Hoofdstuk

Verhaal De Fabriek

Entree I

14-03-2019

De fabriekshal lag in een afgelegen hoek van een bedrijventerrein, wat lantarenpalen spreiden een schaarse verlichting uit die uitdoofde in de te grote donkere ruimte, gezoef van auto's langs de snelweg was hoorbaar, het kille schijnsel van een neonbord hier en daar. De parkeerplaatsen leeg. Natuurlijk was er geen bedrijvigheid, nergens.. de fabrieken sloten hun deuren om 4 uur, 5 uur een enkeling, het was 19.00 en uitgestorven.

De gasten, Dominante heren met hun zelfverzekerde switches en bibberende slavinnen, reden het parkeerterrein op, de luxe wagens contrasteerden schril met de poverheid van de omgeving. De entree was gemarkeerd met een kort rood lopertje en een flikkerende kaars en een naar kil wit licht boven het rolluik.

De wind guurde langs de hoeken van de hallen, veroorzaakten hier en daar wat donkere plassen waarin de glimmende auto's en koplichten weerspiegelden. De auto's werden geparkeerd, gehuld in een cape met masker en smoking hielpen de heren de in zijden capes gehulde en gemaskerde dames uit de auto, een slavin van de achterbank, een naakte bottom uit de achterbak. Een leash werd aangehaakt, een koffer . wat in het duister ondefinieerbare zaken.

De deur van het rolluik ging open, 2 kleine slavinnen, de minimasomeisjes 1 en 2 op hoge naaldhakken slechts voorzien van tittorture bh tjes, stalen collars, pols, enkel en taille boeien deden open, hun ogen naar beneden gericht, oogcontact was hen verboden. Zijn namen zwijgend de zaken die hen overhandigd waren aan. Een donkere gemaskerde man, de master of ceremonies verwelkomde iedereen en overhandigde de Heren en na toestemming van de Heren sommige switches een glas champagne en streepte de namen af. Tevens nam hij de leashes van de slavinnen en bottoms aan.

Il principe verwelkomde de heren hartelijk, hij droeg geen cape, geen masker, zijn ferme kaak en zijn bruine ogen met gouden lichtjes keken iedereen trots en geamuseerd aan, zijn dikke zwarte haar met hier en daar een staalgrijze draad als bewijs van zijn jaren lag strak gekapt om zijn hoofd. Hij had niets te verbergen, vrij en zelfstandig ging hij zijn eigen gang, hij was met zijn principessa gastheer en gastvrouwe van de avond, het zou lopen zoals hij het wilde en samen met zijn muze gepland had. Soepel bewoog hij in zijn strakke klassieke smoking met slanke taille en satijnen sjaalkraag die zijn 2 meter lange sportieve lijf omhulde. Een smoking welke wel tailormade moest zijn gezien zijn brede schouders en zijn brede duidelijk gespierde rug. Zo streng en gedisciplineerd als hij geweest was in het bedrijfsleven, zo streng en gedisciplineerd was hij naar zijn principessa, zijn overige eigendommen en zichzelf en zijn lijf. Hij eiste veel van zijn omgeving, soms snoeihard maar ook van zichzelf, hij gaf het goede voorbeeld, het beste voorbeeld en daarom dwong hij bij vriend en vijand respect af.

De Master of Ceremonies, begeleidde de slavinnen, bottoms en overig voetvolk na de afgesproken plaatsen. De een naakt in een hok, de ander in een kooi op wielen vastgeketend. Een volgende werd aan het bedienend personeel toegevoegd. Principessa had gezorgd voor de roodharige slavin, net zoals de minimasomeisjes gehuld in slechts hakken, stalen attributen met ringen zodat ze gebruikt konden worden. Il principe had zijn bottom opdracht gegeven naakt naar het adres te komen, zodat hij en principessa zaken konden delegeren tijdens de voorbereidingen, het klaarzetten van.. bottom voorzien van tittorture bh, grote pluggen in haar kut en kont gekoppeld aan een op afstandsbedienbare electronische hondenhalsband zou wanneer alle gasten plaatsgenomen hadden naakt onder de tafel kruipen en alle aanwezigen van haar orale bediening voorzien, mannen hun pik diep in haar keel laten glijden, de kutten van de vrouwen mits toestemming van hun eigenaar, leeglikken en opwarmen. Ook zou zij dienen als urinoir zodat de feestvreugde niet verstoord zou worden door een bezoek aan het toilet.

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Wel verhalen voor een masochiste middeleeuws getint , maar uitvoerbaar ! Zonder zijn masochiste is een dominant met sadistische trekjes niks .
gisteren om 10:19 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
14-03-20191Kazeng
14-03-20192Aanvang, niet goed, zie echte.
14-03-20192Aanvang de echte!
14-03-20193Entree I
14-03-20194Entree 2
14-03-20195Het diner I
14-03-20196Het diner II
14-03-20197Het diner III
14-03-20198Inferno I
15-03-20199Inferno I-2

Algemene gegevens

4x aanbeveling
14-03-2019 09:45
14-03-2019 09:45
14-03-2019 13:25
761x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

250 Deelnemers op de site. 21576 Actieve deelnemers. 401 bezoekers.