Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Leuke D met klasse zoekt speelmaatje.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 119948) (1978)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (18 tot 40 jaar) voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Over mijzelf als man: natuurlijk leider, atletisch gebouwd. Ik ben ook nog intelligent, avontuurlijk, loyaal, lief en heb veel gevoel voor humor.

Natuurlijk heb ik ook minder mooie kanten. Zo ben ik voor mijn omgeving behoorlijk veeleisend. Mijn gevoel voor humor kan soms wat hard of sarcastisch zijn. Ook heb ik wel eens de neiging risico's te nemen uit verveling of ongeduld.

Mijzelf als BDSM-er en D beschrijf ik verderop.

Ik ben getrouwd met een lieve vanilla-vrouw. Met haar heb ik twee kleine kinderen.

Om ons huwelijk spannend te houden hebben wij van alles uitgeprobeerd, ook diverse vormen van BDSM.
Inmiddels hebben we daar samen aardig wat ervaring mee opgedaan. Mijn vrouw mist helaas de behoefte om zich er verder in te willen ontwikkelen. Ze zit aan haar grenzen van wat ze leuk en lekker vind -en dat is aardig wat- maar met de psychologische BDSM-aspecten zoals onderdanigheid, straf en vernedering heeft ze snel moeite.

Ze begrijpt en accepteert gelukkig wel dat ik er verder mee wil en ook dat een BDSM-contact met een ander hecht en intens kan zijn. Gelukkig geen last van jaloezie hier, wij hebben niet het gevoel dat het een bedreiging voor onze vanilla-relatie is.

De afgelopen jaren heb ik een aantal RL contacten gehad. Soms was het leuk, opwindend of leerzaam, maar een écht leuke klik heb ik nog niet gevoeld. Zonder dat raak ik snel verveeld heb ik gemerkt. Daar is weer mijn veeleisendheid...

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een meisje/jonge vrouw; toegewijd, nieuwsgierig, onderdanig maar ook speels.

Onervarenheid vind ik erg aantrekkelijk: ik zie een subje zich graag ontwikkelen om tegelijk zelf als D te groeien. Onbevangen op avontuur kunnen gaan, zonder oud zeer, zonder vooroordelen, zonder vooraf opgesteld eisenpakket.

Maar BDSM- of levenservaring is ook weer geen bezwaar. Zolang eerdere ervaringen het opbouwen van een vertrouwensband tenminste niet al te veel in de weg staan.

Wat mij qua uiterlijk aantrekt is heel divers. Ik heb geen voorkeur voor huidskleur, haarkleur, of andere van dat soort kenmerken. Ik heb zeker een zwak voor jong en slank, maar ik zie ook genoeg vrouwen van mijn eigen leeftijd (40) of met meer rondingen die ik heel mooi vind.

Waar je mij zeker mee kunt vangen: mooie ogen, een lieve lach, gevoel voor humor...

Wat kun je wel verwachten?

Als jouw D kan ik hard, ruw en streng zijn. Ik wil je graag op veel manieren gebruiken voor mijn eigen genot. Ook laat ik jou graag genieten, al dan niet gedwongen.

Ik heb geen angst om je op je plaats te zetten, je te leren gehoorzamen. Misschien moet ik je daar soms pijn voor doen, laten lijden, of vernederen.
Tegelijkertijd vind ik het zoiets moois als een subje dat voor mij -haar D- wil ondergaan, met als gevolg trots en voldoening voor beiden (als het goed is!).

Maar ik ben voor jou ook de liefste D die er is. Ik vang je altijd weer op, neem je in mijn sterke armen, ik zal je verzorgen en koesteren.

Ik zie weerstand, opstandigheid, verlegenheid of angst niet als onwil, maar als een extra uitdaging. Ik wil graag je vertrouwen verdienen zodat we samen kunnen groeien.

Ik oefen graag mijn macht over je uit. Door mijn intelligentie doorzie ik alles erg snel. Ik hou er van om je soms uit je comfortzone te halen en met je te spelen. Ik experimenteer graag met nieuwe dingen en zoek ook grenzen op. Ik hou van rituelen, maar ik verras je ook graag met iets nieuws.

Ik vind de mentale en psychologische aspecten net zo belangrijk als de lichamelijke en seksuele. Ik zie de ideale BDSM-relatie als één geheel. En net als een 'gewone' relatie zal er van beide kanten liefde, vertrouwen en toewijding voor nodig zijn .

Wat kun je niet verwachten?

Ik vind niet alles leuk, maar alles is bespreekbaar. Een leuke klik vind ik belangrijker dan de checklist.

Verwacht geen al te oppervlakkige relatie. Ik ben een man met passie en diepgang. Ik ben betrouwbaar en loyaal en ik verwacht dat ook van jou.

Ik heb geen principiële bezwaren tegen eenmalige of kortlopende contacten, maar volgens mij wordt alles veel leuker als je elkaar beter kent.

Verwacht geen virtuele relatie. Ik wil graag met je chatten om te kijken of het zin heeft om af te spreken, ik heb ook helemaal geen haast, maar ik ben wel uit op echt contact.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
15-04-2019 13:55
15-04-2019 13:54
15-04-2019 20:38
40x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

250 Deelnemers op de site. 21573 Actieve deelnemers. 359 bezoekers.