in je eerste bericht al vanuit gaat.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
8x aanbeveling
14-04-2019 01:25
14-04-2019 01:24
15-04-2019 00:53
725x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

228 Deelnemers op de site. 21590 Actieve deelnemers. 320 bezoekers.