Veelgestelde vraag

Deelnemer zijn: Ik ben geen deelnemer meer. Maar bij Google vind ik nog informatie over mij?

Google kopieert alle pagina's

Regelmatig komen zoekmachine bij onze website om de verschillende pagina's in hun index op te nemen. Wij staan de zoekmachines toe om alle openbare informatie van de website te indexeren. Grote zoekmachines, zoals Google, nemen zelfs de complete inhoud van de pagina's in hun archief op. In feite ligt de openbare inhoud van BDSMzaken dan nog een keer op een andere plaats opgeslagen. Zo'n kopie is uiteraard niet altijd aktueel. De inhoud van BDSMzaken wijzigt namelijk per uur.

Oude info in het archief

Als je jezelf afmeldt als deelnemer dan verwijderen wij direct al jouw gegevens uit onze gegevensverzameling. In ons privacyreglement geven we dat ook duidelijk aan.

De inhoud van het archief van Google is dan niet meer gelijk aan de daadwerkelijke inhoud van onze website. Je kunt dus nog informatie over jezelf terugvinden bij Google. De linken verwijzen echter naar een pagina bij BDSMzaken die aangeeft dat de inhoud niet (meer) bestaat (voorbeeld). Die inhoud verandert pas weer als de zoekmachine opnieuw onze website bezoekt en de nieuwe inhoud weer overneemt in het Google-archief. De oude pagina's worden dan overschreven.

Wat moet je doen?

BDSMzaken heeft geen invloed op het handelen van Google of andere zoekmachines. Wij hebben ons huiswerk gedaan door alle gegevens van je te verwijderen.

Google moet het Google-archief nu verversen. Zelf schrijft Google op de website:

"Google ververst z'n index met regelmaat, dus het kenbaar maken van een 'dode link' (verdwenen of verhuisde site) is niet nodig. Dode links zullen vanzelf wegvallen uit onze index bij de eerstvolgende crawl wanneer we onze hele index weer verversen."

Als ze dat gedaan hebben dan bevat het Google-archief alleen maar pagina's zonder daadwerkelijke inhoud.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
18-08-2005 22:30
06-12-2007 16:42
3812x


69 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 184 bezoekers.