Veelgestelde vraag

Ik kan mijn profiel niet opslaan vanwege de melding: 'Te weinig inhoud'

Foutmelding bij opslaan

Als ik mijn ingevuld profiel wil opslaan dan krijg ik de volgende melding: 'Profielen zijn alleen interessant voor anderen als er voldoende inhoud in staat. Je hebt weinig inhoud gegeven op de verschillende tekstvelden. Nietszeggende profielen worden geblokkeerd door de beheerder van bdsmzaken.nl. Vertel mee over jezelf. Gebruik de hints bij de velden als hulpmiddel. Als je niet meer weet te vertellen, verwijder dan je profiel.'

Ik heb echter alle verplichte velden ingevuld. Waarom krijg ik dan toch deze melding?

Minimale omvang vereist

De melding die je bij je profiel krijgt heeft simpelweg te maken met het feit dat je profiel te weinig inhoud biedt. In het verleden hebben we veel last gehad van profielen met slecht 3 of 4 regels tekst. We zijn van mening dat deze niet prettig te lezen zijn en daardoor niets bijdragen aan de inhoud van de website. Voorheen kostte het de beheerders veel inspanning om deze nietszeggende profielen te verwijderen. Tegenwoordig is dit min of meer geautomatiseerd.

Als je je profiel wilt bewaren dan wordt de lengte van alle teksten bij elkaar opgeteld. Het totaal moet een bepaalde omvang hebben. Als dat niet zo is dan krijg je bovenstaande foutmelding. Enkele alinea's tekst moeten voldoende zijn om deze vereiste lengte te bereiken. We beseffen dat sommigen mensen in 2 regels tekst veel meer kunnen vertellen dan andere mensen in een heel A4. Maar we gaan er van uit dat iedereen genoeg over zichzelf kan vertellen. Zeker mensen met ervaring zouden een boek vol kunnen schrijven. Maar ook als je geen ervaring hebt kun je genoeg vertellen over je wensen, behoeften en je fantasiën.

De oplossing is dus simpel: geef iets meer bloot van jezelf. Figuurlijk uiteraard.
 

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
05-10-2003 12:06
08-12-2017 11:14
2765x


69 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 177 bezoekers.