Veelgestelde vraag

Deelnemer zijn: Kan ik mijn gegevens (tijdelijk) onzichtbaar maken?

Onzichtbaar maken bijdragen

Je kunt op elk moment je eigen publicaties de-publiceren, zodat ze niet meer voor anderen zichtbaar zijn. Kies de optie 'Mijn Publicaties' en loop de verschillende soorten publicaties langs. 

Op de invoerschermen van elk van je publicaties kies je de drukknop 'Bewaren NIET publiceren'. Vanaf dat moment is je publicatie niet meer voor anderen te zien. Op dezelfde manier doe je andere bijdragen, zoals je advertentie, matchwensen, dagboeken, verhalen, checklist en dergelijke.

In sommige gevallen kan het nog korter. Op je pagina 'Mijn Publicaties - Mijn Detailinformatie' zie je het grootste deel van je gepubliceerde bijdragen. In de kopregels daarvan staat een afbeelding waarmee de status wordt weergegeven.

Een klein blauw icoontje () betekent dat je bijdrage gepubliceerd wordt . Als je er op klikt dan wijzigt de kleur naar grijs en is de publicatie stop gezet..

Een klein grijs icoontje () betekent dat je bijdrage nog niet / niet meer gepubliceerd wordt. Klik er op om je bijdrage opnieuw te publiceren en zichtbaar te maken. .

 

Onzichtbaar als deelnemer

Als je al je publicaties onzichtbaar hebt gemaakt dan staan er op de website geen verwijzingen meer naar jouw persoonlijke pagina. Je bent dan mogelijk nog wel te vinden via de lijstjes 'Wie keek naar mij?' of 'Laatst ingelogde deelnemer'

Je kunt dat uitschakelen via de menuoptie 'Mijn Account - Instellingen'. Vink daar de optie 'Zichtbaar online' uit en sla je keuze op.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan deze Veelgestelde vraag .

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
07-06-2009 13:34
07-06-2009 13:44
2779x


4 Deelnemers op de site. 20602 Actieve deelnemers. 106 bezoekers.