Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Charismatische D zoekt ondeugende, vrouwelijke s(peld in een hooiberg) :-P

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 118824) (1973)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (25 tot 50 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Na 20 jaar ervaring met BDSM, in wisselende intensiteit, weet ik een paar dingen zeker:

- Vertrouwen, vertrouwen, en...oh ja...vertrouwen. Het allerbelangrijkste! Heb je onverwerkte issues uit het verleden of anderszins problemen die je ervan weerhouden vertrouwen te kunnen hebben in het aangaan van een nieuw contact, sla mij dan alsjeblieft over. Ik wordt graag open en zonder vooroordeel benaderd, om wie ik ben. En liefst ook niet gekleurd door jouw eventuele mindere ervaringen met anderen.
- Alleen virtueel contact, eindeloos blijven 'kletsen' via Kik, het is niet mijn ding. Als kennismaking? Tuurlijk. Maar er gaat niets boven face to face contact. En dat kan ook heel laagdrempelig.
- Oprechte verbinding is voor mij heel belangrijk. Ik ben niet van het oppervlakkige contact: een beetje spelen en dan klaar. BDSM betekent voor mij in verbinding komen, ook op andere levels, met respect voor elkaar (ook voor elkaars privé leven) maar met benutting van de mogelijkheden om de D/s verbinding (of relatie, noem het hoe je het wil) intens, oprecht, en vanuit respect en liefde te beleven met elkaar.
- Ik zoek geen 'hardcore' D/s. Geen bijlen, zwaarden, lakleren maskers, spijkers, hamers, bloed, kooien die je tegen het plafond kan hijsen en dat soort zaken. Een iets subtielere vorm past mij beter.
- Ik ben getrouwd. Oké, dat heeft zijn beperkingen. Maar ik heb nou eenmaal een groot hart. Toch schijnt dit voor velen een moeilijk punt te zijn.
- Misschien wel de belangrijkste: de submissive bepaalt waar de grenzen liggen. Niet ik. Ik faciliteer (en daar ben ik behoorlijk goed in, al zeg ik het zelf), en ik daag je zeker uit om uit je comfortzone te komen. Ik prik. Ik plaag. Ik daag uit. Vanuit rust, ik ben geen wilde extraverte braller, ik zou mezelf meer als overwogen, rustig en ja...ook erg ondeugend typeren.
- Een checklist schijnt hier erg hoog in het aanzien te staan. Buiten enige indicatie van wat jij graag wel of niet hebt, vind ik checklists compleet nutteloos. Licht ik graag toe aan degene die daar behoefte aan heeft.
- Ik heb niets met feestjes en clubs en andere geconditioneerde omgevingen, veel meer met publieke omgevingen en de expressie van bdsm-gevoelens buiten de begrensde en 'veilige' feestjes, clubs en slaapkamermuren.
- Ik heb niets met geforceerde aanspreektitels als 'meester' of 'mijnheer'. Dat werkt op de lachspieren, dat wel...maar verder totaal niet functioneel.
- Al te gepolijste foto's van jou in gemaakte poses uit een fotosessie vind ik minder indrukwekkend dan ruw materiaal dat je zelf met kunst en vliegwerk hebt gemaakt en waar the heat of the moment uit blijkt.
- Ik hou ervan D/s elementen in het dagelijkse leven te verweven
- Mindplay is leuk, spannend en geeft veel mogelijkheden
- Ik ben erg van de (visuele) details
- Ik hou ervan om de spanningsboog op te voeren en te onderzoeken tot hoever ik daarin kan gaan
- Ik ben vrij goed met mijn handen...

Wat zoekt de adverteerder?

Je bent oprecht, eerlijk, betrouwbaar, en je hebt -alsjeblieft- ook de nodige humor! :-) Bdsm is niet alleen met een strak gezicht 'serieuze dingen' doen, het is ook plezier hebben en kunnen lachen met elkaar.
Een enigszins gelijkwaardig intellectueel en emotioneel niveau is erg prettig.
Ik ben niet snel onder de indruk van iemands verschijning, maar ik kan enorm onder de indruk zijn van iemand die zich kwetsbaar opstelt tijdens oprechte overgave en die me laat zien en voelen dat er 100% vertrouwen is.

Wat kun je wel verwachten?

Je zult, verwacht ik, snel ervaren dat je mij kan vertrouwen. Dat ik eerlijk ben. Rustig en vriendelijk. Ik lach veel en ben geen Dominant die het nodig vind om boos te kijken, ik hoor vaak dat ik een natuurlijke dominante uitstraling heb.
Ik zie veel, zo niet alles. Heb een goed ontwikkelde gevoeligheid en intuïtie. Sommige mensen vinden dat een beetje spannend, maar ik zie het vooral als groot voordeel dat ik jou kan zien zoals je echt bent.
Respect hebben is een vanzelfsprekendheid (en dus ook grenzen respecteren). Maar ik ben ook iemand die je voortdurend probeert uit te dagen om die grenzen te verkennen. In het spel ben ik origineel, creatief, en intuïtief. Maar...alles ontstaat vanuit de interactie. In die zin is het lastig vooraf exact aan te geven wat jij kan verwachten...durf je nog? ;-)

Wat kun je niet verwachten?

Voorspelbaarheid. Daarvoor moet je niet bij mij zijn ;-)

Natuurlijk had je als oplettende en zorgvuldige lezer al gelezen dat ik getrouwd ben. En ja, ze weet ervan. Licht ik je desgewenst graag toe. Maar dat betekent dat er toch wat beperkingen zijn aan het soort relatie dat met mij mogelijk is. Al denk ik liever in mogelijkheden :-))

En wil je een quasi boos-kijkende woeste man die -geheel volgens het voorgeschreven protocol- steevast in 'Mr. Grey-pak' en glimmende schoentjes rondloopt? Dan kan je beter verder zoeken. Dominantie zit naar mijn idee in andere aspecten verweven.

NB. Ik heb ook geen helikopter. Wel een redelijk snelle auto ;-)

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

15-04-2019 12:12
15-04-2019 12:12
00-00-0000 00:00
22x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

253 Deelnemers op de site. 21573 Actieve deelnemers. 378 bezoekers.