Veelgestelde vraag

Ik wil niet automatisch inloggen. Toch staan mijn inloggegevens ingevuld bij de login.

Wanneer wel en wanneer niet automatisch inloggen

Met de optie 'automatisch inloggen' op het inlogscherm wordt je automatisch herkent als je een volgende keer opnieuw de website bezoekt. Je wordt dan direct automatisch ingelogd, zodat je gelijk bij al je eigen gegevens kunt. De optie om automatisch in te loggen wordt geregistreerd op je eigen computer, tablet of smartphone. Het betekent wel dat iedereen die van dezelfde computer gebruik maakt ook automatisch ingelogd wordt als hij of zij BDSMzaken bezoekt.

Gebruik deze mogelijkheid daarom alleen als je zeker wat dat niemand anders gebruik maakt van dezelfde computer, tablet of smartphone.

Controleer of je automatisch ingelogd wordt

Je kunt eenvoudig controleren of je automatisch wordt ingelogd als je onze website bezoekr.Sluit hiervoor eerst al je browserschermen af en start je browser opnieuw op. Surf dan naar je eigen overzichtspagina op onze website (http://www.bdsmzaken.nl/content/dnm-mng.asp). Deze pagina is alleen te bereiken als je ingelogd bent.

Als je op het inlogscherm komt dan ben je NIET automatisch ingelogd door de website. De website vraagt daarom om zelf je inloggegevens in te vullen.

Kom je wel direct op je eigen overzichtspagina dan ben je automatisch ingelogd. Wil je in de tokomst niet meer automatisch inloggen? Er zijn 2 manieren om dat te bereiken:

  • Kies uit het menu aan de bovenzijde van het scherm de optie 'Mijn Account - Mijn instellingen'. Vink op het scherm met jouw instellingen de optie 'automatisch inloggen' uit en sla je wijziging op.
  • Log uit als deelnemer en log direct opnieuw in, waarbij je de optie optie 'Automatisch inloggen' niet aanvinkt. Deze instelling wordt dan voor je onthouden.

 

Niet automatisch inloggen, maar wel inloggegevens automatisch ingevuld

Staat de automatische inlogoptie uit, maar zie je in het inlogvenster je nicknaam en je (onzichtbare) toegangscode ingevuld? Dan heeft je webbrowser je inloggegevens voor je onthouden en alvast voor je ingevuld. Je browser gebruikte dan de optie ‘Automatisch aanvullen voor wachtwoorden’. Afhankelijk van de instellingen in je browser onthoudt deze de wachtwoorden die je op websites invoert. Als je een volgende keer dezelfde website bezoekt dan vult je browser automatisch je inloggegevens in. Je hoeft dan alleen nog maar ‘Ok’ te klikken om in te loggen.

Het invullen van je inloggegevens is dus geen functie van BDSMzaken, maar een optie van je webbrowser. Wij kunnen daar niets aan veranderen. Het gebeurt op je eigen computer.

P.s. Wij kunnen je toegangscode niet invullen op het inlogscherm omdat wij je toegangscode niet kennen. Je toegangscode is versleuteld met een eenrichtings encryptie en is daardoor door niemand te achterhalen (dus ook wij niet).

Verwijderen van onthouden wachtwoorden

Als je het niet prettig vindt dat je browsew je inloggegevens voor onze website onthoudt dan kun je via de instellingen van je browser de onthouden wachtwoorden verwijderen. Hieronder volgt een beschrijving hoe je dat moet doen. Maar let wel op: met Internet Explorer kun je er alleen voor kiezen om ALLE onthouden wachtwoorden te verwijderen. Je kunt niet kiezen om de gegevens van één bepaalde website te verwijderen. Het is dus alles of niet. Als je deze gegevens wist dan worden dus ook al je opgeslagen wachtwoorden van andere websites verwijderd.

In Chrome kun je wel de onthouden wachtwoorden per website verwijderen.

Werk je met Internet Explorer? Doe dan het volgende:

  1. Kies uit het instellingen menu de optie ‘Internetopties’
  2. Kies het tabblad Inhoud
  3. Kies achter de optie ‘Automatisch aanvullen’ de drukknop ‘Instellingen’
  4. Contoleer je instellingen bij de laatste 2 aankruisvakjes.
  5. Klik de optie ‘Geschiedenis van automatisch aanvullen wissen’.
  6. Op het volgende scherm kun je aangeven welk soort gegevens je wilt verwijderen.

 

Werk je met Chrome? Doe dan het volgende:

  1. Kies de optie Instellingen via de afbeelding van de moersleutel
  2. Selecteer de optie ‘Instellingen’.
  3. Kies dan onderin het scherm de optie ‘Geavanceerde instellingen’
  4. Kies bij het onderdeel ‘Wachtwoorden en formulieren’ de optie ‘Opgeslagen wachtwoorden beheren’
  5. Verwijder de wachtwoorden die je niet meer wilt laten onthouden

 

Hopelijk heb je genoeg aan deze uitleg om het verder zelf op te lossen.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
01-03-2018 13:51
00-00-0000 00:00
582x


3 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 112 bezoekers.