Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Wil graag kennis met je maken............

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 1118) (1950)

Man zoekt onderdanige vrouw (40 tot 67 jaar) voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Sportieve gentleman,geslaagde ondernemer, HBO, slank en single wil graag in kontakt komen met een vrouw, met zacht karakter. Samen met haar, het leven passie en hartstocht geven in een uitzonderlijke relatie, die naast een gezagsverhouding ,ook sociale kanten kent. Hij is leidend waar noodzakelijk, relativerend waar het kan.
De plaats als Daddy past hem eveneens bij hem.

Wat zoekt de adverteerder?

Jij bent een vrouw met een volgzaam en lief karakter. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door je verlangen te willen toebehoren, aan een mentaal evenwichtige man met een warm, maar ook leidend karakter.
Jij voelt je vrouw/meisje zoals je wilt zijn, onderdanig in de geborgenheid van een relatie. Jouw onderdanige gevoelens heb je een goede plaats kunnen geven en waarover je ook ongecompliceerd kunt communiceren. IEDERE vorm van Bdsm is bespreekbaar.Als we beiden het unieke er maar van ervaren en er gelukkig mee zijn..
Jij bent een vrouw, die zich graag nog meisje voelt en met haar hoofd op zijn schouder, zich geborgen voelt. Uiterlijke schoonheid ruil ik graag in voor een mooi innerlijk.

Wat kun je wel verwachten?

Een erudiete vent, gentleman met invoelingsvermogen, maar ook speels en creatief. Goed verzorgd en gekleed. Jeans, maar eventueel ook black tie. Evenwichtig en relativerend karakter.

Verdere inkleuring van het Bdsm palet binnen de relatie bepalen we samen.Waarbinnen onbegrensde erotiek, verlangen naar geborgenheid en onderworpen zijn, dominantie en zorgzaamheid, creatief in elkaar kunnen overvloeien.
De mogelijkheid is aanwezig om exclusieve gelegenheden in het buitenland bezoeken.

Als jouw reactie een serieuze indruk maakt, dan kun je zeker op antwoord rekenen. Zo niet, laten we elkaar dan tijd en teleurstelling besparen. Ook als het jouw bedoeling is een "spannende" mail wisseling en niet een veel omvattende relatie, dan niet reageren.

Wat kun je niet verwachten?

Dat jouw reactie niet op serieuze wijze wordt behandeld.
En voor het overige bespreken we samen onze verlangens en wensen.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

15-04-2019 11:31
15-04-2019 11:31
00-00-0000 00:00
15x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

254 Deelnemers op de site. 21573 Actieve deelnemers. 387 bezoekers.