Veelgestelde vraag

Deelnemer worden: Waarom kan ik alleen aanmelden als man of vrouw en niet als 'stel'?

Persoonsgebonden

Elke deelnemer is slechts 1 persoon (man of vrouw) met persoonlijke gegevens (zoals profielen, een checklist, een eigen mening in het forum). 

Deze gedachte is overal doorgevoerd. Alle bijdragen zijn persoonlijke bijdragen bekeken vanuit het gezichtspunt van 1 persoon. Zo kan een deelnemer bijvoorbeeld maar één profiel invullen, bestemd voor één deelnemer en niet voor een stel. Hetzelfde geldt voor alle persoonlijke bijdragen zoals het Gesproken Profiel, Persoonlijkheids Profiel, Sociaal Profiel, Uiterlijk Profiel, checklisten en uiteraard de Matchwensen.

Als meerdere mensen van hetzelfde account gebruik maken, dan werkt het altijd erg verwarrend. Voor anderen is dan niet altijd duidelijk met wie ze te maken hebben. Met name in het het forum leidt dat nog wel eens tot verwarring.

Wordt het in de toekomst mogelijk?

We krijgen regelmatig het verzoek om 'stel' toe te voegen als mogelijkheid. We hebben al eerder onderzocht wat de consequenties zijn van dat verzoek. Het bleek jammer genoeg dat het enorm moeilijk is om een deelnemer uit meerdere personen te laten bestaan. Als we dit willen aanpassen dan moet de website namelijk op zeer veel plaatsen worden gewijzigd.

We hebben daarom besloten deze wijziging niet uit te voeren. We adviseren stellen om zich allebei als deelnemer in te schrijven. Plaats je bijvoorbeeld een contactadvertentie dan kun je aangeven dat je 'namens een stel' een contact zoekt.

Er komt in de nabije toekomst trouwens een optie om aan te geven dat je partner bent van elkaar.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
25-11-2004 13:44
30-07-2012 15:19
2836x


4 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 107 bezoekers.