Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Lief voor elkaar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 116970) (1968)

Man zoekt hetero switchvrouw (30 tot 60 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

mijn naam zegt het al, ik ben een echte knuffeldoos.
ik wil nabij zijn, aanraken, een aai geven in het voorbij lopen..
knuffels uitdelen en krijgen, close zijn.
hand in hand de boodschappen doen!

gewoon, samen zijn.
heel burgerlijk en heel kneuterig.
gezellig.

maar ik ben niet erg bezitterig.
wel een woest beschermer als iemand aan de mijnen komt.
ben ook niet echt een bezig bijtje.
maar wat ik doe doe ik met volle overgave en zo goed als ik het kan.

ben niet erg sterk, maar heb wel veel kracht.
ben een overlever en een levensgenieter.
hou van huisje boompje beestje(s!)
maar wil ook ooit nog eens de hele wereld gaan verkennen en al die mooie plekken van TV in het echt zien.
of gewoon, het parkje in de wijk.

ik vind het leven helemaal geweldig en ook al vind ik de maatschappij niet altijd even mooi, er leven heel veel mooie mensen in en dan doet al dat "grote gedoe" er niet meer toe.

ik droom van een leuk klein huisje ergens in de rust met een flinke tuin en liefst met viswater grenzend aan de tuin. maar daar wil ik niet alleen gaan wonen! dat wil ik samen doen. mijn kids zijn over een paar jaar de deur uit en dan heb ik dit grote geval niet meer nodig. en alhoewel ik gek op m'n jongens ben, kijk ik er wel naar uit.

Wat zoekt de adverteerder?

wat ik zoek? iemand om die toekomst mee te delen!

een lieve leuke gekke gewone huiselijke knuffelige eerlijke warme vrouw waar ik samen mee oud kan worden. een vrije geest die zo langzaamaan net als ik wel een beetje genoeg heeft rond gedwarreld en wel een beetje toe is aan vertragen, versimpelen en wortelen.

lekker met z'n twee gezellig kneuterig settelen.

maar dan wel met een flinke kast met speeltjes en fijne lekkere dingetjes om elkaar mee te verwennen in de slaapkamer! niet vastgeroest in rollen en naampjes maar elkaar geven wat we beiden nodig hebben en/of naar verlangen. twee Switchen die zich allebei op elkaar kunnen uitleven en aan elkaar kunnen geven.

je uiterlijk vind ik niet zo belangrijk... het gaat niet om oog- of haarkleur, of er glaasjes voor zitten of een krul erin en als je klein bent is dat oké en als je groot bent ook, zolang je maar goed voor jezelf zorgt en, tsja dat dan weer wel... niet te zwaar bent. en da's niet omdat ik niet van gezette vrouwen kan houden maar omdat ik niet sterk genoeg ben om een zware vrouw te redderen als dat nodig zou zijn. ik wil je (letterlijk) zelf op kunnen rapen als je valt.

afkomst of huidskleur zegt me ook al niks... zolang we maar met elkaar kunnen communiceren. (ik spreek ook een heel aardig mondje Engels)

wees alleen ajb niet al te rechts... dan wordt het echt nooit wat.

Wat kun je wel verwachten?

ik ben niet iemand die uren wil chatten en hele boeken vol mailen en van lang bellen krijg ik kramp in m'n hand... ik wil graag weten met wie ik praat en zou je liefst zo snel als jij dat toelaat willen ontmoeten. uiteraard op een neutrale plaats. dat mag vijf minuten duren en als het niet klikt ben ik de eerste die weg gaat en verdwijnt zodat het me onmogelijk is je te volgen ofzo maar ik heb nou éénmaal ervaren dat geen tienduizend woorden op kunnen tegen één bakkie koffie en een babbeltje als het erom gaat iemand te leren kennen. ik sta met m'n foto op deze site en ik ga gewoon een uur op een terrasje zitten ofzo en dan kan jij mij herkennen en ik heb geen idee wie jij bent. prima.

komen we daar doorheen, dan kijken we wel waar het tij ons heen voert. ik heb geen haast! er is alle tijd om elkaar te leren kennen.

Wat kun je niet verwachten?

ik ben niet op zoek naar een snelle wip of een "alleen spel" relatie... ik wil het hele pakketje!

elkaar leren kennen, vriendjes worden, verliefd worden, aftasten, praten en stapje voor stapje leren hoe we de ander kunnen laten genieten.

ik garandeer je dan ook dat er NOOIT maar dan ook NOOIT iets zal gebeuren waar jij niet minstens een 4 bij zou zetten op een checklist en ik verwacht dat andersom ook.

BDSM is voor mij het liefdesspel. dat moet mooi zijn en fijn voor allebei en we moeten ons wat mij betreft allebei voor de volle 100% veilig en geliefd kunnen voelen in een relatie.

er zal dus wat mij betreft ook nooit ongelijkheid tussen ons kunnen zijn.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
aanbeveling
14-04-2019 11:47
15-04-2019 23:44
15-04-2019 23:45
30x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

249 Deelnemers op de site. 21573 Actieve deelnemers. 361 bezoekers.