Hoofdstuk

Verhaal Sub C

Kennimaken

15-04-2019

Binnenkomen
C staat bij mij voor de deur en belt aan met de trekbel die hard klinkt. Ze schrikt een beetje van de harde bel, kijkt verschrikt rond en heeft het idee dat de hele straat de bel heeft gehoord en dat iedereen dan ook weet waar ze voor komt. Ik open de deur en C stapt binnen. Ik pak haar jas aan en hang deze op. We lopen de woonkamer binnen en ik pak de leren halsband die al klaar ligt op tafel. Ik doe de halsband om en vertel C dat deze halsband het symbool is van mijn eigendom. Zolang jij deze halsband draagt ben je mijn eigendom en zal je moeten doen wat ik van je verlang.
We drinken samen koffie en praten een beetje. C zegt niet zo veel, is in gedachte al op zolder waar ze enorm naar verlangt, maar tegelijk ook angst voor heeft, nu gaat het gebeuren, nu is het zover, durft ze nog wel? Kan ze nog weg? Dat zijn zo de dingen die door haar hoofd vliegen. Dan ineens hoort ze mij zeggen: ”Zullen we maar naar boven gaan”? Ze schrikt op en voor ze het weet heb ik haar hand vast en trek haar omhoog uit de bank. We lopen de eerste trap op en komen op de overloop waar de eerste deur open staat, de badkamer, ik vertel C dat ze altijd gebruik mag maken van de badkamer, ik wijs in de kast de handdoeken aan en vertel dat ze zich daar moet uitkleden omdat een sub altijd naakt moet zijn op zolder. Ik geef C de opdracht om na het uitkleden met haar rug naar de deur ge gaan staan, handen in de nek en benen beetje wijd. Ondertussen loop ik naar boven om nog heel even te kijken of ik alles goed heb voorbereid. Wanneer ik terug kom staat mijn subje netjes zoals ik heb bevolen.

Tijd voor de keuring
Ik kom achter je staan en leg mijn handen om je middel, langzaam glijden ze over je lichaam naar voor en naar boven. Voor ik bij je borsten kom stop ik, één hand gaat weer terug en ineens voel je een rake klap op je bil en nog één. Dan glijd de hand weer terug en gaan beide handen over jouw borsten en kneden ze lekker. De vingers vinden je tepels en die worden goed bevoeld en ik knijp er even in. Heerlijk, ik voel jouw reactie op de korte pijn van het knijpen. Ik houd één tepel vast en met mijn andere hand ga ik langzaam naar beneden. Daar vind ik je kutje, mijn vingers glijden heel makkelijk tussen je schaamlippen omdat alles daar enorm nat is en al snel vind mijn wijsvinger jouw klitje. Ik speel lekker met jouw klitje en hoor aan je ademhaling dat je het lekker vind. Ik ga je nu heftig stimuleren en merk dat je niet ver bij een hoogte punt vandaan zit. Ik zeg tegen je: “Heb niet het lef om zonder toestemming klaar te komen”. Je schrikt van mijn doordringende stemgeluid en komt daarmee even uit je trans. “Nee, Meester, ik zal het niet doen” antwoord je snel terug. Na korte tijd wordt het te veel, je smeekt mij om klaar te mogen komen. Normaal zou ik het niet toestaan, maar omdat het de eerste keer is mag het. Nadat je bent klaar gekomen gaan we nog een trap op, je bent goed gekeurd!
Op zolder
Op zolder staat een stoel klaar en er ligt een kussen op de grond. “Subje, dat is jouw plaats” zeg ik wijzend op het kussen. Je gaat er op je knieën zitten en ik ga op de stoel zitten en vraag je om je hand….. Wanneer jij je hand geeft doe ik er een leren polsboei om en de andere volgt. Dan sta ik op en buk mij bij je voeten en voorzie iedere enkel van een leren enkelboei. Ik pak een stukje ketting dat al klaar ligt en maak je enkels aan de ketting vast, ook je polsen breng ik naar achter en maak die aan de zelfde ketting vast. Voorzichtig, omdat het de eerste keer is voor je, doe ik tepelklemmen op je tepels. Een gemene pijn scheut trekt door je tepels en je wilt terug treken, maar te laat, ze zitten al en je kunt nu niets doen omdat je handen en voeten vast zitten. Dan ga ik voor mijn genot nog even lekker met je kutje spelen en zoek met mijn vingers aan de binnenkant van je kutje naar je Gspot. Ik merk aan je geluiden en je gezicht direct wanneer ik die heb gevonden, heerlijk om een sub zo te zien genieten en tegelijk pijn te zien lijden. Dan ga ik staan en zeg je tegen mij op te kijken, dat is heerlijk voor een Dom om zo te heersen. Ik haal mijn lul uit mijn broek en houd deze voor je gezicht, ik wacht even op jou reactie en wanneer ik zie dat je mond een klein stukje twijfelend open gaat duw ik rustig mijn eikel tussen je lippen. Langzaam duw ik verder naar binnen terwijl ik oogcontact houd. Jij gaat je best doen om goed te pijpen want zonder woorden weet je dat ik dat van je verwacht. Stil geniet ik er van, maar laat je dat nog niet merken. Even later trek ik terug en geef je een compliment voor je pijpkunst. Dan maak ik de ketting los van de enkelboeien maar laat je polsen wel aan elkaar zitten en zeg je op te staan, dat gaat moeilijk met je handen op je rug. Ik pak je borsten beet en trek er beheerst aan waardoor je net genoeg steun hebt om te kunnen opstaan.
Vast aan het dak
Ik leid je naar de plaats waar een oog in het dak geschroefd zit. Er hangt aan dat oog een dikke ketting en daar maak ik je handen ver boven je hoofd aan vast. Nu kan ik opnieuw ongegeneerd aan je lichaam zitten en dat doe ik dan ook, ik vind het heerlijk om aan een vrouw te zitten die weerloos is en geen keus heeft, het gewoon moet toelaten. Op die manier heers ik over mijn subje C. Dan vraag ik je welke klem je er het eerste af wilt hebben, je zegt links. Ik haal de linker klem los en laat hem vallen. Doordat de klemmen met een kettinkje verbonden zijn geeft dat een ruk aan je andere tepel en even hoor ik een kreet van pijn. Dan begint het bloed weer te stromen in je linker tepel en dat doet nog meer pijn dan de klemmen zelf. Dan haal ik ook de andere klem los en neem één voor één je tepels in mijn mond en masseer ze met mijn tong en af en toe even zachtjes tussen mijn tanden. Ondertussen is mijn hand weer tussen je benen terecht gekomen en speel ik weer met je klitje en duw ook even twee vingers naar binnen wat er weer voor zorgt dat ik een geil gekreun van jou hoor. Dan stap ik een stukje terug en ga je staan bekijken.
Rode billen
Ik pak een plak van het bed en geef je daarmee een rake tik op je bil. Dan stap ik naar je toe en begin je te zoenen. Terwijl ik je hoofd met één hand naar mijn hoofd dwing zorgt de andere hand dat een volgende klap op je bil goed aan komt. De klappen volgen nu is een lekker ritme elkaar op terwijl ik jou dwing te zoenen. Dan ga ik mij concentreren op je billen, ik ga achter je staan en geef je nog een aantal klappen. Ik merk nu dat het ongeveer genoeg is, ik merk dat je het moeilijk begint te krijgen deze klappen te incasseren en dat is voor mij tijd om te stoppen.
Op het bed
Ik maak de ketting los van je polsen en neem je in je armen, de tranen zijn dichterbij dan een lach. Ik troost je door je even lekker te knuffelen en leg je op het grote bed in het midden, doe een kussen onder je hoofd en leg je handen langs je lichaam om te kijken hoe ik ze vast kan maken. Links en rechts van jou liggen kettingen van het hoofdeinde naar het voeten einde, daar zitten ze stevig vast aan de spijlen van het bed. Ik leg je armen wat wijd zodat de polsboeien op de kettingen liggen en maak de boeien vast aan de kettingen. Dan pak ik je been op en buig je knie en duw je knie richting je hoofd. Zo maak ik ook je linker enkel aan de ketting vast bij je linker pols, en rechts het zelfde. Je ligt nu met je benen heel wijd en je armen en benen vast aan de kettingen. Ik ga opnieuw met jouw kutje aan de gang, ik lik er lekker aan en mijn vingers vinden moeiteloos jouw gevoelige plekjes. Ik maak je helemaal geil tot je bijna komt. Dan opeens stop ik en kruip over je heen tot ik met mijn gezicht bij jouw gezicht kom. Dan vraag ik je wat je wilt. Mijn ene vinger tikt af en toe nog even speels tegen je klitje en dat mist zijn uitwerking niet. Ik vraag je opnieuw wat je wilt en je zegt dat je geneukt wilt worden. Ik vraag dan aan je: “wat voor soort meisje ben jij? Dat je hier met je benen wijd ligt en mij vraagt je te neuken terwijl we elkaar pas een uurtje kennen.” Je weet even niet wat je moet zeggen en ik herhaal de vraag nog eens en kies hier en daar andere woorden. Dan hoor ik je heel zachtjes zeggen: “een sletje”. Ik zeg dat ik het niet kan horen wat je zegt en dat je het nog eens moet herhalen, maar dan harder. Je zegt nu iets harder dan hardop: “Ik ben een sletje!” en terwijl je dat zegt ga ik op mijn knieën zitten, wijdbeens links en rechts van jou onderlichaam en duw nu langzaam met mijn eikel tegen jouw schaamlipjes. Zachtjes gaan ze uit elkaar en geven mijn lul de ruimte om binnen te dringen. Ik één langzame beweging ga ik bij je naar binnen tot ik er helemaal in zit. Ik ga niet alleen bij je naar binnen, maar voel ook dat ik over jou heerst door je te penetreren. Heerlijk hoe jij dit moet ondergaan, of je het wil of niet. Ik geniet van mijn masker waarmee ik jou de indruk geef dat het mij niets interesseert of jij het leuk en lekker vind of niet. Ik geniet er van over jou te heersen en jou te onderwerpen, die onderwerping en overheersing bereikt hier zijn climax. Ik neem je zo heerlijk en lang. Maar ook geniet ik er van dat jij het heerlijk vind, maar daar laat ik jou niets van merken. Het duurt bij mij altijd lang voor ik klaarkom, en daarom geniet ik lekker lang. Dan wanneer jij 2x bent klaargekomen op mijn lul in jou en mijn overheersing ga ik van je af
Cooling down
Ik doe de riemen van je polsen en enkels los, de halsband laat ik zitten. Ook de kettingen aan het hoofdeinde maak ik los en leg ze onder het voeteneind op de grond. Ik ga naast je liggen en trek het dekbed over ons samen heen en trek jou tegen mij aan. Ik vraag je te vertellen wat je nu voelt en je vertelt uitgebreid wat je voelt en wat je fijn vond en wat je minder fijn vond. We liggen heerlijk tegen elkaar aan en wanneer we weer wakker schrikken hebben we een half uurtje geslapen. Ik was nog niet klaargekomen en ga nog even op je liggen en we hebben nog lekker even heerlijke seks samen.

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Er zijn geen reacties om weer te gegeven.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
15-04-20191Kennimaken

Algemene gegevens

3x aanbeveling
15-04-2019 16:46
15-04-2019 16:57
15-04-2019 16:58
384x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

269 Deelnemers op de site. 21616 Actieve deelnemers. 324 bezoekers.