Veelgestelde vraag

Waarom heb ik een Mailbox?

Privacy staat voorop

Voordat we een Mailbox per deelnemer hadden stuurden we reacties direct door naar het e-mailadres van de ontvanger. In die mail stond de nicknaam en het e-mailadres van de afzender. De verdere communicatie verliep via normale e-mailverkeer zoals Outlook of Hotmail.

Het was voor veel mensen niet prettig om op deze manier hun e-mailadres prijs te geven.

Eenvoudiger afwijzen

Met name vrouwen krijgen soms een overweldigende hoeveelheid reacties op een advertentie. Het was geen doen om al die reageerders persoonlijk een berichtje te sturen. Voor de reageerders was dat niet prettig. Er volgde vaak op een reactie geen enkel bericht. Hoewel een afwijzing niet prettig is, is het toch vaak beter dan een stilzwijgen.

Met de Mailbox kan de ontvanger op een eenvoudige manier meerdere afwijzingen tegelijk sturen. Met een eenvoudig berichtje weten alle reageerders dan waar ze aan toe zijn.

Afwijzen is echt afwijzen

Als een adverteerder een reactie 'afwijst' dan kan de reageerder niet blijven 'zeuren' door toch aan te dringen om de communicatie voort te zetten. Met de afwijzing wordt de communicatie gesloten en kan geen nieuw bericht verzonden worden.
Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
21-09-2008 16:31
29-07-2012 23:00
1956x


2 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 21 bezoekers.