Hoofdstuk

Verhaal Ver weg

Straf als nooit eerder.

16-04-2019

Bij mezelf denk ik het gaat het nog en ik kan het hebben, juist op dat moment gaat de electro harder tot op het punt dat ik denk ik kan niet verder.

Tenslotte kom ik in een andere wereld: een wereld van pijn, een wereld van dienen. De wereld van mijn meesteres. Als de electro minder hard gaat vraag ik me af wat er gaat gebeuren en gaan de radertjes in mijn hoofd weer draaien en vraag ik mezelf af wat nu?

Op je knieƫn gebied mijn meesteres, braaf doe ik wat ze wil, handen naar achter zegt ze. Ik voel iets om mijn handen en vraag mezelf af wat het is plots merk ik een korte ruk en voel dat mijn handen naar achter getrokken worden. Hierdoor heb ik geen steun meer van mijn armen en steekt mijn kontje de lucht in. Ik probeer steun te zoeken maar merk dat mijn handen vast zitten. Tegelijkertijd wordt ruw de plug uit mijn kont gehaald, algauw voel ik haar warme handen over mijn kontje gaan en voel ik 2 vingers mijn kontje ingaan, terwijl mijn meesteres zegt: dit wordt een nacht die jij nooit gaat vergeten SLETJE...

Ik voel dat ze iets tegen mijn gaatje aandrukt en langzaam rekt ze me op tot het niet verder kan, ze wacht even maar dan duwt ze door en plop hij gaat erin... ik hoor haar zeggen goedzo mijn subje zie je wel dat je het wel kan. Ik hoor dat ze iets uit onze speelgoed kist pakt maar door het masker zie ik niks. Plots voel ik iets over mijn lijf gaan, ik kan het niet plaatsen. Het prikt maar het is te doen, tot het in de buurt komt van mijn harde pik, het prikt volgens mij is het de pinwheel denk ik bij mezelf, het prikken wordt steeds erger en mijn meesteres drukt steeds harder, ze pakt mijn inmiddels natte pik vast en gaat met de pinwheel over mijn eikel, steeds harder. Ik kreun, kerm en trek aan mijn touwen.

Tja hoor ik mijn meesteres zeggen: jij wou harder...

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Heerlijk verhaal
13 apr 2019 om 20:59 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
13-04-20191Gesprek
13-04-20192Straf
16-04-20193Straf als nooit eerder.

Algemene gegevens

4x aanbeveling
16-04-2019 01:15
16-04-2019 01:21
16-04-2019 11:47
305x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

205 Deelnemers op de site. 21629 Actieve deelnemers. 406 bezoekers.