Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-DeelnemerSter-Deelnemer is.

Onze sub te zijn

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 101246) (1962)

Stel zoekt biseks onderdanige vrouw (38 tot 52 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Wij zijn een verzorgd, aantrekkelijk D-D stel (M/V) van midden 50 uit de omgeving van Utrecht. Hoewel we elkaars primaire partner zijn, wonen wij niet samen. Wij zijn goed opgeleid en breed geïnteresseerd in de vele facetten die het leven te bieden heeft.

Sinds 2004 zijn we actief en we zijn ervaren in de bdsm. Wij houden ervan om onze slaven/subs te domineren en te trainen, zodat ze aan onze verwachtingen gaan voldoen. Wij zijn liefdevol en zorgzaam, maar ook streng, redelijk intens, en we houden van protocol.

Wat zoekt de adverteerder?

Wij zoeken een slanke, aantrekkelijke en intelligente slavin/sub in de leeftijd van 38-52 jaar, die niét rookt (ook niet als we niet bij elkaar zijn).
Als je een partner hebt, vinden wij dat geen probleem, vooropgesteld dat hij/zij op de hoogte is van je activiteiten. Je bent in staat om probleemloos naar ons toe te reizen, onafhankelijk van het openbaar vervoer. Je spreekt Nederlands of anders vloeiend Engels.

Wij zoeken iemand die enige ervaring heeft in de bdsm, die van nature onderdanig is, en die biseksueel is (of er voor open staat dit te onderzoeken). Je verlangt er naar om op alle manieren te dienen, ook seksueel. Je bent masochistisch en bereid pijn te lijden. Tijdelijke marks mogen geen probleem zijn. Je vindt het fijn om gebondeerd of anderszins beperkt te worden in je vrijheid, en je bent fier op en in je onderdanigheid. Je bent bereid ons beiden evenveel aandacht te geven.

Allereerst zijn we allemaal mens, dus op dat vlak willen we graag met je kunnen communiceren en zoeken we iemand die qua persoonlijkheid bij ons past. Iemand die interesse heeft in haar omgeving, die zichzelf goed kent en in staat is haar gevoelens en emoties kenbaar te maken en die haar eventuele bagage zelf draagt.

Wat kun je wel verwachten?

Je kunt verwachten dat wij een contact willen opbouwen waarin betrokkenheid centraal staat en waarin uiteindelijk een 24/7 achtige vorm komt waarin wij ons allemaal volledig kunnen laten zien. Dit zal van ons allen tijd, aandacht en inzet vragen. Wij willen je daarom regelmatig zien (minimaal 1x per week), en zullen dan Spelen, vrijen, of anderszins samen zijn. Overnachten is mogelijk. Als je verplichtingen in je leven hebt die dit alles onmogelijk maken, dan heeft reageren geen zin. Ook willen we je t.z.t. kunnen meenemen naar (prive)feesten en zullen wij daar wellicht met je willen spelen.

Wij zoeken iemand die de volgende kwalificaties heeft:
- Onderdanig
- Dienstbaar
- Masochistisch
- Seksueel bruikbaar
- Liefhebber van restraints in de breedste zin van het woord
Wij zoeken iemand die aan het merendeel van dit lijstje voldoet. Weet je van jezelf dat dit niet zo is, dan is reageren overbodig.

Uiteraard gaan wij eerst de harde grenzen bespreken en bouwen wij de relatie langzaam maar gestaag uit.

Wat kun je niet verwachten?

Een vervullende liefdesrelatie hebben we al met elkaar. Verwacht niet dat je de primaire partner wordt van een van ons, maar wel een secundaire. Je bent verzekerd van onze voortdurende warme aandacht. Ons doel is een lange-termijn commitment met jou. Wij willen dat onze relatie met jou speciaal is en we streven ernaar om samen met jou een staat te bereiken waarin we volledig complementair zijn aan elkaar.

Als je zeker bent dat je aan bovenstaande kwalificaties voldoet, dan horen we graag van je in een heldere uitgebreide mail waarin je je gevoelens en ervaring uiteen zet en waarin je vertelt waarom je denkt een goede match voor ons te zijn.

En hoewel wij het respecteren zijn wij niet into TV/CD/TS/TG/Sissyfication, dus als dat je primaire erotische thema is dan zijn wij geen match.

Als wij allen het gevoel hebben elkaar te willen ontmoeten, willen wij graag afspreken om koffie te drinken en te kijken of we elkaar leuk genoeg vinden. Zo ja, dan zullen wij waarschijnlijk een ontmoetingsSpel met je willen spelen. Spelen is namelijk weer iets heel anders dan samen koffie drinken. ;)

Met warme groet
Mr & Mrs S.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
16-04-2019 11:09
16-04-2019 11:08
00-00-0000 00:00
48x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

257 Deelnemers op de site. 21573 Actieve deelnemers. 412 bezoekers.