Begrip

High Heels aanbidding

High Heels aanbidding

Voor veel mensen is een vrouw die op mooie hoge hakken loopt een genot om naar te kijken. Door de hoge hak spannen de spieren zich mooi aan in het been en worden de benen langer, waardoor de vrouw meer voldoet aan het –ideale- schoonheidsbeeld. Als je een vrouw op hoge hakken mooi vindt ben je natuurlijk niet automatisch een –aanbidder-. Mensen die hun kick halen uit het aanbidden van hoge hakken, mooie schoenen en laarzen gaan verder dan het alleen mooi vinden van het plaatje.

Over het algemeen willen ze de schoenen/hakken aanraken. Hun gezicht er tegenaanhouden, ze strelen of likken. Er zijn schoen/hak fetishisten die helemaal gaan voor de laklaars, of voor de leren pump. Zoveel mensen zoveel voorkeuren.

High Heels aanbidding

Het feit dat de schoen/hoge hak gedragen wordt door een vrouw is voor veel aanbidders een voorwaarde. In het algemeen geldt dat een schoen zonder eigenaar niet of nauwelijks interessant is. Hoewel ook hier natuurlijk uitzonderingen op zijn; er zijn vast mensen te vinden die gelukkig worden van een paar high heels zonder dat daar perse een vrouwenbeen aan verbonden hoeft te zijn.
Het adoreren van de high heels brengt voor deze aanbidders de sensatie van het aanbidden op zich, maar ook het laten zien aan de Domina dat ze haar vereren, zich onderdanig voelen aan haar, zich overgeven aan haar wil.

MissBogey

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Vernederingen en ondergeschiktheid
High Heels aanbidding
Voet aanbidding

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
11-09-2004 14:41
11-09-2004 16:59
11662x


11 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 129 bezoekers.