Veelgestelde vraag

Deelnemer zijn: Ik bezoek regelmatig de site en krijg toch een inlogherinnering per e-mail

Inlogherinnering

BDSMzaken stuurt je per e-mail een herinnering als je langere tijd niet bent ingelogd. We willen hiermee de gegevens in het deelnemersbestand correct en actueel houden. In de praktijk blijkt namelijk dat e-mailadressen heel erg snel verouderen.

Als een inlogherinnering onbestelbaar retour komt dan verwijderen we het deelnemeraccount. Niemand is gebaat bij 'slapende deelnemers' met onjuiste e-mailadressen.

Voor andere deelnemers is het namelijk heel erg vervelend om een reactie te sturen aan een deelnemer die niet actief is en waarvan het e-mailadres niet meer klopt.

Waarom deze herinnering?. Ik bezoek de site regelmatig.

Het kan gebeuren dat je regelmatig de website bezoekt en toch een herinnering krijgt. Je bezoekt de website dan slechts als bezoeker zonder dat je inlogt als deelnemer.

Pas als je daadwerkelijk inlogt weten we wie je bent.

Wat moet ik doen als ik een herinnering krijg?

In principe hoef je niets te doen, de e-mail is een 'reminder'.

Als je zeker weet dat je Persoonlijk Gegevens bij BDSMzaken correct zijn, kun je de e-mail negeren. Je account blijft gewoon bestaan. Je wordt dus niet geblokkeerd als je lange tijd niet bent ingelogd. Wel ontvang je dan na enige tijd opnieuw een herinnering.

We stellen het wel op prijs als je af en toe je ingevoerde gegevens bij je Persoonlijke Gegevens controleert op juistheid.

Je account wordt pas verwijderd als de e-mail die we aan je sturen onbestelbaar retour komt.

Ongeldige e-mailadressen worden verwijderd.

Als een verzonden herinnering als onbestelbaar retour komt dan verwijderen we de deelnemer (en alle persoonlijke bijdragen van die deelnemer) uit onze gegevensverzameling. Dit doen we als:

- het e-mailadres onbekend is
- de e-mailbox vol zit.

Op die manier vervuilt ons bestand niet.

Let op: e-mailproviders laten accounts die weinig gebruikt worden wel eens 'slapen'. Pas als je weer eens van dat account gebruik maakt wordt het opnieuw geactiveerd. Ook van 'slapende accounts' krijgen we de e-mails onbestelbaar retour vanwege een onbekend e-mailadres. 

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
16-11-2003 14:19
06-12-2007 16:47
2393x


3 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 116 bezoekers.