Forumbericht

Algemeen BDSM-forum

Opties

Ga naar forum-index of kies ander forum:
(Raadpleeg Index van de BDSM-Vraagbaak voor discussies geordend op onderwerp)

Alle berichten uit deze discussie

geslotenHet menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar ding

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

29-09-2016 14:54

N.a.v. een ander draadje waarin ik deelnam en gaat over de vraag; Wie heeft ervaring met een extreme gangbang, ben ik daarover verder gaan kijken... Heb een paar filmpjes opgezocht, maar bij ieder filmpje stokte ik al vrij snel, kon het niet langer aanzien en zette het af... Het roept bij mij een grote vorm van afschuw af om te zien hoe meerdere mannen 1 vrouw zodanig behandelen... Voor mij komt dat over als pure mishandeling, wordt er zelfs kwaad, enorm boos en zelfs agressief van en zou iedere man gruwelijk van haar af willen slaan b.w.v. spreken... Ik kan ook absoluut niet de link gelegd krijgen naar BDSM toe en me al helemaal niet voorstellen dat dit een evt. wens van een vrouw zou zijn om dit te beleven en/of te ondergaan...

En daar zit nu juist de "rare kronkel" in mijn brein waarvoor ik voor bovenstaande titel heb gekozen.

Het gekke is nl. dat als ik me denkbeeldig verplaats in die vrouw - en al die mannen zouden dan vrouwen zijn die mij op dezelfde manier extreem zouden behandelen - ik noem het maar eventjes voor het gemak een extreme verkrachting -, zou ik daar een enorme kick van krijgen... Heb het overigens nog nooit meegemaakt en is dus puur een fantasie, maar waar ik het hier over wil hebben is de grote tegenstrijdigheid die zich in mijn brein afspeelt... In feite is de situatie precies hetzelfde, maar omdat het in de ene situatie een vrouw betreft die extreem wordt verkracht door meedere mannen, roept dat bij mij bijzonder veel weerstand op, maar als het een man zou zijn in diezelfde situatie maar dan door meerdere vrouwen extreem wordt verkracht, wind het mij enorm op???

De enige logische verklaring die ikzelf ervoor kan vinden is dat ik een vrouw (vooral Dominante) in het algemeen a.h.w. op een "hoog voetstuk" plaats en voor mij iemand is die enkel op handen gedragen dient te worden i.p.v. verkracht, vernedert en/of mishandeld in welke vorm of context dan ook... Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd alsof ik nu met deze opmerking vrouwen zou veroordelen of bekritiseren die vanwege hun onderdanigheid zich wel daarin kunnen vinden... Absoluut niet!... Integedeel!... Ieder lekker zijn ding blijven doen zolang men zich daarbij maar gelukkig en happy voelt... Dus blijf vooral lekker jezelf in alle opzichten!

Nee, in deze heb ik louter een vraag naar iedereen of er ook anderen zijn die dit soort tegenstrijdigheden in hun brein herkennen en zo ja, welke tegenstrijdigheden en hoe ga je daar dan zelf mee om?

Ben benieuwd naar jullie reacties.

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 102533) (1967)

30-09-2016 15:24

Tiny_D, een interessant topic ! 

Om je vraag te beantwoorden, Ja ! Ik herken hartstikke de tegenstrijdigheden in mijn brein. De D/s dynamiek tussen snoes en mijzelf staat haaks op hoe ik "normaal" de zaken beschouw en aanpak in het leven. Ik kan niet snappen dat ik enorm veel vaan snoes hou, haar op handen draag en ondertussen het fijn vind haar te slaan of te zwepen etc. Dat komt niet in me op als het over mijn dochters of mijn moeder gaat zeg maar :-). En voor snoes geldt trouwens hetzelfde.

Ik heb al geruime tijd geleden besloten het ook niet te willen snappen. Het is er en ik kan het toch niet ontkennen. Alles wat ik erover zou willen gaan bedenken, zijn toch maar aannamens of een verhaal wat ik er van zou maken. En het zou toch niets veranderen. Ik prijs mezelf alleen maar gelukkig, dat het voor mij/ons dus ook zo ongecompliceerd is en kan zijn. Dat er binnen het bdsm gebeuren heel veel is wat me niet aantrekt of zelfs afschuw opwekt is voor mij gewoon een gegeven. Het is ook maar een bijeen geraapt zooitje dat begrip bdsm. Zoiets als op een internet site ikhouvanauto'spuntnl. Daar ga je liefhebbers van formule 1, kevers en bestelauto's tegenkomen. 

Edit: paar dingen

Laatst gewijzigd op: 30-09-2016 15:26

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)

30-09-2016 17:50

Beste  Tiny_D,

Ik begrijp heel goed dat jij, net zoals bijna ieder ander, bij sommige aspecten van BDSM de kriebels kan krijgen. Zo zijn er ook mensen die er niet aan moeten denken om vastgebonden te worden en geen controle meer te hebben, mensen die met afschuw kijken als iemand blauwe plekken op de billen heeft of mensen die gruwelen van het feit dat sommigen ondergeplast willen worden. Ik moet bijvoorbeeld gruwelen bij het idee sub te zijn...

In dit geval maak je in mijn ogen echter een grote fout door het woord verkrachting (meerdere keren) te gebruiken...
Het is namelijk geen verkrachting. Verkrachting is het pas als het tegen haar zin in oftewel ongewenst gebeurd.
In dit geval is het 'gewoon' een vorm van (zeer?) ruige seks, al dan niet door meerderen uitgevoerd.
Binnen de BDSM wordt dit ook rapeplay genoemd, op de eerste plaats omdat het een spel is en op de 2e plaats omdat er gewoonweg geen ander woord voor te vinden is. De vrouwen die aan rapeplay doen willen dat. Ze geven dus hun toestemming, sterker nog, ze raken opgewonden bij het idee om gebruikt te worden, waarbij ze het gevoel hebben dat ze gedwongen worden, maar ze kiezen er zelf voor en kunnen het stoppen wanneer zij dat zelf willen. Niks vreemds dus, gewoon ruige seks, al dan niet met meerdere mensen.
Laat het negatieve woord verkrachting los en het is opeens een heel ander iets.

Je moet je daarom niet proberen te verplaatsen in iemand anders zijn of haar fetish, want dat is compleet nutteloos als je zelf daar geen gevoelens voor hebt. Respecteer hun keuze en denk er verder niet over na. Alles moet kunnen, zolang er maar geen blijvend letsel ontstaat, zowel lichamelijk als geestelijk en zolang de betrokkenen het samen willen. Met dien verstande dat de betrokkenen ook capabel (stabiel) genoeg zijn om deze beslissingen te nemen.

Laatst gewijzigd op: 30-09-2016 17:54

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

03-10-2016 00:11

@Brat!snoes?, Dank voor je compliment en reactie... Ik herken in jouw reactie wel het e.e.a. wat ikzelf heb meegemaakt in mijn 2e huwelijk... Mijn toenmalige vrouw/partner had er namelijk grote problemen mee om mij als een onderdaan te beschouwen - en al helemaal om mij evt. te pijnigen met corrigerende tikken met de zweep... Vanuit haar visie doe je dat niet met iemand waarvan je oprecht houd... Ik heb ze ook in die waarde gelaten, maar op den duur is mijn aanpassing wel een van de grootste redenen geweest dat het huwelijk uiteindelijk op een scheiding is uitgelopen... Ondanks dat we  werkelijk zielsveel van elkaar hielden maar dus niet helemaal bij elkaar pasten... Ik wil het daar verder ook niet over hebben, maar kan me als geen ander indenken dat jij jezelf inderdaad alleen maar gelukkig mag prijzen dat het voor jou & snoes zo ongecompliceerd is en kan zijn... Het klinkt misschien een beetje raar omdat ik jullie absoluut niet ken, maar ik vind dat fijn om te horen en maakt me dan ook blij voor jullie.

yes

Één opmerking wil ik echter wel even maken dat het begrip BDSM in mijn optiek zeker geen bij elkaar geraapt zooitje is ondanks dat daarin vele dingen gebeuren die mij absoluut niet kunnen - of ooit zullen bekoren en zoals een extreme gangbang eveneens grote afschuw e.d. oproepen... Ieder het zijne zeg ik altijd maar en zolang men zich daarbij prettig, comfortabel en/of gelukkig voelt vind ik het al prima!

M.v.g Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

03-10-2016 00:12

@Master-M, Dank voor je reactie... Ik kan best begrijpen dat het woordje 'verkrachting' e.e.a. aan negativiteit oproept, maar heb het enkel gebruikt voor het gemak om duidelijk te stellen wat een extreme gangbang bij mij oproept... Ik kan het ook niet anders zien dan een verkrachting of het nou wel - of niet gewenst is... Het zegt ook alles over mijzelf en wat het met mij doet zodra ik ernaar kijk... Zoals ik in het topic al aangaf, had ik een paar filmpjes opgezocht en geprobeerd ieder filmpje helemaal af te kijken tot het einde... Helaas, maar bij ieder filmpje stokte ik telkens weer en kon het simpelweg niet langer aanzien waardoor ik het weer af zette... Het roept bij mij simpelweg een grote vorm van afschuw op en kan ook absoluut niet de link gelegd krijgen naar BDSM toe... Laat staan dat ik me dan kan voorstellen dat dit een evt. wens van een vrouw zou zijn om dit te beleven en/of te ondergaan...

Ik wil het woordje verkrachting graag loslaten, maar in mijn geval maakt dat niet uit want in mijn beleving blijft het een vorm van pure mishandeling en/of zware vernedering zodra ik het weer zie... Ik wil ook geen enkele oordeel uitspreken naar mensen toe - D of s - die hieraan op de e.o.a. manier hun "genot" of beleving uit halen... Prima!... Echter niet mijn ding om daarvan getuige te moeten zijn als een vrouw zodanig door meerdere mannen wordt 'genomen'... Misschien dat die term beter valt dan 'verkrachting'.

Maar nu wil ik nogmaals terug komen op die tegenstrijdigheid die bij mij speelt en waar ik het hier enkel over wil hebben... Want als ik dezelfde situatie naar mezelf toetrek krijgt het voor mij een heel ander beeld die totaal tegengesteld is... Het is nl. al heel lang een soort wens, dan wel een fantasie, om door meerdere Domina's op een soortgelijke manier 'genomen' te worden alvorens ze mij eerst ontvoerd hebben... Echter het 'genomen' worden, wat dan bij mannen anaal zal gebeuren met b.v. een strapon, is bij mij medisch gezien absoluut onmogelijk... Mijn endeldarm en anus kunnen dat nl. absoluut niet verdragen, zijn daarvoor te gevoelig en zou ik in no time zelfs in het ziekenhuis belanden wat niemand niet wil, maar dat verder terzijde.

Het had ook niets te maken dat ik me verplaatste in die zin, of in andermans fetish, want dat zou inderdaad nutteloos zijn... De wens om door meerdere Domina's 'genomen' te worden zie ik ook niet als een fetish, maar lijkt me nogmaals een beleving om een keer meegemaakt te hebben daar het mij ontzettend opwind zodra ik eraan denk... Niet meer & niet minder... Wie weet kom ik daar helemaal van terug want fantasie en werkelijkheid kunnen heel ver uit elkaar liggen heb ik intussen wel ervaren.

Dus kortom; Enerzijds wekt het bij mij grote afschuw op zodra het een vrouw is die 'genomen' wordt door meerdere mannen... Anderzijds wind het mij enorm op zodra het mij - of een andere man is - die 'genomen' wordt door meerdere vrouwen... Die tegenstrijdigheid is waar ik benieuwd naar ben met de vraag hoe anderen daarmee omgaan en/of welke ervaringen men daarin heeft?

Bij voorbaat alvast hartelijk dank!

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 94508) (1977)

03-10-2016 11:07

Hetgeen ik fijn, lekker, geil, spannend etc. vind om bij mij te laten gebeuren. De manier hoe mijn Meneer mij behandeld (lieve/geliefde kant even niet mee geteld in dit verhaal) zou ik niet andersom willen zien. Ik moet er niet aan denken dat ik het bij een man zou doen/moeten doen. Ik heb die behoefte en wens niet. Ik vind het niet spannend, leuk, geil, fijn, lekker etc om te doen naar man of vrouw. Maar kan ook totaal niet aan zien om een man te zien knielen, kruipen, gezweept worden, kei hard geneukt (al helemaal niet door een vrouw), gebruikt voor eigen genot, als een slet en sub behandeld worden. Voor mij is een man, zoals voor jou Tiny_D, een creature waar ik tegen op kijk. Die ik aanbid en wil dienen. Een man onderdanig zien vind ik dus onaantrekkelijk, niet geil/sexy of wat dan ook. Het klopt in mijn brein niet. Een man hoort in mijn brein niet zo te zijn. Een man is, hopelijk en in mijn ogen heel graag, alfa in zijn gehele kern en leven. Niet alleen werk, sociaal, maar dus ook prive. Ik zeg niet dat hij een bully moet zijn, zijn partner mishandeld. Maar hij is duidelijk in wat hij wil, wat hij verlangt. Hij zorgt en verzorgd, beschermt, regelt zaken, fixed dingen en is verstandelijk/rationeel. Daar kan ik als vrouw in zijn bescherming floreren als emotioneel en op sommige vlakken meer kwetsbaar creature. Ik kan romantisch zijn, vrouwelijk, meisje, sletje zelfs zonder oordeel, echt kwetsbaar en klein zijn, creatief etc.

Edit: kleine toevoeging die voor mij belangrijk is

Laatst gewijzigd op: 03-10-2016 11:12

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106460) (1973)

03-10-2016 12:29

Die tegenstrijdigheid is op het eerste gezicht misschien vreemd en inconsequent, maar eigenlijk vind ik het heel normaal.

De dingen die ik opwindend vind om te doen (of een ander te zien doen) bij een vrouw, daarvan gruwel ik bij de gedachte om dat zelf te moeten ondergaan of zoiets te zien bij een andere man.

Zoals ik ook echt geen beelden hoef te zien waar mannen sex hebben met elkaar. Beelden waar (in mijn ogen) aantrekkelijke vrouwen sex hebben met elkaar, die vind ik wel de moeite waard.

En daar gaat het om denk ik. Een vrouw die voldoet aan een voor mij aantrekkelijke combinatie van persoonlijkheid, uiterlijk en leeftijd daar kan ik opgewonden van raken en die zou ik graag over mijn knie leggen. Het deel van de bevolking die die combinatie niet bezit die vind ik niet interessant als bdsm en sexpartner.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

04-10-2016 10:39

@gillian, Dank voor je reactie en ik had het niet beter kunnen verwoorden zoals jij beschrijft wat een man voor jou betekent... Zo kijk - en voel ik het precies naar een vrouw toe... En al helemaal zodra ik daarmee een match heb... Die draag ik op handen, heb ik lief in hart & ziel, kijk tegen haar op en kan altijd op mijn bescherming rekenen zodat ze zich veilig en geborgen kan voelen... Ik zou haar dan ook niet kunnen zien in een onderdanige positie... Het gekke is dat ik daar alleen moeite mee heb als een vrouw zich onderdanig opstelt naar een man toe... Gebeurt dat naar een andere vrouw toe, kan ik zelfs heel bijzonder en mooi vinden... Als ik b.v. dit videootje zie op youtube, https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Q1j0ztvOb_o&NR=1 ontroerd me dit ontzettend.

@Grote Sterke Handen, Dank voor jouw reactie... Mijn zgn. tegenstrijdigheid vind ik zelf eigenlijk ook heel normaal, maar vroeg me af hoe dat met anderen speelt in hun beleving als ze daar bij stil staan... Zo herken ik me ook in dat beeld zoals jij het schetst over het zien van 2 mannen die sex beleven of 2 vrouwen... Ik kies dan ook absoluut voor het laatste aangezien ik aan het eerste niet eens moet denken daar ik anders al de gruwelen krijg.

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959)

04-10-2016 12:18

Wil daar graag even op reageren hoor TinnyD, ik denk dat je even anders denkt als anderen, ja eigenlijk doe ik het niet omdat ik dat wil, maar weet dat zij daar op kickt, het is heel gek dat vrouwen op deze manier erg kunnen genieten. Zal je wat vertellen over de manier van genieten, deze vrouwen komen van gewoon rustige seks niet klaar snel, als je op deze manier doet komen ze aan de lopende band klaar. Ja als denkt van nu heeft ze een pauze nodig vraagt ze nog dat ze door mag gaan. Het is zelfs zo dat ze vaak de mannen vragen dingen te doen, ook zijn de mannen dan stuk, ze willen nog meer.

Heb heel veel gedaan, met een bevriend stel, waarvan zij nymfo was, ze moest seks hebben, was een vrouw van hoog niveau, man had een heel goede baan, ze deden soms aan escort om haar de behoefte te geven. Heb dus ook heel veel gangbangs gedaan met haar, maar ook met anderen, er kwam een vrouw die heel diskreet dat wou, de man was direkteur van een groot bouw bouwbedrijf, dan raag je waarom doen jullie dat, de man zij dan dat geeft mijn vrouw een stuk rust. Zij had ook het liefst hele dikke en grote lullen, dan werd ze nog meer opgewonden, soms ging ze ook naar Black Party, waar alleen deze mannen waren die van te voren gekeurd waren,

Maar over het extreme is me wel iets duidelijk, er komt een bepaalde stof vrij bij hun als ze dit doen, dan is het genot bij deze vrouwen zo hoog naar genot brengt hoor, je wil niet weten wat er gaat lekken bij deze vrouwen, je bed moet je goed beschermen hoor , anders is je matras drijf nat . TinnyD ik kan je goed begrijpen hoor, dat je het gek vindt, maar maak je niet ongerust, en van mij mag je ook best een keer een gast zijn om te zien hoe deze vrouw nu geniet van de gangang 

De mannen die komen zijn zelfs vaak hele nette mannen, dan heb ik het ook over niveau van de mannen, ja ik denk dat je moet zien hoe ze het genot vinden dan denk je wel anders, dan zie je dat ze genieten van alles . Hoop dat je nu een beetje snapt en neem anders eens kontakt op wil je via telefoon of skype alles verder uitleggen 

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106460) (1973)

04-10-2016 12:34

Misschien wil Madame Jeanette ook uitgenodigd worden?

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959)

04-10-2016 12:38

Dat denk ik niet, die denkt heel anders daar over denk ik hahahahahahah

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1970)

04-10-2016 12:52

Vraagt zich toch af wat de reden is dat Grote Sterke Handen opeens spontaan aan mij moest denken...

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106460) (1973)

04-10-2016 13:20

Het lijkt mij wel wat, Tiny D en Jeanette als aandachtige toeschouwers bij het feestje van Rinus. Waarom niet? De mannen die komen schijnen allemaal nette mannen te zijn en dan gaat het ook over het niveau van de mannen...

Ik heb het niet verzonnen Madame, ik heb wel jou er bij je haren bijgesleept ;)

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1970)

04-10-2016 13:35

Nee dank, maar gezien je blijkbare interesse in het onderwerp mag je mijn ongewenst plekkie innemen! Stuur ik van te voren wat popcorn toe voor de inwendige maag, want die wil ook wat, toch?

Desalniettemin geen antwoord gekregen op mijn vraag wat de reden is dat je aan mij moest denken. Waarom ik, er zijn zoveel anderen...

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959)

04-10-2016 13:46

Wie weet Madame Jeanette als je dit hebt gezien of mee hebt gedaan wil je nooit meeranders, denk dat zij bij je past is ook een stevige vrouw, men zegt altijd je moet 1 keer iets hebben gedaan in je leven , maar kan ook een gewone gangbang zijn dan hoor 

groetjes 

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106460) (1973)

04-10-2016 13:51

Dat was simpelweg vanwege een reactie van jou in een ander draadje. Maar misschien was het niet aardig van mij om jou hierbij te slepen. Excuus in dat geval.

Ik ga niet naar dat feestje, maar popcorn mag je mij wel sturen, zout graag.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1970)

04-10-2016 13:59

Helaas voor jou Rinus valt dit niet onder humor... maar onder "ik kon het niet hebben dat zij eerder een grapte maakte en ik mij snel aangevallen voelde dus heb ik het recht om uit te gaan dagen en verpakte seksistische kleinerende opmerkingen te gaan maken die onder de gordel op de persoon gespeeld worden... Terwijl ze zo gebracht worden dat je erna kunt zeggen... het was maar een grapje, wat reageer je gevoelig".

Zoals in dat andere topic al gezegd werd: je ego zit jezelf in de weg! Good luck! Je gaat bij mij de negeer stand in.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 14:34

Heb heel veel gedaan, met een bevriend stel, waarvan zij nymfo was, ze moest seks hebben

@ Rinus 

Als je ergens over praat zorg dan dat je weet waar je over praat. Ik ben namelijk nymphomane en dat is niet wat jij hierboven beschrijft. Bovendien neem ik al jouw"ervaringen"hierin met een flinke korrel zout. Over mannen met klasse, chique vrouwen en vooral je kennis over"stoffen die vrijkomen" Ik wil dat graag onderbouwd zien met een stukje wetenschap namelijk.

Voor de rest even een stukje realiteit.

Elke vrouw heeft maar 1 ding nodig tijdens de sex,elke vrouw kan genieten van sex op diverse manieren,in diverse vormen gegoten.En voor de macho heren onder de forumbezoekers : Voor slechts een heel klein aantal vrouwen is het orgasme belangrijker dan de weg er naartoe..Als je als man zijnde jezelf op het vrouwelijk orgasme richt begrijp je ontzettend weinig van vrouwen.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)

04-10-2016 14:58

Beste Miss_Carnage,

Zoals Rinus nymfomanie omschrijft, 'kan' dus wel... Dat jij als nymfomane het anders ervaart, ook dat is mogelijk.
Een nymfo is iemand die een bovenmatige seksuele drift heeft en het is daarom zeker mogelijk dat iemand als nymfo seks 'moet' hebben om zich prettig te voelen. Het is bekend dat er mensen zijn die stress krijgen of op een andere manier minder goed kunnen functioneren als zij haar behoefte voor seks niet kan (laten) bevredigen.
Jouw opmerking dat Rinus niet weet waarover hij praat is dus onterecht.
Nogmaals, dat jij het anders ervaart is natuurlijk zeker mogelijk, maar gewoon uit pure persoonlijke nieuwsgierigheid zou ik graag van jou horen hoe jij ervaart dat je nymfo bent.

"Voor de rest even een stukje realiteit.

Elke vrouw heeft maar 1 ding nodig tijdens de sex,elke vrouw kan genieten van sex op diverse manieren,in diverse vormen gegoten.En voor de macho heren onder de forumbezoekers : Voor slechts een heel klein aantal vrouwen is het orgasme belangrijker dan de weg er naartoe..Als je als man zijnde jezelf op het vrouwelijk orgasme richt begrijp je ontzettend weinig van vrouwen."

Niets aan toe te voegen, helemaal mee eens!!!

Laatst gewijzigd op: 04-10-2016 14:59

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

04-10-2016 15:39

Ik sluit me daar geheel bij aan.

@MrRinus, Bedankt voor je uitgebreide tekst & uitleg hoe dat zit bij vrouwen die deelnemen aan een gangbang, maar daar gaat het mij in deze niet om... Ik ben simpelweg nieuwsgierig naar bepaalde tegestrijdigheden die anderen mogelijk ook bij zichzelf herkennen en/of hoe zij dat zelf ervaren of mee omgaan... Als voorbeeld heb ik daarvoor een extreme gangbang aangehaald... Niet meer en niet minder... Maar nogmaals toch bedankt voor je reactie.

@Grote Sterke Handen, Jij ook bedankt voor jouw reactie, maar m.b.t. jouw voorstel om bij het feestje van MrRinus aanwezig te zijn vind ik wel leuk bedacht, maar neee, dank je... Terwijl jij en al die andere nette mannen van hoog niveau zich daar kostelijk vermaken, geniet ik wel ergens op een zonnig terrasje aan zee van een lekker kopje koffie o.i.d... Mocht Madame Jeanette en Miss_Carnage misschien daaraan mee willen doen, nodig ik ze graag uit als dank voor hun bijdrage.

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 15:43

Jullie halen beiden sexverslaafd en nymphomaan door elkaar. Typerend voor nymphomanie is : Hoe meer sex de vrouw krijgt , hoe meer ze wil.Maar het addertje is dat als de sex mindert de sexdrive ook mindert. DAT is nymphomanie.

Sexverslaving is gewoon nooit genoeg kunnen krijgen van sex, het orgasme is de afbraak na de kick van het zin in sex hebben.

Nog een verschil. de sexverslaafde maakt het niet uit wie de andere persoon of personen zijn. Een nymphomane, maakt dat wel uit.

Nog een verschil, een groot aantal nymphomane vrouwen hebben een monogame relatie. Sex addicts niet.

En dan de uiteindelijke clue , nymphomanie kan een keuze zijn,omdat je het kan onderdrukken,sexverslaving niet,daar heb je behandeling voor nodig.

Conclusie : Er is een verschil, willen en kunnen en dwangmatigheid kenmerken dit.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 15:48

Tiny D :

Nee dankje hoor. Ik meng sm en sex niet. Ik ga met regelmaat naar een nogal exclusieve parenclub voor veel sex, en dan laat ik mijn Miss Carnage thuis.Dus "extreme gangbangs"is niet mijn ding. Misschien vind ik dat het een vals voorwendsel is om mannen die wanen dominant te zijn iemand sex te laten hebben of zo. Ik snap nog steeds het woord"extreme"niet hierin ook.

Zijn er dan 120 mannen aanwezig, of voorwerpen als brandblusser e bowlingballen ? Geen idee

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

04-10-2016 15:51

...wat Miss_Carnage zegt... ( en meer)

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)

04-10-2016 15:55

Er zijn twee verschillende vormen van Nymphomanie.

We moeten hierbij twee typen mensen gaan onderscheiden:

  • Bij het eerste type is de afwijking te wijten aan een stoornis of probleem in de geslachtsklieren. Door over-activiteit van deze klieren ontstaat een begeerte, drift, drang die niet bevredigd kan worden. Dit is zeer vervelend voor de vrouw, maar helaas kan ze er weinig aan doen.
  • Bij het tweede type wordt de sexuele overprikkeldheid voornamelijk veroorzaakt door psychische factoren. Door zich zo intens met de sexualiteit bezig te houden ontvlucht men pijnlijke gevoelens van minderwaardigheid. Die worden tijdens de geslachtsgemeenschap tijdelijk opgeheven, maar zij komen onmiddelijk daarna weer terug en eisen dan juist nog meer sexuele handelingen. (dit is dus wat de mannelijke sexverslaving ook vaak laat zien)

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 16:06

Master M :

Makkelijk om iets te kopieeren wat niet sexueel wetenschappelijk is ondersteund. Ga eens een goed gesprek aan met wat collegae van me, waaronder een aantal gerenommerde sexuologen.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)

04-10-2016 16:18

http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/1746069/2013/11/24/Dit-zegt-de-wetenschap-over-nymfomane-vrouwen.dhtml

http://www.iwvs.nl/seks-tips/sex-problemen/nymfomanie/

http://www.nbrplaza.com/de-dunne-lijn-tussen-nymfomanie-en-seksverslaving/

En hoe uit zich jouw nymfo zijn?

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 16:39

Master M :

Ten eerste is dat artikel al ontzettend achterhaald en is gekopieerd uit een amerikaans magazine dat een heel stuk minder wetenschappelijk is.Amerikaanse normen zijn nogal verbonden aan alles wat volgens god slecht is. Beetje raar en huichelachtige stelling.

Je vraag had ik reeds beantwoord in 1 van mijn vorige schrijfsels.

Wat overblijft is nog steeds de vraag wat nou een"extreme"gangbang is en ik vrees dat het antwoord uit zal blijven.

Btw , het verschil wat aangegeven wordt is"ziekelijke dwang tot sexuele activiteit". Dat heeft niks met nymphomanie te maken. Vrouwen, en soms mannen noemen zich nymphomaan omdat ze problemen hebben met hun sexverslaving. Maar dat is hier niet de kwestie. want ik zie mezelf wel als nymphomane,maar zonder de drang die er aan vast zit.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959)

04-10-2016 16:42

Miss_Carnage 

Ik denk nog steeds dat je niet wil snappen wat die vrouwen willen, en dat de Dom het doet om haar een genot te geven, ik heb heel veel ervaring daarmee, je kan pas oordelen als je details weet van de gangbang. Ik heb nog nooit meer respect gezien als tijdens mijn gangbangs, tuurlijk zit er wel eens een gek tussen, maar in de door snee zijn de mannen heel goed voor haar, ze geven haar wat ze graag wil en van mij krijgt.Ik ben ook genoeg in paren clubs geweest en ken die wereld heel goed, als vrouw die meer mannen wil ben je daar een gebruikje, je kan niet opstaan of je hebt veel mannen achter je aan, maar goed jij zal het wel weten dan, en heel veel mee gemaakt hebben op avonden met ook alleen staanden.

En het extreem is niets meer als een paar dingen extra hier die je anders niet kan doen, zoals fisten, plas sex de zweep gebruiken,vernedering, vast gebonden gepakt worden, speeltjes gebruiekn dan, maar goed mensen zien dan hele extreme dingen op het internet, die doen we zeker niet. In mijn ogen is er nergens meer respect als op besloten kleine gangbangs, maar goed er zijn hier mensen die anders over denken merk ik 

groeten MrRinus 

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106460) (1973)

04-10-2016 17:08

Rinus, het is wel duidelijk nu hoor. Jij bent extreem ervaren en je organiseert bijzonder respectvolle extreme gangbangs waarbij de Doms alles doen om het de dames naar hun zin te maken.

En het bijzondere van deze extreme gangsbangs is dat er geen extreme dingen gebeuren.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)

04-10-2016 17:13

@ Miss_Carnage,

"Wat overblijft is nog steeds de vraag wat nou een"extreme"gangbang is en ik vrees dat het antwoord uit zal blijven."

Dat denk ik ook, want wat voor de een extreem is, is voor een ander normaal... 

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 17:44

Rinus :

Je blijft maar doorzeiken over je extreme ervaringen met gangbangs, en dat het allemaal zo respectvol is en dat het in een club niet kan blablabla.Ik zou zeggen,laat de"sub"in kwestie hier eens antwoorden. En maar schermen met je ervaring. Als je idd zoveel ervaring had zou je het hier niet vragen.Ik heb voldende ervaring met gangbangs in clubs en nooit zijn er problemen.Maar wss kom ik in een club met wat hogere standaardwaardes dan de gemiddelde parenclub in NL.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959)

04-10-2016 17:45

Ik ging vroeger naar Wim van Passion eerst Haarlem, en later in Bussum, daar gebeurde van alles extreem op een kinky avond, alleen altijd met respect en de juiste voorbereiding, maar mensen halen denk hele dingen bij, die je denk alleen in films ziet, en ik nooit zou doen. Je moet met zijn allen kunnen genieten en alles moet ook passen bij de gasten die komen, als je plas sex doet moet je een juiste plaats hebben waar het kan, en je weet dat het niet een vlug wat doen is, nee je doet het samen, maar de Mr is eigenlijk de regellaar en die zal veel moeten gaan sturen.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959)

04-10-2016 17:53

D Miss_Carnage 

Als je graag gelijk wil hebben mag dat, maar hoe lang zit jij in de wereld an BDSM en hoe lang ik, mag ik zeer ervaren zijn, ja dat je wat vraagt kan ook zijn om eens wat uit te lokken hoe anderren denken, en wie weet kan ik nog wat leren. Ja ik leer nog steeds dingen. geen gangbang is gelijk, ja ik weet heus wel dat er bepaalde clubs zijn, Maar prive is heel anders als club , en de club waar het over hebt is de boerderij in wieringenwerf, ja daar moet je ook an houden, maar laat een ieder nou eens in zijn waarde hier, want ik denk dat jij net als ik nog eel kan leren 

Rinus 

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

04-10-2016 18:20

Ik ben ook genoeg in paren clubs geweest en ken die wereld heel goed, als vrouw die meer mannen wil ben je daar een gebruikje, je kan niet opstaan of je hebt veel mannen achter je aan, maar goed jij zal het wel weten dan, en heel veel mee gemaakt hebben op avonden met ook alleen staanden.

 
Het zijn toch echt jouw eigen woorden, Rinus.
Miss_Carnage weerlegt deze woorden en daar sluit ik mij bij aan, als regelmatig bezoekster van gangbangavonden.
Ik heb er nooit last van gedoe en hoewel ik daar ongetwijfeld een "gebruikje" zal zijn, heb ik geen last van de bijverschijnselen die jij noemt.
 
 
 

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 102582) (1987)

04-10-2016 19:16

Rinus :

Wil je piemels meten of zo ?

Zal niet gaan,want ik ontbeer er eentje.

Ervaring ? Komt dat in jaren? In bedreven zijn in techniek ? In aantal speeluren per week ? Of in manier van denken en leven ? Of in manier van opstellen tegen over anderen? Of ga jij me nou vertellen, zoals alle andere "ouderen"in de sm wereld dat leeftijd gelijk is aan ervaring ? want die discussie wil ik wel aangaan .

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1970)

04-10-2016 19:24

Miss_Carnage... Tiny_D nodigde ons uit voor een bakje koffie op een terras niet voor deelname aan seks.

Ik begrijp dat veel mannen het verschil niet weten, maar ik verwacht deze gentleman wel.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 67544) (1964)

04-10-2016 20:53

 

De term nymphomanie lijkt nogal achterhaald, hij dateert dan ook uit uit 18e eeuw. Gelukkig is er inmiddels meer bekend over dit fenomeen dan in die tijd, toen het speculum nog niet eens was uitgevonden (of iig niet werd toegepast als onderzoeksmiddel omdat men bang was dat dat nymfomanie kon uitlokken wink).

Naar aanleiding van de film Nymphomaniac (van Lars von Trier) lijkt het onderwerp weer in de belangstelling.

'Anno 2013 is de term nymfomanie achterhaald en vervangen door compulsief seksueel gedrag. De aandoening leidt tot risicovolle daden met een nefaste impact op de gezondheid, carrière en relaties. De onderliggende oorzaak wordt ook vandaag nog bestempeld als onbekend. Het valt officieel onder de categorie mentale en emotionele stoornissen. Tot de invloedrijke factoren behoren leefomgeving, genetica en persoonlijke gebeurtenissen. Ook een verstoorde chemische balans in de hersenen behoort (nog steeds) tot de mogelijke boosdoeners.
Behandeling
Onder de symptomen vallen onder meer concentratieproblemen, schaamte- en schuldgevoelens, herhaaldelijk oncontroleerbaar seksueel gedrag en ongewenste, obsessieve gedachten. Nymfomane vrouwen en hyperseksuele mannen worden tegenwoordig behandeld met een combinatie van psychotherapie en antipsychotische medicatie of antidepressiva".

@ MrRinus: niet elke vrouw met een meer dan gemiddeld libido is een nymfomane. Omdat meer dan gemiddeld libido bij vrouwen minder bekend is (maar al sinds jaar en dag een gewoon fenomeen, alleen kwam men daar in vroeger tijden minder voor uit), worden seksueel zeer actieve vrouwen al snel als nymfomaan gezien, voor seksueel zeer actieve mannen gelden uiteraard andere normen.

De oplossing voor de nymfomane vrouw is in ieder geval niet een extreme gangbang. Maar gewoon: behandeling.

Overigens heb ik sterk het idee dat de draadstarter helemaal neit op zoek was naar deze discussie: hij ervoer in zichzelf een tegenstelling, en is benieuwd naar of anderen dat ook zo ervaren. In antwoord op die vraag Tiny_D: ja, dat is herkenbaar. Ik wil niemand geslagen zien worden of anderszins pijn gedaan, of als een slavin, of slet, of slaaf behandeld zien worden. Ik kan van het idee daadwerkelijk heel boos worden.

Voor mezelf gelden andere dingen, ik onderga als sub dingen die ik dus niet bij anderen zou willen zien...maar dat is misschien omdat ik het voor mezelf wél kan relativeren en voor een ander niet? Ik bedoel: ik wéét wat ik waard ben, en onderga die dingen dus zonder verlies van eigenwaarde. Voor iemand ander kan ik dat niet inschatten of overzien, dus dan ziet het er in mijn ogen al gauw als 'misbruik' uit. Wat het helemaal niet hoeft te zijn.

Is dat een beetje wat jij ook bedoelde?

Pino

Laatst gewijzigd op: 04-10-2016 20:53

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

04-10-2016 22:55

@Madame Jeanette, Bedankt dat je een poging doet om Miss_Carnage erop te wijzen dat mijn uitnodiging inderdaad niets met sm & sex te maken had... Omdat er ook meteen in alle hevigheid een discussie losbarste waarvan ik me afvroeg wat het allemaal met dit topic te maken heeft, hield ik me wijselijk maar afzijdig.

Overigens ook nog bedankt voor het mooie compliment dat je mij ziet als een gentleman... Dat maakt m'n avond weer helemaal goed cheekyyes

M.v.g. Tiny_D

Laatst gewijzigd op: 04-10-2016 23:29

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

04-10-2016 22:57

@Pino, Ook jij bedankt voor het bewust willen maken dat het hier niet meer ging waarvoor ik dit draadje heb geopend.

De tegenstrijdigheid zoals jij die beschrijft is inderdaad ook wat ik bedoelde

Ook ik onderga als sub dingen waarin ik geen enkel verlies van eigenwaarde ondervindt... Ik zie het slechts als een moment waarin ik mijn trots, ego en eigen wil totaal los laat om me dan vervolgens volledig over te geven... Ik daarentegen heb echter geen enkele moeite om mijn sub belevingen bij anderen te zien en zou het zelfs opwindend vinden... Misschien heeft dat te maken omdat ik a.h.w. soft sm gericht ben en jij misschien meer van de hardere kant als ik vragen mag?... Begrijp ik het goed in jouw reactie dat jouw tegenstrijdigheid is dat jijzelf wel gepijnigd kunt/wil worden als slavin of slet, maar het niet bij anderen kunt aanzien?

M.v.g. Tiny_D

Laatst gewijzigd op: 04-10-2016 23:22

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

04-10-2016 23:30

De twee bekendste vrouwen uit de Bijbel heten Maria. De een was de moeder van onze Heere Jezus gristus, dus een heilige. De ander was Maria Magdalena, een hoer. In onze westerse, van het Christendom doordrenkte, cultuur leren mannen op twee manieren naar vrouwen te kijken. De vrouw als heilige, op een voetstuk, of de hoer alleen geschikt om in de vleselijke lusten te voorzien.

Vleselijke lusten zijn lange tijd, en in bepaalde kringen nog steeds, taboe geweest. Wij zijn in zonde verwekt.,tot de seksuele revolutie daar, hopelijk voorgoed, een eind aan maakte. Wat niet wegneemt dat deze moraal zich nog steeds diep  in het collectief bewustzijn heeft vastgezet en daar ook niet zo maar uit te bannen is.

Mijn idee is dat je veel seksuele uitspattingen tegen deze achtergrond dient te bezien. Voeg daar het adagium uit de Rooms Katholieke kerk "Mea maxima culpa" aan toe en je hebt een vruchtbare bodem waarin met name Bdsm kan gedijen. Voorbeelden zijn sites als 'Catholic Guilt' en 'Crucified women'

Wat de kronkel van de draadstarter betreft speelt nog iets anders een rol: De onbereikbaarheid van de Heilige Maagd die ver boven ons uit torent, en het afkeurenswaardige gedrag van de hoer, die zich beneden ons bevindt. Draadstarter geeft zelf al aan handen te kort te komen om vrouwen op een voetstuk te plaatsen. Daarmee zou zijn aversie tegen het fysieke gebruik (hij noemt dit verkrachting) van de vrouw te verklaren zijn. Zij moet immers onaantastbaar blijven.

Zijn fantasie over de plaatsvervangende rol waarin hij zelf wordt gebruikt, lijkt mij een vorm van identificatie. Door vrouwen hoog op een voetstuk te plaatsen maakt hij de afstand tussen hen en zichzelf  groter dus onbereikbaarder, waarmee hij zichzelf plaatst op het niveau van de hoer.

Is dit niet een mooi psychologisch staaltje van van de koude grond?

@Rinus. beste man, kan je nu niet eens gewoon ophouden met dat gezever? Je hebt mij dunkt nu wel genoeg aandacht naar je toegeschraapt. Drink je kwijl op en ga ergens anders met je pik spelen.

Laatst gewijzigd op: 04-10-2016 23:34

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 106408) (1970)

04-10-2016 23:32

Matchless: ik vind het een extreem mooi psychologisch staaltje van de koude grond!

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

04-10-2016 23:41

@Matchless, Ik ben even helemaal sprakeloos en zou je zo een staande ovatie willen geven... Dat bedoel ik in de meest positieve zin van het woord zonder enige vorm van sarcasme... Ik vind het inderdaad een mooi psychologisch staaltje van de koude grond... Dankjewel!... Tevens kan ik me wel vinden in de stelling waarin ik me plaats op het niveau van een (mannelijke) hoer die dan vervolgens door vrouwen wordt gebruikt doordat ik ze op een hoog voetstuk plaats... Die koude grond deert me dan ook niet meer!

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

05-10-2016 11:26

 

Tiny_D,

dank dat je deze topic in het leven geroepen hebt. Ik volg hem al enkele dagen aandachtig en vooral de psychologie van de koude grond (dank je Matchless) bracht me ertoe om, met name over een tegenstrijdigheid die mij in mijn eigen brein vertrouwd is, hier wat achter te laten. Allereerst kan ik geen antwoord geven op jouw eerste vraag. Ik heb weliswaar ervaringen met groepsgebeuren, welke misschien door sommigen als gang-bang zou kunnen worden betiteld maar steeds ver af van extremitieit, en altijd strak geregisseerd door een organiserend stel, hoogstens in combinatie met soft BDSM-spel. Altijd mooie taferelen om te mogen aanschouwen en steeds verlopend naar volle tevredenheid van de hoofdrolspeelster met een happy end voor de meeste aanwezigen. Mijn tegenstrijdigheid heeft vooral te maken met hoe ik, mijn vaak aan BDSM gekoppelde seksualiteit beleef, hoofdzakelijk als kink-travestiet. Mijn vrouwbeeld is, voor zover ik mijzelf kan beoordelen, respektvol en gezond. Het voetstuk waarop ik haar plaats is verheven maar als 'plaatsvervangend vrouwspersoon' kom word ik toch regelmatig geconfronteerd met dubieuze uitingen en niet in het minst door andere kink-travestieten en cross-dressers. Die zich aan de ene kant, uit bewondering voor de schoonheid vrouwelijk willen voelen en vrouwelijkheid willen uitstralen en aan de andere kant een mansbeeld over vrouwen neerzetten. Natuurlijk is zo'n beeld altijd persoonlijk maar het houdt mijn gedachtenbrei steeds weer bezig.

Als het op mezelf plaatsen aankomt voel ik ook mij het prettigst in de buurt van het niveau van de Hoer. Volgens wat door velen het boek der boeken genoemd wordt bevind ik mij zelfs minstens nog een level lager. Alleen al vanwege het kleden: 

“Het kleed van een man zal niet zijn aan een vrouw, en een man zal geen vrouwenkleed aantrekken; want al wie zulks doet, is de HEERE, uw God, een gruwel”

Het zal ook nooit mijn boek worden.

edit: schrijffout

 

Laatst gewijzigd op: 05-10-2016 11:28

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

05-10-2016 12:58

@Saddah, Bedankt voor jouw openhartige reactie, maar laat ik even duidelijk maken dat het hier maar om 1 vraag gaat die ik gesteld heb... Juist omdat jij benoemt dat je mijn eerste vraag niet kan beantwoorden, heb ik het vermoeden dat er hier mogelijk een klein misverstand is ontstaan... Waarschijnlijk omdat ik dit topic ben gestart n.a.v. een ander draadje waarin ik heb deelgenomen en het daar ging over de vraag; Wie heeft ervaring met een extreme gangbang... Dit was slechts bedoeld om mijn tegenstrijdigheid duidelijk te maken en ben verder ook niet benieuwd naar ervaringen daarover.

Laat ik voorop stellen zelf geen enkele ervaring te hebben, dan wel een voorstellingsvermogen, om als kink travestiet door het leven te gaan... Als ik jouw reactie met daarin jouw tegenstrijdigheid zo lees en hopelijk goed begrijp, lijkt mijn tegenstrijdigheid a.h.w. een beetje in het niets te vallen… Voor mij voelt het alsof jij je voortdurend beconcurreerd voelt naar andere kink-travestieten en cross-dressers toe?... Zoals jezelf al schrijft houdt het jouw gedachtegang steeds weer bezig... Lijkt me niet makkelijk of overtrek ik het nu?... Uit nieuwsgierigheid & interesse heb ik ook jouw profiel bezocht en lijkt het erop dat jouw tegenstrijdigheid er ook niet makkelijker op wordt omdat jouw levenspartner jouw voorkeuren niet deelt ondanks dat hij ze ook niet afkeurt... In die zin kan ik daar zeker over meepraten en heeft me zelfs uiteindelijk vele relaties gekost, maar dat verder terzijde…

Mijn tegenstrijdigheid ligt enkel in mijn sub zijn als man waarmee ik alleen moeite zou hebben zodra ik een Vrouw in diezelfde positie zou zien t.o.v. een man... Voor mij is nl. een Vrouw a.h.w. "heilig", staat wat mij betreft op een hoog voetstuk en ik kan het eigenlijk niet beter verwoorden zoals Matchless dat zo geweldig heeft gedaan… Ik voel me ook op geen enkele wijze beconcurreerd door andere mannelijke subs.

Nogmaals bedankt dat je dit wilde delen.

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 85702) (1965)

05-10-2016 17:29

Sorry of topic.
Maar wil even kwijt.
Saddah is een prachtmens.
Mijn zus.
Geen hoer of minder.
Voor mij geen man.
Maar mijn lieve zus.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

05-10-2016 20:27

@Tiny_D Inderdaad, ik voel nu uit jouw reactie welke proporties het misverstand al lijkt te hebben aangenomen. Vandaar hoop ik hier, met jouw toestemming, een kleine toelichting te kunnen geven, zonder jouw draadje te zeer verwijderd uit zijn oorspronkelijke richting te laten ontglippen. Met dit soort draadjes is het zo dat mensen geïnteresseerd raken door de titel, zich er vervolgens doorheen lezen en daardoor mede geïnspireerd door de reacties van anderen er hun eigen kijk of ervaringen over willen delen. Jouw vraag leek duidelijk. Omdat ik er van anderen geen duidelijk antwoord op kon ontdekken leek het mij niet off-topic om dan maar mijn bescheiden ervaring ermee hier te vermelden. Verder zag ik een aantal reacties op de tegenstrijdigheden in  'het rare ding' zoals jij het omschrijft, vanuit verschillende kijken van verschillende mensen, en ik besloot daaraan mijn persoonlijke ervaring aan toe te voegen. Ik signaleerde slechts een tegenstrijdigheid weliswaar vanuit mijn eigen invalshoek, vergelijkbaar met de jouwe en wilde die hier delen. Laat ik vooropstellen dat ik mij bijzonder prettig voel bij alles wat ik doe. Ik denk veel na, dus veel dingen houden mij bezig, ook de dingen die ik beschreef. Alles op zijn tijd en niets voortdurend. Ik voel mij geenszins beconcurreerd door welke andere travestiet of cross-dresser ook. Ieder het zijne. Ik begrijp dan ook eerlijk gezegd niet waar dat misverstand is ontstaan? Ik vind het lovenswaardig dat je de moeite genomen hebt om me in mijn profiel te verdiepen. Mijn levenspartner, een vrouw trouwens, geeft mij, door haar houding, gelukkig de juiste steun wat weer bijdraagt aan een hele stabiele relatie. Tiny_D, nogmaals, ik weet ook niet waar het misverstand vandaan is gekomen maar ik vermoed dat het gekomen is vanuit ons ieder's verschillende seksualiteit, hetero- en bi-, maar naar mijn gevoel ben ik de geest van jouw topic trouw gebleven en vanaf nu wil ik dat ook verder dolgraag blijven doen. Correct me if I am wrong. Ik hoop dat deze toelichting er nog even bij mag. Dank je daarvoor.

Laatst gewijzigd op: 05-10-2016 20:51

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

05-10-2016 21:24

Het lijkt mij datTiny-D soms wat beter moet lezen; ik lees de eerdere bijdrage van Saddah tv in elk geval niet zo. De tegenstrijdigheid bij Saddah tv komt neer op het op een voetstuk zetten van de vrouw, en daarom je als vrouw verkleden, maar dan toch de vrouw als een soort hoer neerzetten.

Ik ervaar tegenstrijdigheid op een ander vlak: als sub graag zo goed mogelijk willen volgen en gehoorzamen en er dan toch achter komen dat de D dingen van je wil die je echt niet wil, waardoor je om jezelf niet tekort te doen, uit je subrol moet komen en tegen je D ingaan, of hem aanspreken op iets dat je tegenstaat, terwijl je hem het liefst blindelings zou volgen. Dat vind ik nog steeds een lastige. Maar tegen je eigen gevoel ingaan, en het negeren, is ook geen optie.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

05-10-2016 21:30

@Saddah tv, 

Mijn vrouwbeeld is, voor zover ik mijzelf kan beoordelen, respektvol en gezond. Het voetstuk waarop ik haar plaats is verheven maar als 'plaatsvervangend vrouwspersoon' kom word ik toch regelmatig geconfronteerd met dubieuze uitingen en niet in het minst door andere kink-travestieten en cross-dressers. Die zich aan de ene kant, uit bewondering voor de schoonheid vrouwelijk willen voelen en vrouwelijkheid willen uitstralen en aan de andere kant een mansbeeld over vrouwen neerzetten. Natuurlijk is zo'n beeld altijd persoonlijk maar het houdt mijn gedachtenbrei steeds weer bezig.

Het is het vetgedrukte zinnetje wat bij mij het misverstand heeft opgeroepen waardoor ik dacht dat jij alsmaar beconcureerd werd a.h.w. ... Zo zie je maar weer dat schriftelijke correspondentie al vrij snel op misverstanden kan lopen... Ik vind het altijd een kunst om iets zodanig op te schrijven dat de ontvanger dezelfde boodschap erin leest zoals die bedoeld was... Zo is er ook een ongeschreven regel dat diegene die schrijft daarvoor verantwoordelijk is, maar diegene die het leest, verantwoordelijk is hoe het wordt geinterpreteerd...

Fijn te horen dat jouw levenspartner je toch in alle opzichten steunt ondanks dat ze jouw voorkeuren niet deelt... Dat noem ik nou echte liefde voor elkaar... Ik wil je zeker bedanken voor je verdere uitleg en het trouw blijven van m'n topic... Zoals ik al eerder aangaf heb ikzelf geen enkele ervaring, dan wel een voorstellingsvermogen, om als kink travestiet door het leven te gaan... Wat mij betreft ben je dan ook altijd van harte welkom om e.e.a. te schrijven mocht je daartoe behoefte hebben.

M.v.g. Tiny_D

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

05-10-2016 22:14

Dank je Tiny_D, pas nu begrijp ik welke onduidelijkheid daar onbedoeld in mijn schrijven is geglipt. Mijn meest geliefde Dominant vertelde mij enkele dagen geleden nog dat het beter is de dingen te schrijven en ze de volgende morgen eerst te herlezen en te corrigeren alvorens ze te versturen. Ik had vanmiddag het geduld niet. Een andere dierbare Dominante travestiet leerde mij het onderscheid te maken tussen travestiet en kink-travestiet. Al die dingen kwamen terecht in die ene reactie. Ik snap nu ook dat dat moeilijk te volgen was. Back to topic, I swear :)

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

05-10-2016 22:55

@Oreade74 Jouw reaktie stelt me gerust dat mijn bedoeling, hoe onhandig door mij wellicht ook omschreven, toch nog bij iemand is aangekomen.

De tegenstrijdigheid die jij omschrijft zit wellicht niet zo heel ver van het verleggen van grenzen. En het hangt er helemaal van af in hoeverre jij en jouw Dom de speelruimte daarvoor hebben gedefinieerd. Ik blijf mijn Dom's citeren maar vergeet niet dat het slagen of falen van de interactie tussen jou en jouw Dom in feite alleen maar wordt bepaald door jouw bereidwilligheid als sub. Is een grens bereikt en voor jou onoverschrijdbaar dan is daarmee rekening te houden door jouw Dominant. Stoppen, uitwijken of pauze, al dan niet met overleg, afhankelijk van de door jullie gemaakte afspraken. Vergeet echter nooit welke macht jij hebt als sub.

Laatst gewijzigd op: 05-10-2016 22:59

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 67544) (1964)

06-10-2016 20:11

@ Tiny_D: je zegt volgens mij tegenovergestelde dingen:

In je openingspost zeg je het volgende:

"Het roept bij mij een grote vorm van afschuw af om te zien hoe meerdere mannen 1 vrouw zodanig behandelen... Voor mij komt dat over als pure mishandeling, wordt er zelfs kwaad, enorm boos en zelfs agressief van en zou iedere man gruwelijk van haar af willen slaan b.w.v. spreken...het gekke is nl. dat als ik me denkbeeldig verplaats in die vrouw - en al die mannen zouden dan vrouwen zijn die mij op dezelfde manier extreem zouden behandelen - ik noem het maar eventjes voor het gemak een extreme verkrachting -, zou ik daar een enorme kick van krijgen..."

maar in je post van 04-10-2016 22:57 zeg je het volgende:

"Ik zie het slechts als een moment waarin ik mijn trots, ego en eigen wil totaal los laat om me dan vervolgens volledig over te geven... Ik daarentegen heb echter geen enkele moeite om mijn sub belevingen bij anderen te zien en zou het zelfs opwindend vinden.."

Met andere woorden: die tegenstelling waar je het in je openingspost over had, lijkt in je post van 4 oktober niet meer te bestaan?

Omtrent je vraag in diezelfde post: ik beschouw mezelf absoluut niet als hardcore. Ook niet als soft, overigens. Maar dat heeft er mi niets mee te maken, of ik hardcore ben. Ik ervaar dus wel die tegenstelling, en ik verklaar dat voor mezelf dat ik bij mezelf kan inschatten wat het effect is. Bij een ander kan ik dat niet inschatten.

Overigens: of ik het in het echt ook zo zou opvatten als ik anderen 'bezig' zou zien: eigenlijk weet ik dat feitelijk helemaal niet. Want daar heb ik geen ervaring mee. Het gaat mij om het ​idee​.

Pino

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 85702) (1965)

06-10-2016 21:21

Gamg bang rape play( verkrachtings spel)
Ik hoop dat al die sub vrouwen mannen dat doen vanuit. Plezier.
Niet vanuit het real life meemaken ongewenst.
En daarom het over doen in een vorm waarin ze denken dt het in veiligheid is.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 96490) (1953)

07-10-2016 03:07

@Pino, Je hebt volkomen gelijk... Zoals het er staat lijkt het inderdaad alsof ik tegengestelde dingen vermeld nu ik het zelf zo teruglees... Er ontbreekt nl. 1 klein detail en dat is dat ik nl. vergeten ben te vermelden dat het om andere mannen gaat waarbij ik mijn sub belevingen kan zien en er dan door opgewonden kan worden... Mocht ik mijn sub belevingen echter bij andere vrouwen zien, zou ik er wel moeite mee hebben... En daar ligt dan ook mijn tegenstrijdigheid... Sorry dat ik je op het verkeerde spoor heb gezet...

Dank dat je mij er even op hebt gewezen.yes 

Blijft moeilijk dat schrijven want voor je het beseft ontstaat er al een groot misverstand smiley

Maakt het echter wel weer voortdurend uitdagend cheeky

M.v.g. Tiny_D

Laatst gewijzigd op: 07-10-2016 03:11

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Uitgeschreven deelnemer

27-11-2016 18:35

Rape play...nooit gedaan maar ik kan me voorstellen dat ik het leuk vindt om iets van dien aard te doen met mn partner, als zij dit ook wil na overleg ...weet zij dan dat het moment gaat komen dat ze wordt overvallen thuis of in een hotelkamer of...in de auto waar ik bij ben en toekijk en faciliteer haar te laten overmeesteren door iemand of een stel die we kennen en ze vervolgens ervaart dat ze betast en gevingerd wordt in een voor haar onverwachte en gedwongen situatie.

geslotenRe: Het menselijk brein... Mijn brein... Soms maar een raar

Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw s (Deelnemer 20966) (1962)

27-11-2016 20:36

dag Tiny-D,

Na het lezen van je vraag en je reacties in het draadje vraag ik me af of je weerzin tegen de gangbang filmpjes niet gewoon komt doordat je je niet kunt vereenzelvigen met de sub in kwestie omdat het een vrouw is? Het zou ook je behoefte kunnen verklaren de vrouw te willen beschermen: doordat je buiten het filmpje staat is het geen geil of spannend filmpje meer, maar iets waar je buiten staat. Even terug naar het brein ;-)

Ik kan mezelf ook niet plaatsen in verhalen, foto's of filmpjes waarin mannelijke subs door mannen of vrouwen worden bewerkt. Ik kan daar zelfs amper naar kijken. Bij gay porn van de mannelijke soort word ik een tikje jaloers, en lesbische porno vind ik helemaal niks, want ben niet bi.

Het gaat er volgens mij dus gewoon om dat je jezelf niet in dat verhaal kunt plaatsen. De vraag is of dat cultureel bepaald is of echt iets van het brein zelf (iets primitiefs, genetisch, dierlijks, 'natuurlijks', hoe je het maar noemen wilt).

groet,

poes

Mijn acties

Je kunt geen draadje meer starten. Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen.

216 Deelnemers op de site. 21815 Actieve deelnemers. 98 bezoekers.