Veelgestelde vraag

Hoe weet ik of mijn bericht door de ontvanger is gelezen?

Informatieservice instellen

Je kunt bij je Persoonlijke Gegegevens - Tabblad Informatieservices aangeven of je geïnformeerd wilt worden als je verzonden Mailbericht wordt gelezen.

Zodra de ontvanger jouw verstuurde bericht opent krijg je daarvan een bericht.

Je kunt kiezen uit:

  • Geen info: Je wordt niet geïnformeerd
  • Op mijn Prikbord - De mededeling verschijnt op je privé prikbord op je eigen overzichtspagina. (Standaard instelling)
  • Per SMS - De snelste manier. Je krijgt direct een bericht op je mobiel en kunt gelijk terug reageren.
  • Per SMS + Prikbord - Je ontvangt direct een SMS en de mededeling verschijnt op je privé Prikbord
  • Per e-mail - Je ontvangt een e-mail op het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven  (alleen voor Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer)
  • Per e-mail + prikbord - Je ontvangt een e-mail en de mededeling verschijnt op je Prikbord (allen voor Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer)

We sturen je geen leesbericht als het jouw bericht een Afwijzing betreft! Dit is om te voorkomen dat je veel berichten ontvangt als je meerdere afwijzingen tegelijkertijd hebt verzonden.

Doorgestuurde berichten niet online gelezen

Opmerkingen: 

Als de ontvanger van jouw Mailboxbericht Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer is dan kan het zijn dat we jouw reactie direct doorsturen naar het e-mailadres van de ontvanger. De ontvanger kan het bericht dan lezen zonder de Mailbox op BDSMzaken te gebruiken. Je ontvangt dan geen leesbevestiging of pas als de ander op een later tijdstip alsnog de Mailbox opent.

SMS berichten uit de Informatieservices zijn niet gratis. Je betaalt afzonderlijk voor elke verstuurde SMS. De kosten verschillen per land. Bij de instellingen van de Informatieservices zie je wat de kosten zijn.

Keuzeopties die alleen voor Ster-Deelnemers Ster-Deelnemer bestemd zijn gelden alleen op het moment dat je ook inderdaad Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer bent. Als je Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer verloopt dan wordt automatisch de standaard instelling gebruikt.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
25-03-2004 20:56
11-03-2013 11:36
3142x


82 Deelnemers op de site. 20612 Actieve deelnemers. 243 bezoekers.