Veelgestelde vraag

Ik heb betaald via I-Deal maar geen ticketcode ontvangen

Betaling voltooid maar geen e-mail

Direct na een verwerkte betaling sturen wij automatsich een e-mail met daarin een ticketcode. Die code heb je nodig om je Ster-Deelnemerschap te aktiveren of te verlengen. Normaal gesproken moet je deze e-mail binnen enkele minuten in je bezit hebben.

Het gebeurt echter steeds vaker dat e-mails van BDSMzaken niet goed aankomen bij de e-mailproviders Hotmail, Live en Yahoo. Het lijkt dan net of wij geen e-mail hebben verstuurd.

Als extra service kun je daarom alle e-mails die wij naar je sturen nalezen op de website. Dus ook de e-mail met de ticketcode erin. Deze e-mails blijven maximaal 2 maanden bewaard.

Kies na het inloggen als deelnemer uit het menu aan de bovenkant de 4e optie ('Mijn contacten') en daarbinnen de optie 'Bericht van de site - aan mij verstuurde e-mails'. Je ziet dan alle e-mails die wij gedurende de afgelopen maanden aan je gestuurd hebben. Klik op een e-mail om de inhoud te lezen.

 

Bericht 'ticketcode staat klaar'

Als je betaling is verwerkt dan heb je een ticketcode gekregen waarmee je je Ster-Deelnemerschap kunt activeren.

Als er een ticketcode voor je klaar staat dan wordt dat bovenin het scherm aangegeven, met een directe link naar de pagina waar je de ticketcode kunt verzilveren. Deze ticketcode is dan ook al voor je ingevuld. Je hoeft dan alleen nog op de drukknop 'Activeer' te klikken.  

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
14-01-2009 21:50
14-01-2009 21:57
2302x


3 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 146 bezoekers.