Veelgestelde vraag

Deelnemer worden: Waarom zou ik deelnemer worden?

Voordelen van deelnemerschap

BDSMzaken bestaat al sinds 1997 en is met 20602 deelnemers de grootste Nederlandstalige BDSM ontmoetingsplaats. De mensen achter de website zijn zelf actieve BDSM-ers. We hebben in al die jaren een groot vertrouwen opgebouwd en we staan altijd in nauw contact met onze deelnemers. Vaak zelfs in levende lijve in de privésfeer of tijdens bijeenkomsten.

Als bezoeker van de website kun je slechts een beperkt deel van de inhoud bekijken. Als je meer wilt zien of als je in contact wilt komen met anderen dan moet je eerst Basisdeelnemer worden. 

Basisdeelnemer worden kost niets en het schept geen enkele verplichting. Je blijft ook als basisdeelnemer zo anoniem als je zelf wilt. Niemand komt je persoonlijke gegevens te weten, tenzij je die zelf openbaar maakt of aan een ander geeft. Je hebt trouwens altijd zelf de optie om je account en al je gegevens weer te verwijderen als je liever geen deelnemer meer wilt zijn.

Veilige en vertrouwde community

Als Basisdeelnemer ben je onderdeel van een grote community. Je kunt niet alleen alles lezen en bekijken, maar je kunt ook reageren op anderen of zelf bijdragen  in de vorm van een contactadvertentie, je BDSM-profiel, je BDSM-checklist, groepsberichten, verhalen, dagboeken en nog veel meer.

Het is heel prettig om kennis te maken met andere belangstellenden voor BDSM of te leren van hun verhalen en ervaringen. Voor de meeste mensen voelt het als 'thuiskomen'. We hebben dan ook een actief supportteam om te zorgen dat iedereen zich ook veilig en vertrouwd kan blijven voelen.

Alles is zeer laagdrempelig. Er zijn geen verplichtingen. Je bent welkom om op je eigen manier deel uit te maken van deze wondere wereld. BDSMzaken heeft niets voor niets als ondertitel 'Waar je mag zijn wie je wilt zijn'.

Hoe kan ik meedoen?

Basisdeelnemer worden is heel eenvoudig. Kies uit de 2e menuoptie aan de bovenkomt van het scherm '(Log in - Registreer') de optie 'Deelnemer worden'. Je wordt dan gevraagd om een zelfverzonnen nicknaam en je e-mailadres en je moet zelf een toegangscode bedenken.

Hierna ontvang je direct per e-mail met een link waarmee je je aanmelding kunt bevestigen. Daarna kun je inloggen en ben je volwaardig Basisdeelnemer.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
06-12-2007 15:54
18-03-2009 12:45
3036x


5 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 191 bezoekers.