Hoofdstuk

Verhaal De mooiste baan ter wereld

Het Feest (vervolg 2)

15-04-2019

Bekkenbodemcontest
Zaterdagmorgen worden een twintigtal vrouwen door hun Heren en Meesters afgeleverd op het plein voor het kasteel. Zij zijn door hun Heren en Meesters opgegeven voor de bekkenbodemcontest. De H&M’s worden door de wedstrijdleiding verzocht bij hun vrouwen de labiasloten en de daarmee gefixeerde dwingelandjes te verwijderen, c.q. de schedes van hun vrouwen voor de contest vrij toegankelijk te maken. Daarna nemen enkel staljongens de vrouwen bij hun respectieve leibanden en brengen hen naar een keldergewelf in het kasteel. Bij iedere deelneemster wordt daar vervolgens heel zorgvuldig haar zogenaamde schedehandicap vastgesteld. Dat bepaald de falluslengte en -diameter waarmee de vrouw in de wedstrijd tegen haar zusters gaat strijden. Door dat handicapsysteem kunnen vrouwen met totaal verschillende maten schedes het toch tegen elkaar opnemen en in één en dezelfde wedstrijd uitkomen.
De resultaten worden op de rechterbil van de vrouw genoteerd, zodat de wedstrijdleiding bij het begin van de wedstrijd de juiste fallus bij de vrouw aan kan brengen. Om te voorkomen dat de vrouwen tijdens de wedstrijd extern worden beïnvloed hetzij, door elkaar of door het publiek, krijgen de vrouwen een strak hoofdhalster met oordoppen, balknevel en oogkleppen aangemeten.

De wedstrijd kent een zestal rondes. In iedere ronde wordt aan de fallus in de schede van de vrouw met een unster een geleidelijk toenemende trekkracht uitgeoefend. In iedere ronde wordt genoteerd bij welke trekkracht de vrouw de fallus niet langer vast kan houden. Het gemiddelde van de zes trekproeven is de score van de vrouw in kwestie. De vrouw die de hoogste gemiddelde trekkracht scoort heeft natuurlijk gewonnen en haar Heer en Meester gaat naar huis met de wisselbeker met inscriptie ‘Owner of the toughest yoni of 2016’ en de vrouw krijgt een herinneringsmedaille aan haar halsband met de tekst ‘yoni-champ 2016’

In die zes ronden worden de vrouwen in groepjes van vier afwisselend verticaal en horizontaal opgespannen. De opspanning is voor alle vrouwen vanzelfsprekend gelijk. Zij worden in de verticale opstelling met identieke spanning aan de boven hun hoofd gestrekte armen aan een ring opgehangen terwijl hun fraaie benen wijd gespreid in een hoek van 90 graden aan twee vloerringen worden vastgezet. In de horizontale opspanning liggen de vrouwen vastgeketend op een tafel, met hun billen op de rand. Polsringen en enkelringen zijn gekoppeld zodat zij haar yoni vrij presenteert op de tafelrand tussen opgetrokken en onder een hoek van 90 graden gespreide benen. De unster is voorzien van een gekalibreerde digitale opnemer die zijn meetwaarden via bluetooth doorgeeft aan de computer van de wedstrijdleider. Die meting wordt ook meteen getoond op een groot scherm dat hoog boven de meetopstelling met de vrouw hangt. Tevens toont het scherm van alle deelnemende vrouwen het voortschrijdend gemiddelde van haar trekprestaties.

Hoewel de wedstrijd niet zo spectaculair oogt als de ponydemonstraties of de Remote Control Contest en het opspannen van een nieuwe groep vrouwen door de staljongens, inclusief de controle van de wedstrijdleiding op de gemonteerde fallus en van de opspanspanning en de juiste beenhoek, behoorlijk wat tijd vergt, is en blijft de belangstelling voor de wedstrijd groot. Blijkbaar beseffen de Heren en Meesters en hun slavinnen heel goed dat de bekkenbodemkwaliteiten van de vrouw van grote invloed zijn op het genot dat zij haar Heer en Meester kan schenken. Bovendien brengt onze VJ de deelnemende vrouwen adembenemend mooi in beeld. Hij heeft een bijzonder goed oog voor de schoonheid van de vrouw en voor de dramatiek van haar zwoegende borsten, bekken en yoni. Naast totaalshots van de opgespannen vrouwen brengt hij ook gretig prachtige beeldvullende shots van hun meest intieme vrouwelijke kwaliteiten in beeld op het grote scherm boven de wedstrijdopstelling.

De wedstrijd wordt qua competitie geleidelijk ook steeds spannender als er een viertal vrouwen na vijf ronden met hun scores heel dicht bij elkaar liggen. De zesde ronde moet de beslissing brengen en de vrouwen spannen zich zichtbaar tot het uiterste in. De geestdrift van de toekijkende Heren en Meesters voor hun zwoegende slavinnen bereikt dan een kookpunt en de aanmoedigingen uit schor geschreeuwde kelen zijn bepaald niet van de lucht: 'PUCKY, VERDOMME, PULL!'

Dat de slavinnen dankzij die aanmoedigingen van hun H&M's, ondanks de uitputtende inspanningen uit de vijf voorgaande rondes, toch nog extra wilskracht uit de diepste krochten van hun vrouwzijn weten te mobiliseren blijkt uit de nog weer hogere krachtscores die de opnemer bij alle vier de vrouwen op het scorebord toont! Gelukkig blijkt er toch één de andere te overtreffen. Zij scoort in haar laatste ronde zelfs een absoluut baanrecord, de hoogste trekkracht van de hele wedstrijd, en wordt afgestoken winnaar van deze contest.

De kampioene blijkt de vriendin/slavin van een vastgoedmakelaar uit de grachtengordel. Betonnetje, voor intimi, wordt door zijn collega-H&M's met veel mannelijke jovialiteit op de schouder geslagen en van harte gefeliciteerd met het bezit van zo’n veel benijde kampioensyoni. Hij ontvangt als zichtbaar trotse eigenaar het bronzen beeldje van een opgespannen yonislavin, gevangen in haar intense concentratie tijdens haar maximale yonipull.

Remote Control Contest
Op zaterdagmiddag wordt de Remote Control Contest (RCC) gehouden op het grote plein voor de hoofdingang van het kasteel. De zestien ingeschreven vrouwen worden tijdens het opzetten van het parcours in een afgesloten kelderruimte apart gehouden zodat zij zeker geen voorkennis hebben van het parcours. In die kelderruimte worden zij ook voor de wedstrijd geprepareerd. Preparatie houdt in dat de vrouw in kwestie om te beginnen zich volledig ontkleedt. Een staljongen controleert vervolgens of haar schede geladen is met een dwingelandje en noteert het serienummer voor de wedstrijdleiding. Vervolgens boeit hij haar armen op de rug en brengt vervolgens een halsband en een nauwsluitend leren hoofdhalster met balknevel aan en kneed haar oorplugs in. Daaroverheen bevestigt hij vervolgens een strakke leren hoofdkap; de vrouw is daarmee dus het zicht en het gehoor volledig ontnomen. Daarna trekt hij haar de voorgeschreven gestandaardiseerde wedstrijdsandalen aan met een hakhoogte van 9 centimeter. De zo voor de wedstrijd geprepareerde vrouwen worden met de ring boven op hun hoofdkap aan een plafondrail bevestigd, in afwachting van de oproep voor hun wedstrijdbeurt.

Ondertussen is op het plein een ploegje mannen bezig met strobalen een parcours uit te zetten. De eerste versie daarvan is nog vrij simpel, maar in de barrages worden die natuurlijk steeds complexer. Aan de kop van het parcours is een verhoogt vlondertje gebouwd waar vanaf de Heren en Meesters een goed zicht hebben op de verrichtingen van hun vrouwen. Vanaf dat vlondertje stuurt de Heer en Meester zijn besturingscommando’s - via de app op zijn smartphone - naar het dwingelandje diep in de schede van zijn vrouw. De vrouwen worden een voor een opgeroepen en lopen dus individueel onder remote control van hun Heer en Meester hun parcours. Aanraken van een strobaal betekent een strafpunt, en zowel het aantal strafpunten als de rondetijd bepalen de winnaars van een manche. Steeds gaat de beste helft door naar de volgende barrage. Na hun ronde afgelegd te hebben worden de vrouwen weer, doof, blind en stom en zonder geïnformeerd te zijn over hun prestaties, teruggebracht naar de kelderruimte om te wachten op hun eventuele volgende barrage.

Na vier barrages blijft het ultieme winnende duo over, een bekende advocaat uit de grachtengordel en zijn wettige echtgenote. De deelnemende vrouwen worden na de wedstrijd, zonder hun hoofdkap, in een fraaie kettingrij voor het enthousiaste publiek geshowd en met een gul applaus bedankt. Het zijn dan ook zonder uitzondering, ook in eva-kostuuum, zeer appetijtelijke vrouwen die de toeschouwers een prachtig en opwindend kijkfestijn hebben geboden. De winnaar krijgt een fraaie wisselbokaal met de inscriptie Champion Remote Control of woman. Bij zijn vrouw wordt een herdenkingspenning aan de ring van haar halsband bevestigd.

Ondertussen in de kelderbar
Het hele weekend mag de kelderbar zich in de warme belangstelling van Heren en Meesters en hun slavinnen verheugen. Het is een betrekkelijk kleine intieme ruimte met een U-vormige bar waar een achttal speciale barkrukken omheen is gegroepeerd. De krukken zijn zó vormgegeven dat de slavin die barkrukdienst heeft naakt en wijdbeens om de centrale poot van de kruk knielt. Haar polsen worden uiteraard op de rug vastgezet en haar enkels gefixeerd in een tweetal enkelringen die op de stalen grondplaat van de kruk zijn vast gelast. Tenslotte wordt haar hals strak in een uitsparing vooraan in de houten zitting van de kruk gefixeerd, haar gezicht dicht bij het door haar fel begeerde kruis van de borrelende H&M. Tijdens Zijn barbezoek kan zij in die uitgelezen positie haar - of een - Heer en Meester verwennen met een fantastische blow job. Deze geweldige specialiteit van de kelderbar gaat als een lopend vuurtje rond en we kunnen de spontane toeloop van barklanten niet aan en moeten ook hier helaas time slots instellen.
Om ook de free-bounties aan hun trekken te laten komen hebben we ook hen ingeroosterd, voor dienst zowel achter als voor de bar. Afgaande op de reacties achteraf van H&M's die een free-bounty-treatment hebben ontvangen, lieten die nog onbezeten vrouwen zich in hun barkrukrol beslist van hun beste kant zien.

Omdat het inspannen van een slavin onder de kruk nogal wat tijd vergt verplaatsen we die voorbereiding naar een aparte ruimte. De kruk is voorzien van twee loopwielen waardoor die, licht gekanteld mét de in alle rust vakkundig gemonteerde slavin, door haar Heer en Meester kan worden binnen gereden en aan de bar gepositioneerd. De H&M kan dan onder het genot van een drankje, én van de verrukkelijke verwennerij van zijn jonge Heer door haar lenige mond en tong, aan het discours rond de bar deelnemen. Dit afscheiden van de werkvoorbereidingsfase van de eigenlijke produktiefase voorkomt dat het tijdrovende ombouwen steeds weer de intieme sfeer in de bar verstoort.
Tenslotte stellen we ook een vierploegendienst in waardoor we de bar permanent open weten te houden en aan het eind van het weekend toch iedereen, H&M's én slavinnen, aan zijn/haar bartrekken is gekomen.

© Voerman

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

niet eenvoudig te lezen! Vraagt wat concentratie maar hoe aangenaam concreet is dit verhaal! ik zou me al bijna inschrijven! fantastische fantasie ik hoop op meer!
19 aug 2018 om 12:18 uur
Het spijt me, wat een vreselijk gedoe.
16 aug 2018 om 22:41 uur
Ha,ha. Wat een grappig verhaal,heel origineel
26 mei 2017 om 15:31 uur
De hoge hakken race. Wordt nu ook in andere plaatsen dan Amsterdam gehouden. Wat leuk dat jij aan de oprichting daar van stond :-)
18 feb 2016 om 11:06 uur
Bijzonder verhaal. Je maakt me steeds nieuwsgieriger. Ook al omdat, voor zover ik nu kan lezen, je niemand beschadigt maar enkel nieuwe vaardigheden aan leert. Chapeau!
10 feb 2016 om 14:22 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
04-02-20161Inleiding
10-02-20162Hoge-Hakken-training
18-02-20163Condition Feminine
26-02-20164Lustobjecten
03-03-20165Het Dwingelandje
22-12-20166Het Sint Annaklooster
28-04-20177Sint Annaklooster (vervolg)
04-09-20178Eredienst
04-10-20179De Openbaring
13-10-201710De training van L
06-11-201711De Partnercursus
23-11-201712De Relies
20-12-201713Terug naar de paarden
09-08-201815The American Ponygirl Society
16-08-201816Ons kennismakingsprogramma
01-10-201817Een meerspan!
17-10-201818De Gor-ranch
25-10-201819De Showroom
07-11-201820De Bend-fuck-machine
29-11-201821Double-bor-o-matic en Trike
07-01-201922Vervolg van onze rondleiding bij GOR
14-01-201923Afscheid van GOR
16-01-201924Boordevol indrukken terug in Amsterdam
28-01-201925Het wordt - uiteindelijk - een chateau!
28-02-201926Het feestprogramma
07-03-201927Het Feest
28-03-201928Het Feest (vervolg 1)
15-04-201929Het Feest (vervolg 2)
25-04-201930Het Feest (vervolg 3)
06-06-201931We veroveren de publieke ruimte

Algemene gegevens

beheerkeuze
13x aanbeveling
15-04-2019 21:00
15-04-2019 20:59
00-00-0000 00:00
239x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

268 Deelnemers op de site. 21616 Actieve deelnemers. 307 bezoekers.