Veelgestelde vraag

Ik heb geen e-mail ontvangen na aanmelding als deelnemer. Wat nu?

Bevestigings aanmelding

Nadat je je als deelnemer hebt aangemeld sturen we je een e-mail waarmee je je aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging is je account niet geactiveerd en kun je niet inloggen als deelnemer. Als je de e-mail niet ontvangen hebt dan kun je je account dus niet activeren.

Er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom de e-mail niet bij je is aangekomen.

Onjuist e-mailadres ingevoerd

Nog dagelijks worden fouten gemaakt bij het invoeren van een e-mailadres. Er wordt dan wel een bevestiging van aanmelding verstuurd, maar deze komt natuurlijk nooit op de juiste plaats aan.

Je kunt dit controleren door uit het menu aan de bovenzijde van het scherm de optie 'Log in - Registreer' te kiezen en vervolgens de optie 'Toegangscode vergeten'. Je moet dan je e-mailadres invoeren en een nieuwe toegangscode bedenken. Na het opslaan wordt gecontroleerd of het e-mailadres bij ons bekend is. Zo niet dan krijg je hiervan een melding. Dat kan dus betekenen dat je bij het aanmelden een invoerfout hebt gemaakt bij je e-mailadres.

Wat nu? Doe opnieuw een aanmelding als nieuwe deelnemer met het juiste e-mailadres. Je eerdere aanmelding wordt door ons verwijderd.

Slapend e-mailadres opgegeven

E-mailproviders proberen hun bestand actueel te houden. Als een e-mailadres bij zo'n provider langere tijd niet actief gebruikt wordt dan maken ze het account tijdelijk inactief. Berichten die wij versturen worden dan geweigerd.

Het kan ook zijn dat je speciaal voor deze aanmelding een nieuw e-mailaccount hebt aangemaakt bij een e-mailprovider. Voordat je dat nieuwe e-mailadres kunt gebruiken, moet je het eerst aktiveren. Als je dat vergeet dan komt de e-mail met aanmeldgegevens bij ons onbestelbaar retour.

Hoe los je dit op?
Aktiveer alsnog je e-mailaccount bij je e-mailprovider. Controleer dit eventueel door een bericht naar jezelf te sturen. Volg daarna bij ons de procedure voor het opvragen van een vergeten toegangscode. Kies uit het menu aan de bovenzijde de optie 'Log in - Registreer' en daarbinnen de optie 'Toegangscode vergeten'.  Je moet dan opnieuw je e-mailadres en een nieuwe toegangscode invoeren. We sturen dan opnieuw een bericht naar je om deze wijziging te bevestigen.

Lukt het hierna nog niet?
Doe opnieuw een aanmelding als nieuwe deelnemer, maar dan met een ander e-mailadres. Je eerdere aanmelding wordt door ons automatisch verwijderd.

Bericht wordt beschouwd als spam

Providers controleren e-mails op SPAM-berichten. Hierdoor worden berichten van ons soms ook als SPAM beschouwd, waardoor deze niet altijd in je IN-bakje komen, maar in het bakje 'ongewenste post'. Het bericht ter bevestiging van je aanmelding kan dus op een andere plek terechtkomen dan je gewone IN-bakje.

Bij sommige providers  kun je adressen opgeven die door jou als 'betrouwbaar' worden aangemerkt. Als je dat doet met ons e-mailadres (webmaster@bdsmzaken.nl) dan zullen berichten van ons niet meer als SPAM aangemerkt worden.

Trage verzending e-mails

Normaal gesproken ontvang je binnen één minuut een e-mail die door ons naar je is verstuurd. Bij enkele minder bekend providers kan dit echter oplopen tot meer dan een uur. De volgende providers laten geregeld vetragingen zien:

  • @mail.com
  • @europe.com
  • @online.nl
  • @gmx.com / @gmx.net / gmx.at
  • @cs.com
  • @email.com
  • @post.com
  • @web.de

Oplossing:
We adviseren om na een voltooide aanmelding een e-mailadres te gebruiken bij een andere dan bovengenoemde providers. Je zult vaker berichten van ons ontvangen en de vertraging is dan erg hinderlijk.

 

Nog steeds geen bericht ontvangen?

Als het met bovenstaande niet lukt dan kun je een e-mail aan de webmaster versturen (zie onderaan elke pagina van de website) met vermelding van je persoonlijke gegevens (nicknaam en gebruikt e-mailadres).

Je wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
01-03-2018 11:48
00-00-0000 00:00
797x


4 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 112 bezoekers.