Veelgestelde vraag

Aanbeveling onopvallend geven

Onopvallend aanbevelen

Je kunt als Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer een aanbeveling geven zonder dit aan de grote klok te hangen. Je aanbeveling verschijnt dan niet op de Openbare Prikborden. De ontvanger van de aanbeveling krijgt uiteraard wel een melding op zijn/haar Privé Prikbord en ook op je eigen Privé Prikbord vind je de aanbeveling terug. De aanbeveling wordt gewoon geteld bij het totale aantal aanbevelingen voor die bijdrage.

Deze optie is niet hetzelfde als 'anoniem aanbevelen'. Na een klik op de blauwe balk onder een bijdrage verschijnt een lijstje van alle deelnemers die een aanbeveling hebben gegeven. Jouw naam staat daar ook gewoon tussen. De optie is dus alleen bedoeld om bij het geven van een aanbeveling niet direct op te vallen.

De standaard instelling voor iedereen is: 'Aanbeveling melden op openbare prikbord'. Als je Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer bent dan kun je deze instelling via de optie 'Mijn Account - Persoonlijke Gegevens - Instellingen' wijzigen naar 'Aanbeveling niet melden op openbare prikbord'.

Als je Ster-Deelnemerschap Ster-Deelnemer verloopt dan geldt automatisch weer de standaard instelling en zijn je aanbevelingen weer zichtbaar op het openbare prikbord.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
07-01-2021 16:14
20-05-2021 14:14
362x


87 Deelnemers op de site. 20612 Actieve deelnemers. 258 bezoekers.