Hoofdstuk

Verhaal De Fabriek

Aanvang de echte!

14-03-2019

Er waren weken, maanden aan voorafgegaan. Het gezelschap was met zorg geselecteerd, de selectie criteria waren streng, uiterlijk, leeftijd, bmi, intelligentie, actief, stijl, bdsm ervaring, geen avond en nacht voor groentjes. De wensen, do's en don't van elke deelnemer waren nauwkeurig in kaart gebracht.

Dominanten met hun Prima's, sommige Switch anderen totaal slavin, voorzien van hun addizionales.. bottoms, slaven, slavinnen, hoeren, masomeisjes of masomales. M.u.v. 1 stel strekten de relaties zich ook in het vanille leven uit, de Prima's waren maatjes, partner in crime, minnares of gewoon leuk en interessant gezelschap. De addizonales (extra's) waren tertaire of nog verder weg staande contacten.

De fabriek was uitgebreid voorbereid, van een lange tafel en stoelen voorzien, kaarsen verlichten en verzachten de lugubere omgeving, het raamwerk van het programma doorgesproken, martelwerktuigen, een kooi, een hok, een takel, naalden, een bokje en matrassen maar ook de tafel en stoelen met uiterste zorgvuldigheid klaar gezet. De rolverdelingen waren duidelijk doorgesproken, slaven en slavinnen van stalen collars en boeien voorzien, hun taak was het dienen, lijden, de laagsten in rang onder toeziend oog van hun Meester Eigenaar. De lange tafel lucullisch gedekt wat in schril contrast stond met de stalen stellingen en machines in de verschraalde fabriek, voorzien van een brokaten kleed, kandelaars en zilveren schalen fruit, flonkerende kristallen karaffen met wijn en water.

De dame werd liefkozend als principessa aangesproken door de lange donkere Heer, ze zat altijd aan zijn rechterhand of aan zijn voeten met zijn hand in haar nek. Ze was zijn partner in crime, zijn slet, zijn teef, zijn masomeisje en minnares en soms Femdomme dan zweepten ze samen of keek hij genietend toe als zij een teefje sloopte.

Zijn totale eigendom, met 1 gebaar, 1 blik, 1 opdracht deed ze wat hij wilde, kleedde ze zich uit waar ze ook was, bood haar kut kont en mond aan, waar en wanneer hij wilde, voorzag haar vorstelijke borsten van een strakke bondage, of knielde aan zijn voeten waarbij zijn koesterende hand in haar nek duidelijk maakte dat zij zijn meest gewaardeerde bezit was. Met hart en ziel behoorde ze aan hem, hij zou haar tot op het bot toe verdedigen.

De eeuwige paradox binnen de bdsm. Wat is een Meester zonder slavin.. wat is een slavin zonder meester. De eigenaar zonder eigendom, het eigendom zonder eigenaar.

Hun contact advertentie had bol gestaan van de Scharreldoms met fladderteefjes, de pseudo-eigenaren met vluchtsletjes, de speelmeneren met funhoertjes.. relaties die wat aanrommelden, stiekeme dagdeeltjes vanwege de gezinnen die op hen wachtte, wat marks, tattoo's, piercings onmogelijk maakten, vluchtige momenten in goedkoper afwerkkamertjes van 80 euro per dagdeel om even snel als sport en spel partners het bdsm spel te spelen. Dat was niet de diepgang de ze zochten, de intrinsieke intense ervaring, het diep en nog dieper gaan en extremen niet uit de weg gaan. Kink en bdsm serieus nemen in een 24 7 beleving. Met daarnaast alle eisen aan stijl, lichaam en overige zoals eerder omschreven, eenvoudig was het niet geweest een select gezelschap bij elkaar te krijgen waarbij ook nog de te verwachtte synergie in aanmerking genomen moest worden.

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Wel verhalen voor een masochiste middeleeuws getint , maar uitvoerbaar ! Zonder zijn masochiste is een dominant met sadistische trekjes niks .
gisteren om 10:19 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
14-03-20191Kazeng
14-03-20192Aanvang, niet goed, zie echte.
14-03-20192Aanvang de echte!
14-03-20193Entree I
14-03-20194Entree 2
14-03-20195Het diner I
14-03-20196Het diner II
14-03-20197Het diner III
14-03-20198Inferno I
15-03-20199Inferno I-2

Algemene gegevens

4x aanbeveling
14-03-2019 07:37
14-03-2019 07:37
14-03-2019 13:37
785x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

250 Deelnemers op de site. 21576 Actieve deelnemers. 402 bezoekers.