Veelgestelde vraag

Ik krijg allemaal nietszeggende berichten op mijn Prikbord

Instelling bij een deelnemer op je Volglijst

Als je een instelling bij je Volglijst heb gekozen die alleen beschikbaar is voor Ster-Deelnemer Ster-Deelnemers dan krijg je wel vervangende melding als je geen Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer (meer) bent. Bijvoorbeeld:

"Eén van mijn deelnemer op mijn Volglijst heeft een Informatieservice van mij geactiveerd. De informatie hierover krijg ik hier te zien zodra ik (weer) Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer ben."

Bijvoorbeeld:

Je volgt bijdragen van deelnemer X. Je hebt als voorkeur aangegeven dat je een bericht op je Prikbord krijgt als deze deelnemer een bericht in het forum plaatst.

Elke keer als X een forumbericht schrijft ontvang jij een bericht op je Prikbord. Als je geen Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer (meer) bent zie je niet de eigenlijke inhoud van het bericht, maar een vervangende tekst dat er iets is gebeurd. Je krijgt de juiste inhoud trouwens wel weer te zien als je opnieuw besluit om Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer te worden.

Instellingen Volglijst aanpassen

Je kunt altijd op ieder moment bepalen welke berichten je wel en welke berichten je niet wilt ontvangen over de bijdragen die je volgt.

  • Klik op een deelnemer uit je Volglijst.
  • Wijzig de instellingen per gebeurtenis en sla je gewijzigde voorkeuren op.

Als je geen Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer wilt worden dan kun je beter de instellingen per deelnemer bij je Volglijst aanpassen, zodat je niet overladen wordt met hetzelfde soort berichten.

Instelling van hele Volglijst aanpassen

Je kunt ook alle instellingen van alle deelnemers waarvan je bijdragen volgt tegelijk aanpassen. Kijk daarvoor bij je Mijn Account - Informatieservices.

Je ziet onder aan de pagina een sjabloon met de standaard instellingen die gebruikt worden voor elke nieuwe deelnemer die je aan je Volglijst toevoegt. Je kunt deze optie aanpassen en direct laten toepassen op iedereen waarvan je bijdragen volgt.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
21-09-2012 23:04
14-12-2013 11:51
1582x


84 Deelnemers op de site. 20612 Actieve deelnemers. 236 bezoekers.