Veelgestelde vraag

Ik vind mijn Top-3 niet erg passend. Hoe komt dat?

Harde en zachte eisen

Om te bepalen met wie je gematched wordt is je Deelnemermatchwens het uitgangspunt. Daarin staan namelijk de 4 harde eisen waaraan iemand moet voldoen om gematched te worden:

  • geslacht
  • leeftijd
  • BDSM-voorkeur
  • seksuele geaardheid

Alleen als die 4 voldoen vindt een matching plaats. Alle andere voorkeuren uit je Macthwensen zijn geen harde eisen. Ze beïnvloeden uiteraard wel de uiteindelijke score.

Bijvoorbeeld:

  • Je kunt gematched worden met dikke mensen terwijl je een voorkeur voor slank hebt.
  • Je kunt als fel anti-roker gematched worden met stugge rokers.
  • Je kunt als veganist gematched worden met vleeseters.
  • Je kunt als zwaar gelovige gematched worden met mensen zonder geloof of een ander geloof.

Het is onmogelijk om per deelnemer vast te stellen welke harde eisen iemand heeft. Dat is per persoon erg verschillend. Als je voor elke vraag in de Matchwensen ook nog moet aangeven hoe hard je eis is dan worden de invulformulieren nog veel onoverzichtelijker.

Als iemand afwijkt van jouw voorkeuren dan heeft dat een lagere score op dat onderdeel tot gevolg. Doordat echter op heel veel punten vergeleken wordt kan die lagere score soms in het niet vallen, als er op veel andere punten wel een goede match is.

Merk je dat je gematched bent met iemand waarmee je niet gematched zou willen worden dan kun je die match uit je Matchresultaten verwijderen. Je wordt dan nooit meer met die persoon gematched.

De andere deelnemer heeft ook wensen

Als iemand trouwens goed bij jouw Matchwensen past dan wil dat niet zeggen dat andersom hetzelfde geldt.

De andere deelnemer heeft ook Matchwensen en het kan dus zijn dat jij helemaal niet past bij de Matchwensen van de ander. Als je al niet voldoet aan de harde eisen uit de Deelnemermatchwens van de ander dan vindt er niet eens een tegenmatch plaats.

En uiteraard kan het ook zijn dat je niet past bij de zachte eisen. Als je zelf gebonden bent in een relatie en de ander zoekt een vrijgezel dan zal dat de score beïnvloeden.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
15-12-2007 14:48
00-00-0000 00:00
2077x


3 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 120 bezoekers.