Forumbericht

Algemeen BDSM-forum

Opties

Ga naar forum-index of kies ander forum:
(Raadpleeg Index van de BDSM-Vraagbaak voor discussies geordend op onderwerp)

Alle berichten uit deze discussie

geslotenMijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

24-10-2016 13:53

Hoi iedereen ik heb een vraag en weet gwn niet goed hoe ik er mee moet omgaan want als ik mijn vrouw dan vraag van hoe en wat word ze geergerd, ik ben al twee en half jaar samen met mijn vrouw en in het begin vertoonde ze wel dat ze soms is ietsje harder wou gwn gedomineerd worden maar niet tot in het uiterste, nu hebben wij afgelopen weekend een man tegen gekomen die haar wel ams sub wou en zij wou dat ook dus ik had ja gezegd omdat ik bang ben dat ze anders mss haar hevangen voelt zn het achter mijn rug doet dus zei ik ja maar zoals vandaag wou bv de dom seks in een openbare wc en weet je ik zit er niet veel mee in maar bv zo iets zou ze met hem wel doen maar als ik dat zou vragen (wat ik ooit al eens heb) dan wil ze dat noet en ben gwn bang dat ze daarmee een band gaat hebben die wij niet hebben en ze haar egt alleen maar aan hem zou overgeven als jullie weten wat ik bedoel maar dat is het net ik zou ook wel zo iets geil vinden weet je want dat is toch een teken dat je dat ook met je partner wil maar hoe zou ik er mee moeten omgaan als ze die dingen bv parenclub of zo iets niet met mij echt wilt? Ik hoop dat jullie me raad geven want weet het echt niet omdat ik niet telkens ruzie wil

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 69036) (1950)

24-10-2016 14:09

op de blauwe werkbalk vind je bij home 'forum'. als je daarop klikt, vind je op het volgende schermpje de vraagbaak. kijk en lees, er staat een schat aan informatie.

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

24-10-2016 14:47

Heb wel wat gevonden maar zou graag pers raad/info willen omdat het gwn moeilijk is voor mij omdat ik hoop dat ze volkomen eerlijk gaat zijn en er geen geheimen van hun achter een tijd uitkomen en dat ze die dingen dan ook niet met mij wil doen omdat hoe zeg je dat dan voel ik die egt om het zo te zeggen egt mijn leven beetje schik naar dat van haar en wat we hebben meegemaakt, dan voel ik me veel minderwaardiger omdat ze die dingenndie ik ook leuk vind gwn niet doet ben bang dat ze geen rekening met mij gaat houdan nadat ik haar toestemming gaf om dat te doen

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 94508) (1977)

24-10-2016 16:04

Kun en wil jij haar niet zelf domineren?

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1971)

24-10-2016 17:35

Beste "mijn vrouw is een sub",

Eerlijk gezegd snap ik niet goed wat je schrijft, maar ik begrijp er wel een paar dingen uit. Te weten: dat je om je vrouw geeft en haar zelfs de ruimte geeft om haar subzijn te verkennen... maar doe je dit echt omdat je het haar gunt of omdat je bang bent haar kwijt te raken? Ik begrijp namelijk ook dat je erg bang bent dat zij een enorme band gaat krijgen met die D en dat je bang bent om ruzie te krijgen. Zo ook om je eigen gevoelens neer te leggen. Ik snap je behoefte om van ons advies te krijgen, maar die kan niemand je echt geven. Die zal je helaas zelf moeten bedenken.

Heb je er wel eens over nagedacht om dit samen met je vrouw en eventueel een onafhankelijk derde (relatie therapeut) te gaan? Zo is er bv een psychologe in de bdsm scene (te Brabant) die mogelijk kan helpen. 

Heb je hier iets aan?

Laatst gewijzigd op: 24-10-2016 17:54

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 19:46

Goh zie gisteren warzn we beiden thuis maar het prob is ook een ex leraar van mij en haar loopt achter haar gat en da doe mij al op zich pijn da ik na anderhalf jaar lang bna wekelijks zij penis heeft gestuurd en dan zegt mijn vrouw van ja ma ik zei da niet om u te beschermen maar effe daarvan terzijde dus gistereb waren we beide vrij egt alles ging goed weet je ik wil ook haar wel domineren een beetje en ik wil die ervaringen met haar wel eens meemaken zij wil dat ook ergens wel om mij dat te gunnen maar ze wil wel een andere dom dus weet je dan is het al iets gemakkelijker om je erbij neer te leggen dus deed ik gisteren lekker beetje dominant zoals blinddoeken is vastbinden en op momenten dat ze niet te hard wou komen door mijn oraal werk beentjes open houden eˆzo en beetje op haar kont slagen dus vanmorgen zegt ze dat tegen haar dom en die kei kwaad van jij mag enkel lust met mij hebben met hem alleen in u bedje en nergens anders dus mijn fantasieen moeten eraan geloven maar nog het toppunt kijk normaal doe ik dat niet maar ik kan op haar messenger en dus wat zag ik ze hadden het over die ex leraar en dat zij aan die leraar had gevr om mee te doen en hij doet er dan nog een schep boven op door te zeggen niet moeilijk dat hij jou wil neuken weet je dat komt hard aan zeker als ze geheimen heeft en ja kweet het ma weet je jullie zitten een beetje in die context ik geef haar vrijheid en wat krijg ik trg alleen leugens om bedrogen en belogen te worden hoe gaan sommige van jullie subs of doms hier mee om??

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 19:49

Ja een enorme band en dingen gaat verzwijgen en verstoppen omdat ervoor kweet niet die deed heel open en zo en liet ze haar gsm vaak liggen voor mij en nu ze zit constant op de gsm en mag soms mee volgen maar dan zijn er van die momenten dat ik niet mee mag volgen en dan weet ik dat ze raar doet heeft ze nog nooit gedaan en het probleem is ook als ik hierover begin dan word ze kwaad en schuift ze de ruzie in mijn schoenen terwijl zij liegt

Laatst gewijzigd op: 26-10-2016 19:50

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 94508) (1977)

26-10-2016 19:56

In mijn optiek heeft die Dominant niets te zeggen over jullie huwelijk en sex. Dat zij dat toelaat zegt meer over haar dan over jou en hem. Kijk hij kan het proberen dat van haar te eisen. Maar zij kan ook aangeven dit is mijn man en als ik met mijn man sex wil hebben dan bepalen wij dat hoe en waar wij dat doen. Jij bent niet de cuckold van haar.

Waarom wil/heeft ze de Dominant naast jullie nodig als jij aangeeft haar ook te willen domineren en open staat voor stoute spelletjes buiten de deur? Hebben jullie toen ze aangaf onderdanige gevoelens te hebben het niet eerst samen uitgeprobeerd alvorens zij op zoek ging naar een man in haar leven erbij als D?

Het lijkt mij dat als jij haar dat niet kan geven zo als zij het verlangt. Want het is niet zo blinddoeken, beentjes wijd en niet mogen komen als jij haar oraal verwent en hier en daat een klapje (iig voor veel sub dames niet) dat de D die zij in jullie leven betrekt. Want dat gebeurd dus. Deze man met jullie samen rond de tafel gaat zitten over afspraken. Het is namelijk niet zo dat hij ook jou domineer via haar. Hij beslist niet buiten hun speelmomenten om jullie leven en dus sexleven. Of jij moet dat goed vinden maar ik begrijp hier uit dat jij dat niet goed vind.

Ik zou ook met je vrouw bespreken dat jij openheid en eerlijkheid wenst. Dat zij ernaast een man erbij mag hebben als D is een mooi geschenk van je maar dat wil niet zeggen dat ze daar niet eerlijk over kan zijn, dat is dan wel het minste. Als zij een andere man in het spel wil betrekken met haar D, de man die ze van jou erbij mocht hebben, dan lijkt mij dat jij daar ook iets over hebt te zeggen. Want dat is weer een andere man erbij, dus ik kan mij voorstellen dat dat voor jou als vreemdgaan aan voelt. Want een andere man dan jij beslist dat zij, mogelijk, sex met haar gaat hebben. Of dat nu bij het spel hoort of niet het is niet wat jij hebt afgesproken met haar. Dus maak samen, met zijn 3, goede afspraken. Maak het officeel, schrijf het op, en onderteken het. Dit geeft natuurlijk geen garantie maar het maakt het wel echt voor allen.

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1971)

26-10-2016 20:08

Afspraken maken met de D van de vrouw waarmee je getrouwd bent. Sorry gillian ik vind dit echt de wereld op zijn kop. Ben je als getrouwde man niet blij met de vrouw die er een D/s naast bijhoudt heb je een aantal opties: 1. Accepteer het en maak dingen bespreekbaar, 2. Ga weg en 3. Zeg dat het moet stoppen als het niet fijn voelt.

In dit geval voelt het duidelijk niet fijn. Als zij niet wil stoppen dan weet je gelijk hoe je vrouw jullie huwelijk ziet. Pijnlijk ja! 

Maar met een derde dingen op papier zetten doet bijna pijn aan mijn vingers om dit op te schrijven... ik vind dat zo de omgedraaide wereld en absurt en destructief!!! Nog buiten het feit dat ik in dit specifieke geval zou adviseren om dingen opschrijven sowieso zo veel als mogelijk te mijden.

Ik vind dit verhaal uberhaupt zo absurt dat ik merk dat ik twijfel aan de waarheid hierachter.

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:15

Nee het is zo kijk ik snap dit is raar maar het is zo zij was geïrriteerd omdat zij vanmorgen ruzie had met hem om wat gisteren was gebeurd en dan kon en kan ik alleen maar hopen dat ze dat noet zo extreem gaat volgen en nzt zoals jullie zeggen heb ik normaal geen cuckoldrelatie en toch beslist hij of wij wel of niet seks mogen hebben dit is nog maar enkele dagen bezig en ik sta nu al op instorten kan er met mijn brein niet bij echt niet en verbieden wil ik het ook niet want bestaat de kans dat ze het achter mijn rug doet en dat ik harder gekwetst word

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:17

En als dit niet waar zou zijn waarom zou ik dan zonder reden dit aan iemand vragen die weet hoe dat gaat tussen een sub en een dom aleja ik weet daar dus niets van en daarom vraag ik jullie om raad

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:19

Ik voel me gwn zooooo kut echt waar zeker nadat ik dat van die leeraar las

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1971)

26-10-2016 20:19

Jij bent vanilla, en zij sub. Dit speelt pas een paar dagen... en jij hebt moeite met veel Nederlandse woorden maar het woord cuckcoldrelatie ken je al. Nou goed hoor...

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:19

Ik voel me gwn zooooo kut echt waar zeker nadat ik dat van die leeraar las

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:20

Vind jij het leuk als je vrouw liegt? En zeker als je ze egt doodgraag ziet

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:23

Ik weet met mezelf fwn geen blijf en zeker niet wat ik er mee moet doen

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1971)

26-10-2016 20:24

http://marijkespraktijken.nl/psycholoog/

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 20:35

Merci voor de site zijn er nog mensen die mss raad weten

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 94508) (1977)

26-10-2016 20:48

Madame Jeanette ik bedoelde met samen rond de tafel zitten wat jij bij punt een beschrijft. Accepteer het en maak het bespreekbaar. Opschrijven kwam bij mij op omdat ik op een of andere manier heel erg het gevoel kreeg dat dit iets is wat TO nodig heeft. Vraag mij niet waarom ik volgde mijn intuitie.

Ik ben er ook volledig mee eens dat als je partner dit nodig heeft en niet luisterd naar wat het met de relatie doet maw dus haar huwelijk niet zo belangrijk vind dat je dat beter nu kunt weten en samen stoppen want het word denk ik alleen maar erger qua leugens, onzekerheden etc. Ik wilde alleen niet zo crue zijn om dat nu al in TO zijn gezicht te werpen. Maar ik dacht het zeker ook wel.

Dus TO is dit wat je wil/goed vind? Zo ja dan accepteren en idd bespreekbaar maken.Keur je het niet goed zeg dat en kijk hoe zij er op reageert. Stopt ze of zegt ze dat ze voor haar D gaat. Dat geeft je genoeg inzicht over jullie huwelijk en haar liefde voor jou. Is dit iets wat je niet trekt en zij wenst door te gaan kies dan je eigen plan en voor jezelf.

Omdat ik weet dat meer Vlamingen niet volledige woorden schrijven, ze niet afmaken, geef ik je de benefit of the doubt. Maar ook ik het twijfels over de echtheid van de vragensteller. Zeker ivm de leeftijd (hoe lang zijn jullie al getrouwd?) en het vergeten van interpunctie en schrijven van correct opgebouwde zinnen. Je hoeft geen betalend lid te worden maar een meer ingevuld profiel waardoor er meer inzichten komen in wie je bent zal mogelijk ietwat helpen.

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 21:12

Zeker dat snap ik maar weet je ben dankbaar voor wat u gezegd heeft echt waar en het gevoel van het luisterende oor heb ik door jullie ook gekregen en van betalende acc wist ik niet maar ik dacht van die weten raad met wat ik moet doen want ze kennen de relatie tussen dom en sub zo noemen ze zich ook en ja niet bij stil gestaan ik sta op flippen en dacht van ik moet echt snel raad hebben

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerMan ? (Deelnemer 107140) (1993)

26-10-2016 21:13

Zeker dat snap ik maar weet je ben dankbaar voor wat u gezegd heeft echt waar en het gevoel van het luisterende oor heb ik door jullie ook gekregen en van betalende acc wist ik niet maar ik dacht van die weten raad met wat ik moet doen want ze kennen de relatie tussen dom en sub zo noemen ze zich ook en ja niet bij stil gestaan ik sta op flippen en dacht van ik moet echt snel raad hebben

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 103325) (1964)

26-10-2016 21:22

ik kan me ook niet vinden in het idee dat men een Dom tot iets kan verplichten, het zou de omgekeerde wereld zijn
In mijn beleving leid de Dom en lijd de sub XD
En net zo goed heeft een Dom zich niet te bemoeien wat er in het huwelijk af speelt van haar/zijn sub als dit huwelijk niet het zijne of hare is
Want een sub komt alleen zoals ze is en niet samen met partner, kinderen, hond en 3e huis ergens aan zee, dat staat buiten deze relatie

De relaties die ik doorgaans ken zijn er waarin de partner er wel vaak vanaf weet en in toestemt, maar waar het doorgaans niet echt een gespreksthema is waar men het elke dag over heeft. Zo iets kweekt in veel gevallen alleen maar onnodige jaloezie en kan pijn in her hart kweken. Niet bij iedereen natuurlijk, sommige kunnen er goed mee om gaan en voor andere kan het zelfs vuur geven, naargelang wat de voorkeuren zijn.

Er zijn echter dingen in het verhaal, zoals dat men er niet zo mee zit, waar veel toch wat anders aan geeft
wat ook opvalt is dat alles al begonnen is met achterdocht en wantrouwen, dat is drijfzand waar het altijd slecht is om op te bouwen

http://marijkespraktijken.nl/psycholoog/
Is een goed advies
Ze is niet een van die gebruikelijke experts met boekenkennis uit 1900 waar je 13 van in een dozijn hebt
Ze weet waar ze het over heeft

En ... euh
Nu is er ook nog wel een ander oplossing
Als ik doorgaans met een probleem zit, zoek ik mijn Meesteres op en ze krijgt het er "altijd" uit ... op de een of andere manier
Maar of je op zo'n oplossing zit te wachten

Laatst gewijzigd op: 26-10-2016 21:25

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 94508) (1977)

26-10-2016 21:38

Zover ik lees zegt niemand, ik dus ook niet, dat TO de D iets kan verplichten. Maar het lijkt mij wel dat er rond de tafel gezeten kan worden om te praten samen. Dat als zij een D heeft hij iets te zeggen heeft over haar tijdens het spel maar zolang zij geen 24/7 hebben hij verder niets te zeggen heeft over haar en haar sexualiteit met haar partner. TO heeft toegestemd in een D maar betekend dat dan ook dat hij maar moet toestemmen dat deze D er anderen bij betrekt? Is dat niet iets wat haar partner ook aan gaat? (veiligheid e.d.).

Dus ik vraag mij oprecht af waar het omgekeerde wereld verhaal vandaan komt? Het is hier namelijk niet het geval dat het om single mensen gaat maar om een vrouw binnen een huwelijk waarbij de man probeert zijn vrouw iets te geven wat hij haar, blijkbaar, niet kan geven. Dan laat hij haar vrij om een D te vinden maar moet hij dan alles ook maar goedvinden wat zij dan verder wenst te doen met deze D en wat deze D voor ogen heeft voor haar?

Ik weet het dus niet want ik zit niet in die situatie. Ik probeer te spiegelen. Ja ik denk ook een sub en Dominant beslissen samen hoe zijn hun relatie zien en inrichten en zodra zij hem wil volgen beslist hij binnen haar grenzen en verleggen ze samen grenzen. Maar nu is er toch nog een partij bij? Hoe doen anderen dat dan? Inderdaad kop in zand steken en dus maar niets willen weten en horen om te voorkomen dat ze jaloers zijn? Of kunnen en gunnen ze het hun partner en horen ze graag hoe die het heeft gehad?

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Uitgeschreven deelnemer

26-10-2016 22:00

Nee, niet zo maar zonder overleg.

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 103325) (1964)

26-10-2016 22:19

Ik zie veiligheid als iets waar voor bezorgt moet worden door hun die het bedrijven, want hun hebben een beter overzicht dan de gene die in het spel aan de zijlijn staat.
Persoonlijk vind ik wel dat het van goed fatsoen getuigt als de partner op de hoogte is als het om meerdere andere gaat
Maar in deze heb ik makkelijk praten.
Voor mijn BDSM tijd, had ik seksualiteit ook al altijd los gezien van een relatie en niet gebonden aan de een
En nu leef ik voornamelijk in nesten, een Meesteres met meerdere subs,
ik mis daarom enkele triggers
Ik zou dus ook graag andere meningen willen zien, gewoon nieuwsgierig

ik vind wel dat de uitdrukking "kop in het zand steken", de gene te kort doet die zich zo willen afschermen. Want ook al weten ze dat het hun pijn kan doen, ze houden zo veel van hun partner, dat ze hun de ruimte geven en niet willen beperken.

geslotenRe: Mijn vrouw is sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 102518) (1963)

27-10-2016 09:29

Fake of deurmat?

Ik kan het niet mooier maken.

In beide gevallen...veel succes!

Mijn acties

Je kunt geen draadje meer starten. Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen.
138 Deelnemers op de site. 21537 Actieve deelnemers. 260 bezoekers.