Veelgestelde vraag

Hoe kan ik betalen vanuit het buitenland?

Betalen vanuit een EU-land

Als je een bankrekening hebt bij een bank in een EU-land dan kun je het beste een overboeking doen. Gebruik hiervoor de IBAN-code en BIC-code zoals aangegeven op de betaalpagina. De kosten zijn dan beperkt vanwege de regels voor het Europees betalingsverkeer.

Betalen van buiten de EU

Heb je geen bankrekening bij een bank binnen de EU dan heb je meestal te maken met hoge kosten voor een overboeking. Deze kosten kunnen groter zijn dan het over te boeken bedrag. Heb je geen andere mogelijkheid kies dan een lange periode voor het Ster-Deelnemerschap. De kosten worden dan verdeeld over een lange periode.

Contant betalen altijd mogelijk

Een contante betaling is altijd mogelijk, tenzij de regels in het land waar je woont verbiedt om contant geld per post te versturen. hier heb je uiteraard wel euro-bankbiljetten voor nodig.

De kosten voor het versturen zijn laag (alleen portokosten). Maar uiteraard is het geen veilig manier. Hoewel we nog nooit klachten hebben gehad kan er altijd iets fout gaan waardoor het geld nooit aankomt. Je hebt dan geen enkel bewijs.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
19-08-2012 13:12
19-08-2012 14:15
1766x


5 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 174 bezoekers.