Hoofdstuk

Verhaal De Fabriek

Entree 2

14-03-2019

Onder leiding van Il Principe en Principessa was de fabriek ingericht als monster bdsm studio, de bottom, de slavin en de gangbanghoer van il Principe waren aanwezig in de aan hun bekende functies en rollen. Een bevriend Ds stel had van steigerpijpen diverse martel plaatsen gecreeerd, liggende, zittende, waar slavinnen op verschillende manieren gemarteld konden worden, van vastgespijkerd worden tot opgerekt, opgehangen, geeletrocuteerd of afgezweept: een bokje met ogen eraan gelast, haken en kettingen aan de zware ijzeren balken, een electrische takel, een werkbank, een stapel oude pallets waarvan er 3 op de grond lagen met een gevlekt matras erop en zoals in elke fabriek waren er ruim spijkers, boormachines, hamers en tangen, een afvoer putje voor de slavin wier lichaam ondergepist kon worden, voor elk wat wils en voor elke slavin wat ze verdiende, naar smachtte zelfs.

Voor elke Dom was een plaats aan de tafel gereserveerd en een aflegplaats voor zijn artikelen neer kon leggen, zijn zwepen, dildo's, pluggen, voor de enige Dominante dame eveneens. De Heeren Dom hadden van te voren aangegeven of hun primo posto schiavo, hun partner, muze aan tafel mocht zitten of niet, bij alle Heeren bleek dit het geval geweest te zijn, in het dagelijks leven waren zij vriendin en maatje waarbij de een meer dominante trekjes had dan de ander.

Een gong luidde luidt, de bronzen klank weergalmde, de lichten werden gedoofd.. het geroezemoes verstomde.

The master of Ceremonies trad in het licht met de naakte bottom van il Principe aan de leash en sprak:

Hooggeachte Heeren Dominanten, Dominante, Switches, met jullie eigendommen, slaven en slavinnen. Il Principe zijn principessa heetten jullie bij deze nogmaals van harte welkom op deze bijzondere avond en nacht waarop geplande en ongeplande activiteiten gaan geschiedden. Bij voorbaat willen zij iedereen bedanken, voor jullie komst, voor de gift van jullie lichaam, voor de overgave. Het is hun grootste wens dat iedereen uitgeput en bevredigd uiteindelijk aan deze avond terug denkt. Ik nodig u bij deze uit aan tafel te gaan zitten zodat u gelegenheid krijgt kennis te maken en kunt genieten van een hapje en drankje. Ondertussen zal bottom van Il Principe u en uw partner naakt onder de tafel u met haar mond en handen bedienen. Wanneer zij het niet goed doet is een teken voldoende om haar met electrische schokken te straffen, als volgt: hij stak zijn gehandschoende hand uit waarin zich een afstandsbediening bevond en richtte deze op bottom terwijl hij met een overdreven gebaar van zijn andere hand een knop indrukte, een snerpend geluid weerklonk, de dogcollar lichtte op, bottom kromp in elkaar, haar leuke sportieve lijfje schokte, haar gezicht verkrampte maar ze hield zich groot. bottom is een van de bijdrages van il principe aan een ieder, als laagste in rang zal zij niet alleen u en wanneer u wilt uw tafelgenoot oraal genot schenken, zij dient ook als urinoir zodat een toilet bezoek de feestvreugde niet zal verstoren. U kunt haar slaan, afneuken, afzwepen, electrocuteren, onder haar titt torture bras bevinden zich geringde tepels en haar schaamlippen zijn voorzien van vier piercings in elke labia en 1 in haar clithood. Na het dinner zullen haar pluggen verwijdert worden en de labia piercings met kettingen vast gemaakt worden aan 2 Cilicia (metalen kousenbanden met puntjes) aan haar dijen zodat haar kut en kont openstaan voor een ieder om gebruikt te worden naar wens.

Hij schopte bottom onder de tafel zodat ze naakt op haar knieen kon beginnen bij haar eigenaar Il Principe.

Vervolgens trok hij aan een leash twee volgende slavinnen naar voren. Deze rode en zwartharige slavinnen van Principessa en Il Principe zullen u bedienen, de zwartharige is voorzien van de tepel, labia en clithoodpiercings zoals al zijn 'vasten' uit zijn stal. Zij zullen u van de gerechten voorzien, u kunt ze gebruiken, wanneer zij niets te doen hebben zitten ze voor u vastgebonden in het hok, of aan de ketting aan de voeten van onze Gastvrouwe en Heer. Hun doel is: gelukkig maken. Tijdens het eten wacht u nog een verassing in de vorm van de gangbang hoer van Il Principe.

Ik wens u een prettige maaltijd, let the games begin! (laat het spel beginnen) hij hief het glas en proostte in de lucht. Een gong klonk ter afsluiting en begin van de volgende ronde, het diner.

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Wel verhalen voor een masochiste middeleeuws getint , maar uitvoerbaar ! Zonder zijn masochiste is een dominant met sadistische trekjes niks .
17 apr 2019 om 10:19 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
14-03-20191Kazeng
14-03-20192Aanvang, niet goed, zie echte.
14-03-20192Aanvang de echte!
14-03-20193Entree I
14-03-20194Entree 2
14-03-20195Het diner I
14-03-20196Het diner II
14-03-20197Het diner III
14-03-20198Inferno I
15-03-20199Inferno I-2

Algemene gegevens

4x aanbeveling
14-03-2019 10:42
14-03-2019 10:42
14-03-2019 11:08
840x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

131 Deelnemers op de site. 21584 Actieve deelnemers. 250 bezoekers.