Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Vreemde eend zoekt vrouwtjeseend voor goede gesprekken tussen de seks door

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 122217) (1966)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (40 tot 56 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Een korte introductie van mezelf: afwijkend, slim, origineel, analytisch, diep- en eigenzinnig, filosofisch, non-conformistisch, creatief, doe mij niet anders voor dan ik ben, heb een hekel aan liegen en bedriegen, sterk rechtvaardigheidsgevoel, kan goed alleen zijn (gelukkig maar want ik ben al vrij lang alleen), droge ironische plagerige humor, erg nieuws-/leergierig en belangstellend, open, eerlijk, direct, houdt van uitdagen en prikkelen, empathisch en monogaam.

Ik ben van nature best wel een romanticus (al ben ik door levenservaring wel een stuk realistischer geworden) waardoor ik liefde en seks niet van elkaar wil scheiden. Monogamie past bij mijn normen en waarden en (geloof het of niet) met vreemdgaan heb ik helemaal niets.

BDSM beschouw ik als een opwindend spel en niet als een levensstijl 24/7.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een vrouw met lef. Een vrouw die in een fase zit dat ze zich niet langer meer wil verstoppen en het leven onbevangen tegemoet wil treden. Een vrouw die openstaat voor nieuwe ervaringen.

Ik zoek een vrouw (liefst met kinderen zoals ik) die veel van mijn omschrijving van mezelf herkent.

Een vrouw die in elk geval: slim en mondig is, een brede interesse heeft, houdt van plagen, een ├ęchte (LAT) relatie zoekt (en daarbij niet gehinderd wordt door gevoelens van bindingsangst), monogaam is, BDSM als opwindend spel ziet maar buiten de seks op zoek is naar gelijkwaardigheid. Een vrouw die houdt van goede gesprekken en die als een echt (excusez le mot:-) maatje samen dingen wil gaan ondernemen: fietsen, wandelen, sporten, uit eten, naar de film, weekendjes weg etc.

Wat kun je wel verwachten?

Van mij kun je in de eerste plaats verwachten dat ik er serieus voor wil gaan. Ik kan goed praten en goed luisteren, ik wil alles van je weten (en dat mag andersom ook), ik houd van open, diepgaande gesprekken over uiteenlopende onderwerpen maar ook van elkaar lekker plagen, ik heb niks met taboes en ik wil graag gezellige dingen met je ondernemen (zie hierboven). Op seksueel vlak schijn ik een gever te zijn, dus dat moet je aanspreken:-)

Wat kun je niet verwachten?

Wat je van mij NIET kunt verwachten, is: oppervlakkigheid, platvloersheid, losse sekscontacten/onenightstands, bindingsangst, een onvermogen tot inleven in anderen, gebrek aan humor en relativering, een drang naar macht en status en een wil om vrouwen 24/7 te overheersen of vernederen en ze niet als gelijkwaardig te zien etc.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
10x aanbeveling
14-04-2019 18:33
14-04-2019 19:23
16-04-2019 14:27
283x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

270 Deelnemers op de site. 21616 Actieve deelnemers. 436 bezoekers.